Categories
Uncategorized

renmaatje (het vervolg)

renmaatje (het vervolg)
De volgende keer dat ik met haar ga rennen kijkt ze me geil en ondeugend aan. Ik vraag haar wat voor sport het vanavond wordt en ze antwoord: we gaan rennen, wat anders?. En lachend rent ze vooruit, extra wiegend met haar lekkere kontje. Verdomme vloek ik in mijzelf en volg haar.

Aan het eind van ons rondje vraag ik haar hoe het zit met haar plannetje. Ze heeft wel iets in gedachte maar nog niks concreets. Ze zegt daar kom ik de volgende keer op terug! Ze geeft me een zoen op mijn mond en pakt mijn pik beet, tot de volgende keer zegt ze en loopt weg. Mij achterlatend met een harde pik.

Twee dagen krijg ik een berichtje, of ik om 19.30 uur bij haar thuis wil komen geschoren en gewassen. Nu gaat het gebeuren denk ik en trek zachtjes aan mijn hard wordende lul. Ik moet me inhouden voor vanavond bedenk ik me en stop met trekken.

Om half acht sta ik voor haar deur en ze doet open met alleen een duster aan. Volg me maar naar boven, over een half uur komt Hans thuis en dan moeten we er klaar voor zijn. Ik wordt nu wel benieuwd naar het plan en volg haar snel naar boven. Ze gaat op haar rug liggen en beveelt me om haar kutje te likken. Ze trekt haar duster op en ik zie haar mooie lipjes al glimmen. Ik duik er bovenop en lik haar gewillig. Nadat ze klaar is gekomen vraagt ze me om me in de badkamer te verstoppen want hans kan ieder moment thuis komen.

Na 5 minuten hoor ik twee paar voeten de trap op komen en mijn hart klopt in mijn keel. Na een paar minuten komt ze me halen, helemaal naakt met een poes die nog steeds glimt van nattigheid. Ze houd haar vinger bij haar mond om aan te geven dat ik stil moet zijn. Weer in hun slaapkamer aangekomen zie ik Hans geblinddoekt op zijn knieën vastgebonden zitten. Zijn pik netjes geschoren en keihard. Ze pakt zijn pik en begint te trekken en wenkt mij. Ik kniel naast haar en pak Hans zijn lekkere pik over en trek hem zachtjes af. Ze doet een paar stappen naar achter en gaaat op het bed zitten toekijken terwijl ze met haar kutje speelt. Ik zie een druppel op zijn eikel verschijnen en lik het gelijk af. De zoute geiligheid van Hans smaakt naar meer en ik begin hem gulzig af te zuigen. Het duurt niet zo lang voor hij begint te schokken. Ik wil het allemaal proeven en zuig door tot mijn mond gevuld wordt met zijn geilheid. Mijn renmaatje komt overeind en fluistert in mijn oor dat ik mijn pik in moet smeren met glijmiddel. De bedoeling is mij duidelijk. Ze duwt haar kutje tegen zijn mond en laat zich door hem likken. Ze geeft een signaal en ik druk mijn gladde pik tegen zijn kont. Ik zie hem schrikken maar hij kan niks doen. Ik duw harder en floep bij hem naar binnen. Hans geeft zich over en kreunt al van genot, dit moedigt mij aan en ik begin hem steeds harder te neuken. Gulzig likt hij de kut van zijn vrouw uit die met geile ogen kijkt hoe ik haar man neuk. Zijn nauwe kontje heeft zijn uitwerking op mij en ik spuit hem vol. Als ik mijn pik uit hem trek haalt zijn vrouw de blinddoek weg. Als hij omkijkt zie ik ongeloof en geilheid in zijn ogen.

Nu heb ik nog geen pik gevoelt klaagt ze, ik loop naar haar toe en ze zuigt mijn inmiddels halfharde pik weer hard. Ik wil dat je me neukt voor mijn man zijn neus zegt ze terwijl ze op haar knieen gaat zitten. Na een tijdje neuken smeekt Hans dat hij los wil. En we stemmen toe. Hij grijpt mijn pik en loodst hem bij zijn vrouw naar binnen. Buk voorover zegt hij tegen mij, nu is het mijn beurt. Met mijn lul in zijn vrouw voel ik hem tegen mijn kontje drukken en naar binnen gaan. Ik kreun van verlangen en smeek hem om verder te gaan. Hij ramt zijn pik nu helemaal naar binnen en ik wordt geneukt terwijl ik zelf ook neuk. Mijn ballen zijn nat van haar kutgeil wat me nog geiler maakt. Ik kan me niet meer inhouden en spuit mijn lading in haar leeg.
Hans gaat op zijn rug liggen en laat mij over zijn pik zakken, ik begin hem te berijden. Zijn vrouw neemt plaats boven zijn gezicht en perst mijn zaad uit haar kutje. Wat een spektakel denk ik bij mijzelf. Hans begint hard te kreunen en spuit zijn pik leeg in mij.

Verzadigd vallen we op de grond en blijven even liggen, Nadat we zijn bijgekomen frissen we ons op en gaan naar beneden om een drankje te drinken Hans zegt: volgende week zelfde tijd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *