Categories
Uncategorized

Nablijven bij Juf Anne

Emo

Nablijven bij Juf Anne
Het was een warme zomerse dag en daar zat Rik, helemaal alleen in het biologie lokaal. Rik had van juf Anne moeten nablijven. Dit omdat hij niet goed had zitten opletten. En eerlijk gezegt klopte dit ook wel. Hij had zijn ogen niet af kunnen houden van zijn klasgenote Kim. Kim was een aziatische meid met lang blond haar, iets wat Rik apart vond maar het stond haar wel geil. Ze droeg die dag een kort zwart rokje en een oranje naveltruitje. Opeens hoorde Rik de deur van het lokaal open gaan en hij zag juf Anne binnenkomen. Er was wel iets geks aan de hand. Ondanks dat het een graad of 30 zowat was kwam daar Anne binnengelopen in een lange zuurtjesroze langharige bontjas. De jas was van boven een beetje open waaardoor Rik Anne haar borsten zag zitten. Een cup DD als het niet E is schatte Erik ze in. Erik keek nog eens goed naar juf Anne. Anne was voor haar leeftijd best een aantrekkelijke vrouw. Ze was ongeveer 1.78 meter lang, had steil pikzwart haar wat ongeveer tot de onderkant van haar kin kwam, een paar mooie bruine kijkers en een spleetje tussen haar twee voorste tanden. Dat spleetje vondt Rik maakte haar alleen maar sexier. Verder had Rik gezien tijdens de les van die middag dat Anne een ringetje door haar tong had. Naast de bontjas kon Rik zien dat Anne een paar zwarte enkellaarsjes droeg met van die alluminium stilettohakjes en grove witte netkouzen die mooi uitkwamen op haar zongebruinde huid.
Rik had stiekem wel eens gedroomd van juf Anne, maar ja, zij was 38 en Rik was 18 jaar oud. Bovendien wist hij dat Anne getrouwd was. Juf Anne ging zitten en vroeg ” Zo Rik, je weet waarom ik je heb laten nablijven?”. Rik antwoorde ” Eeeeh, omdat ik niet heb zitten opletten juf ?”. “Inderdaad, maar nu zit je wel goed op te letten of niet Rik ? ” vroeg Anne aan Rik. Het was Anne namelijk niet ontgaan dat Rik haar steeds zat aan te staren. “Eeeh ja juf, ik vroeg me af waarom u bij dit weer die bontjas die u nu draagt aan heeft. Niet dat hij u niet staat, hij staat u schitterend.” “Oh dank je wel, ik heb hem van mijn man gekregen. Het is ook mijn favoriete jas, want hij is in mijn favoriete kleur.” antwoorde Anne op de vraag van Rik. “Maar ik vertel je straks wel waarom ik die jas aan heb, oke.” “Eeeh oke” stamelde Rik eruit. “Oke, pak je biologieboek er maar bij en leg hem maar open bij het hoofdstuk vrouwelijke anatomie. Dat is namelijk het hoofdstuk dat ik behandelde toen je niet zat op te letten.” Rik pakte zijn boek en opende het boek op pagina 67, waar het hoofdstuk vrouwelijke anatomie zich bevondt. “Oke, hoe noem je die 2 bulten die voorop een vrouwenlichaam zitten? ” vroeg juf Anne. ” Borsten, juf.” “Oke en hoe noem je het scharnier van de arm?” “Dat is de elleboog juf.” “Oke weer goed.” En zo stelde Anne nog een paar vragen over het vrouwelijk lichaam.
Terwijl ze dit deed was Anne langzamerhand naar het tafeltje van Rik toegelopen. Toen ze bij het tafeltje van Rik stond vroeg Anne : “Zo en nu een moeilijke. Hoe noem je dat gebied tussen de benen van een vrouw??” “Oh, da’s een kut Juf.” Rik zat nog wat te kijken in zijn boek toen hij ineens schrok van een luide knal. Rik keek op en zag Anne in haar nakie staan. Anne had namelijk haar boek en bontjas op de grond laten vallen. Nu zag Rik dat Anne naast de piercing in haar tong nog meer piercings had. In beide tepels had ze een ringetje zitten, boven haar clitoris had ze een staafje zitten. Maar de meest bijzondere piercing zat in Anne haar Navel. Daar bevondt zich namelijk het logo van Playboy, de Playboy Bunny. Hij was uitgevoerd in zuurtjesroze glimmende steentjes met zwarte glimmende steentjes als de ogen. Van dit aanblik voelde Rik zijn pik opzwellen in zijn broek. Anne was inmiddels zo dicht bij Rik komen staan dat hij haar kut kon ruiken. Het rook heerlijk door het zweet, want Anne had toch lopen zweten onder die bontjas. “En, ziet de kut in je boek er zo uit als mijn eigen kut?” vroeg Anne. “Eeeh j j ja.” stotterde Rik. Langzaam sloeg Anne haar hand om het hoofd van Rik. “Weet je wat Rik? Omdat je vanmiddag zo stout was en je dat nu goed hebt gemaakt eehhh…… ” “Ja wat is er? ” vroeg Rik nieuwsgierig. “Nou…. mag je me likken kreng.” Terwijl Anne dit zei drukte ze Rik met zijn gezicht in haar kut. Rik liet dit zich natuurlijk geen tweede keer zeggen en begon met zijn tong cirkels om Anne haar clitoris te draaien en een beetje te spelen met haar klitpiercing.
Anne begon te kreunen van genot, iets wat bij Rik net klonk als een kat die tevreden zat te spinnen. Na Anne wat geplaagd te hebben begon Rik Anne haar clit te likken en eraan te zuigen en met zijn tong lange halen tussen Anne haar schaamlippen te maken. ” Ooooh wat lekker” kreunde Anne van genot. “Steek nu eens twee vingers in mijn kut jochie.” Rik stak twee vingers in de kut van Anne. Ze gleden er zo in want Anne haar kut was al aardig vochtig geworden. Rik begon Anne te neuken met zijn vingers, iets wat Anne alleen nog maar harder liet kreunen van geilheid. ” Stop eens even, maar laat je vingers in mijn kut zitten, Rik” riep Anne nadat Rik haar een poosje met zijn vingers had zitten neuken. ” Oke, krom nu eens je vinger omhoog.” Rik deed dit en hij voelde toen met de toppen van zijn vingers de slijmerige wand van Anne haar kut. “Oke, wrijf nu met je vingers over de wand van mijn kut” beval Anne Rik. Rik deed dit en merkte op dat Anne nu echt behoorlijk begon te hijgen, zelf tegen het krijsen aan.
Rik besefte dat hij nu bezig was Anne haar G-spot te verwennen. Na een poosje schreeuwde Anne “Stop Rik, stop please”. Rik trok zijn vingers uit Anne haar kut en Anne duwde Rik van haar kut af. “Oke doe nu al je kleren uit, ga aan je tafeltje zitten en doe je mond wagenwijd open, alsof je bij de tandarts zit” beveelde Anne Rik. Rik gehoorzaamde. Terwijl Rik zich had uitgekleed en met zijn mond wagenwijd open achter zijn tafeltje was gaan zitten, was Anne op het tafeltje voor Rik gaan zitten zo dat Rik zo in haar kut kon kijken. “Mondje open houden he.” zei Anne terwijl ze haar clitoris begon te verwennen met haar hand. Na een poosje slaakte ineens Anne ineens een oerkreet. Anne kwam spuitend klaar en spoot zo in Rik zijn mond. Rik schrok een beetje maar vondt het tegelijkertijd ook wel geil. Hij liet het kutgeil rondgaan door zijn mond. Hij werd nog geiler bij het idee dat er kutgeil nu tussen zijn gehemelte en tong hingen. Terwijl dit gebeurde had Anne haar bontjas gepakt en was nog nasidderent terug gelopen naar haar bureau. Anne spreidde de bontjas over het bureau zo dat het met de bontkant naar boven lag. Anne klom op het bureau, ging op haar knieen zitten en bewoog haar kut van voren naar achteren waardoor het bont haar kut heerlijk kietelde. De aanblik van dit alles maakte Rik botergeil en hij begon zich af te trekken.
Anne wenkte Rik om bij haar te komen en ging zo op het bureau liggen dat haar kut bij de zijkant lag en zij op haar rug. Ondertussen kwam Rik zich al aftrekkende naar Anne toegelopen. “Oei wat heb jij toch een lekkere grote lul. Zo groot is die van van m’n man niet. Rik z’n vriendin was een week op vakantie en Rik had haar beloofd niet klaar te komen totdat zij weer terug was. Hierdoor had het zaad zich opgebouwd in Rik zijn ballen. “Eh Rik, met anderhalf uur komt mijn man me ophalen. Dus neuk me, geile neukbeer.” riep Anne tegen Rik. Rik plaatste zijn eikel plagend tegen de schaamlippen van Anne. Hierdoor begon Anne weer te kreunen van genot. Na een paar tellen penetreerde Rik anne en voelde haar kutspier zich om zijn pik spannen. Zijn lul begon nu lekker warm te worden door het kutgeil van Anne. Rik begon heen en weer te gaan waarbij hij het tempo steeds een beetje opvoerde. Op den duur ramde Rik echt zijn pik in de kut van Anne. Anne bracht haar kont omhoog waardoor ze een beetje begon te bruggen en haar kont van de bontjas af kwam. De bontjas had ook nog voordeel voor Rik. Zijn ballen werden heerlijk gekieteld en gestreeld door het langharige bont.
Terwijl Anne zo in een soort van bruggende houding lag spuugde ze op de wijsvinger van haar linkerhand en begon zichzelf met haar vinger anaal te vingeren. “Oh houdt u ook van anaal juf?” vroeg Rik geil nadat hij dit een poosje had aangezien. “Mag ik u anaal nemen juf??” “Oh ja verkracht me maar anaal stout jochie. Penetreer mijn poepgat.” gilde Anne. Anne ging op haar knieen zitten met de kont gericht naar Rik. Rik wachtte niet lang en drukte zijn eikel tegen Anne haar anus. Rik zijn lul ging door het kutgeil wat aan zijn lul was blijven kleven zo bij Anne naar binnen. Hij stootte wild in Anne haar kontje, iets waar Anne zowel zichtbaar als hoorbaar van genoot. Na een poosje schreeuwde Anne “Haal hem eruit, Please.” Rik deed dit en zag dat Anne met een geile wilde blik zijn pik bewonderde. Wat een nymphomane is ze dacht hij nog. Anne zat naar Rik zijn lul te kijken en zag dat er twee dikke druppels voorvocht uit zijn eikel kwamen lopen. ” Laat me die mix van mijn kutgeil, kontgeil en jouwn geil proeven.” Anne begon verlekkerd Rik een paar halen te pijpen. Hierna klom ze van het bureau af en beval Rik te gaan liggen op het bureau. Daar lag Rik, op zijn rug op het zachte bont met zijn pik stijf omhoog staand. “Ik wil je berijden” riep Anne die nog verlekkerd het geil van haar lippen aflikte met haar tong. Ze klom weer op het bureau en liet haar schaamlippen over zijn harde paal zakken. Anne begon Rik te berijden als een wilde amazone terwijl Rik haar tieten kneedde en met haar piercings speelde.
Na een poosje begon Anne steeds harder te hijgen en opeens kwam ze met een oerschreeuw zoals Rik nog nooit eerder gehoord had klaar. Ze ging verder met het berijden van Rik. Na een poosje voelde Anne dat Rik ook op het punt stond om klaar te gaan komen. Ze klom van Rik en het bureau af en beval Rik voor de zijkant van haar bureau te gaan staan. Rik deed dit en ondertussen was Anne voor Rik op haar knieen gaan zitten en zat ze daar met een supergeile blik, haar mond wagenwijd open en haar tong zo ver mogelijk naar buiten. Toen Anne besefte dat Rik nog wel wat hulp nodig had begon ze hem te pijpen. Steeds wilder en met veel spuug. Zoveel dat toen Rik echt op springen stond er een dikke sliert spuug bleef hangen tussen de eikel van Rik en Anne haar lippen. Anne nam de pose aan die ze voor het pijpen ook al had aangenomen en schreeuwde tegen Rik ” Kom op, geef me je stroperige plakkerige witte goud Rik.” Na zich een haal of vier afgetrokken te hebben kwam ondanks de belofte met zijn vriendin Rik klaar en spoot al het zaad in het mondje van Anne. Het was een hele behoorlijke lading, maar Anne wist het allemaal in haar mond te houden. Anne liet ongeveer tweederde van Rik zijn zaad onder haar tong lopen.
Toen Rik nog stond na te hijgen van genot stond Anne op en legde haar vinger over de lippen van Rik zodat hij begreep dat hij stil moest zijn. Toen pakte ze het beide handen Rik bij zijn hoofd en kuste hem vol op de mond en drong haar tong bij hem naar binnen. Hierdoor proefde Rik zijn eigen zaad, iets wat hij eerst smerig vond maar daarna ook wel geil. Hij slikte de ziltige drap door. Ondertussen was Anne gaan hurken en hield haar hand onder haar kut. Ze bleek nog na te druppen en ving het kutgeil in haar hand op. Toen hield ze haar hand met het geil voor haar mond en slurpte het geil haar mond in. Ze begon te gorgelen waardoor het kutgeil en het zaad van Rik dat ze nog onder haar tong had zich te vermengen. Plagend blies ze er nog wat bellen mee tussen haar lippen door. Toen tongde ze Rik weer waardoor ze beide de helft van het mengsel in hun mond hadden. Rik vond dit mengsel nog lekkerder en slikte het door. Ook Anne slikte het mengsel door en likte ook nog de restjes van haar eigen lippen en die van Rik. Toen pakten ze beide hun kleren op en liepen naar de douches van het gymlokaal. Daar sprongen ze onder de douche en fristen zich op. Anne deed haar mantelpak aan en ook Rik deed zijn kleding aan. Rik pakte zijn fiets en liep met Anne naar de parkeerplaats toe waar Anne haar man al op haar stond te wachten.
Terwijl Rik wegfietste zag hij dat Anne haar man kuste alsof er niks gebeurt was maar wel naar hem knipoogde. Sindsdien heeft Rik ervoor gezorgd dat hij vaker na moest blijven bij juf Anne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *