Categories
Uncategorized

het zou zo moeten zijn 9

Ass

het zou zo moeten zijn 9
De volgende morgen, toen ik wakker werd, lag ik alleen in bed. Ik keek naar de klok en zag dat het bijna tijd was om me klaar te maken voor het werk en aangezien Joelle blijkbaar al opgestaan was, stond ik ook op en ging naar de badkamer. Ik maakte me klaar voor wat ongetwijfeld opnieuw een vernederende werkdag zou worden en ging vervolgens naar beneden.

Toen ik beneden kwam zag ik tot mijn verbazing dat Joelle op handen en voeten in de keuken zat met Thor op haar rug en met zijn lul diep in Joelle’s kutje verankerd. Net toen ik beneden kwam sprong Thor van Joelle’s rug af en trok zijn lul uit Joelle’s gezwollen kutje, met een korte pijnlijke kreet van Joelle tot gevolg. Thor ging in de hoek van de kamer even rusten en likte zijn lul proper terwijl Joelle moeizaam recht stond en het hondenzaad langs haar benen naar beneden liep.

Tot dat moment had ze me nog niet gezien, dus ik stapte naar haar toe, zei “goedemorgen schat” en gaf haar een kusje op de lippen. Ze glimlachte en zei dat ze niet meer kon slapen, dus ze wou al naar beneden komen om ontbijt te maken voor ons beiden, maar Thor had daar anders over beslist. Ik zei lachend dat ik wel kon begrijpen dat Thor bloedgeil werd toen hij zo’n knappe, naakte meid in zijn keuken zag staan, en kuste haar opnieuw op de mond, waarna ze mijn kus passioneel beantwoordde. Onze tongen streelden sensueel tegen elkaar aan en Joelle’s handen verkenden mijn naakte lichaam terwijl we minutenlang bleven kussen. Uiteindelijk keek Joelle naar de klok, verbrak abrubt de kus en zei dat ze te laat zou komen voor een vroege vergadering. Ze trok haar slettig tenue van de vorige dag terug aan en terwijl ze zich naar de voordeur haastte, riep ze nog dat ik post had gekregen en wees ze naar een schoendoos die op de eettafel stond met mijn naam erop geschreven.

Ik opende de doos en er zat een brief in, dus ik opende die en begon de instructies te lezen;
– “Deze doos is een ideeënbus om de lessen iets “interessanter” te maken. Je zet de doos vooraan in de klas en de leerlingen van je klas van het 6e jaar mogen er briefjes instoppen met voorstellen om de les interessanter of aangenamer te maken. Deze voorstellen mogen betrekking hebben tot de activiteiten tijdens de les, het onderwerp van de les, of je outfit tijdens de les, maar alles slechts gedurende maximum één lesuur en het moet binnen het leslokaal blijven.”
– “Elke leerling van je klas van het 6e jaar, die op een test, taak of examen het maximum haalt, zul je belonen met een orgasme. Je mag zelf kiezen hoe, maar binnen de 48 uur na de test, taak of examen moet je de betrokken leerlingen hun beloning geven. Indien meer dan de helft van de klas het maximum haalt neem je de ideeënbus, trek je er willekeurig drie briefjes uit en lees je die voor, waarna je de leerlingen laat stemmen welk van de drie voorstellen ze verkiezen. Het daarop volgende lesuur dat je aan hun klas geeft, voer je dan het voorstel uit.”
– “Indien geen enkele leerling het maximum haalt op de test, dan was ofwel de test te moeilijk, ofwel heb je gefaald als lerares, dus dan doe je hetzelfde als wanneer meer dan de helft van de klas het maximum haalt. (dit moet je hen niet vertellen.”
– “Tenslotte zal je minstens één test en één taak per week geven, zodat de leerlingen genoeg kansen krijgen om beloningen te verdienen.”

Ik voelde de vernedering al toen ik de instructies las, maar ik had ondertussen geleerd om me nog geen zorgen te maken op voorhand want dat haalde niks uit. Ik had nog enkele minuten tijd, maar herinnerde me plots weer dat ik me buiten pas mocht aankleden, dus ik besloot om langs de achterdeur te vertrekken en me daar in de tuin aan te kleden. Op die manier zou ik enkel door de aanpalende buren gezien kunnen worden indien die zich ook juist in de tuin zouden bevinden en niet door elke mogelijke voorbijganger in de straat. Ik nam mijn rokje, mijn bloes, de doos en mijn handtas en ging langs de achterdeur naar buiten. Het was een koude morgen, dus ik rilde van de kou toen ik naakt buiten op het tuinterras stond. De buren bevonden zich niet in de tuin, dus ik trok snel mijn rokje aan en vervolgens mijn bloes, en liep dan langs de zijgevel van het huis naar de auto en zette de verwarming zo hard mogelijk.

Toen ik op het werk aankwam liep ik recht naar mijn leslokaal en begon de testen van de vorige dag te verbeteren. Ik had gevreesd dat de test nogal gemakkelijk was en dat er veel leerlingen het maximum zouden halen, maar uiteindelijk waren er slechts twee die alles juist hadden geantwoord. Ik had nog even tijd voor de eerste les en begon na te denken over de taak die ik hen deze week zou geven en ik vond het behoorlijk lastig om die op te stellen. Ik wou zeker vermijden dat iedereen alles juist had, zodat ik iedereen moest bevredigen en nog eens een voorstel moest uitvoeren, maar ik wou ook vermijden dat niemand alles juist had en ik ook een voorstel moest uitvoeren. Ik probeerde dus om de taak zodanig op te stellen dat er wel enkele leerlingen alles juist zouden hebben, maar slechts minder dan de helft van de klas, wat dus moeilijk in te schatten is.

Joelle had die dag een vroege vergadering met de grote baas en was al een beetje te laat vertrokken, dus ze was enorm nerveus toen ze nog net op tijd op het werk toekwam en zich naar de bureau van haar baas haastte. Ze was zo nerveus dat ze er zelfs niet op lette dat haar collega’s, die allemaal mannelijk waren, haar nastaarden toen ze zich van de lift naar de bureau van haar baas haastte. Ze klopte op de deur en hij riep haar binnen en vroeg haar om de deur te sluiten.

Joelle stond rechtstreeks onder de grote baas en normaal praatte hij vrij open en vriendschappelijk met haar, maar ze voelde dat het deze morgen anders was. Initieel zei hij niks en bekeek haar gewoon van top tot teen met een strenge blik. Joelle werd er nerveus van en opende het woord;

– “U had mij gevraagd om langs te komen deze morgen?”

– “Even geduld, er komt nog iemand naar de meeting”

Joelle had geen idee wie er nog zou binnenkomen en waarover de meeting zou gaan, dus ze werd steeds nerveuzer. Terwijl ze stond te wachten, voelde ze dat er langzaam maar zeker nog een beetje hondenzaad uit haar kutje liep en ze wreef haar dijen tegen elkaar zodat er geen straaltje zaad tot onder haar rokje langs haar benen zou lopen, maar het kleverig gevoel tussen haar dijen voelde sletterig aan, waardoor ze onbewust begon te blozen. Het leek uren te duren tot de andere persoon binnenkwam, maar opeens, zonder te kloppen, opende iemand de deur en stapte prompt naar binnen terwijl hij de deur achter zich sloot. Joelle kon wel door de grond zakken toen ze zag dat Meester Jean de bureau was binnengekomen. Hij keek Joelle grijnzend aan zonder iets te zeggen en ging vervolgens naar haar baas en gaf hem een hand. Hij ging zitten in een stoel naast de bureau van haar baas en keek haar ook even aan alvorens het woord te openen;

– “Die outfit staat je goed, alleen is je rokje misschien nog iets te lang” zei hij al grijnzend. “Je baas en ik hebben elkaar gisteren ontmoet en we hebben een kleine overeenkomst gesloten. Vandaag zijn we hier om ervoor te zorgen dat je begrijpt wat er van je verwacht wordt. Is dat duidelijk?”

– “Ja…” antwoordde Joelle aarzelend

– “Ja wie?” vroeg hij me een sadistische ondertoon

– “Ja…Meester” antwoordde Joelle terwijl ze beschaamd naar de grond staarde

– “Je baas hier gaat ermee akkoord dat je tijdens je werk je taken als slet blijft uitvoeren en in ruil daarvoor mag hij ook ten allen tijde gebruik maken van je slettige lijf en je zelfs bepaalde opdrachten geven als hij daar zin in heeft.”

Joelle bleef beschaamd naar de grond staren, maar ze wist dat dat in de praktijk weinig aan haar situatie veranderde. Ze kon nog steeds op elk moment van de dag de opdracht krijgen om te strippen of iemand sex aan te bieden, alleen was er nu nog één extra persoon die haar kon misbruiken.

– “Strip nu en geef je nieuwe meester een pijpbeurt zodat je daarna aan je werk kan beginnen, want de kwaliteit van je werk mag niet lijden onder je slettig gedrag.”

Joelle bracht haar handen langzaam naar bloes en opende de onderste vier knopen, want de bovenste drie waren al open. Toen alle knopen open waren, liet ze de bloes van haar schouders afglijden, zodat ze topless voor haar baas en Meester Jean stond. Haar baas die voor het eerst haar naakte borsten kon aanschouwen, was onder de indruk van haar mooie, ronde borsten, die stevig vooruit staken vanop haar borstkas, en staarde naar donkerroze tepels die stijf vooruit staken. Joelle opende de rits van haar minirokje en liet het op de grond vallen, zodat ze nu helemaal naakt was, met enkel nog haar schoenen aan.

Ze stapte langzaam rond de bureau richting van haar baas en knielde voor zijn stoel. Terwijl ze naakt voor hem op haar knieën zat bracht hij zijn handen naar haar naakte borsten en streelde ze enkele keren. Vervolgens nam hij met elke hand één van haar borsten vast en kneep er enkele keren stevig in alsof het grote stressballen waren. Na er enkele keren stevig in te knijpen nam hij tegelijkertijd haar beide tepels vast tussen duim en wijsvinger en kneep er hard in zodat Joelle een pijnlijke grimas trok en een luide “AAAAUUWW!” liet horen.

– “Als je niet wil dat iedereen zo dadelijk weet wat een slet je bent, kun je beter stil zijn,” zei Meester Jean droog.

Voor het eerst verdween de strenge blik van het gezicht van Joelle’s baas en verscheen er een glimlach.

– “Wat een lekkere tieten heeft die slet zeg!” zei hij enthousiast tegen Meester Jean.

– “Ja, het is eigenlijk jammer dat we haar die nog laten bedekken, want iedereen zou daarvan moeten kunnen genieten,” lachte Meester Jean.

Joelle wilde een einde maken aan de vernedering en opende de broek van haar baas en haalde zijn reeds stijve lul tevoorschijn. Ze boog zich voorover, nam zijn eikel in haar mond en bewoog haar hoofd dieper in zijn schoot zodat zijn lul verder in haar mond verdween. Terwijl ze hem langzaam begon af te zuigen, streelde hij zachtjes door haar haren en zei dat hij haar aangenomen omdat hij overtuigd was van haar talenten, maar dat hij niet wist dat ze nog zoveel talenten had. Ondertussen legde Meester Jean zijn grote bruine hand op haar naakte kont en streelde haar eventjes, waarna hij zijn hand tussen haar benen gleed en onmiddellijk zijn dikke middelvinger in haar kutje schoof. Joelle kreunde eventjes zacht, maar ging door met haar baas’ lul af te zuigen. Meester Jean begon opeens te lachen toen hij voelde hoe nat Joelle nog steeds was tussen haar benen.

– “Dat is een ferme lading die je vanmorgen gekregen hebt, slet. Ik ben er zeker van dat je een zaadspoor hebt achtergelaten van je keuken tot de bureau hier!” zei hij lachend.

Joelle negeerde de opmerking van Meester Jean en begon haar baas steeds sneller te pijpen tot hij op het punt stond om klaar te komen.

– “Spuit je lading over haar slettig lijf als je wil. Ze geniet ervan om bedekt met sperma rond te lopen.”

Haar baas greep haar haren stevig vast en trok haar gezicht weg uit zijn schoot. Hij stond op en rukte nog enkele keren hard aan zijn stijve paal en begon vervolgens zijn ballen leeg te spuiten over haar borsten.

-“Smeer je lekkere tieten maar in met mijn vochtinbrengende creme, slet.”

Joelle smeerde zijn sperma uit over haar borsten en masseerde ze vervolgens zodat ze volledig onder zijn zaad zaten.

-“Kleed je maar terug aan en begin maar te werken want je hebt al genoeg tijd verloren,” zei haar baas triomfantelijk terwijl hij nog met zijn half slappe lul in zijn hand stond.

Joelle stond op en liep terug naar haar kleren. Ze trok eerst haar rokje terug aan en vervolgens ook haar bloes, maar toen ze die wou dichtknopen zei haar baas dat twee knopen voldoende waren om tot aan haar bureau te geraken en eenmaal daar mocht ze die twee ook terug open doen. Voorlopig mocht ze haar bloes nog aanhouden in haar bureau, maar ze moest volledig open hangen en enkel indien ze uit haar bureau moest komen, mocht ze twee knopen dicht doen. Joelle besefte dat zelfs met de twee knopen gesloten haar borsten altijd minstens gedeeltelijk zichtbaar zouden zijn, dus ze raapte haar moed bijeen en stapte naar buiten richting van haar bureau terwijl ze hoopte dat ze door niet teveel mensen zou gezien worden.

Mijn eerste twee lesuren gaf ik les aan één van de jongere klassen en ik had zoals gewoonlijk geen problemen. Ik werd het stilaan gewend om in mijn minirokje en spannende bloes, zonder ondergoed voor de klas te staan, en ook de leerlingen werden het stilaan gewend denk ik. Na de speeltijd van 10 uur had ik terug mijn “favoriete” klas van het 6e jaar en onmiddellijk begonnen ze te vragen of de testen al verbeterd waren. Ik zei hen dat de test verbeterd was, maar dat ik eerst nog enkele regels wou afspreken met hen. Ik toonde hen de ideeënbus en zette ze vooraan in het lokaal. Ik legde hen de regels uit over de beloning voor de testen en over het gebruik van de ideeënbus zoals het in de brief stond die in de schoendoos zat. Onmiddellijk begonnen enkele leerlingen enkele dingen op een klein papiertje te krabbelen, tot ik de verbeterde testen nam en die begon uit te delen. Opeens was iedereen heel aandachtig en de teleurstelling was bij de meesten groot toen ze zagen dat ze het maximum niet gehaald hadden. De twee leerlingen die wel alles juist hadden, waren echter dolgelukkig en vroegen wat ze gewonnen hadden. Ik zei hen dat dat nog een verrassing was, maar dat ze hun beloning tijdens de middagpauze konden afhalen in het leslokaal. Om de teleurstelling van de andere leerlingen een beetje in te perken gaf ik hen direct een taak die ze de volgende dag moesten binnenleveren, zodat ze opnieuw een kans maakten op een beloning.

De rest van het lesuur waren enkele van de leerlingen volop aan het schrijven met als resultaat dat er op het einde van de les al vier leerlingen een papiertje in de ideeënbus stopte. Het laatste lesuur voor de middag had ik vrij, dus bereidde ik wat lessen voor en verbeterde nog enkele testen van de andere klassen, maar ik bleef me steeds afvragen wat er op de papiertjes met de voorstellen zou staan. Uiteindelijk besloot ik toch om niet te kijken, want hoewel het nooit verboden was, vermoedde ik wel dat ik gestraft zou worden als ik al zou kijken.

Toen het laatste lesuur voor de middag eindelijk voorbij was, had ik weinig nuttig werk gedaan omdat ik zo afgeleid was, en nog geen minuut na het belsignaal kwamen de twee leerlingen die het maximum hadden op hun test het lokaal binnen. Ik vroeg hen om de deur te sluiten met de sleutel en ze kwamen bijna spontaan klaar toen ik dat zei. Ik stond op van achter mijn bureau en ging voor hen staan. Ze stonden allebei te trillen op hun benen van de stress, dus ik probeerde hen een beetje op hun gemak te stellen. Ik vroeg hen wat ze hoopten dat de beloning zou zijn.

-“…Misschien…kunnen we…eventueel…mogen we…zouden we…” stotterde de ene.

-“Mogen we…uw borsten zien…mevrouw?” hielp de andere hem.

Ik vond het ergens wel schattig dat ze zo enthousiast waren om mijn borsten te zien, dus ik glimlachte en knoopte langzaam mijn bloes open. Toen ze helemaal open was legde ik mijn bloes op mijn bureau zodat ik topless voor de twee jongens stond. Ik dacht dat jongens van 17 al allemaal sex hadden gehad tegenwoordig, maar deze twee jongens hadden zeker nog nooit naakte borsten in het echt, van dichtbij gezien, want ze waren allebei sprakeloos. Ik vroeg hen of ze ze eens wilden aanraken en vliegensvlug staken ze elk een hand uit en namen elk één van mijn borsten zachtjes vast. Ze knepen er zachtjes in en voelden aan mijn tepels en ergens vond ik het wel leuk om door deze twee onervaren jongens betast te worden.

Na enkele minuten vroeg ik hen of ze zin hadden om iets verder te gaan, maar ze keken me allebei aan alsof ze niet het minste idee hadden waarover ik het had. Het was duidelijk dat er geen enkel initiatief van hun kant zou komen, dus ik draaide me langzaam om, spreidde mijn benen een beetje en boog me voorover zodat ik met mijn ellebogen op mijn bureau rustte. Vervolgens bracht ik mijn hand naar mijn rokje en schoof ik het langzaam omhoog, zodat mijn naakte kontje en kutje volledig zichtbaar waren voor hen. Nog steeds kwam er geen enkele reactie van hun kant, dus ik zei hen dat ze nu beter hun broek konden openen en hun stijve lul tevoorschijn konden halen en dat deden ze ook. Ze stonden nu allebei achter me met hun stijve lul in hun hand en nog steeds bewogen ze niet, dus ik keek wie de kleinste lul had en zei hem dat hij zijn lul eerst in me mocht steken. Hij leek even te aarzelen maar kwam toen toch achter me staan en mikte klungelig zijn eikel tegen mijn kutlippen. Heel langzaam duwde hij zijn eikel naar binnen alsof hij bang was om me pijn te doen, dus ik liet hem enkele keren naar voor en naar achter bewegen aan zijn tempo en nam dan het initiatief over en begon zijn kleine lul hard te neuken, zodat hij binnen de kortste keren begon te kreunen en zijn kleine ballen in me leeg spoot. Hij trok zijn lul terug en de andere nam zijn plaats in en deze had nu eindelijk begrepen hoe het moest en hij duwde zijn lul in mijn kutje. Hij had een vrij grote lul voor zijn leeftijd en hij duwde hem redelijk hard in me naar binnen zodat ik eventjes een diepe kreun liet horen. Hij vond het blijkbaar wel leuk om me te horen kreunen, want ontmiddellijk begon hij me snel te neuken, zodat ik er zelfs een beetje van genoot, maar hij had geen rekening gehouden met zijn beperkte uithoudingsvermogen en ook hij kwam binnen de kortste keren klaar en loosde zijn sperma in mijn kutje.

Ik draaide me vervolgens terug om en trok mijn rokje terug op zijn plaats terwijl ik hen zei dat dit hun beloning was en hen vroeg of ze daarmee tevreden waren. Ze keken me allebei aan alsof ze verliefd waren op mij en konden enkel positief knikken. Ik vroeg hen om zich aan te kleden en de leszaal te verlaten zodat ik me kon voorbereiden op de volgende les en voor ze naar buiten gingen zei ik hen nog dat ze aan niemand mochten vertellen wat er gebeurd was, anders zouden ze niet meer in aanmerking komen om een beloning te krijgen. Ze leken even teleurgesteld dat ze dit niet mochten verder vertellen, maar ze leken wel enthousiast om nog eens terug te keren, dus was er wel een kans dat ze het zouden kunnen stil houden. Ik trok mijn bloes terug aan en knoopte ze dicht zodat ik terug klaar was voor de volgende les.

Joelle moest op het werk steeds in haar beste doen zijn om ervoor te zorgen dat de vijf diensthoofden die onder haar stonden de kans niet kregen om haar buitenspel te zetten. Ze besefte dat ze het in deze toestand lastig zou hebben om gefocussed te blijven maar ze wist ook dat ze ondanks haar slettige outfit nog steeds beter was in haar job dan haar concurrenten. Die middag moest ze naar de wekelijkse coördinatievergadering gaan waar de baas en de vijf diensthoofden aanwezig waren. Toen ze binnen kwam in de vergaderzaal, zaten de diensthoofden al in de zaal en keken ze allen vol interesse naar haar boezem die nog maar amper verscholen zat achter het bloesje dat maar met twee knopen dicht was. Toen ze de blikken van de mannen zag wist ze opeens ook dat haar zwak punt wel eens een sterk wapen kon zijn. Ze zette zich mooi rechtop en gaf de mannen een goed zicht op haar spannend bloesje zodat vier van de vijf diensthoofden nog enkel oog hadden voor haar borsten die erin gevangen zaten. Enkel Werner, de oudste van de diensthoofden en ook diegene die het hardste op Joelle’s job aasde bleef gefocussed op de vergadering. Van zodra de baas binnen kwam ging de vergadering van start en omdat bijna alle diensthoofden alleen oog hadden voor Joelle’s borsten, had ze het opvallend makkelijk om zichzelf staande te houden tijdens de vergadering. Pas toen de vergadering bijna voorbij was, gaf Werner opeens een opmerking over haar gebrek aan professionaliteit omdat ze zo kwam werken. Joelle ging in de tegenaanval en zei dat ze nog steeds zijn baas was en dat hij haar niet hoefde te controleren. De baas kwam tussenbeide voor het tot een echte ruzie uitdraaide en hij riep Werner en Joelle in zijn bureau.

Eenmaal binnen in zijn bureau begon hij een preek af te steken tegen Werner dat de hiërarchie in het bedrijf nog steeds gerespecteerd moest worden en dat hij beleefd moest blijven tegen zijn bazen, maar op het einde van zijn preek zei hij dat hij ook wel begreep dat het voor Werner niet altijd eenvoudig moest zijn. Hij werkte al jaren bij het bedrijf en leverde heel goed werk, maar Joelle had beter gepresteerd in de selectieproeven voor haar uiteindelijke functie zodat Werner de verhoopte promotie niet gekregen had. Resultaat was nu dat hij moest werken voor een baas die minder lang bij het bedrijf werkte, die bijna vijftien jaar jonger was dan hem en die dan ook nog eens vrouwelijk was. Hij zei hem dat Joelle niet ter discussie stond, dus dat hij moest ophouden met haar te proberen ondermijnen, maar dat Joelle als baas ook bereid was om te geven en te nemen. Joelle voelde al serieus nattigheid en onmiddellijk daarna kreeg ze van de baas het bevel om haar bloesje te openen, zodat Werner kon zien wat zij te bieden had. Vernederd opende ze de twee laatste knopen van het bloesje, waarna het open veerde en haar borsten tevoorschijn sprongen. De baas zei dat ze als kleine oefening, om de samenwerking te bevorderen, eens van functie zouden wisselen en dat Werner nu Joelle’s baas was gedurende vijf minuten. Werner liet er geen gras over groeien en greep Joelle’s borsten stevig vast en kneep er hard in zodat ze even een korte pijnlijke kreet uitbracht. Hij draaide haar om en duwde haar tegen de bureau van de baas, terwijl hij bijna gelijktijdig haar rokje omhoog trok en zijn broek opende. Hij haalde zijn stijve lul tevoorschijn en mikte zijn eikel direct tegen Joelle’s schaamlippen die tot zijn verrassing niet meer verscholen zaten achter een slipje. Onmiddellijk duwde hij zijn paal naar binnen en begon haar hard te neuken lang achteren. Hij greep haar blonde haren vast en trok haar naar zich toe, zodat haar kont met luide kletsen tegen zijn heupen botste. Hij neukte haar ruw en beukte al zijn frustraties van de afgelopen jaren in haar gezwollen kutje naar binnen. Na enkele minuten begon hij te verkrampen en gaf haar nog enkele harde pikstoten, waarna hij zijn zaad in haar naar binnen spoot. Joelle walgde bij het gevoel van zijn zaadlozing in haar kutje, maar de twee mannen vonden het fantastisch en stonden glunderend op haar neer te kijken.

Werner stak zijn lul terug weg in zijn broek en zei met een sadistisch lachje; “bedankt, baas”, waarna hij naar buiten liep. Joelle trok haar rokje terug op zijn plaats en trok haar bloes terug aan en mocht van de baas 3 knopen sluiten. De rest van de middag kon ze zich opnieuw amper concentreren op het werk en vroeg ze zich constant af wie ze uiteindelijk nog allemaal zou moeten neuken. Uiteindelijk passeerde de middag zonder nog al te grote vernederingen en was ze opnieuw opgelucht wanneer ze in haar auto stapte en naar huis kon rijden.

Ikzelf had terug enkele van de jongere klassen in de namiddag, dus al bij al viel de vernedering bij mij ook nog mee, maar ik was ook opgelucht toen ik naar huis kon gaan. Eenmaal thuis liep ik terug naar de achterdeur, stripte daar alvorens langs de achterdeur het huis binnen te gaan. Van zodra ik binnen kwam, kwam Thor naar me toe gelopen en hij duwde zijn natte neus tussen mijn benen. Ik probeerde hem nog even te negeren in de hoop dat hij me dan ook verder met rust zou laten, maar hij probeerde me al snel te bespringen, dus zette ik me in positie.

Ik ging op handen en voeten zitten en hij besprong me onmiddellijk en vond al snel mijn kutje zonder enige hulp. Hij duwde zijn dikke rode paal in mij naar binnen, greep me stevig vast met zijn voorpoten en begon me zoals steeds razendsnel te neuken. Het was al een tijdje geleden dat ik nog door een hond tot een orgasme geneukt was, maar doordat ik weeral de hele dag vernederd was en doordat de twee leerlingen me maar net lang genoeg geneukt hadden om me geil te maken, duurde het niet lang alvorens Thor me tot een hevig orgasme neukte. Terwijl ik hevig aan het klaarkomen was slaagde Thor erin om zijn knot in me naar binnen te duwen en kort daarna voelde ik dat mijn onderbuik werd opgevuld met heet hondenzaad. Thor hield zijn gezwollen lul nog enkele minuten in mij verankerd vooraleer zijn lul langzaam begon te krimpen en hij van mijn rug afsprong en zo zijn lul uit mijn kutje trok. Ik voelde een pijnlijke steek in mijn kutje toen hij zijn dikke lul uit me rukte, en terwijl zijn zaad langs mijn benen naar beneden liep, stond ik op en nam ik iets om te drinken.

Net op dat moment kwam Joelle thuis en ze zag er een beetje ongelukkig uit, maar toen ze zag dat mijn benen onder het hondenzaad zaten, glimlachte ze zacht en zei dat ze al vreesde dat Thor weer geil zou staan tegen dat ze terug thuis kwam.

Ik kuste haar welkom en vroeg hoe haar dag was geweest, maar ze zei enkel dat het leek alsof elke dag weer vernederender was als de vorige. Ergens was ik wel benieuwd om te horen wat er gebeurd was, maar ik wist dat ze er niet over wou praten, dus vroeg ik er niet naar. Ze vroeg me hoe mijn dag geweest was, maar ik had zelfs geen tijd om te antwoorden want ik kreeg een nieuw berichtje. In het berichtje stond enkel dat onze opdracht voor die avond op het bed lag. We gingen allebei naar boven en op het bed lag aan de ene kant een enveloppe met Joelle’s naam erop, en aan de andere kant lag er voor mij een pakje dat nog kleiner was dan dat van de vorige avond. Er lag enkel een zwarte lederen jarretelleband met bijpassende zwarte kousen, twee zwarte zelfklevers met kwastjes aan, een masker zoals dat van Joelle de vorige avond, zwarte schoenen met hakken van wel 14cm hoog en ook een briefje met mijn naam erop.

Ik opende eerst mijn briefje en zag dat ik de volledige outfit direct moest aantrekken en dat ik vervolgens elke man die die avond zou langskomen moest stijf pijpen en me vervolgens laten neuken door hem. Verder richtlijnen zouden volgen via GSM. In Joelle’s briefje stond dat ze drie uur tijd had om een uniform van een vrouwelijke politieagente te bemachtigen en vervolgens moest ze terug naar huis komen. Het uniform moest wel echt zijn, dus ofwel moest ze naar een politiebureau gaan om er één te vragen, ofwel moest ze een vrouwelijke agente vinden die bereid was om haar uniform af te geven. Om dit te doen moest ze de outfit dragen die ze voor het werk had gedragen en mocht ze maximum 3 knopen van de bloes sluiten.

Ze had geen idee hoe ze eraan moest beginnen en vroeg of ik haar kon helpen, maar ik wist ook niet wat het beste was. Uiteindelijk leek het mij het gemakkelijkste om naar een politiekantoor te gaan en daar te proberen uitleggen dat ze een uniform zocht om te strippen voor haar verloofde of zo. Ik raadde haar aan om één van de agenten een beetje te verleiden en hem te proberen overtuigen om haar een uniform te geven. Ze was nog steeds niet echt overtuigd, maar haar tijd was reeds aan het lopen, dus ze vertrok zo snel mogelijk op zoek naar haar uniform.

Ik trok de schaarse outfit aan die voor me klaar lag en zag er nog slettiger dan de vorige dag. De hakken waren zo hoog dat ik heel langzaam de trap afliep, maar nog steeds slingerden de kwastjes van de zelfklevers, die ik op mijn tepels had gekleefd, lustig in het rond bij elke stap die ik zette. Doordat ik het masker moest opzetten was ik vrij zeker dat Meester Jean ook mijn vader had uitgenodigd om me te komen neuken, maar ik kon me nog steeds moeilijk voorstellen hoe het zou voelen om door mijn eigen vader geneukt te worden.

Het duurde even, maar uiteindelijk ging de deurbel en ik voelde mijn hartslag kloppen in mijn keel terwijl ik naar de deur stapte. Ik opende de deur en tot mijn verbazing zag ik niet mijn vader staan, maar wel zijn oudere broer, mijn oom, die ik ook al jaren niet meer had gezien. Opeens realiseerde ik me dat dit twee dingen kon beteken; Ofwel vond Meester Jean mijn vader niet en had hij in plaats daarvan mijn oom uitgenodigd, ofwel had hij zijn huiswerk juist heel grondig gemaakt en zou zowat elk lid van mijn familie die me zou kunnen neuken, eens passeren.

Ik wenkte hem om binnen te komen, sloot de deur en knielde voor hem waarna ik zijn broek opende. Hij vroeg me of ik niet eerst even wou praten, maar ik schudde “nee” met mijn hoofd en haalde zijn half-stijve lul tevoorschijn. Terwijl ik zijn lul in mijn handen had, voelde ik hem al snel stijver worden, dus ik bracht hem naar mijn mond en sloot mijn lippen rond zijn schacht. Initieel had ik er weinig moeite mee om hem te pijpen omdat ik deed alsof het een wildvreemde was, maar opeens kon ik mijn gedachten niet meer verzetten en begon ik onbewust terug te denken aan toen ik klein was en hij toen al 35 jaar oud was en opeens voelde ik de schaamte groeien. Terwijl ik hem aan het afzuigen was voelde ik opeens dat ik knalrood werd en gelukkig had ik het masker aan, want anders had hij zeker gezien dat er iets scheelde. Hij was ondertussen volledig klaar en ik was verrast dat hij, op zijn vrij hoge leeftijg van ongeveer 60, nog zo’n keiharde paal had. Ik stelde me recht en wou tegen de keukentafel steunen zodat hij me langs achter kon nemen, maar hij nam en stoel, ging erop zitten en trok me naar hem toe zodat ik op zijn lul moest komen zitten. Ik ging tussen zijn benen staan met mijn rug naar hem toe en liet me met mijn schaamlippen over zijn stijve eikel schuiven tot ik op zijn schoot zat met zijn lul diep in mij.

Ik kreeg opeens flashbacks van toen ik als klein meisje op zijn schoot had gezeten, maar gelukkig had hij toen zijn lul niet in mij, alhoewel ik achteraf gezien soms twijfel of hij het toen ook al niet wou. Ik herinnerde me dat ik me vroeger soms ongemakkelijk voelde bij hem omdat hij me soms aanraakte op vreemde plaatsen. Hij wreef geregeld een hand langs de binnenzijde van mijn dijen of streede zachtjes langs mijn kont, maar nu zat ik terug op zijn schoot en had hij zijn lul diep in mij zitten.

Hij greep mijn heupen stevig vast en deed me op en neer bewegen op zijn lul, dus ik werkte mee en neukte op en neer op zijn paal. Ik kneep mijn dijen stevig rond zijn lul in de hoop hem sneller te laten komen en toen ik eenmaal op snelheid kwam en ik durende enkele minuten hard op en neer neukte op zijn lul voelde ik dat hij dicht bij een orgasme kwam. Plotseling hield hij me stevig vast, zodat ik op zijn lul gespietst zat en ik voelde zijn lul samentrekken in mijn kutje en zijn sperma in mij spuiten. Hij hield me nog even stevig vast en liet me dan opstaan en net op dat moment kreeg ik een berichtje. Joelle had me verteld hoe ze haar masker moest afnemen voor haar vader, dus ik verwachtte dezelfde opdracht, maar het berichtje zei enkel dat ik hem moest verzoeken om te vertrekken.

Van zodra hij terug weg was, begon ik me af te vragen wie er nog zoal zou passeren. Ik deed mijn best om me te herinneren wie er allemaal in aanmerking zou komen. Ik dacht terug aan mijn trouwfeest en herinnerde me dat ik enkel mijn vader, mijn moeder en haar nieuwe man, waarmee ze getrouwd is toen ik 12 was, en hun twee kinderen, mijn stiefbroer en stiefzus van respectievelijk 19 en 17 jaar oud, had uitgenodigd. Alle andere genodigden waren vrienden, collega’s of familie van Danny.

Het duurde even vooraleer de volgende bezoeker aankwam, maar dat was vrij logisch als Meester Jean wou vermijden dat ze elkaar zouden tegenkomen. Toen de deurbel ging, opende ik de deur en daar stond mijn stiefbroer, Yarne, die me met geile ogen keurde en vervolgens naar binnen liep. Toen hij binnen was zei hij dat hij het eerst niet kon geloven dat er echt een hoer zou zijn die gratis beurten weg gaf, maar nu hij hier stond, was hij wel blij dat hij was langsgekomen. Ik had er niet zoveel problemen mee om zo goed als naakt voor hem te staan, want ik had hem maar enkele keren ontmoet en kende hem niet echt goed. Hij vroeg me om eens rond te draaien zodat hij me goed kon bekijken en toen hij me goed had bekeken zei hij dat ik hem herinnerde aan zijn stiefzus. Hij had een lekkere stiefzus, zei hij, die ongeveer tien jaar ouder was dan hem, en waarover hij al tientallen keren had gefantaseerd. Hij ging verder dat hij talloze keren had gemasturbeerd terwijl hij naar mijn trouwfoto’s keek en ervan droomde dat ik mijn mijn huwelijksnacht met hem had doorgebracht.

Hij was nog maar net klaar met zijn fantasie te vertellen toen ik een berichtje kreeg waarin stond dat ik vijf minuten tijd had om naar boven te gaan, mijn trouwkleed aan te trekken en vervolgens, zonder masker terug naar beneden te komen om verder te gaan met de opdracht. Ik vroeg hem even te wachten en liep naar boven, trok mijn huidige tenue uit, haalde mijn trouwkleed uit de doos onderaan mijn kast en trok het snel aan. Ik moest even wurmen om erin te geraken want ik was blijkbaar een klein beetje bijgekomen en ook mijn borsten leken iets groter geworden. Ik zocht snel mijn witte schoentjes en stak mijn haar heel snel op door middel van een speld, zodat ik er bijna uit zag als op mijn trouwdag en liep vervolgens terug te trap af.

Yarne stond me op te wachten en toen hij me de trap af zag komen, viel zijn mond open en zag ik dat hij opeens begon te blozen. Nu hij mijn gezicht kon zien, voelde ik me opeens ook stukken meer vernederd en ik voelde dat ik zelf ook aan het blozen was. Hoewel het vernederend was, was de situatie eigenlijk ook een beetje grappig, want voor hij wist wie ik was bleef hij maar praten en nu opeens wist hij niet meer wat te zeggen. Ik vroeg hem of hij nu misschien geen zin meer had om zijn fantasie waar te maken, maar hij zei integendeel. Hij zei dat hij altijd dacht dat ik een beetje een preutse, saaie seut was die enkel sex wou in missionarishouding omdat de rest te vulgair was, en dan zou hij me alle hoeken van de kamer laten zien en mij omvormen tot een sexverslaafde slet, maar nu hij besefte dat ik eigenlijk al een slet was, vond hij me nog dubbel zo geil, maar was hij ook bang dat hij me niet zo zou kunnen imponeren als hij gedacht had. Ik stelde hem gerust en zei dat hij zich geen zorgen moest maken om mij, want dat ik alleen zijn fantasie wou laten uitkomen en dat de rest bijzaak was deze avond.

Ik knielde voor hem en opende zijn broek, haalde zijn keiharde lul tevoorschijn en masseerde hem even alvorens hem naar mijn mond te brengen. Terwijl ik hem pijpte realiseerde ik me dat ik deze avond misschien wel alle mannelijke familieleden zou moeten pijpen en neuken, maar opnieuw had ik niet het gevoel dat er een andere optie zou zijn, dus deed ik gewoon wat ik moest. Ik masseerde zijn ballen terwijl ik op zijn paal zoog en tot mijn verbazing was zijn lul vrij lang en lekker dik. Zijn eikel stond keihard gezwollen en was bijna paars dus ik wist dat hij klaar was om me te neuken. Ik stond op en vroeg hem hoe hij me wou neuken en hij vroeg me om op mijn rug op de keukentafel te gaan liggen en mijn benen op te trekken. Hij kwam tussen mijn benen staan, duwde zijn geile eikel tegen mijn schaamlippen en wreef hem enkele keren op en neer tussen mijn lippen alvorens zijn paal naar binnen te duwen. Hij gleed zijn dikke lul langzaam dieper in me naar binnen en toen hij helemaal in me zat trok hij heel langzaam terug. Hij neukte me bijna in slow-motion alsof hij wou dat het nooit zou eindigen. Toen ik naar zijn gezicht keek besefte ik echter dat hij zo geil was dat hij al op springen stond, dus dat hij het waarschijnlijk heel rustig aan deed om niet onmiddellijk klaar te komen. Ik liet hem begaan en doordat hij me zo langzaam neukte werd ik wel bloedgeil, maar wist ik dat ik nooit zou klaarkomen. Na de slow-motion neukbeurt van enkele minuten begon hij te schokken en kwam hij al kreunend klaar diep in mijn poesje. Hij verontschuldigde zich bijna omdat hij zo snel gekomen was, maar ik zei hem dat het niet erg was en dat hij misschien later nog eens een herkansing zou krijgen.

Joelle was naar het politiekantoor gegaan om daar te vragen of ze een uniform voor een vrouw konden missen, maar toen ze aan het politiekantoor aankwam zag ze net een vrouwelijke agente, met ongeveer dezelfde lichaamsbouw als haar, uit haar patrouillewagen stappen. De partner van de vrouwelijke agente was al binnengegaan in het kantoor, dus ging Joelle snel naar de agente en legde haar de situatie uit. Ze zei haar dat ze haar man wou verrassen met een striptease omdat hij altijd had gefantaseerd over vrouwelijke agentes en ze vroeg aan de agente of zij misschien één van haar uniformen wou verkopen. De agente zei dat dat eigenlijk niet toegelaten was, maar ze bekeek Joelle even goed, keek dan eens snel rond of er iemand in de buurt was en zei vervolgens dat ze Joelle wel één van haar uniformen kon geven als Joelle in ruil daarvoor sex zou hebben met haar. Joelle schrok even, maar moest dan een klein beetje lachen omdat ze moest denken aan het cliché dat alle vrouwen bij de politie of in het leger lesbisch zouden zijn. Ze antwoordde dat ze dat wel kon doen, dus keek de agente tevreden terwijl ze zei dat haar shift er juist op zat en ze even wat spullen zou gaan halen in het kantoor om daarna samen naar haar thuis te gaan. Even later reed de agente op kop en Joelle volgde haar in haar eigen wagen. Na enkele minuten rijden kwamen ze bij het huis van de agente en gingen ze naar binnen.

De agente bood Joelle iets aan om te drinken, maar Joelle zei dat ze niet echt veel tijd had, dus ze gingen samen naar boven en terwijl de agente in haar kast een proper uniform nam, knoopte Joelle haar bloesje al open en trok haar rokje uit, zodat ze al naakt was tegen de tijd dat de agente haar uniform had genomen. De agente was aangenaam verrast toen ze zag dat Joelle naakt op haar stond te wachten en legde het uniform op en stoel, knoopte haar bloes ook open en gooide ze op de grond, waarna ze Joelle vast nam en haar een zwoele kus op de mond gaf. Joelle beantwoordde de kus en hun tongen verstrengelden terwijl Joelle de agente verder uitkleedde. Ze opende haar BH en liet hem op de grond vallen en opende vervolgens haar broek en liet die ook op de grond vallen, zodat de agente nog enkel haar slipje aan had. Joelle baande zich al kussende een weg langs haar hals naar haar borsten, verder omlaag naar haar buik en terwijl ze langzaam haar slipje naar beneden gleed, kuste ze zachtjes de vochtige schaamlipjes van de agente. Ze stak haar tong uit en begon langzaam op en neer te likken tussen haar schaamlippen tot ze druipnat was. Op dat moment ging de agente op het bed liggen en liet ze Joelle plaats nemen met haar kutje op haar gezicht, zodat Joelle haar ondertussen kon verderlikken in een innige 69. De beide dames likten gretig aan elkaars klitje en ze waren weldra allebei kletsnat. Na elkaars klitjes gedurende ruime tijd te masseren en te likken, kwam de agente al spuitend klaar op Joelle’s gezicht en enkele minuten later kwam Joelle klaar over de agente’s gezicht zodat ook haar gezicht bedekt was met kutsappen. Joelle draaide zich om zodat de dames elkaars gezicht konden proper likken en vervolgens kusten ze nog even tot Joelle zei dat ze moest vertrekken.

De beide dames trokken hun kleren terug aan en Joelle nam het uniform mee naar beneden en onderweg naar de deur zei de agente tegen haar dat ze het uniform beter niet buitenshuis kon dragen, en zeker nooit in de wijken achter het park. Joelle keek haar aan met een vragende blik, dus de agente legde uit dat er enkele weken terug nog een vrouwelijke collega was aangerand in Klein Turkije dat net achter het park ligt. Haar collega was verkeersagente en stond ‘s avonds het verkeer te regelen toen er een discussie onstond tussen twee chauffeurs van vreemde origine. Ze probeerde tussenbeide te komen, maar uiteindelijk keerden beide chauffeurs zich tegen haar en scheurden haar uniform aan flarden, zodat ze in haar ondergoed was moeten vluchten om niet verkracht te worden. Joelle kon dit amper geloven, want het park bevond zich op minder dan een kilometer van ons huis, maar ze zei dat ze voorzichtig zou zijn. Ze bedankte de agente en die bedankte haar op haar beurt voor het lekker orgasme en zei dat ze steeds welkom was voor meer.

Yarne was juist vertrokken toen ik een berichtje kreeg dat ik terug de originele outfit moest aantrekken en ik was me boven terug aan het omkleden toen Joelle thuis kwam met het uniform. Joelle kreeg een bericht dat ze het uniform voorlopig in de kast mocht leggen en dat ze Thor nu moest meenemen voor zijn avondwandeling naar het park. Ze moest zich eerst volledig uitkleden en mocht enkel een lange regenjas en hoge hakken aan doen. Eenmaal klaar vertrok ze richting het park met Thor en niet veel later hoorde ik opnieuw de deurbel.

Ik opende de deur en deze keer stond mijn vader voor me. Hij was iets grijzer geworden en zijn buik was iets ronder geworden, maar voor de rest was hij weinig veranderd sinds ik hem voor het laatst zag. Opeens voelde ik mijn hartslaf omhoog gaan en voelde ik mijn wangen gloeien van de schaamte, maar ik had terug mijn masker aan, dus merkte hij het niet. Ik wenkte hem om binnen te komen. En eenmaal binnen, knielde ik voor hem en haalde direct zijn lul uit zijn broek. Terwijl ik dit deed voelde ik een mix van emoties, van schaamte tot vernedering, tot zelfs een klein beetje misselijkheid bij het idee dat ik mijn eigen vader zou gaan pijpen. Ik bracht mijn mond langzaam naar zijn lul die al bijna stijf was en begon hem af te zuigen in de hoop dat hij me snel zou kunnen neuken en ik er snel vanaf zou zijn. Het idee dat ik mijn vaders penis in mijn mond had viel me zwaarder dan verwacht, maar ik deed gewoon wat ik moest en van zodra hij stijf was draaide ik me om en liet hem begaan. Hij duwde me voorover zodat ik met mijn bovenlichaam op de keukentafel rustte en hij mikte zijn stijve paal direct tegen mijn neukgrotje en ramde hem hard naar binnen. Ik kreunde luid en hij trok langzaam terug en ramde hem vervolgens terug hard naar binnen. Ik was bloedgeil gemaakt door Yarne die me zo langzaam had geneukt en toen mijn vader hard begon te neuken duurde het niet lang vooraleer ik een wild orgasme voelde opkomen. Zijn harde pikstoten volgende elkaar ritmisch op en ik kwam luid kreunend klaar terwijl hij me nog steeds aan het neuken was. Ik begreep precies wat Joelle bedoelde toen ze zei dat er niks vernederender was dan klaar te komen en te beseffen dat je vaders lul in je zit. Hij neukte me keihard verder en mijn orgasme bleef nog lange tijd nazinderen door mijn lijf tot hij opeens zijn lul uit me trok, me deed omdraaien en knielen en zijn lul in mijn mond duwde net op het moment dat hij zijn ballen leeg spoot. Ik kokhalsde doordat hij recht in mijn keel schoot en doordat ik besefte dat mijn vader juist klaargekomen was in mijn mond. Ik slikte alles door en nog geen minuut later kreeg ik een bericht en deze keer stond er wel in dat ik mijn masker moest afnemen, dus vol schaamte nam ik mijn masker af en werd knalrood toen mijn vader geschokt zag dat hij zojuist zijn eigen dochter had geneukt. Even was hij stil, maar toen zei hij dat ik een lekkere hoer was geworden en dat de sex zonet beter was dan alle keren samen met mijn moeder.

In het bericht stond ook dat mijn masker vanaf nu mocht afblijven en dat ik hem moest vragen om nog even te blijven, dus ik bood hem een pintje aan en hij ging in de zetel zitten. Ik ging naast hem zitten en hij trok de zelfklevers van mijn tepels zodat hij mijn borsten beter kon bekijken.

Ondertussen was Joelle tot aan het park gewandeld en net toen ze terug uit het park wou vertrekken besprong Thor haar en was ze tussen de struiken op handen en knieën gaan zitten. Thor had haar opnieuw besprongen en haar hard geneukt tot hij voor de tweede keer die dag zijn knot in haar kutje naar binnen had gekregen. Hij vulde Joelle’s kutje volledig met zijn warme zaad en Joelle moest noodgedwongen wachten tot zijn lul terug zou krimpen. Na enkele minuten sprong hij van haar rug en trok zijn lul uit haar kutje, zodat ze snel recht sprong en weliswaar licht strompelend verder naar huis stapte.

Toen mijn vader in de zetel naar me zat te staren was het een ietwat ongemakkelijke situatie, maar het duurde niet zolang voor de deurbel opnieuw ging. Ik opende de deur en nu stond daar opnieuw Joelle’s vader die ik nog kende van toen ik tijdens de middelbare school enkele keren was blijven slapen bij Joelle thuis. Hij schrok toen hij me zag, maar begon al snel geil te lachen en toen hij binnen kwam en mijn vader zag zitten die hij ook nog kende van vroeger, zei hij lachend dat ik blijkbaar net zo’n geile slet was geworden als Joelle. Mijn vader schrok even toen hij hoorde dat Joelle ook een slet was geworden en zei toen dat hij vroeger wel eens gefantaseerd had over Joelle toen ze bij ons thuis kwam slapen, dus dat hij haar ook wel eens wou neuken. Joelle’s vader zei dat Joelle waarschijnlijk later wel zou terugkeren om geneukt te worden, maar dat hij ook wel zin had om mij eens goed te laten klaarkomen. Hij vertelde aan mijn vader hoe hij Joelle de vorige avond twee keer had laten klaarkomen alvorens zijn zaad diep in haar kut te spuiten, nog voor hij wist dat het eigenlijk zijn dochter was en hij voegde eraan toe dat hij bijna spontaan opnieuw klaarkwam toen hij zag dat het Joelle was. Mijn vader zei dat hij me ook tot een orgasme geneukt had en klaargekomen was in mijn mond voor hij wist dat ik het was.

Ik stond er vernederd bij terwijl ik onze twee vaders hoorde opscheppen tegen elkaar over hoe ze hun eigen dochters geneukt hadden.

Joelle’s vader zei dat hij zin had om me eens keihard te laten klaarkomen en zei dat ik glijmiddel moest halen en vervolgens in de zetel moest gaan zitten. Ik ging boven een tube glijmiddel halen en ging vervolgens naar mijn vader in de zetel zitten. Joelle’s vader kwam tussen mijn benen voor me zitten en greep mijn borsten even vast, terwijl hij er hard in kneep en zei dat ik net zo’n lekkere tieten had als zijn eigen dochter. Hij duwde vervolgens mijn benen uit elkaar en beveelde me om ze zo ver mogelijk gespreid te houden. Hij spoot een dikke kwak glijmiddel op mijn schaamlippen en duwde direct twee van zijn dikke vingers naar binnen. Hij neukte zijn vingers snel in me naar binnen, zodat mijn hele kutje gesmeerd werd met het glijmiddel en ondertussen greep mijn vader mijn borsten vast en kneedde ze afwisselend zodat ik al snel terug geil werd. Na enkele minuten duwde Joelle’s vader een extra vinger in me naar binnen en begon me met drie vingers te neuken. Nog enkele minuten later duwde hij ook een vierde vinger naar binnen en ik voelde dat de hevige stimulaties al snel tot een orgasme zouden leiden. Joelle’s vader bleef me onophoudelijk neuken met zijn vingers tot hij opeens ook zijn duim in me naar binnen duwde en hij met zijn hand een vuist vormde in mijn kutje om me vervolgens te beginnen vuistneuken. Het gevoel van mijn kutje dat volledig gespannen stond rond zijn vuist, deed me ontploffen in een ongelofelijk hevig orgasme, zodat mijn sappen zelfs langs zijn vuist naar buiten spoten. Joelle’s vader zei dat hij het geweldig vond om een slet zo hevig te laten klaarkomen en hij zei dat hij hier wel uren mee kon doorgaan.

Mijn orgasme gierde nog steeds door mijn lijf en Joelle’s vader was me nog steeds aan het vuistneuken terwijl mijn vader met mijn borsten speelde, toen Joelle terug thuis kwam. Joelle schrok toen ze zag dat ik door onze beide vaders tegelijk werd misbruikt maar ze kreeg via haar GSM de opdracht om me te komen helpen, dus ze kwam ons vervoegen in de zetel. Mijn vader stopte met mijn borsten te kneden en zei tegen Joelle dat hij hetzelfde wou proberen bij haar als haar vader bij mij aan het doen was. Joelle keek bezorgd, maar ze ging in de zetel zitten en mijn vader spoot ook een kwak glijmiddel over haar schaamlippen en werkte geleidelijk aan meer en meer van zijn vingers in haar neukgrotje naar binnen. Joelle kreunde luid toen hij uiteindelijk zijn vuist in haar kutje naar binnen duwde en hij haar begon te vuistneuken, maar ik kreeg op dat moment alweer mijn tweede orgasme en kwam opnieuw spuitend klaar. Nog steeds ging Joelle’s vader door en terwijl ik mijn derde orgasme al langzaam voelde opbouwen, kwam Joelle nu spuitend klaar met mijn vader’s vuist in haar kutje.

Pas toen ik nog een derde keer hevig was klaargekomen en ik versuft in de zetel lag, trok Joelle’s vader zijn vuist terug en genoot van het zicht op mijn gapende kutje. Joelle kwam niet zoveel later ook een tweede keer klaar en mijn vader trok zijn vuist ook uit haar kutje. Joelle’s vader zei dat de sletten een beetje vermoeid leken, dus dat ze ons misschien een laatste keer konden neuken en dan vervolgens samen nog een pint konden gaan drinken. Mijn vader ging akkoord en vroeg wie hij wou neuken, dus Joelle’s vader zei dat hij zijn eigen dochter al had geneukt en hij nu eens de andere slet wou neuken. Mijn vader ging akkoord om Joelle te neuken en zei dat hij haar wel in haar kont zou neuken omdat haar kutje al genoeg gebruikt was.

We moesten ons allebei omdraaien en op ons knieën in de zetel zitten, zodat we allebei tegelijk in ons kont konden geneukt worden. Tussen mijn benen was ik volledig bedekt met een mix van zaad, glijmiddel en kutsappen, dus Joelle’s vader wreef zijn harde eikel enkele keren tussen mijn schaamlippen, zodat hij onder de sappen zat en vervolgens duwde hij zijn eikel met een welgemikte stoot in mijn kont naar binnen. Mijn vader duwde zijn lul in Joelle’s kontje naar binnen en ze begonnen ons allebei keihard te kontneuken, alsof ze ons om het hardst wilden doen kreunen. Allebei kreunden we luid terwijl we hard in ons kont geneukt werden en tussen ons kreunen door hoorde ik het luide kletsen van onze vaders’ heupen tegen onze konten. Joelle keek me aan met een pijnlijk blik, maar ik greep haar hand en kneep er bemoedigend in. Niet veel later greep mijn vader Joelle’s borsten en hij stootte nog enkele laatste keren diep in haar kontje naar binnen alvorens kreunend klaar te komen in haar kontje. Iets later greep Joelle’s vader mijn borsten ook stevig vast en kneep er hard in terwijl hij met zijn laatste harde pikstoten zijn zaad in mijn kontje loosde.

Joelle’s vader feliciteerde mijn vader met zijn lekkere dochter en mijn vader gaf Joelle’s vader hetzelfde compliment. Ze kleedden zich terug aan en riepen nog lachend; “tot later sletten”, terwijl ze naar buiten liepen. Joelle en ik waren allebei compleet afgemat en lagen tegen elkaar aan in de zetel. Niet veel later kregen we een berichtje dat dit alles was voor deze avond en we namen samen een lang warm bad om te ontspannen en gingen vervolgens samen naar bed waar ik als een blok in slaap viel.

Wordt vervolgd indien er voldoende vraag naar is. Alle reacties zijn welkom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *