Categories
Uncategorized

De bijles – deel 6

Bathroom

De bijles – deel 6
Dit verhaal is fictief. Overeenkomsten met namen en gebeurtenissen is louter toeval!

Het is aan te raden om eerst de eerste vijf delen van dit verhaal te lezen:
Deel 1: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-370331
Deel 2: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-2-579523
Deel 3: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-3-850123
Deel 4: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-4-851013
Deel 5: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-5-851937

Na het heerlijke weekend samen met Stijn en de vele orgasmes die ik deze dagen heb mogen hebben samen met Stijn en enkele ook met Twan, werd ik op maandagmorgen om 6.30 uur gewekt met een heerlijke zoen van Stijn. Als ik mijn ogen opendoe verdrink ik meteen in die mooie blauwe ogen van Stijn en kijk ik weer recht in die oogverblindende lach van Stijn die over me heen gebogen hangt.
“Goeiemorgen lieverd, ik hou van je” is het eerste wat hij tegen mij zegt en ik kan niet anders dan lachen en zeggen “ik ook van jou”, gevolgd door een dikke zoen op zijn mond.

Aangezien we toch nog naakt waren, besloten we om maar meteen te gaan douchen. En na dit weekend was er niks raars meer aan, dus dat deden we lekker samen…
Onder de douche begon Stijn me al snel in te zepen en deed extra goed zijn best bij mijn pik en ballen. Zo goed zelfs, dat hij al snel keihard omhoog stond. Toen Stijn dit merkte verscheen weer die mooie lach op zijn gezicht en die twinkeling in zijn ogen. “Zo te zien vind je het wel lekker hè…” zij hij op plagerige toon. Ik kon het niet nalaten om terug te zeggen “Alsof dat je bedoeling niet was…”, waarop we beide hard moesten lachen.
Ondertussen had ik ook alweer met Stijn zijn lekkere pik zitten spelen en ook hij had inmiddels al een flinke erectie.
Het was nog vroeg, maar beide waren we allebei weer mega geil. Het duurde dan ook niet lang voordat ik Stijn met zijn gezicht naar de muur draaide en hem zonder pardon in zijn lekkere kontje begon te neuken. Eerst langzaam, maar al snel het tempo opvoerend. Ondertussen kusjes gevend in zijn nek en spelend met zijn heerlijke tepeltjes en soms met zijn pik. Terwijl ik Stijn aan het aftrekken was terwijl ik hem neukte, voelde ik zijn pik nog harder worden en daarop besloot ik te stoppen met trekken. Ik wist dat zijn hoogtepunt er bijna was, maar wilde het nog even uitstellen. Ondertussen was ik ook bijna op mijn hoogtepunt en kwam met een paar diepe stoten met vier dikke stralen zaad diep in Stijn zijn lekkere kontje klaar.
Stijn die al die tijd met zijn handen tegen de muur had gestaan draaide zich na mijn orgasme met een beteuterd gezicht om. Hij vond het niet eerlijk dat ik wel klaar mocht komen, maar hij niet. Ik gaf hem een zoen en stelde hem gerust dat hij ook mocht komen, maar dat ik het zonde vond om al zijn zaad zomaar te verspillen. Meteen fleurde zijn gezicht op en ging ik op mijn knieën voor hem zitten. Nog voordat ik goed en wel zat had Stijn mijn hoofd al vast en bewoog hij mijn hoofd ritmisch op en neer over zijn pik. Steeds dieper gleed hij in me en het duurde dan ook niet lang voordat hij vijf vette stralen zaad diep in mijn keel spoot. Met het zaad nog in mijn mond stond ik op en begon Stijn te tongen, waarbij zijn eigen zaad in zijn mond kwam. Beide slikten we door wat we konden.
Nog geen zeven uur en dan al ons eerste orgasme gehad… Wat zouden we dit gaan missen nu het weekend voorbij was en we weer gewoon naar school en stage moesten.

Nadat we waren gedoucht en onszelf hadden aangekleed, waarbij we ook niet van elkaar af konden blijven, gingen we naar beneden om snel te ontbijten. Ik moest immers nog naar huis om mijn spullen op te halen.
Beneden in de keuken aangekomen wachtte ons echter een zeer onaangename verrassing…
Tot onze grote schrik zat Paul aan de keukentafel. Paul is de vader van Stijn, maar die zou pas aan het einde van de ochtend thuiskomen.

“Zo, zijn jullie daar eindelijk…” zij hij, niet opkijkende van zijn krant en zijn kop koffie. Geen van beide wisten we iets te zeggen en uiteindelijk begon Stijn wat te stamelen dat het hem/ ons speet en dat we hem niet wilde kwetsen en dat we het niet geheim hadden moeten doen. Paul was inmiddels opgehouden met lezen en keek ons aan. “Daar heb je helemaal gelijk in, jullie hadden dit niet stiekem moeten doen! Ik loop vanmorgen vroeg je kamer in om te kijken of alles goed is en dan zie ik jullie twee daar naakt op bed liggen. Snap je dat zoiets me laat schrikken?” reageerde hij op Stijn.
“Ik heb nu geen tijd om er verder over te praten, maar ik verwacht jullie vanmiddag om vijf uur stipt hier om mij het een en ander uit te leggen” vervolgde hij zijn verhaal. Daarop stond hij op, trok zijn jas aan en riep bij de deur nog “veel succes op school en stage vandaag” en liep daarna de deur uit op weg naar zijn werk.

Stijn en ik wisten even niks te zeggen en een aantal minuten zaten we daar zwijgend in het luchtledige te kijken. Tot Stijn uiteindelijk het zwijgen doorbrak. Hij kon niet begrijpen dat zijn vader hem dit niet gunde. En hij vond het vervelend dat hij zo zijn kamer in was komen lopen en ons nu dus allebei naakt had gezien. Voor allebei was het een domper op het heerlijke weekend dat we hadden gehad.
Na toch maar even snel iets te hebben gegeten ging ik naar huis om mijn spullen te pakken. Bij de deur gaf ik Stijn nog een hele dikke zoen en een stevige knuffel en fluisterde hem daarbij in zijn oor “ik hou van je lieve schat” waarop hij antwoordde “ik ook van jou”.

Later op school kom ik op de gang Stijn en Twan tegen, die het (kijkende naar de blik in hun ogen) hadden over wat er dat weekend gebeurd was. Toen ze mij zagen trakteerde Stijn me meteen weer op zijn mooie lach en stralende ogen, die ik niet anders kon dan beantwoorden. Twan zag het geamuseerd aan schudde al lachend zijn hoofd. De rest van de ochtend verliep zoals elke dag, maar na de middagpauze kreeg deze dag een hele andere invulling dan elke andere stagedag…

Na de middagpauze had ik twee tussenuren en kreeg ik een appje van Stijn of ik even naar de gymzaal kon komen. Ik wist dat er die dag geen gymlessen waren omdat de sport docenten een studiedag hadden en Stijn had volgens mij ook een tussenuur. Benieuwd naar wat er aan de hand was, liep ik naar de gymzaal. Daar aangekomen was Stijn nergens te bekennen en dus besloot ik terug te sturen dat ik er was en wat nu. Meteen kreeg ik reactie dat hij in de kleedkamer was. Nu al helemaal nieuwsgierig liep ik naar de jongenskleedkamer en deed de deur open.

In de kleedkamer was het pikkedonker en ik wilde mezelf weer omdraaien om weg te gaan toen ik de stem van Stijn hoorde dat ik de deur op slot moest doen en het lichtknopje naast de deur zat. Nu begon mijn hart wel sneller te kloppen, want ik had wel een idee wat er nu ging gebeuren. Snel deed ik de deur op slot en het licht aan. Daar zat midden in de kleedkamer op de bank Stijn. Het enige dat hij aanhad was een hele geile blauwe jockstrap en meteen vroeg hij “en, bevalt het wat je ziet?”. Uiteraard kon ik niks anders zeggen dan dat het uitzicht me perfect beviel en Stijn stond op en kwam op me aflopen om me te zoenen. Bij mij aangekomen legde ik meteen mijn handen op zijn heerlijke kontje, dat nu bloot bij me was in die jockstrap. Al snel vond mijn vinger de weg naar zijn sterretje en begon ik zijn sterretje heerlijk te masseren, waarna al snel twee vingers in zijn gaatje schoven.
Uiteraard wist ik dat het enorm fout was om op school seks te hebben met een leerling, ook al was het mijn vriendje, maar het was ook zo’n enorm geil idee om hier met hem te neuken.
Pas na een paar minuten zoenen, knuffelen en vingeren merkte ik op dat we niet alleen waren. Helemaal achterin zat in de hoek nog iemand. Het was Twan, die met grote ogen naar ons aan het kijken was. Tot mijn verbazing droeg hij ook niks anders dan een jockstrap, maar dan een witte. Vragend keek ik Stijn aan en hij begon te lachen. “Ja, hij wilde ook graag meedoen” zij hij lachend en meteen daarna fluisterde hij in mijn oor “volgens mij hebben wij hem dit weekend toch een heel stuk minder hetero gemaakt… “.

Nadat Twan ook was opgestaan en naar ons toe was gekomen, duurde het niet lang voordat beide heren mij compleet hadden uitgekleed. Met een enorme stijve stond ik daar voor hen en Twan dook meteen naar beneden om me te pijpen. Ondanks dat hij dit weekend pas voor het eerst seks had gehad met een jongen, was hij verrekte goed in pijpen. Ondertussen dat ik heerlijk gezogen werd tongde ik lekker met Stijn en trok ik hem langzaam af.
Na zo een paar minuten bezig te zijn geweest stond Twan op en zei dat hij graag geneukt wilde worden. Dat lieten Stijn en ik ons geen twee keer zeggen en snel liepen we naar de bank in het midden van de kleedkamer. Twan ging voorovergebogen op de bank hangen met zijn kontje de lucht in. Zonder problemen schoof ik mijn pik zo zijn strakke gaatje in omdat hij me net al goed nat had gepijpt. Langzaam begon ik hem te neuken en ondertussen haalde ik zijn mooie pik via de zijkant uit zijn jockstrap en begon hem langzaam af te trekken.

Al snel voelde ik iets achter me en voor ik het wist drukte Stijn zijn heerlijke pik tegen mijn sterretje en begon mij in hetzelfde ritme als ik Twan neukte te neuken. Alle drie waren we super geil en wilde we niks liever dan hard klaarkomen.
Na even zo geneukt te hebben schoof Twan naar voren en ging op zijn rug liggen met zijn benen in de lucht. Zijn sterretje stond nog steeds open, dus zonder problemen schoof ik mijn hele pik meteen weer naar binnen. Niet lang daarna begon Twan enorm te hijgen en te kreunen en spoot hij zes dikke klodders zaad uit zijn pik. Dit ging met zoveel kracht dat hij zijn hele borst en zelfs zijn haar vol had zitten. Dit was zo’n enorm geil gezicht dat ik spontaan ook mijn zaad voelde opborrelen en vijf dikke stralen diep in zijn darmen spoot. Doordat mijn sterretje samen was getrokken bij het klaarkomen hield ok Stijn het niet meer vol en terwijl ik Twan volspoot, spoot hij mij vol met vijf dikke stralen zaad. Uitgeput zakte we naast elkaar op het bankje en Stijn en ik zoende nog wat.

Nadat we weer een beetje op adem waren gekomen, ruimde we de zaadresten op en fristen ons weer wat op. Daarna verlieten we de kleedkamer, eerst Stijn en Twan en iets later ik. Bij het weggaan blies Stijn mij nog een kusje toe en zo verdwenen ze weer in de school.
De rest van de middag verliep weer zoals gewoonlijk, totdat het vier uur was. De school was uit en Stijn kwam naar me toe in de docentenkamer. Op zich niet vreemd, want als zijn bijles docent gebeurde dit wel vaker.
In zijn ogen zag ik iets wat ik nog niet eerder had gezien. Schrik voor wat zijn vader ons straks zou gaan vertellen en verbieden. Uiteraard zaten er nog wat andere collega’s in de docentenkamer, maar dat kon me niks schelen. Ik sloeg mijn arm om Stijn heen en zij hem dat hij zichzelf geen zorgen hoefde te maken. “Het zal allemaal wel meevallen en ik laat je echt niet vallen hoor!”. Door deze kleine aanmoediging verscheen er weer een mooie lach op zijn gezicht, maar toch kwam zijn droefheid erdoorheen.

Om half vijf verlieten Stijn en ik samen de school en fietsten we langzaam naar zijn huis, waar we om vijf uur stipt bij zijn vader Bart werden verwacht.
Een paar minuten voor vijf waren we bij Stijn zijn huis aangekomen en stapten we met lood in onze schoenen naar binnen. Bart zat weer aan de keukentafel en wenkte dat we erbij moesten komen zitten.

Het gesprek dat volgde, was in geen enkel opzicht het gesprek dat Stijn en ik hadden verwacht…

Graag jullie commentaar voor een vervolg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *