Categories
Uncategorized

dokter 3

dokter 3
Dekker was met zijn hond Bruno een grote Deense dog bij de dierenarts geweest en ze hadden het dier een chip in zijn balzak geschoten. Baat het niet dan konden ze het altijd weer verwijderen. Als de hond in Code 2, ook maar net niet klaar kwam steeds, dan bood het enorme mogelijkheden.

‘’Je denkt toch niet dat ik Bertha ga neuken? Als ze wild wordt!’’ Lachte Dekker.

‘’Nee, ik ook niet hoor,’’ grapte zijn vriend, Swift. Het was duidelijk dat de vrouw van de huisarts te lelijk werd gevonden om door het genootschap geneukt te worden, ook al gilde ze er om bij Code 2, vandaar de kleine ingreep bij Bruno.!

‘’Ik hoop, dat ik dat bekakte wijf, Maria op haar knieën krijg, om haar is goed te vernederen en te gebruiken!’’

‘’We laten haar een tijdje smeken om alsjeblieft afgeneukt te worden!’’

Dekker kreeg de volgende dag, de dochter van Mustafa, de garage houder in zijn praktijk. Mustafa was ook lid van het genootschap.

Tifana is zestien jaar en een bloedmooi Turks meisje. Haar vader vond haar arrogant, omdat ze zijn toenaderings pogingen afwees! Ze is dan ook nog honderd procent maagd en had nog nooit iets met jongens gehad. Het meisje was ook nog nooit bij deze arts geweest en op zijn vraag, of ze haar slipje wilde uit trekken en in de stoel wilde plaats nemen. Wist ze niet waar ze kijken moest. Haar slipje uit trekken bij deze vreemde oude man?

Marion stelde haar gerust, ‘’de huisarts is wel wat gewend hoor!’’ Zei ze lachend.

Marion wist natuurlijk best, dat het jonge meisje gechipt zou worden. Met de bedoeling om haar in gebruik te nemen.

Tifana trok met een rood hoofd en haar ogen naar de grond gericht, haar slipje uit en nam plaats in de stoel. Haar benen in de beugels zat ze wijdbeens te wachten, op de dingen die komen gingen.

Ze durfde de arts niet aan te kijken. Ze had zwart haar op haar kutje, wat netjes was bijgewerkt.

Dekker wist dat haar vader, haar gleufje kaal wilde, dus, ‘’Marion gaat nu eerst jou vagina glad scheren en dat moet je voortaan zelf bij houden!’’ zei hij.

Marion kwam met scheerzeep, een kwast en een scheermes terug in de praktijk ruimte.

Dekker keek met een geile blik, hoe zij het meisje van haar kut haartjes afhielp.

Tifana, had gesloten kut lipjes. Dekker staarde er verlekkerd naar en kreeg een erectie.

Marion zag, dat de arts, een dikke pik in zijn broek had zitten. Maar het meisje staarde naar de grond en zag het niet. Normaal zou Dekker nu handschoenen moeten aan trekken. Wat hij bij zijn eigen Bertha wel had gedaan. Maar nu zat hij, met blote handen aan het kaal geschoren kutje, wat aanvoelde als een perzik.

Dekker trok de kut lipjes iets van elkaar en spoot de koude verdovings vloeistof naar binnen.

Tifana, rilde van het koude sul en kreeg kippenvel .

Hij zag het kleine klitje, zette na een tijdje het pistool er boven en schoot de chip er in. Tifana schokte even en ondanks dat de vloeistof erg duur was, zette hij de injectie naald in haar klitje en spoot de groei hormonen naar binnen. Het was nu zeker dat haar klitje morgen niet meer verborgen zat in het kapseltje en erg gevoelig zou zijn.

Haar chip was natuurlijk code Tifana.

‘’Zo, we zijn klaar Tifana. Je mag weer naar huis.’’

Tifana trok snel haar slipje weer aan en ze was blij dat ze buiten stond. Ze ademde gretig de frisse lucht in. Stapte op haar fiets en reed huiswaarts. Niet wetende, dat de kleine ingreep, van daar net, haar leventje totaal op de kop zou zetten. Natuurlijk was er veel belangstelling voor de code van dit jonge sletje. Want dat ze een slet zou worden stond wel vast……

Dekker drukte gelijk Code 2 in voor Marion, die gelijk de geil scheuten door haar kutje voelde schieten. Ze knikte bijna door haar knieën. Het leek wel of haar klit met de dag gevoeliger werd. Dekker haalde zijn harde lul uit de broek, ‘’op je knieën…SLET! E pijp me snel even leeg!’’

Marion reageerde niet snel genoeg naar zijn zin, dus drukte hij Code 2 nogmaals snel achter elkaar in, ‘’HUHU..NNEEE…aaaggh..zo geilll, nee nu niet..ik..ik..mmmm.ooohh!’’

‘’OP JE KNIEEN!!! HOERTJE!’’ Riep hij nogmaals en Marion wist niet hoe snel ze op haar knieën moest komen. De geile scheuten waren te erg, ze kwam bijna klaar.

Ze greep zijn harde pik en stulpte haar warme lippen over zijn schacht en begon hem stevig af te pijpen, ‘’Dekker kreunde…aaaggg..lekker doe je dat..nog wat dieper….mmm.’’

Harrie Dekker genoot van de macht, die hij had. Die chip was een super idee, je kreeg zo elke vrouw op de knieën. Hun klit zou inderdaad steeds gevoeliger worden voor aanrakingen. Ze zouden op gegeven moment geen slipje meer kunnen verdragen!

Ze zoog haar wangen hol.

Dekker greep haar bij de tieten zo door het uniform heen, ‘’lekker geil mokkel ben jij..mmmmmm.. Ooooggh ooooogghh!’’ Spoot hij zijn sperma diep in haar mond. Ze slikte het netjes door. Ze begon het leeg zuigen en slikken steeds lekkerder te vinden.

Ze likte de lul van haar werkgever goed schoon en stopte het weer in zijn broek en trok de rits dicht.

Marion stond zuchtend op. Bijna drie keer klaar gekomen. Haar kut was drijfnat. Wat zou ze er graag een harde lul in hebben gehad en ECHT klaar komen, maar dat zat er blijkbaar niet in. Klaar komen was niet belangrijk, als de gebruiker maar klaar was gekomen….het duurde een tijd voor haar geilheid weg ebde! Ze pakte een handdoek, om het geil dat langs haar dijen liep af te vegen.

Nadat de arts, een aantal patiënten met allerlei kwaaltjes, zo snel mogelijk de deur had uitgewerkt. Liet hij Hetty v.d. Tempel, de achttien jarige dochter, van het bekakte wijf binnen komen. Deze was ook blond maar dan echt…ze had een mooie stevige D-cup en haar poes bleek glad geschoren. Bij haar hingen de binnenste lipjes, tussen haar spleet, wat ook wel weer een geil gezicht was.

Hetty beantwoorde wat vragen, nadat ze uitleg had gekregen wat er ging gebeuren en zij was geen maagd meer.

Ze had haar minuscule stringetje probleemloos uit getrokken, wat niet meer was dan een klein wit lapje voor haar spleet en een touwtje wat tussen haar billen was verdwenen. Dat zou ze na de ingreep de volgende dag niet meer kunnen verdragen. Zou ze sliploos gaan?

Dekker concentreerde zich op zijn werk, wat niet meeviel met zo een mokkel met gespreide benen in de stoel. In no time was ze gechipt en al en gebruiksklaar…… De dag zat er weer op. Marion vertrok en Harrie mailde aan de leden twee nieuwe codes door.

Mustafa was blij verrast, toen hij het bericht door kreeg over zijn dochter. Hij meende echter wel dat hij als enigste de code van zijn dochter had gekregen, logisch toch? Dus dat laten we maar zo. Zijn besneden pik, stond strak als een tent in zijn overal. Allerlei geile gedachten spookte hem door het hoofd. Wat zou hij nu niet allemaal met haar kunnen doen.

Hij kon haar thuis, maar ook in de garage gebruiken en op haar knieën krijgen wanneer hij maar wilde. Die nacht deed hij geen oog dicht en rukte zich in bed helemaal leeg en spoot de lakens vol met sperma, dat kon Tifana de volgende morgen wel op ruimen.

Voor de lezers, die dit deel als eerste onder ogen krijgen. Het gaat om een bestaande chip. Een microfluidische chip van glas of kunststof waarin kleine structuurtjes zijn aangebracht (kanaaltjes of welletjes) met een zeer korte reactie tijd.

Thuis drukte Dekker Code 2 in bij de hond en hij zag de rode punt snel uit de schacht komen en hard worden. De hond kwijlde en piepte, maar kwam niet klaar.

Dekker drukte Code 2 in voor Bertha. Die plotseling op de bank in de kamer, verschrikkelijke geile stoten door haar kut kreeg en niet wist waar ze het zoeken moest van de snel opkomende geilheid. Ze schoof onrustig op de bank. Wilde met haar vingers in haar kut gaan, maar durfde dat niet omdat haar man ook thuis was. Ze kreunde, had dit wat met de overgang te maken?

Bertha wist al dat een stevige vingerbeurt ook niet echt hielp, hoe raar dat ook was.

Dekker kwam de kamer in, ‘’trek je onderbroek uit, TEEF!’’ Riep hij, tegen zijn vrouw. Ze keek hem verwonderd aan, zo van voel jij je wel goed bij je hoofd? Weer kreeg ze een geilscheut door haar kut, ‘’onderbroek…UIT!’’ Godverdomme, dacht ze, dit houd ik niet en snel trok ze de kampeer tent van haar kont.

‘’Op handen en knieën, GORE HOER!’’ Hoorde ze nu. Zo was hij anders nooit. Maar weer een dubbele geil scheut, deed haar snel op handen en knieën belanden.

Ze kreunde hevig en zag Bruno de hond, de kamer binnen komen. Ze zag de enorme tamp, tussen zijn poten.

Bertha wist gelijk wat haar man van plan was, ‘’Neeeee… Dat niet!’’ Schreeuwde ze en wilde overeind krabbelen….maar een serie venijnige geil scheuten door haar lichaam heen deed haar van verdere pogingen afzien.

Bruno liep piepend en kwijlend op het vrouwtje af, stak zijn honden neus in haar natte harige kut en zijn hondenpik verdikte zich enorm……die loopse teef moest gedekt worden.

Bertha voelde de hond op haar vallen en al snel schoot zijn harde lul haar natte spleet in. Bruno naaide haar in hoog tempo met diepe stoten. Dekker keek erna en zag de tieten van zijn vrouw heen en weer zwiepen, snel gingen ze op Code 2. Bertha gilde van geilheid en onmacht.

Bruno begon nog wilder en dieper te stoten, beiden kwamen regelmatig bijna klaar! De hond neukte zich een ongeluk, hij bleef in haar beuken. Dekker liet zijn vrouw ruim een half uur dekken door de hond en drukten toen Code 3 in.

Bruno zijn hondenpik zwol gigantisch en rekte de kut enorm op en sloot die af. De dikke geile klodders honden sperma, schoten pulserend diep haar kut in. Bruno piepte en kwijlde zijn loopse teef onder.

Bertha kwam giga kreunend en vloekend klaar, op de dikke spuitende honden pik. Bertha moest nog zeker tien minuten op haar knieën blijven liggen, voor dat de pik uit haar kut schoot en ze moeizaam kon op staan. Eindelijk was ze dan weer eens geneukt en heerlijk klaar gekomen.

Bertha stond het niet aan, dat het een hond was die haar klaar had geneukt en dat haar man er bij zat te kijken. Hij had haar al geen jaren aangeraakt.

Bertha maakte toen ze eindelijk weer wat op verhaal was gekomen, een brief open die persoonlijk aan haar gericht was. Er vielen wat foto’s uit en gauw raapte ze die op.

Harrie Dekker deed net of hij het niet gezien had.

Bertha zei dat ze koffie ging halen en liep snel de keuken in.

Ze bekeek foto voor foto! Ze zag duidelijk dat zei het was, die met de benenwijd en opgetrokken jurk, haar onderbroek op de enkels, op een wc zat te vingeren. Dat smerige restaurant, daar zou ze nooit meer komen, wat dacht die vent wel of wie het dan ook gemaakt had! Wat een klootzakken! Wat wilde ze hiermee?

Ze las het bijgeleverde briefje, morgenmiddag om vier uur melden bij de zij ingang van het beautycentrum. Dit is pure chantage….men dreigde met verspreiding van de gewraakte beelden!

Bertha stopte de brief gauw in haar tas en kwam met een blos op de wangen van kwaadheid en de koffie de kamer weer in.

‘’Was het een belangrijke brief?’’ vroeg haar man gemeen.

‘’Nee hoor, reclame en ik heb het al weggegooid!’’

De volgende morgen gingen Dekker en zijn assistente Marion, gewoon aan het werk en om drie uur ver de praktijk met spoed verlaten voor een huis bezoek, althans dat werd gezegd tegen de nog aanwezige patiënten.

‘’Bel morgen maar voor een nieuwe afspraak, wij moeten echt nu weg!’’ Half vier was Marion aanwezig bij het genootschap en Dekker ook en die had Bruno bij zich.

Bertha belde aan om vier uur en via de intercom kreeg ze te horen dat ze even moest plaatsnemen in de wachtkamer. Ze opende de deur en keek verbaasd in het gezicht van de eveneens verbaasd kijkende Maria.

‘’Wat doe jij dan hier??’’ Veel tijd om erover na te denken kregen ze niet, er begon een video te draaien en zag Bertha eerst zichzelf op grootbeeld, terwijl ze verwoede pogingen deed om met vingeren klaar te komen en daarna Maria. Beiden kregen een hoofd als van een rode biet.

Code 2 werd gelijktijdig voor hen beiden ingedrukt, ontzettend geile scheuten trokken door hun kut. Ze kreunden en wisten niet waar ze kijken moesten. Dit was zo genant.

Marion kwam binnen in een sexy outfit, wat niets van haar lichaam verborgen hield, ook zei kreeg een geile scheut door haar kutje en ze wankelde een moment. Verdorie, waarom deden ze dat nu? Ze werkte toch almee.

‘’Kleed je hier allebei maar uit!’’ Commandeerde Marion.

Ze zag er uit als een meesteres.

‘’Wij zijn godverdomme, geen hoeren?’’ Begon Bertha.

‘’Als jullie de video’s terug willen, zou ik me maar snel ontkleden!! Als ik jullie was!’’ Beiden kregen Code 3 door hun kut heen gejaagd! Ze zakten trillend door hun knieën, hun klit en kut waren behoorlijk opgezwollen, het geil spoot er uiten spatte op de vloer. Kreunend komen ze klaar en liggen in hun eigen geil…willoos en machteloos. Daarna was het appeltje eitje en stonden ze noodgedwongen snel naakt.

Marion trok ze beiden een lerenkap over het hoofd, waarin gaten zaten voor hun neus en mond.

Ze werden aan de hand van Marion meegevoerd. Ze hoorden wat zoemen….

Ze kregen applaus en wisten daardoor wel dat er meerdere personen aanwezig waren, hoe diep moesten ze nog verder zinken.

Bertha werd door Marion op handen en knieën gezet en ze voelde weer dat er een hond haar kut binnendrong. Alle leden van het genootschap zagen hoe Bruno haar besprong toen Code 2 bij hem in werking werd gesteld en hij haar wild begon te dekken. Ze lieten Bruno maar op die code zijn gang gaan.

De groep concentreerde zich nu rond de vrouw van de burgemeester. Haar klit was enorm gezwollen door het klaarkomen. Nu werd ze lastig gevallen in Code 1, zodat ze geil bleef.

Mustafa mocht het woord nemen, omdat beide lustobjecten hem eigenlijk niet kende.

Maria had zelfs een hekel aan buitenlanders, omdat ze volgens haar minderwaardig waren, want tja haar man was tenslotte de burgemeester!

‘’Op handen en knieën VIEZE HOER!!’’ Riep hij. De rest van de mannen stonden naakt, met een enorme stijve pik naar de verrichtingen te kijken.

Maria kon horen dat er een buitenlander tegen haar sprak, moest ze zich dit maar zo laten welgevallen?

‘’Zeg ventje, weet jij wel tegen wie je het hebt? Je kunt zo enkele reis terug naar Verweggistan krijgen hoor! Maak mij onmiddellijk los!’’

Marion riep fel. ‘’Bek houden Maria en luisteren naar hem!’’

‘’Op handen en knieën LOOPSE TEEF!’’ Zei, Mustafa nu hard, wat dacht dat mens wel.

Marion greep haar in de nek en Code 2 werd even ingezet, een dubbele geilscheut door haar lichaam. Knikte door haar knieën en lag binnen enkele tellen in de gevraagde houding.

Ze kreeg een halsband om en een riem eraan.

‘’Kruipen,’’ hoorde ze en er werd aan de riem getrokken.

Ze voelde dat er pinnen in haar hals en nek drukte, hoe meer weerstand ze bood, hoe verder de pinnen drukte.

Maria begon te kruipen en af en toe een Code 2 door haar lichaam, zodat ze geil kreunde. Wat was dit voor een vernedering voor haar.

Dekker genoot intens, toen hij dat arrogante bekakte wijf zag kruipen.

Ze zag er ook nog lekker uit, met haar openstaande kale kut en haar tieten wiegelde. Ze lieten haar een halfuur stevig rondkruipen, haar knieën werden al ruw.

‘’Zo, HOER, hoe bevalt het hier!’’ Maria zei niets. Ze kreeg een paar stevige klappen op haar kont, op de achtergrond hoorde ze de hond piepen en janken. Hij kwam maar niet klaar en ramde in hoog tempo door en kwijlde Bertha helemaal onder.

Maria voelde een pik haar kale kut binnen dringen, het was de dikke besneden lul van Mustafa.

Zij, de vrouw van de burgemeester werd hier zomaar verkracht? Hoe durven ze, dacht ze, even later drong er een lul haar mond binnen en werd haar hoof omhoog gehouden, om er goed diep in naar binnen te kunnen dringen.

Ze werd nu door twee mannen geneukt, dat was haar nog nooit gebeurd. Het was Dekker die zijn pik diep in de geile bek van het bekakte wijf potelde.

Beide dames en de hond werden nu geteisterd door Code 2, geile scheuten trokken vanuit hun onderlichaam en bij de hond via de goed gevulde ballen en net op het punt van klaarkomen, regelde de chip even een korte stop en ging daarna onverstoorbaar verder.

Bruno werd helemaal gek. Zijn tong lag bij Bertha in haar nek en hij ramde maar door.

Maria voelde het geil van zichzelf, langs de dikke stotende lul naar buiten persen en door de harde stoten van de man, schoof ze verder over de pik, die haar mond neukte. Dit werd allemaal opgenomen. Ze zouden later de mannen gezichten voorzien van een geel rondje waar een rode tong uithing. Dit ter bescherming van hun privé leven. De hoeren, zoals ze werden genoemd, mochten pontificaal in beeld.

Mustafa kwam kreunend klaar in haar, ‘’asaaaaggghhh….geil..wijf..mmmaaagghhhh,’’ en spoot zijn Turkse sperma in haar. Maria kwam bijna klaar….

Peter Loep tweeënvijftig, drukte zijn pik in haar kut, nadat Mustafa achter haar vandaan rolde, even later spoot Dekker zijn sperma diep in haar mond.

Marion drukte haar neus dicht zodat ze zeer snel moest slikken! De plek in haar mond werd gelijk weer gevuld met de harde lul van Peer Samson. Hij ramde zijn slanke, doch zeer lange penis gelijk door in haar keel.

Ze kokte, wat haar nu allemaal overkwam, vond ze wel zo smerig. Ze had haar man nog nooit gepijpt en werd nu door een volkomen onbekende man diep in haar keel geneukt en ze bleef maar net niet klaar komen, wat erg vermoeiend was.

Bruno werd uit zijn lijden verlost, Code 3 deed hem trillend en huilend klaar komen, een grote hoeveelheid hondengeil spoot Bertha’s kut helemaal vol en weer bleef de opgezwollen in haar vastgeklemd zitten. Zo moest ze noodgedwongen nog langer op haar knieën blijven liggen.

Bertha voelde opeens een brandende pijn, linksboven op haar rug. Ze rook de geur van verbrandvlees, er was een merk in gebrand in Chinese tekens wat hoer betekende!

Bruno plompte uit haar kut, een enorme klodder hondengeil klotste uit haar opgerekte spleet en zij viel om van vermoeidheid. Ze lieten haar voor oud vuil liggen. Bruno ging naast haar bazinnetje liggen en was zeer tevreden.

Maria was nog lang niet van de mannen af, weer kwamen er twee klaar. Nu werd ze plotseling omgetrokken en lag ze met haar kont op een man. Ze voelde zijn harde pik langs haar billen. ‘’Nee..neeeeeee..dit niet!’’ Maar de pik drong haar kont binnen en dat ging niet zo zachtzinnig.

Ze werd wat achterover gedrukt door Marion zodat er ook een man zijn pik in haar kut kon persen en alsof dat nog niet genoeg was werd haar mond ook opnieuw voorzien van geil hard mannenvlees. Ze mangelden en teisteren haar lichaam. Ze was er voor hun lusten. Ze spoten haar vol, overal sijpelde sperma uit. Ze voelde zich gebruikt en hoerig. Eindelijk na een paar uur te zijn uitgewoond en afgeneukt mocht Maria ook klaar komen. Ze liet het orgasme door haar lichaam razen, maar ze kon zich niet goed uiten, in al haar gaten zat een hard stuk mannenvlees, enkelen spoten ook nog eens over haar tieten en in haar neusgaten.

Ze voelde al klaarkomend dat ze bijna stikte, kokkend slikte ze ook deze lading sperma door. De vernedering was compleet en alles was opgenomen!

Maria voelde ook een brandende pijn linksboven op haar rug, een gloeiend heet ijzer merkte haar ook als hoer.

Marion bracht ze om negen uur ‘s avonds weer naar de wachtkamer, waar de kappen van hun hoofd werden verwijderd.

Bertha was gebroken.

Maria was lichamelijk ook totaal gesloopt, maar was ook woest! Maar besefte dat alles tegen haar gebruikt kon worden.

Het genootschap vond deze avond zeer geslaagd en vonden dat Dekker, alle vrouwen uit het stadje, vanaf zestien jaar t/m vijfenveertig maar gechipt moesten worden!

Dekker temperde het ietwat, want dat zou een haast onmogelijke klus zijn. Hij zou eerst maar degene, die ze nu op het oog hebben, verder chippen. De jonge meisjes dus….

Einde Deel 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *