Categories
Uncategorized

Mijn zoektocht naar de definitie : cuckold

Ass

Mijn zoektocht naar de definitie : cuckold
Spelen in de cuckold ruimte is een van mijn favoriete seksuele fantasieën. Ik kan me inbeelden als zijnde cuckold of juist het assisteren van een bull. Zelf een bull zijn is ook mogelijk, ik ben nl. getint.

Ik ben niet alleen. Binnen de wereld van seksuele fetisjen, is cuckold relatief populair geworden en nog steeds groeiende.

Wat is een cuckold? De Shakesperiaanse definitie van cuckold is weggegleden in diverse opslaglocaties van de geschiedenis. Cuckold is hedendaags een term wat verwijst naar een seksuele fetisj waarin de man wordt gestimuleerd door hun emotioneel geëngageerde partner die ervoor kiest seks te hebben met een of meerdere mannen.

Deze blog is een korte uitleg wat betreft mijn visie over cuckold.

Er zijn diverse definities van cuckold, en ik heb een definitie in zijn zuiverste vorm gevonden. Cuckold omvat drie belangrijke elementen : een koppel met een sterke emotionele band, zijn geliefde heeft sex met een andere man of mannen en middels door deze waarneming wordt de mannelijke partner opgewonden. De cuckold fetisj kan naar andere fetisjen uitgroeien, een fetisj binnen een fetisj. Bijvoorbeeld, vaak is er een bijbehorende raciale element in de cuckold fantasie. Voor de duidelijkheid, niet om een man te bedriegen. Daarom is het geen onderdeel van de definitie of een centraal element. Een andere element is bijvoorbeeld : kleine penis vernedering. Cuckold kan en bestaat zonder deze elementen, het is daarom niet onderdeel van de definitie of een vereist element. Dat gezegd hebbende, dit zijn populaire varianten van de cuckold ervaring.

Het Internet is vol van echtgenoten op volwassen sites die enthousiast andere mannen uitnodigen — vaak grotere, meer sexier en donkerder mannen — om seks te hebben met hun geliefde terwijl ze kijken. We kunnen vaak meekijken in onze eigen achtertuin dankzij het gedeelte op elke site genaamd “Cuckold”. Video’s, foto’s en verhalen met massaal van uiteenlopende meningen en commentaren. Ik ben altijd verbaasd over de hoeveelheid weergaven, of over de hoeveelheid uploads. Ik zal dit later uitgebreid verder verkennen, maar eerst even mijn blog afmaken.

In mijn nog niet afgeronde zoektocht naar antwoorden, krijg ik bijvoorbeeld een sterke indruk van cuckold als een fetisj voor mannen die verder kijken dan alleen sex. Ik zeg niet dat deze mannen intelligenter zijn, maar suggereert eerder dat voor deze mannen, hun brein meer betrokken is bij de seksuele ervaring : vóór, tijdens en na. Bijvoorbeeld, een foto van een hete meid is voor veel mannen al een stimulans en dat is genoeg. De cuckold moet wel meer hebben. Hij vraagt zich af wat deze vrouw voelt en denkt, of zelfs wat haar reactie is tijdens een cuckolding ervaring. Wat zijn haar gedachtes of wat draait er in haar hoofd war betreft haar seksuele opwinding? Het zijn haar gedachten en woorden gecombineerd met haar fysieke ervaring die de mind-fuck is van de term cuckold. De cuckold hunkert juist die laag van geestelijke stimulatie voor maximale opwinding.

Sommige varianten zijn bijvoorbeeld een vorm van psychologische sadomasochisme : het opgewonden raken door fysieke pijn van de BDSM-fetish, zwepen en kettingen. Geestelijke angst als een vorm van psychologische sadomasochisme … ? Het is een gevaarlijk spel met raakvlakken zoals jaloezie en goddelijke ecstasy, schaamte en dankbaarheid, controle en indiening, lust en vertrouwen, trots en vernedering, ga zo maar door. Zoals je zojuist hebt gelezen, bijna elke twee contrasterende bijvoeglijke naamwoorden beschrijven de emotionele hoogte- en dieptepunten van het “in love” zijn. Het bereik van deze emoties wordt dus ervaren in de cuckolding ervaring. Dit is de psychologische sadomasochisme, de mind-fuck itself.

Persoonlijk heb ik ondervonden dat de cuckold altijd bezig is om zijn brein geestelijk te stimuleren. De vorm van stimulatie is vaak schokkend, vooral vanuit een algemene perspectief. Een negatieve kijk is meestal het geval met minachting binnen de wereld van fetisjen. Hoezo ? In de brein van de cuckold kunnen we niet kijken, de fysieke opwinding is en kan niet worden gezien of waargenomen. Verder, cuckold is een seksuele fetisj. Als iedereen het kan begrijpen, zou het een heersende stroming zijn en niet langer een fetisj. Voorbeeld, neem iemand die een Voetfetisj heeft. Ik snap het gedeeltelijk. Ik ben open minded genoeg om te waarderen dat het sommige mensen opgewonden van raken en het is “hun” fetisj. Echter, de cuckold fetisj is een geestelijke ervaring en dit maakt het observeren en waarderen (als zijnde een fetisj), extra uitdagend. We zien een man met een Voetfetisj opgewonden worden, wanneer een vrouw hem met haar voeten raakt. Zijn opwinding kunnen we zien zoals hij haar tenen zuigt, en we kunnen zijn opwinding waarderen wanneer hij zijn lading over haar gesc***derde gepedicuurde tenen blaast. Helaas kunnen we niet constateren wat een cuckold ziet en/of hoort Wat hij is ervaart is een interne ervaring. U kunt zien hoe een vrouw reageert op de fysieke sensatie van spanking. Je ziet het en hoort het, het daadwerkelijk meemaken. Cuckold incasseert dus een mentale en emotionele pak slaag wat we niet kunnen zien of waarnemen. Is cuckold niet jouw fetisj, dan is het moeilijk om uw gedachten eromheen te krijgen.

Tot zover denk ik dat bovenstaande blog bekend klinkt in de oren van de cuckolds.

Simpel, het gaat om een man en vrouw in een emotioneel toegewijde verhouding, de vrouw neukt een andere man of andere mannen en de cuckold wordt opgewonden door haar gedrag. Dan zijn er talloze fetisjen binnen een fetisj, variaties van overspel bijvoorbeeld. Die intensiveren de ervaring. Sex tussen verschillende rassen, kleine penis vernedering, dominante cuckolds en sissy cuckolds.

Welke etiket past bij mij ? >>> dominante cuckold <<< (maar er zijn meer etiketten) Links naar favoriete posten of galerieën ? Stuur maar door zou ik zeggen. Eventuele opmerkingen over het onderwerp zonder links zijn ook welkom evenals bij de discussie in kennis. Bedankt voor het lezen, Mrcummfy80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *