Categories
Uncategorized

De Huismeid – Deel 2

Babes

De Huismeid – Deel 2
De huismeid deel 2

Na het hevig onderonsje met Lisa ga ik even naar boven om een verkwikkende douche te nemen en me verder klaar te maken voor het zakendiner. Als ik de badkamer verlaat, komt Lisa mijn richting uit, met enkel een omgebonden handdoek. Ik duw mijn tong in haar mond en masseer zacht haar rechterborst.“Ik kijk uit naar deze avond”, fluistert ze in mijn oor. Denkend aan welk standje we dan kunnen uitproberen, ga ik naar beneden om enkele dossiers voor te bereiden in mijn bureau.

Na een halfuurtje komt ook Lisa de trap af. Toch had ik niks in de gaten tot ze ineens met haar handen van in mijn hals langs mijn buik afdaalt naar mijn lul toe. Meteen is een grote bobbel in mijn broek zichtbaar maar ik stel haar gerust dat ze moet wachten tot ’s avonds. Lisa heeft de smaak duidelijke te pakken. Ze gaat voor me zitten op mijn bureau. Haar badjas knoopt ze los waarna haar gladgeschoren kutje mijn volledige aandacht trekt. “Het is nog een beetje nat na de douche van daarnet”, zegt ze met enige trots. Ik weet waar ze naartoe wil en ik buk voorover naar haar kutje. Dat was eerder die dag wel al lekker glad maar ik denk dat ze het nogmaals geschoren heeft. Het puntje van mijn tong raakt nog maar net één van haar lipjes aan of ze begint meteen zachtjes te kreunen. Ze grijpt mijn hoofd vast en duwt me dieper op haar kutje. Ik sla men armen rond haar middel heen, ze heeft er duidelijk kippenvel van gekregen. Na een tijdje krijgt ze haar orgasme en probeert ze mijn broeksriem los te wrikken. Toch hou ik mijn broek mooi aan. Mijn vrienden en zakenpartners kunnen elk moment arriveren en ik vraag Lisa een lekker diner voor te bereiden. Poedelnaakt gaat ze de trappen op om haar ‘werkoutfit’ aan te trekken waarna ze in een zwart kanten jurkje de trappen weer afdaalt. Ik bedenk me dat het zakendiner nog erg leuk kan worden.

Het is 19u en het begint al duister te worden als er wordt aangebeld. Het zijn Pieter en Michiel. Mijn twee besten vrienden en zakenpartners. We studeerden samen af en hebben ons eigen bedrijf. Net zoals ik zijn ze keurig in maatpak. Ik begroet ze hartelijk en stel ze voor aan Lisa, die wat onwennig een paar handkussen krijgt. In de woonkamer halen we leuke herinneringen op aan vroeger en stellen we elkaar de vraag hoe het gesteld is met het liefdesleven. Na de scheiding ben ik gelukkig met een ongedwongen seksleven. Pieter is nog geen haar veranderd buiten vroeger: Hij haalt de ene vrouwelijke verovering binnen na de andere en denkt geen moment aan een vaste relatie. Michiel daarentegen is als trouwe echtgenoot en vader van drie kinderen een goed voorbeeld van de goede huisvader. Toch heb ik hem al meermaals naar Lisa’s kontje zien staren als die zich weer naar de keuken begeeft. “Een heerlijk kontje hé Michiel, dat heb ik al aan de lijve mogen ondervinden”, fluister ik. Zowel Pieter en Michiel kijken verlekkerd op waarna ik hen vertel over de avontuurtjes met Lisa. Michiel mag dan wel de enige zijn in ons gezelschap die getrouwd is… sinds de geboorte van zich derde kind, is het duidelijk dat hij vaak op zijn honger blijft zitten op seksueel vlak.

Tijdens het diner vraag ik Lisa mee aan tafel. Ze heeft tenslotte al voldoende gewerkt. Michiel, die tegenover Lisa zit, kan zijn ogen maar niet van haar borsten afhouden. Dat valt me al een hele tijd op terwijl ik opnieuw zin heb gekregen in Lisa. Ik ga daarom achter haar stoel staan en geef haar een ontspannende schoudermassage. Pieter en Michiel houden ons nauwlettend in de gaten. Ik maak de bandjes van haar topje los en schuif het hele goede naar haar middel. Haar borsten pronken fier naar voor. “Ik en Lisa zijn echte sekspartners geworden de afgelopen dagen. Jullie komst kwam goed uit, want nu kunnen we een nieuwe fantasie laten uitkomen en een heerlijke foursome hebben”, kreun ik lichtjes. Lisa start haar borsten langzaam te masseren terwijl Pieter opstaat en zijn lul snel bovenhaalt. Michiel is echter wat onzeker. “Ach kom nou, je vrouw hoeft dit toch niet te weten?!”, zegt Pieter. Plots lijkt Michiel helemaal bevrijd. Hij kleedt zich uit en duwt zijn lul in Lisa’s mondje. Pieter staat al aftrekkend toe te kijken en ik heb de eer om als eerste van de avond haar inmiddels natte kutje te inspecteren. De roze lipjes staat al lekker gezwollen en ze smaakt al lekker zoet. Af en toe sla ik haar plagend op de kot. Ze begint te kreunen, terwijl ze Michiel nog steeds heerlijk pijpt. Pieter is er inmiddels bij komen staan en duwt Michiel weg. Ook Pieters lul verdient immers een lange pijpbeurt.

Ik blijf mijn plaats achter Lisa innemen. Langzaam schuif ik men lul in haar kutje en voel hoe haar kutspieren samentrekken. Men handen sla ik om haar middel als ik haar steeds harder en sneller begin te neuken. Haar borsten bewegen in elke richting terwijl Michiel en Pieter elkaar afwisselen. Even later leg ik me op men rug zodat Lisa lekker on top kan rijden. Haar borsten houd ik stevig vast. Pieter komt over ons heenstaan en schuift zijn lul wederom in Lisa’s mondje terwijl zij als hevig op en neer beweegt. Michiel staat wat onwennig te draaien als ik hem erop wijs dat Lisa’s kontje nog vrij is. Na enige aarzeling komt hij zich achter haar nestelen en duwt hij zich in haar nauwe kontje.
Vrijwel gelijktijdig komen ik, Michiel en Pieter klaar. Ik vul Lisa’s kutje terwijl Pieter en Michiel hun lading over Lisa heen spuiten: over haar borsten, haar buik, gezicht, haar, schouders, een heerlijke witte lading. Michiel gaat na een tijdje op de rug liggen zodat Lisa hem heerlijk kan pijpen. “Nu is het jouw beurt Pieter om haar heerlijk te neuken”, beveel ik hem. Zonder aarzelen of een traag begin, begint hij Lisa hard te nemen. “oooooh god, wat ben jij lekker”, roept hij haar toe. Ik sta heerlijk toe te kijken en te genieten hoe ik en mijn beste vrienden de avond van hun leven hebben. Michiel komt een tweede maal in Lisa’s mondje en niet veel later verschiet ook Pieter een tweede lading op Lisa’s rug. Ik wil graag afsluiten door haar nog eens anaal te nemen. Kwestie van de gasten nog een beetje cinema te gunnen neem ik haar meteen voor de ogen van Michiel en Pieter. Zij genieten nog na terwijl ze hun lul nog even aftrekken.

Na een heerlijke maaltijd en een paar rondjes Lisa nemen we afscheid. De gasten betasten nog even Lisa en beloven nogmaals af te spreken. Lisa valt in mijn armen in slaap. Samen liggen we lekker naakt in de zetel uit te rusten van een heftige dag. We kijken al uit naar de volgende keer dat we met de jongens kunnen afspreken. Ondertussen heb ik de tijd om Lisa nog verder te ontdekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *