Categories
Uncategorized

One-night stand op zakenreis

Asian

One-night stand op zakenreis
Ik moet voor een paar dagen naar Parijs om er een congres bij te wonen. Ik reis met de TGV, lekker snel en ik kan nog even mijn notities doornemen onderweg.
Bij aankomst in het station baan ik mijn weg naar buiten en steek de straat over. Ik kan het niet helpen, telkens ik in Parijs ben loop ik eerst even binnen in het Terminus Nord. In het art deco interieur droom ik zalig weg naar andere tijden en kom ik steeds weer tot rust, alsof ik thuiskom.
Ik kijk of mijn gebruikelijke plekje nog vrij is maar helaas, er zit reeds iemand. Mijn stemming slaat om, ik ben een gewoontedier en hou er niet van als alles niet naar mijn wens verloopt.
Ik zet mij iets verderop en kan het niet laten om naar hem te staren. Ja jij, jij zit op MIJN plaats! Ik bestel een thee en probeer hem in te schatten. Eind 40 denk ik, groot, goed gekleed. Ik weet niet waarom maar ik kan m’n ogen niet van hem af houden en mijn nieuwsgierigheid neemt het van mijn nukkigheid over.
Ik moet er al zeker een kwartier gezeten hebben, mijmerend over de vreemdeling tegenover mij, wanneer hij plots recht in mijn ogen kijkt. Ik ben even helemaal van mijn stuk en begin te blozen. De vreemde man geeft me een grijns, rekent af en loopt naar buiten. Ik blijf roerloos achter.

Ik zet mijn reis verder en zoek een taxi die me naar mijn hotel kan brengen. Na een korte rit door het centrum kom ik toe aan het Hotel Du Louvre. Ik probeer door de draaideur te raken met mijn koffer maar in al mijn onhandigheid kom ik vast te zitten, wrik me los, struikel en val letterlijk met de deur in huis. Een hand schiet me te hulp zodat ik net niet van m’n hakken val. Een sterke hand die me stevig vast grijpt en me tegen hem aan trekt om te verhoeden dat we beiden tegen de grond gaan. Ik ruik zijn parfum, een intense maar frisse geur, hmmmm… en dan kijk ik op. Het is mijn vreemdeling van daarnet! Ik word even slap op m’n benen maar gezien hij me nog steeds stevig vast heeft maakt dat niet uit. ‘belle entrée!’ lacht hij ironisch. ‘ Oui’ stamel ik blozend, ‘je vous remercie pour votre aide’ Omdat ik zo uit mijn doen ben komen de woorden onnatuurlijk uit mijn mond en hij kan meteen raden dat ik niet Franstalig ben. ‘U spreekt Nederlands?’ vraagt hij. Een opluchting overvalt me, je moedertaal spreekt toch altijd iets beter dan een aangeleerde taal.
Ik grabbel mezelf terug bij elkaar en doe een klein stapje achteruit. ‘Ja, Mira, aangenaam.’ en steek mijn hand naar hem uit. Hij neemt ze vast, zijn aanraking is zacht maar zijn grip is stevig. Een tinteling trekt door mijn arm mijn lichaam in. ‘Christopher’ antwoord hij.
Hij logeert ook in het hotel voor zaken. Ik zou zo graag vragen of hij later ook in de bar zal zijn maar de moed ontbreekt me. We zeggen gedag en ik stap naar de balie om me in te checken.

Die avond loop ik naar de bar in de hoop Christopher te zien maar helaas, hij is nergens te bespeuren. Beteuterd nip ik aan m’n martini en probeer wat in m’n boek te lezen, maar de woorden dansen voor m’n ogen en m’n gedachten lopen steeds naar hem. Ik probeer me voor te stellen dat hij naast me zit en hoe hij met zijn hand over mijn arm zou strelen, naar m’n schouder en over mijn rug heen. De ober maakt me wakker uit m’n droom ‘Un autre martini mademoiselle?’ ‘Non merci’ Ik sta recht en wil terug naar m’n kamer lopen. Ik neem mijn tasje en wanneer ik me omdraai staat hij in de doorgang naar de lobby. Mijn hart staat even stil en mijn adem stokt. Hij staart recht naar me met een zelfverzekerde blik alsof hij me bezit. Ik loop in zijn richting en als ik dichterbij kom zegt hij heel beheerst ‘Jij gaat nu met mij mee.’ Meer niet en hij verwacht geen tegenspraak. Door de martini’s en de snelheid waaraan mijn hart klopt, worden mijn benen helemaal slap. Hij slaat zijn arm om mijn middel en voert me mee naar buiten. Het is al donker en al de lichtjes van de stad maken het een feëriek uitzicht.

Hij duwt me in een taxi en ik hoor hem nog net ‘Champs-de-Mars’ zeggen tegen de chauffeur. Na een kort ritje stappen we uit aan de rand van een mooi park, vlak bij de eifeltoren. ‘Kom’ zegt hij en voert me mee het park in. Het is net herfst, de dagen zijn nog aangenaam maar ‘s avonds voel je reeds een frisheid in de lucht zoals je alleen in de herfst kan ervaren. De lucht ruikt zwaar naar de vallende bladeren en het natte mos. Plots duwt hij me het pad af, de duisternis is. Ik voel zijn adem dicht tegen me aan. Hij duwt me tegen een boom aan en enkel het licht van de maan valt flauw op ons tussen het dikke gebladerte door. Ik voel zijn adem naderen en vermengen met die van mij. Een zacht volle kus beland op mijn gewillige lippen. Het is zo stil hier, in de verte hoor ik de geluiden van het Parijse nachtleven maar hier is het alsof we alleen op de wereld zijn. Dan grijpt hij me bij de keel en fluistert ‘op je knieën!’. Zacht van timbre maar op zo’n kordate manier dat ik even bevries. ‘Op je knieën, of moet ik je over mijn knie leggen?’ Ik gehoorzaam en kniel neer in het zachte natte mos. Ik ben even in de war, wat gebeurd er? Maar voor ik naar hem kan opkijken opent hij zijn rits en daar komt zijn mooie grote geslacht te voor schijn, klaar voor de aanval. Hij grijpt mijn haren beet en duwt zijn lid diep in mijn mond, ik kan nog net naar adem happen maar wen al snel aan zijn grootheid. Hij begint ritmisch op en neer te bewegen en ik geniet van die grote pik in mijn mondje. Al gauw begin ik te zuigen en mijn tepels richten zich op, wat is dit heerlijk!
Hij trekt zich terug uit mijn mond, trekt mij aan mijn haren recht en duwt me met mijn buik tegen de boom. Hij komt vlak achter me staan en druk zijn grote pik tegen mijn billen aan.
Hij duwt mijn benen uit elkaar en gaat met zijn nagels langzaam langs de binnenkant van mijn been omhoog. Oh god, wat wil ik hem in mij voelen! Vlak voor hij aan mijn kutje komt stopt hij, mijn benen slap achterlatend richten zijn handen zich nu op mijn borsten en grijpen ze vast, masserend en knijpend. Ik wil achter me grijpen naar hem: ‘nah-ah’ berispt hij me en duwt mijn handen terug tegen de boom. Zijn handen gaan terug over mijn borsten, mijn knoopjes langzaam openend. Ik voel zijn handen over mijn huid gaan en kan een licht kreetje niet meer onderdrukken. Hij trekt mijn BH naar beneden, mijn borsten bevrijdend. Het maanlicht valt over de licht romige kleur en mijn tepels priemen, verlangend naar hem. Hij grijpt mijn tepels tussen zijn duim en wijsvinger en knijpt er hard in. ‘ah’ kreun ik bij de scherpe onverwachte pijn die erdoor heen trekt maar meteen begint hij er ritmisch aan te trekken terwijl hij met zijn pik tegen mijn billen aan duwt. Een zalige mengeling van pijn en extase schiet door mijn hele lijf, dit heb ik nog nooit gevoeld!
Mijn kutje druipt ondertussen van het verlangen. Met zijn ervaren vingers trekt hij mijn slipje tot onder mijn billen en glijdt met 2 vingers naar binnen. ‘Jij moet dringend geneukt worden, en hard’ gromt hij me toe en duwt zijn lid bij me naar binnen. Hij vult mij helemaal en begint hard te stoten. Hij wringt mijn handen achter mijn rug. Met 1 hand trekt hij mijn hoofd aan mijn haren naar achter, met de andere houdt hij mijn handen stevig vast, ik kan geen kant meer op, meegaand op zijn stoten. Ik voel alle spieren in mijn kutje warm aanlopen en een golf overspoelt me, ik kom en kom hard op zijn zalig pik. ‘goed zo’ hoor ik hem zeggen en ik word weer op m’n knieën gegooid, zijn pik weer in mijn mond. Ik proef mezelf en krijg een nieuwe golf van opwinding over me heen. Ik hoor hoe ook hij sneller ademt en geniet van mijn mondje. Hij trekt zich terug en duwt mijn gezicht tegen het mos zodat mijn kontje zich opricht. ‘zo’ grijnst hij, ‘wat is dit een mooi zicht’
Hij gaat een stap achteruit zodat hij me volledig kan opnemen en lacht goedkeurend. Ik duw mijn kont nog harder achteruit en hol mijn rug. Ik voel hoe mijn kontje zich opent terwijl hij om me heen loopt tot hij achter me staat. Hij maakt zijn vinger nat en duwt 1 vinger bij me naar binnen. Ik kreun van genot, wat een heerlijk gevoel! Hard duwt hij zijn pik in mijn kutje terwijl hij mijn anus vingert, eerst met 1 vinger, daarna met 2, zelfs 3! Ow wat is dit heerlijk. En dan ramt hij zijn enorme pik in mijn kontje. Ik schiet even naar voor, een pijnscheut trekt door me heen en ik jammer ‘wacht’ maar hij trekt zich er niets van aan, integendeel, hij trekt zich uit mij en stoot opnieuw hard bij me naar binnen. ‘ik zal je kontje eens leren wat neuken is’ gromt hij en gaat ritmisch door met mijn kont te neuken. De pijn gaat over in genot en al gauw lig ik te kreunen, me volledig aan hem overgevend. Als hij zijn hoogtepunt bereikt voel ik hem in mij opspannen en met enkele stoten komt hij diep in me klaar. Mijn benen trillen na en ik probeer mijn adem terug te vinden. Hij buigt zich over mij heen en kust mijn rug terwijl we even blijven nagenieten van ons spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *