Categories
Uncategorized

jongstel gedwongen bi

Amateur

jongstel gedwongen bi
De promotie
Erwin en Jacqueline waren druk bezig om zich om te kleden voor een etentje georganiseerd door de baas van Jacqueline. Voor hen allebei was het van belang om vanavond een goede indruk te maken. Het salaris van haar was dan wel niet zo goed en Erwin studeerde nog, haar inkomen was net niet genoeg om de huur van hun nieuwe appartement te betalen en de rekeningen stapelde zich op. En wie weet kon Jacqueline vanavond wel zo’n indruk maken dat zij voor de vrijgekomen baan van assistente in aanmerking zou kunnen komen, het extra geld konden ze zeker gebruiken.
Terwijl ze haar zwarte jurkje aantrok zag ze Erwin naar haar kijken. Zij en Erwin konden elkaar al van de basisschool en waren sindsdien onafscheidelijk en dolverliefd op elkaar. Niets zou tussen hen in kunnen komen.
Ze waren nu 17 en 18 jaar oud, Jacqueline had een tenger bijna jongensachtig postuur en met haar lengte van 1.65 zeker niet groot maar in haar zwarte strakke jurkje kwamen haar rondingen perfect uit en zelfs de volgens haar te kleine borstjes kwamen in het jurkje goed tot zijn recht.
Erwin was daarin tegen nog een jongetje die je nooit zou inschatten op zijn ware leeftijd, zijn vrienden plaagden hem dan ook als jochie.
Eenmaal aangekomen op het adres van haar baas belde Jacqueline aan bij het statige herenhuis.
Haar baas Roy deed zelf de deur open, hij was de eigenaar van een succesvol internetbedrijf en zag er voor zijn leeftijd van vijftig goed uit. Een knappe statige man met grijzend haar, vroeger had hij kampioenschappen roeien gedaan en dat was nog goed te zien aan zijn lichaam.
Hij verwelkomde Jacqueline met een kus op haar wang en schudde de hand van Erwin. Terwijl hij dit deed nam hij hun beide op van top tot teen. Jacqueline voelde zich hier wat ongemakkelijk bij en bloosde zelfs.
Eenmaal aan tafel bleek dat ze vanavond alleen met hun drieën bleven en kwam Jacqueline erachter dat Roy vrijgezel was.
Naarmate de avond vorderde en Erwin en Jacqueline het nodige aan alcohol hadden gedronken kwam het gesprek op de belabberde financieel e positie van Erwin en Jacqueline.
Roy zag dat het gezichtje van Jacqueline bijna op huilen stond en redde de situatie door te vragen of zij nog een fles wijn uit de keuken te halen.
Tijdens haar afwezigheid richtte hij zich tot de aangeslagen Erwin “luister eens jongen” begon hij, ·in mijn bedrijf kan ik helaas niets voor je Jacqueline doen. De moed zakte Erwin in de schoenen.
“ maar” vervolgde hij ik kan jullie wel op een andere manier bijspringen, daarbij verscheen een vreemd lachje op zijn gezicht.
Hoe dan, vroeg Erwin bijna opgelucht.
Roy vervolgde, ik kan de huur van jullie appartement “als zeg salaris” via het bedrijf betalen maar dan moet daar wel een tegenprestatie door jullie worden gegeven. Hij begon strenger te kijken en vervolgde: Ik vind jullie beide ongelooflijk aantrekkelijk en wil dat jullie hier in de woonkamer doen wat ik jullie opdraag en dat kan van alles zijn! Erwin keek hem verbaasd en geschrokken aan!
Ben je gek geworden en Erwin rende naar de keuken om Jacqueline wat zojuist was gebeurd te vertellen. Oh Erwin, huilde ze, ik weet het niet meer…. Vandaag heb ik ook al bezoek gehad van de deurwaarder en als we deze week niet de rekening betalen zijn we ons huis kwijt. Even bleef het stil…….als dit is wat ik moet doen en jij daar vrede mee kan hebben dan moeten we het maar doen.
Erwin zag na enig sinds tegenstribbelen ook wel in dat dit de enige oplossing was.
Beide kwamen schuchter de woonkamer binnen en wachten op wat komen gaat.
“En” zij Roy “t is goed antwoorde Erwin met zijn hoofd naar beneden hangend.
Eerst maar eens kijken of jullie die huur wel waard zijn, kleden jullie je eerst maar eens uit.
Roy keek met een glas cognac in zijn hand vanuit zijn stoel hoe de twee zich aan het uitkleden waren, en genoot zichtbaar van zijn positie dat hij alles met hun kon doen.
Erwin en Jacqueline waren beide nu naakt en Jacqueline hield beschamend haar hand voor haar kruis. Hand weg, beval Roy! Meteen liet ze haar hand zakken en kon Roy haar kort geschoren kutje zien. Kom eens hier, Jacqueline kwam naar hem toe en bleef een meter voor Roy staan. Dichterbij! Voorzichtig zette ze nog een stap naar voren. Roy pakte met zijn hand de kleine borst van het meisje, hardhandig kneedde hij haar borst daarna pakte hij met zijn wijsvinger en duim haar tepel en kneep er in en trok daarna een aantal malen stevig haar knopje. Erwin zag aan haar gezicht dat het pijn moest doen, maar ze hield zich in en beet op haar onderlip van pijn.
Draai je om. Hij sloeg een arm om haar middel en met zijn andere arm drukte hij hard op haar rug zodat ze niet anders kon doen dan bukken. Zo en nu je benen uitelkaar terwijl hij dit zei duwde hij haar benen uiteen. Hij pakte daarna de handen van het meisje en plaatste haar handen op haar billen. Roy zakte weer terug in zijn stoel Zo… en laat nu maar eens zien wat je voor ons verborgen houd. Trek je billen eens uitelkaar. Jacqueline deed wat van haar werd gevraagd aarzelend een klein beetje maar nadat Roy “ verder” had geroepen trok ze met al haar kracht haar billen uiteen. Erwin keek beschamend een andere kant op. Roy had nu een prachtig zicht op de geopende meisjesbillen waarbij haar spleetje en aarsje wat open stonden.. Prachtig zei Roy terwijl hij met zijn vinger afwisselen over haar spleetje en aars wreef.
Ga maar weer staan en ga in die stoel zitten, ze ging zitten in de stoel tegenover Roy. Doe je benen over de armleuningen en jij …hij wees nu naar Erwin, hier komen! Beide deden gelaten wat van hun werd gevraagd. Erwin stond nu voor de man in de stoel. Zijn jongensachtige naakte lichaam voor de man, Zijn kleine lul hing vlakbij de man zijn gezicht. Zo ,.. wat zal ik je vriendinnetje nu eens laten doen he zij hij sadistisch. Samen keken ze naar Jacqueline die met haar benen over de armstoel hing en daarbij werd haar kutje open gespreid.
Knijp in je tepels! Zachtjes kneep Jacqueline in haar harde kleine borstjes. Harder beval Roy ik wil zien dat ze stijf worden. Roy pakte terwijl de lul van Erwin beet. Erwin schrok ervan, nooit zou hij willen dat een andere man aan hem zat. Zijn kleine lul paste makkelijk in de hand van Roy. Doe eens een vinger in je kut beval hij aan Jacqueline Terwijl ze beide keken hoe Jacqueline haar schaamlippen voorzichtig uiteen deed en een vinger in haar kutje duwde.
Voorzichtig begon Roy aan de lul van Erwin te trekken en voelde de lul van de jongen in zijn hand groeien. Doe je benen is uitelkaar. Erwin deed met zijn ene been een stap naar voren. Roy pakte met zijn andere hand de balzak van Erwin en begon deze zacht te kneden. Dit had effect op Erwin hij probeerde het al die tijd tegen te houden maar naar het kijken van Jacqueline en het bewerken van zijn lul begon kon hij het niet tegenhouden en begon zacht te kreunen. Hij schaamde zich voor Jacqueline.
Wat zullen we je vriendinnetje nu eens laten doen, jij mag het zeggen? Fluisterde Roy.
Erwin was nu toch ook wel erg opgewonden geraakt van dit hele vreemde avontuur. En begon te denken aan fantasieën over Jacqueline en wat hij wilde dat zij zou doen. Hij zou het prachtig vinden als haar nauwe kutje met iets groots zou worden opgevuld en daar naar kijken. Je moet wat zeggen wat ze moet doen!

Hij fluisterde naar Roy “ ik wil dat ze haar schaamlippen uitelkaar doet” ok, “ doe je schaamlippen uit elkaar” riep Roy. Jacqueline haalde haar vinger eruit keek eerst smekend naar Erwin maar deed toen gelaten wat van haar gevraagd werd. Verder zei Roy en gehoorzaam trok ze haar lippen uiteen zodat haar opengesperde kut goed zichtbaar was voor Erwin en Roy. En zo blijven zitten! Roy kneedde ondertussen de balzak van Erwin en bedacht wat Erwin nog meer fantasieën kon hebben.
Roy pakte de huistelefoon toetste een nummer in en zei “ Eva wil je even beneden komen”. Erwin en Jacqueline hoorde gestommel op de trap en keken gespannen en angstig naar de deur. De deur ging open daar stond een prachtig mooi donker meisje in een rood kort zomerjurkje ongeveer de leeftijd van Erwin.
Mag ik jullie even voorstellen zei Roy, dit is Eva , zij studeert en huurt een kamer bij mij- ook op speciale huurbasis grapte Roy.
Ondertussen ging Roy gewoon door met zijn bevelen.
Doe twee vingers in je kut, Jacqueline’ ’s kutje was door alles nu ook wel vochtig geworden en twee vingers erin zou net nog wel kunnen hebben. Ze maakte haar twee vingers nat in haar mond en propte ze toen met enige druk in haar kutje, En nu vingeren zij Roy, langzaam haalde Jacqueline haar vingers uit haar kutje en deed ze er weer in.
En nu met drie vingers beval Roy, Jacqueline keek vragend naar Roy en stamelde dat kan ik echt niet hoor.
Je zult wel moeten zij Roy, in de la naast je ligt een tube die je kunt gebruiken. Eva help haar maar.
Eva liep zonder iets te zeggen naar het kastje toe en opende de la Jacqueline schrok toen ze de inhoud van de la zag, buiten de tube vaseline lagen er in de la allerlei formaten vibrators, handboeien blinddoeken en nog meer zaken waar ze niet eens het bestaan van wist. De zwarte vibrator in de la viel direct op een gigantische vuistdikke geaderde vibrator.
Eva pakte de tube eruit en smeerde het over de drie vingers van Jacqueline en haar kutje. Nee zei jacqueline dat wil ik niet ik doe het wel zelf, smekend keek ze naar Roy maar Roy was onverbiddelijk Dan had je het eerder moeten doen. Eva help haar!,
Eva pakte de glibberige hand van Jacqueline en bracht deze voor haar spleetje. Met wat dwang strekte zij de vingers van Jacqueline. daarna plaatste ze haar vingers voor haar spleetje en duwde ze langzaam naar binnen, in het begin was er wat weerstand en pijn maar uiteindelijk zaten er drie vingers in haar kutje. Hulpeloos keek ze naar Erwin. Het leek wel of hij er niets van had, ze zag hem staan terwijl Roy zijn balzak aan het masseren was en hij daar zichtbaar van genoot.
Stop maar Eva zei Roy.
Roy riep Jacqueline nu naar zich toe en ze stond nu recht voor de stoel van Roy, Kijk eens wat ik met je vriendje doe zei Roy en bleef Jacqueline strak aankijken terwijl hij aan de lul trok van Erwin zodanig dat hij bijna bij zijn mond was. Ga op handen en voeten zei Roy en Jacqueline deed wat van haar gevraagd werd vlak bij de lul van Erwin.
Doe je mond open en pijp hem. Jacqueline opende haar mond en Roy en leidde de lul van Erwin in haar mond en ze begon hem te pijpen na een tijdje haalde Roy de lul uit haar mond en likte de lul van Erwin, die begon te schokken.
Eva vind je ook niet dat Jacqueline er van achter prachtig uitziet Eva gaf een knikje.
Kijk me aan zei Roy en doe je mond open, Jacqueline deed wat van haar gevraagd werd Roy trok een paar keer aan de lul van Erwin en ineens spoot er een straal net naast de mond van Jacqueline en de volgende schok kwam recht in haar mond, het sperma droop langs haar kin. Uiteindelijk kwam er niets meer. Doorslikken beval Roy. Jacqueline had dit nog nooit gedaan maar door de strenge blik van Roy slikte ze het sperma door. Met het idee dat ze nu klaar zouden zijn.
Blijven zitten zo zei hij tegen Jacqueline En tegen Erwin zei hij pak haar schouders goed vast en zorg dat ze niet weg kan komen!
Oh god dacht Jacqueline en sidderde bij de gedachte met wat komen zou. Roy gaf een knik naar Eva .
Eva kwam aanlopen en had de tube vaseline meegenomen en knielde bij de billen van Jacqueline.
Ze voelde dat het glijmiddel door Eva op haar kutje en aars werd uitgesmeerd. Langzaam drong er een vinger bij haar naar binnen en werd er weer uitgehaald. Erwin zag dat Eva nu haar hele hand insmeerde en zag de glinstering op Eva’s hand . Eva Maakte haar hand zo klein mogelijk en plaatste haar hand voor het spleetje van Jacqueline. Plotseling voelde zij wat er ging gebeuren en schreeuwde “nee, dit wil ik niet en ze probeerde weg te komen. Hou d’r vast snauwde Roy tegen Erwin, ga verder Eva
Eva drukte nu met enige weerstand drie vingers in het kutje en haalde ze een paar maal in en uit.
Pijn en genot wisselde af bij Jacqueline. Een vierde vinger ging er bij en Erwin voelde hoe zijn vriendin zich opmaakte voor wat komen ging. Het geil vermengd met de vaseline droop langs haar lies. Eva zette zich schrap om nu haar hele hand in het kutje te laten verdwijnen. Aaaargh, Jacqueline schreeuwde het uit toen de hand van Eva zich in haar perste. Eva voelde de warme kut nu om haar hele hand en begon haar hand langzaam heen en weer te bewegen. Erwin hoorde hoe zijn vriendin
sneller begon te ademhalen en hoorde haar zelfs kreunen. Met een schokbeweging voelde Eva dat het meisje ging komen. AHHHHH Jacqueline kreeg haar orgasme’.
Eva trok haar hand uit het meisje, Jacqueline dacht dat het nu wel gedaan was maar nee het ging weer door. Zitten blijven beval Roy en jij Erwin blijf haar nog goed vasthouden. Roy knikte naar Eva.
Eva pakte weer de tube en smeerde nu de aars van het meisje in. Nee schreeuwde Jacqueline dit niet! Maar Erwin knikte naar Eva die haar inmiddels ingesmeerd vinger voor de aars van Jacqueline plaatste en drukte in een keer de vinger in haar aars Aaarghh dat doet pijn schreeuwde Jacqueline.
Eva haalde zacht de vinger in en uit haar aars en met haar andere hand masseerde ze het kutje van het meisje. Toen Jacqueline zachte begon te kreunen plaatste Eva een tweede vinger in de kont van het meisje. Pijn en genot wisselde elkaar af en Erwin kon voelen dat zijn vriendin weer een orgasme kreeg. AAARGGH OJ A IK KOM en met een schreeuw kwam Jacqueline weer klaar.
Maar het was nog niet genoeg. …. Roy nam Erwin bij de arm en plaatste hem in de stoel.
Hij pakte Jacqueline vast en zij dat ze op haar knieën op de grond moest. Hulpeloos was ze op de grond. Ze was zo gedraaid dat Erwin tegen haar billen aankeek, ·We gaan eens kijken wat jouw vriendinnetje allemaal kan hebben zei Roy en keek met een glimlach naar Erwin. Doe je benen is wat verder uitelkaar, gehoorzaam spreidde ze haar benen.
Roy smeerde wat vaseline op zijn vingers en drong met twee vingers de kut in van Jacqueline en bewoog ze zachtjes in en uit. Aan het kreunen en was te merken dat ze dit niet erg vond.
Les twee zei Roy en plaatste vier vingers voor haar kutje en duwde met enige kracht de vingers naar binnen. Jacqueline schreeuwde het uit maar toen de vingers eenmaal in haar waren was de pijn ook minder, langzaam trok hij zijn vingers in en uit haar kutje totdat Jacqueline er aan gewend was. Toen trok hij zijn vingers eruit en zei loop naar het kastje en haal de zwarte vibrator eruit,,,
Ze keek vragend naar Erwin, maar hij zei alleen “doe het nou maar” maar wat haar het meeste schokte is dat zijn lul weer stijf was en dat hij blijkbaar van het schouwspel genoot.
Teruggekomen met de enorme vibrator moest ze van Roy er vaseline op smeren hij hield de enorme knots voor haar gezicht en zei wat denk je past die in je? Angstig wachtte ze af op wat gebeuren ging, ze moest weer dezelfde houding aannemen en Roy plaatste het gevaarte tegen haar schaamlippen hij draaide aan het uiteinde en de vibrator begon zacht te zoemen. Probeer je te ontspannen zei Roy en drukte het enorme gevaarte langzaam in haar kutje. Jacqueline dacht dat ze uiteen werd gescheurd en zweetpareltje stonden op haar voorhoofd. Het was een ongelooflijk gezicht die machtige zwarte zoemende vibrator in dat tengere meisjeslichaam uit eindelijk begon ze zacht te kreunen. Roy liet de vibrator los.
Roy was in de andere stoel gaan zitten en had ondertussen zijn kleren uitgedaan in tegentelling tot Erwin had hij een polsdikke gigantische lul en Erwin keek vol ontzag naar dat grote apparaat. Beiden keken nu naar het meisje op de grond. Tjonge, wat een geil gezicht-dacht Erwin- en zijn lul begon alweer stijf te worden. Roy zag dit ook en terwijl hij langzaam aan zijn gigantische lul trok, duwde hij met zijn andere hand Erwin naar zich toe. Ga eens op je knieën zitten zei hij Erwin deed wat van hem werd gevraagd een hand omklemde zijn nek en duwde zijn hoofd naar de lul van Roy. Neem hem in je mond fluisterde Roy. Het lukt hem maar net om het grote apparaat in zijn mond te nemen. Toen Roy ook nog op zijn hoofd drukte stikte hij zowat. Roy genoot van alles en bedacht al weer het volgende.
Stop maar zij hij tegen Jacqueline. Met enige kracht moest ze de grote vibrator uit haar kutje trekken ze moest voor de stoel weer gebukt gaan staan. Haal je billen is uitelkaar, braaf deed ze wat haar werd gevraagd. Een prachtig sterretje werd zichtbaar Ook Erwin kon het net nog zien. Wauw wat zag dat er geil uit, hij had dit nog nooit van zijn vriendinnetje gezien. Roy deed twee vingers in Jacquelines kutje en haalde ze er toen weer snel uit. Zijn vingers waren glibberig van het meisjesgeil. Met zijn ene glibberige vinger wreef hij over de anus van, Jacqueline wist wat haar te wachten stond en schreeuwde NEE DIT WIL IK NIET… maar het was al te laat, met geweld perste Roy onder een luide gil van Jacqueline zijn vinger in de anus van Jacqueline. En langzaam bewoog hij zijn vinger heen en weer na een aantal malen deed hij tegelijker tijd zijn twee ander vingers in haar spleet. Eerst had ze behoorlijke pijn maar nu begon ze er steeds meer van te genieten. Ze begon te kreunen en Roy voelde aan zijn vingers dat Jacqueline klaar begon te komen. Harder begon Roy zijn vingers in haar te bewegen Ze begon te schokken en met een schreeuw kwam Jacqueline klaar.
Het geile gezicht van het klaarkomende meisje had Roy ook niet onberoerd gelaten en hij begon steeds zwaarder te ademen. Erwin merkte het ook en wilde zijn hoofd al wegtrekken. Maar Roy hield stevig zijn hoofd vast en met enkele krachtige stoten spoot Roy zich leeg in de mond van Erwin.
Eindelijk liet hij het hoofd van Erwin los, het sperma droop uit zijn mond. Uitgeput lag Jacqueline op de grond en Erwin hing verdwaasd in de stoel Roy stond op en pakte haar bij d.r. arm en sleepte haar naar Erwin toe. Zo alleen nu je vriendje nog zei. Ga hem maar eens goed afzuigen.
Uitgeput nam ze de lul van Erwin in haar mond en aangemoedigd door Roy begon ze hem steeds sneller af te zuigen. Ondertussen was Roy erbij gaan staan, zijn lul in zijn hand die inmiddels al weer stijf was geworden hij hield zijn lul bij het gezicht van de afzuigende Jacqueline.
Erwin begon te schokken en spoot zijn sperma in het keelgat van Jacqueline. Doorslikken beval roy en terwijl Jacqueline met tegenzin het sperma doorslikte was inmiddels Roy ook toe aan zijn hoogtepunt, Grote slierten sperma daalden neer op haar gezicht. Haar gezicht droop van het sperma.
Eindelijk voelden ze zich vrij om te gaan, snel veegden ze hun gezichten schoon en kleden zich aan. Bij de deur keken ze nog snel om naar Roy.
Zo zei Roy dit was de eerste maand huur die jullie hebben verdiend, volgende maand bel ik jullie en geef de instructies door voor onze volgende meeting.

Daarna liepen ze zwijgend naar huis
Nadat Erwin en Jacqueline thuis waren gekomen gingen ze snel onder de douche om zo al hun schaamte af te kunnen spoelen. Erwin was als eerste klaar en trok zijn t-shirt en boxershort aan en ging naar de slaapkamer en ging op het bed liggen en overdacht alles wat er die avond was gebeurt.
Hij hoorde dat ook Jacqueline klaar was met douchen en na enkele ogenblikken stond zij ook in de kamer voor het bed. Ze had een wit doorzichtige babydoll aan en een zwart kanten slipje.
Ze kroop ook het bed op. Erwin kon het niet laten om naar haar billen te kijken verpakt in het kanten slipje. Hij dacht nog na over de avond en wat er allemaal wel niet met zijn vriendin was gedaan.
Hoe gaat het met je, vroeg hij. Gaat wel nog wel wat pijn maar ben blij dat het voor nu afgelopen is. Daarna gingen ze slapen.
De volgende dagen ontweken ze elkander en was er een merkbare spanning waar ze allebei niet goed mee konden omgaan.
Wordt op verzoek vervolgd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *