Categories
Uncategorized

Mijn Vrouw, Jouw Vrouw 2

Amateur

Mijn Vrouw, Jouw Vrouw 2

Na ons heerlijk seksavontuur in Valkenburg waar we niet alleen mijn maar ook mijn vrouw haar meest geheime fantasie in werkelijkheid hadden beleefd wordt de fantasie dat ze door een ander wordt begeerd en bemind regelmatig in onze geile fantasietjes als vast onderdeel uitgevoerd. Bij toeval ontstaan vaak situaties die onze creatieve fantasie aanwakkeren en we, alleen al bij de gedachten dat het werkelijkheid is, elkaar nadien alle hoeken van het bed en de slaapkamer laten zien.
In de juiste stemming kan ze maar zo spontaan meerdere keren kort na elkaar klaarkomen.

Tijdens onze vakantie afgelopen zomer in Spanje was ik ’s morgens al vroeg met Cristina in een damesmodezaak. In de etalage had ze de vorige avond een luchtig sexy zwart halterjurkje gezien dat ze graag wilde passen. Boven de diepe V-hals en aan de onderkant de rok met een hoge split tot bijna aan haar slipje was volledig onze smaak om aan haar collectie toe te voegen. Haar stevige borsten geven juist bij deze halsvorm een inkijk die menig man maar ook vrouw doet watertanden. Haar prachtige benen kregen extra aantrekkingskracht door de stoute split aan de voorkant.

In vrolijke vakantiestemming gingen we naar binnen. Ondanks het snuffelen in de ruime collectie zomerjurkjes kwamen we toch terug op het exemplaar uit de etalage. Dus zij met haar maatje 38 de paskamer in. Toen ik even het gordijntje iets opzij trok om te vragen of het de goede maat wel was stond ze in haar luxe panterprint lingeriesetje en liet het jurkje uitdagend lachend over haar schouders glijden. Oogverblindend was de inkijk en de sexy push-up beha werkte als een kers op de taart. In mijn geval bijna als een lap op en rode stier. Een olé olé uit mijn mond zei haar genoeg.

De ogen van de verkoper, best een leuke midden vijftiger Spanjaard, sprongen bijna uit zijn kassen toen ze met lachende grom als een panter uit het pashokje kwam. Met een vakkundig oog bekeek hij haar outfit van top tot teen en merkte op dat er toch iets aan de pasvorm van het jurkje versteld moest worden. Terwijl hij haar jurkje iets begon recht te trekken zag ik hem geil naar haar borsten kijken die zo parmantig uitkwamen in haar panterprint beha. Hij keek ook naar mij met een blik dat ik een geweldige bofkont was. Cristina had niet in de gaten dat ik hem een bemoedigend knikje gaf, daarbij op de print wees en lachend zei dat ik bang voor panters was.
Beleefd vroeg hij haar of het toegestaan was de schouderbandjes iets te verstellen en raakte voorzichtig na haar joviale instemming met zijn vingers haar blote huid aan. Ondertussen gaf ik in mijn beste beroepsmatige Spaans wat commentaar om hem zo lang mogelijk met haar hals- en schoudergedeelte bezig te laten zijn en van de inkijk te zien genieten. Ik weet dat haar hals- en schoudergebied super gevoelig zijn en zijn zachte terloopse aanraking haar beslist zullen prikkelen. De verkoper was verwonderd dat ik zo goed Spaans sprak en zo kon ik hem tussen neus en lippen door laten merken dat mijn vrouw een allerliefste en beminde persoonlijkheid was die regelmatig in tijdschriften was te bewonderen en zowel bij mannen als vrouwen de aandacht trok door haar charme en spontaniteit.
Na het afspelden van de bandjes wees ik hem naar haar lenden ter hoogte van de love-handles. Voor de spiegel beaamde Cristina dat de omslagband daar ook iets kon worden ingenomen. Weer keek de verkoper me met vragende ogen aan maar kon ik hem geruststellen dat mijn vrouw geen problemen heeft als ze wordt aangeraakt omdat ze dat beroepsmatig gewend is en altijd helemaal in haar nopjes is met nieuwe jurkjes. Zijn aanrakingen werden wat vrijmoediger en toen hij op zijn knietjes voor haar ging zitten om het jurkje wat hoger boven de knieën af te spelden zag ik hoe hij zogenaamd per ongeluk haar benen zacht strelend aanraakte. Het was alsof ik hem hoorde snuiven om de geur van haar kutje, zo dicht bij de openstaande split, te kunnen ruiken. Vanuit zijn lage positie had hij tijdens het afspelden de kans een blik op te vangen van haar sexy panterprint tanga waarin haar kutje zo uitnodigend was verpakt. De spanning van de terloopse aanrakingen zag ik in haar glinsterende ogen omdat ze besefte dat de verkoper zijn fantasie op haar los liet. Haar kennende wist ik dat niet alleen ik maar ze ook zelf fantaseerde hoe het zou zijn om de split helemaal open te schuiven, het sexy slipje iets opzij te trekken en haar heerlijke kutje te laten likken. Als een volleerd mannequin maakte ze een draai voor ons beiden en vroeg mij of ik er tevreden mee was.
Als kenner merkte ik op dat de lage blote rugpartij beter tot zijn recht zou komen als ze geen beha zou dragen. Als een tornado vloog ze de paskamer in om binnen een paar minuten terug te keren zonder haar beha onder het jurkje. Haar stevige borsten hadden nu helemaal een extra accent door de harde tepels die zich prominent afstaken in de dunne stof. Met een kort vreugderondje voor mij en de verkoper werd de aankoop beslist.

Toen Cristina zich weer ging omkleden trok ik onschuldig het gordijn iets te ver opzij met de vraag of ze nog iets anders wilde passen. Ze overhandigde me het jurkje met een allerliefst ‘nee schatje’. Tijdens dit korte overleg gaf ik, zogenaamd per ongeluk, de verkoper ruim kans haar in volle glorie in haar sexy tanga en het snel aangetrokken behaatje te zien staan. Ze schrok een kort moment toen ze dat via de spiegel in de gaten had, maar ik merkte op dat er op het strand ook naar haar werd gekeken en die beste man wel meer bloot gezien zou hebben.
Tot het laatst toe en bij het afrekenen was hij uiterst charmant tegen haar. Ze is daarvoor erg ontvankelijk omdat ze zelf ook een toonbeeld van charme is. Hij beloofde dat hij de coupeuse gelijk het jurkje zou laten verstellen en we het nog die avond voor sluitingstijd konden ophalen. Mochten we wat later zijn dan mochten we ook nog even aanbellen en zou hij het met plezier, als extra service, zelfs na sluitingstijd nog aanreiken. Zo vrolijk als we waren binnengekomen zo opgetogen verlieten we de zaak om verder te gaan shoppen.

Later die middag besloten we het jurkje voor sluitingstijd te gaan ophalen. Met een trots gebaar haalde de verkoper het jurkje te voorschijn en liet zien dat het keurig was versteld door de coupeuse. Vanaf het rekje bij de toonbank pakte hij een leuk sjaaltje en gaf dat als cadeautje mee met de opmerking dat dit zo leuk bij het jurkje zou staan en een sjaaltje altijd wel van pas kan komen. Spontaan werd hij door mijn vrouw omhelsd en drukte zij zich even vast tegen hem aan Net iets te lang en met een korte rilling gaf ze hem de kans haar hele lichaam te voelen. Hij zag niet dat ze mij een ondeugende knipoog toewierp. Ze weet dat ze met zo’n seintje mijn hormonen flink opjaagt en me laat weten dat haar geile sappen beginnen te vloeien.

Diezelfde avond had ze het jurkje aangetrokken met daarbij haar kinky stiletto schoentjes. Daaronder alleen haar sexy panterslipje. Met haar spetterende uitstraling liet ze zich bewonderen door geile jongens- en mannenblikken. Zowel onderweg als in de discotheek zag je constant geile ogen op haar gericht. Regelmatig viel op de dansvloer de V-hals iets te ver open zodat haar borsten er bijna uitvielen. Bij het dansen schoof het jurkje ook regelmatig omhoog en kwam het panterslipje in zicht. Al met al een stoute bedoening en toen op een klein podium een stelletje dat voor de discotheek werkte om extra klandizie aan te trekken, een live seksshow ging geven zou ik mijn vrouw bijna aan dat stelletje hebben aangeboden.
Omdat het zaallicht ver was gedoofd door de spotlights op het stelletje zag ik kans om mijn hand onder de split te wurmen en haar klitje soft te vingeren. Ze was drijfnat en gaf me, door haar benen iets te spreiden, de kans dat ik twee vingers langs de zijkant van haar tanga diep in haar kutje kon steken. Fel begon ik haar te vingeren en binnen de kortste keren kwam ze met een diepe zucht klaar. Mijn werk was niet onbespied gebleven want ik had gemerkt dat een leuk stelletje naast ons meer oog had voor mijn vingerwerk als voor het podium. Nadat ik mijn natte vingers terugtrok stak ik die plagend bij die jongen onder de neus en liet daarna zijn vriendinnetje ruiken. Totaal onverwacht greep ze mijn hand vast en stopte de vingers in haar mond om er geil op te zuigen en de smaak van Cristina te proeven. Om ons heen was dit natuurlijk sensatie van jewelste en toen de show voorbij was en de lichten weer aangingen zweefden jongens om ons heen als bijen om een pot honing. Zeker weten dat die nacht verschillende van deze jongens hun fantasie op haar los zouden laten en zich klaar zouden trekken met in hun fantasie hun volle lading in of op haar kutje of prachtige lichaam.

Die nacht thuisgekomen in ons appartement had ze geweldige zin in seks en zelf al direct kaarsjes aangestoken. Zeker weten dat ze het geil zou vinden als ik haar een blinddoek omdeed. Het gekregen zijden sjaaltje knoopte ik voor haar ogen. Met een hitsig achtergrondmuziekje begon ik haar langzaam te verwennen met eerst, zoals de verkoper, voor haar te knielen en daarna haar jurkje omhoog te schuiven en aan haar slipje te ruiken. Daarna trok ik langzaam haar slipje uit en verwende haar klitje speels met mijn tong. Ze was drijfnat. Fluisterend en hijgend begon ik over de aankoop van dat jurkje en dat die leuke verkoper de dag van zijn leven had met de aanblik op haar mooie inkijk. Ze werd steeds geiler toen ik fluisterde dat ik het geil had gevonden dat hij haar aanraakte en haar blote huid had gevoeld. Dat hij zich misschien die avond wel flink afgetrokken zal hebben met haar in zijn fantasie. Met steeds hesere stem vervolgend dat het mijn fantasie was dat hij nu op mijn plaats zat en ik moest toekijken hoe hij haar natte kutje zou verwennen en fel gaan neuken. Dat ik na het vingerwerk in de discotheek bijna klaar was gekomen toen dat meisje mijn vingers schoon was gaan zuigen en zo haar kutsappen had geproefd.

Zelden heb ik meegemaakt zo geil als ze zich voor me ging vingeren terwijl ik me uit begon te kleden. Toen we naakt op bed lagen kroop ze met haar kontje achteruit over me heen en smeekte me om haar kutje diep te likken. Smakkend stak ik in mijn tong diep in haar drijfnatte kutje om dan weer even op haar klitje te zuigen en afwisselend ook haar sterretje te bewerken. Ze hield dit niet lang vol want ik voelde haar verkrampen bij de manier waarop ze plotseling met een langgerekte kreun klaar kwam.
Ze bleef als een gek doorgaan mijn stijve te bewerken met haar mond, speelse beetjes met haar tanden en flitsende tong.

Op het moment dat ze mijn rijkelijk voorvocht proefde ging ze snel op mijn stijve zitten en stuurde die zelf in haar gloeiend hete kutje. Met het uitzicht op haar heerlijke kontje en de sappen die naast mijn stijve uit haar kutje stroomden koste het me moeite om niet gelijk klaar te komen. Onverwacht draaide ze zich om met haar gezicht en stevige borsten met keiharde tepels naar mij toe. Ze boog zich voorover zodat haar tepels uitdagend en ritmisch mijn borst raakten. Als ervaren amazone kwam ze met een super wilde rit weer fel klaar en vroeg me om het spuiten nog even uit te stellen omdat ze ook vanachter langs wilde worden geneukt. Snel ging ze op haar knietjes zitten en stak haar heerlijke kontje naar achteren. Met een felle stoot schoof mijn stijve in haar natte kutje naar binnen. Daarna pakte ik haar afwisselend bij haar love-handles en de schouders en hijgde dat het zijn handen en stijve waren die nu bezit van haar namen terwijl ik moest toekijken. Kreunend kwam ze al snel voor de derde keer klaar. Op het moment dat ze voelde dat ik zou gaan spuiten ging ze snel op haar rug liggen met haar kutje in volle glorie voor mijn bijna spuitende stijve. Met een felle stoot gleed ik weer bij haar binnen en drukte ze haar heupen, zoals ik van haar gewend was, ver omhoog. Toen ze voelde dat ik klaar begon te komen smeekte ze: ‘spuit me vol, spuit over mijn kutje’. Het was haar vierde keer dat ze klaarkwam en mijn lading telde voor vier. Zelden had ik zoveel gespoten.

Zeker weten dat we er nog wel eens vaker een jurkje zullen gaan kopen en misschien die aardige Spanjaard kunnen verrassen door het dan na sluitingstijd op te halen, want mogelijk was het een hint geweest die wij in onze nog redelijke onschuld niet zo gauw hadden begrepen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *