Categories
Uncategorized

Vriendschap plus – Deel 2

Vriendschap plus – Deel 2
Af en toe richt Marc zijn blik even omhoog om zodoende te kunnen zien of hij het wel goed doet. Aan de gezichtsuitdrukkingen en de lichaamstaal van John valt af te lezen dat dit het geval is en dus gaat hij vol overgave door met het afzuigen van de pik van zijn beste vriend. Lange diepe halen maakt hij en dan laat hij die harde paal bijna helemaal uit zijn mond glijden om vervolgens heel hard aan de dikke paarse eikel te zuigen. Op die momenten gilt John het uit, waarbij hij alle moeite doet om zijn volume nog enigszins binnen de perken te houden. Met één hand trekt Marc hem af en op een gegeven moment zelfs met twee handen. De pik van John heeft een behoorlijk formaat en in deze zeer stijve toestand, misstaan twee handen zeker niet. Maak me klaar, kreunt John, kom op, laat mijn pik spuiten. Het tempo van Marc zijn handen gaat omhoog en geregeld sluit hij zijn lippen om de dikke paarse knop en zuigt er zo hard mogelijk aan. Net op het moment dat hij besluit die heerlijke lul nog eens diep in zijn mond te laten glijden, kreunt John keihard en spuit de eerste straal warm zaad naar buiten en komt daarbij volledig over het gezicht van Marc terecht. Hij schrikt daarvan, maar het weerhoudt hem er niet van om te blijven trekken en meer stralen volgen elkaar dan ook in rap tempo op. Jemig, wat spuit je veel, zegt Marc en blijft ondertussen trekken. Pas als het laatste sap er uit gekomen is en hij de eikel nog even heeft schoon gelikt, neemt ook hij weer plaats op de bank en sluit zijn ogen eventjes om zodoende even te verwerken wat er zojuist allemaal heeft plaatsgevonden. Wanneer hij zijn ogen na enige tijd weer open wil doen, merkt hij dat dit moeilijk gaat, vanwege het inmiddels langzaam indrogende zaad dat nog steeds op zijn gezicht zit. Dat is ook John niet ontgaan en die haast zich dan ook richting de keuken om met een paar vochtige doekjes terug te komen en daarmee het gezicht van zijn beste maat weer een beetje toonbaar te maken.

Weet je wat ik nu nog wel zou willen doen, zegt hij vervolgens, samen een lekkere douche nemen en elkaars lichaam uitgebreid afsoppen. Dat idee bevalt Marc wel en dus begeven ze zich samen richting de badkamer, welke op de 1e verdieping van het huis is gelegen. John zet de douche aan, pakt wat handdoeken en zet een grote fles doucheschuim en shampoo klaar. Ze kleden zich verder uit en stappen gezamenlijk onder de warme straal, waarbij ze eerst even zelf hun moment pakken, alvorens elkaars lichaam te gaan verkennen met hun handen en flink schuimende sponzen. Langzaam begint het warme water en de aanrakingen hun werk te doen en worden ze beiden weer opgewonden. Dit is duidelijk te zien aan hen weer groeiende geslachtsdeel en het duurt dan ook niet lang voordat ook die weer wederzijds worden aangeraakt en met veel schuim worden bedekt. Net op het moment dat ze elkaar weer een beetje beginnen af te trekken, horen ze beneden de voordeur dicht slaan. Er klinkt een “hallo?”, ze horen hakken tikken door de gang en vervolgens de trap op. Ze kijken elkaar aan en zien hun lid zich haast terugtrekken. Niet veel later zwaait de badkamer deur open en als de damp een beetje is opgetrokken, zien de Janine staan. Wwwwat doe jij hier, stamelt John, terwijl hij zijn geslachtsdeel met zijn handen bedekt en ziet dat Marc zo mogelijk nog meer van zijn lichaam probeert te verbergen met zijn armen en handen. Ik kan beter vragen wat dit, ze wijst op beide mannen, allemaal te betekenen heeft, bitcht Janine terug, alvorens ze met een klap de badkamerdeur dicht smijt. De mannen staan even ademloos en kijken alles behalve naar elkaar. Het is John die als eerste een beetje bekomen is van de schrik. Hij spoelt zich snel af, slaat een handdoek om zich heen en verlaat de badkamer. Het lijkt Marc beter om daar nog maar even te blijven en hij maakt dan ook weinig haast om zich verder te wassen en af te spoelen.

Hij hoort John en Janine eerst ruzie maken, maar al snel lijken de gemoederen weer enigszins tot bedaren te komen hoort hij hen niet meer. Wanneer hij zijn lijf en haren gewassen heeft en zich heeft afgedroogd, slaat hij de handdoek om zich heen, raapt zijn kleding bij elkaar en gaat de trap af om weer richting woonkamer te gaan. Daar aan gekomen, pakt hij zijn broek en slip en begint hij zich aan te kleden. Ondertussen hoort hij hoe Janine de trap af komt en hij trekt nog net op tijd zijn slip omhoog, voordat zij bij hem staat. Zo, dus jullie hadden een geile mannenavond in gedachten, zegt Janine nog altijd op een boze toon. Maar goed dat ik wat eerder terug mocht van mijn werkgever, anders had ik dit dus allemaal moeten missen. Ze pakt Marc stevig vast bij zijn arm en trekt hem weer mee naar de eerste verdieping en vervolgens naar de grote slaapkamer. Daar ziet hij John al op bed liggen, inmiddels weer naakt, en dwingt Janine hem om zich weer uit te kleden en ook op bed te gaan liggen. Zonder iets te zeggen voldoet Marc hieraan en hij gaat naast Marc liggen. Nee nee, zegt Janine, een beetje verder uit elkaar, zo ja. Nu wil ik wel eens zien wie de grootste pik heeft, zegt ze met een triomfantelijke glimlach om haar lippen. De mannen kijken elkaar even aan, kijken weer naar Janine en beginnen dan rustig met hun pik te spelen. Omdat de schrik er kennelijk nog flink in zit, valt er niet heel veel reactie te bespeuren en dus besluit Janine om de mannen een beetje te prikkelen. Ze begint zich langzaam uit te kleden en maakt daarbij een hele serie aan sexy bewegingen en poses. Wanneer ze alleen haar slipje en bh nog aan heeft, ziet ze dat beide mannen kennelijk behoorlijk geil geworden zijn van het hetgeen ze gezien hebben, aangezien ze beiden weer met een stijve paal liggen en zich nog altijd aan het aftrekken zijn. Ze kruipt bij het voeteneind het bed op en beweegt zich langzaam in de richting van de mannen, zodat ze een mooi uitzicht hebben op haar prima gevulde bh. Niet dat ze grote borsten heeft, maar van kleintjes is ook zeker geen sprake. Hebben jullie al eens de lul van een andere man gepijpt, vraagt ze, terwijl ze in hun richting blijft kruipen. Marc zegt dat hij vanavond voor het eerst een man gepijpt heeft en het heel opwindend vond om te doen. Op zijn beurt geeft John aan, dat hij dit nog nooit gedaan heeft. Met dit antwoord kan Janine wel wat en ze besluit om de mannen eens een pijpdemonstratie te geven.

Ze kruipt eerst richting Marc, aangezien ze haar eigen kerel al vaak genoeg gepijpt heeft, en pakt zijn harde staaf vast. Hij is niet groter maar wel wat dikker dan die van haar vriend en voor zover ze nog niet opgewonden was, wordt ze dat nu wel. Hmm, wat een lekkere pik heb jij, zegt ze, terwijl ze haar lippen rond de eikel van Marc zet. Ze laat haar tong er omheen draaien en verwent dan het topje van de eikel met de punt van haar tong. Ze ziet dat Marc zichtbaar geniet en daarbij zacht kreunende geluiden maakt. Langzaam laat ze de dikke vleesstaaf haar mond in glijden, waarbij de haar hand stevig om de basis van zijn pik klemt. Harder dan hij nu is, kan zijn pik gewoon niet worden. Hij staat volledig stijf en als je probeert hem wat omlaag te duwen, gaat dit moeizaam en schiet hij met grote kracht weer terug. De eikel is volledig dik en donkerpaars. Wat een super lekkere lul, herhaalt ze nog een keer en laat hem vervolgens zo diep als ze maar hebben kan, in haar mond en keel glijden. Ondertussen is John zo gaan liggen, dat hij goed uitzicht heeft op wat zijn vriendin aan het doen is en hij tevens kan genieten van het uitzicht op de heerlijke pik van ze beste vriend. Terwijl hij ligt te kijken, trekt hij zichzelf af en ook zijn pik is maximaal stijf en ook behoorlijk nat geworden. De masterclass van Janine gaat ondertussen onverminderd verder, waarbij ze af en toe even de tijd neemt om John uit te leggen en in detail te laten zien wat ze precies doet. Het zal Marc allemaal een zorg zijn, hij ligt alleen maar te genieten en laat zijn lichaam kronkelen en kreunen van genot. In haar ooghoek ziet Janine dat John bijna klaarkomt en ze vraagt hem om zijn hete zaad over de stijve pik van zijn vriend te spuiten. Hiervoor komt John op zijn knieën ter hoogte van zijn pik naast hem zitten en trekt zichzelf af. Om nog een extra prikkel te geven, trekt Janine haar bh uit en net op het moment dat ze met haar stijve tepels begint te spelen, slaakt John een diepe zucht en spuit voor de tweede keer deze avond zijn ballen leeg, waarbij het zaad over de nog altijd volledige stijve pik van Marc druipt. Hiervoor krijgt hij van Janine een goedkeurende kus, waarop ze vervolgens zegt dat het nu aan John is om het geleerde in de praktijk te gaan brengen en Marc naar een hoogtepunt te zuigen.

(wordt vervolgd)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *