Categories
Uncategorized

na een dag varen

Babes

na een dag varen
Na een dagje varen
Het was een leuke dag. Met zijn drietjes zouden we gaan varen. Water is er in de omgeving genoeg en zelfs in de drukste tijd van het seizoen kan je via leuke routes niemand tegen komen.
We waren heerlijk aan het varen. S. lag voor in de boot te genieten van de zon en M en ik zaten lekker te kletsen. Naast ons ging het landschap langzaam voorbij. Na een half uur keek ik als een goed kapitein nog eens om me heen. Naast me aan de oever zag ik een rietkraag. Hmmm was ik nou gek of had ik die al niet eerder gezien? Ach beetje gas erbij. Maar oh…oh…we kwamen helemaal niet vooruit. Shit…ik was de kanoroute op gevaren.
Als goed kapitein ging ik dan ook te water. Met een lang touw klom ik op de drijvende rietkragen aan de zijkant. En daar stond ik dan. In een water waar ik nooit meer aan wil denken. Het was 30 cm water en daaronder een soort van vla. Zelfs staand heb ik geen vaste bodem kunnen voelen. Maar goed de 1,5 ton moest weer los. En dus een uur lang haal ik mijn oermens naar boven en brul ik als een op hol geslagen stier. S. Had al gezien hoe oneerlijk de strijd was en liet zich ook in het water glijden. M. niet die had zijn zwembroek niet bij zich. S. liet haar ongenoegen hierover niet in stilte voorbij gaan. Het water in met die luie kont van je. En met vereende kracht kwam de zaak weer in beweging. Uiteindelijk was de boot weer vrij en na allemaal weer aan boord te zijn geklommen zagen we pas hoe vreselijk vies het water was. Er zat bij iedereen modder op plaatsen waar je nooit gedacht had dat je het daar kon hebben. Even afspoelen kon je vergeten. Het spul leek wel een tweede huid. Het ergste was dat wel net op de helft waren.
Opdrogend genoten we gewoon verder van het varen en uiteraard hadden we een hoop lol over het feit dat bij mij nooit ook maar iets ooit normaal kan gaan. Ach wat kan ik zeggen. Ik doe nu eenmaal niet aan normaal. Je moet alles altijd een beetje spannend en leuk houden. Dus dit was wel weer een typische actie van mij.
Een paar uur later thuis aangekomen was het lootjes trekken over wie het eerst onder de douche mocht. En dat was echt letterlijk elke cm van je lijf schoonpoetsen. Maar uiteindelijk was iedereen schoon. En na een lekkere bbq en een drankje erbij was de avond goed begonnen. Het was een lekkere zwoele zomeravond. Tot laat zaten we buiten. En besloten we pas laat toch maar naar binnen te gaan. We besloten eens een wedstrijdje chickenshoot op de spelcomputer te doen. Ja, over de 40 en als kleine kinderen pew, pew kippen schieten. S. sloop eens even weg. Na een kwartier kwam ze weer terug en had eens wat lingerie aangetrokken.
M. kon zijn ogen er niet vanaf houden. Het duurde dan ook niet lang of hij zat al achter S en was haar aan het strelen over de rug en bovenbenen. Zijn honger was te zien in zijn ogen. S. liet geen krimp zien. Ze probeerde zo goed als ze kon haar opwinding te verbergen. Maar M. liet zijn handen langzaam naar voren gaan. Voorzichtig streelde hij de borsten van S. en voelde hoe haar tepels harder en groter werden. Haar ademhaling werd al zwaarder. Een hand liet zich afglijden naar beneden. Hij vermeed haar kruis en hield het alleen bij de binnenkant van haar bovenbenen. Terwijl zijn gezicht zijn hete adem in haar nek voelbaar was. S. hield het niet meer. En ze legde alles naast haar neer, stond op en liet weten dat we haar moesten volgen. Ze wilde gemasseerd worden. Twee mannen over haar lichaam voelen en genieten. Boven liet ze zich op bed vallen en lag op haar buik. M. en ik namen aan beide kanten van haar plaats. We lieten een flinke scheut massageolie over haar heen lopen. Onze handen gingen over haar hele lichaam en S. gaf aan niet meer te weten van wie welke hand was. Na 20 minuten gleden onze handen dichter naar de intieme en erogene zones. Zachtjes en in een goed samenspel maakten we S. gek van geilheid. We waren een half uur verder en geen van ons tweetjes hadden haar spleetje aangeraakt. Het was steeds net niet. Maar opeens tegelijk lieten we van twee kanten onze handen omhoog glijden en voelden we hoe het warme geil al uit haar spleetje liep. “Goh, ben je een beetje opgewonden schatje?” Ontkennen had geen zin, een lichte kreun was al genoeg antwoord. S. voelde met haar handen naar onze pikken. En die waren hard. M. had een korte dikke paal en ik een lange redelijk dikke paal. Maar S wilde M zijn pik voelen. Ze draaide bij en nam zijn pik in haar mond. Hmmm, wat slap en viel tegen. Maar ze kon geweldig pijpen en binnen de kortste keren was zijn pik aan het zwellen. Hij was dan niet lang maar ze kon hem nog maar net in haar mond houden. M zijn pik was dik en ze hoorde hem steeds meer kreunen. Maar hij mocht nog niet komen. Ze liet zijn pik los en draaide zich op haar rug. “Neuk die natte klit van me.” M. zijn ogen schreeuwden van verlangen. Hij wilde zo graag in haar. Jaren had hij gewacht en gedroomd hiervan. Hij liet zich langzaam op haar komen en S. hielp zijn pik naar haar inmiddels druipende grotje. Hij liet zich maar al te graag in haar glijden en stootte zijn pik in haar. “Oh ja, vul me met die paal van je. Stoot hem in me schat.” Ik zag hoe M. zijn paal steeds harder in haar kutje ramde. S. sloeg haar benen om hem heen en kantelde haar bekken zodat M zijn pik verder in haar kon. Ze wilde hem tot zijn ballen in haar voelen. Toen ze hem bijna voelde komen trok hij zijn pik terug. Na een paar seconden wachten draaide hij S om en zette haar op haar knietjes. Zonder te wachten duwde hij zijn pik ineens in haar. S. was zo nat dat zijn pik onmiddellijk en vol gretigheid in haar kutje gezogen werd. S. zag mijn paal hunkeren en trok me naar haar toe. Ze liet haar mond om mijn pik glijden en begon te zuigen terwijl ze binnensmonds kreunde en gromde van genot. Ze zou compleet volgespoten worden vandaag.
Na een paar minuten begon M. steeds harder te stoten. Zijn gekreun nam meer en meer toe. “Oh ik spuit je zo gigantisch vol schatje. Geef me je kutje.” S liet mijn pik even los en begon te hijgen. Ik liet mijn hoofd naar haar tepels gaan en begon haar tepels te zuigen. Ik wist dat dit voor haar teveel zou worden. En ja hoor terwijl ik M. hoorde ontladen in haar hete kutje voelde ik ook S. klaarkomen. Haar hele lichaam schokte en alles trok samen. M. bleef maar spuiten en zijn hete zaad spoot diep in S. haar grotje. Beiden hijgend lieten zich op het bed vallen. En S. voelde hoe het warme zaad haar gevuld had en langzaam uit haar kutje droop. “Even bijkomen heren.”. Ik kon het niet laten en gaf maar gelijk aan dat ze ook niet de jongste meer was. En een por in mijn ribben gaf wel aan wat ze ervan vond. M. was helemaal gelukkig. Eindelijk had hij zijn droom werkelijkheid zien worden. Hij had eindelijk in S. gespoten en haar laten klaarkomen. “Dit moeten we echt vaker doen hoor.” S. kon een lachen niet inhouden. “Tja, ach we hebben al vaker bijna bij dit punt gelegen vent en toen kon je niet of had je waarschuwingen om niet teveel Spaanse pepers te eten in de wind geslagen hahahahaha.”
De rest van de avond was gezellig en af en toe zagen we S. voelen aan haar klitje. “Jemig M, je hebt wel je best gedaan jochie. Maar goed ach na al die tijd had je natuurlijk ook wel genoeg opgespaard hé.” Ergens diep in de nacht was het tijd om M. de deur uit te schoppen. Na de woorden snel dit weer eens over te doen ging M weer op weg naar huis. S. en ik doken het bed in en terwijl S. zich op mijn pik liet glijden voelde ook ik hoe vreselijk vol ze was gespoten. Maar ach er kan altijd meer bij toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *