Categories
Uncategorized

Huis aan Huis

Huis aan Huis
De zenuwen gierden door mijn lijf terwijl ik met kleine stapjes het lange tuinpaadje opliep. Het was de eerste keer dat ik dit deed, en hoewel ik me goed had voorbereid, wist ik nog niet goed hoe het zou gaan. Ik bedoel, ik wist precies wat ik moest zeggen. Hoe ik me moest gedragen. Ik had flink geoefend voor de spiegel om mijn houding zo open en enthousiast mogelijk te laten lijken, om mijn stem niet te laten trillen van de zenuwen. Ik wist welk product ik moest verkopen vandaag en ik wilde niet dat mijn eerste dag al meteen een flop zou zijn.
Snel trok ik mijn bloesje nog wat rechter, trok aan mijn jasje zodat het netter zat en trok mijn rokje iets lager. Het onding bleef opkruipen. Een diepe zucht. Mijn vinger trilde licht terwijl ik deze naar de bel bracht en het kleine knopje indrukte. Niet te lang, niet te kort. Precies goed, iets wat zelfvertrouwen uitstraalde. Dacht ik. Nog een diepe zucht. Ik wierp een blik op mijn klembordje, de woorden die er stonden leken op dat moment een compleet andere taal, maar het bracht me rust. Hier stond exact wat ik moest doen, hoe ik het moest aanpakken. Ik duwde mijn kin iets omhoog terwijl ik zware voetstappen in de gang hoorde en de voordeur ging langzaam open. Voor mij doemde een lange man op, brede armen vol dikke kabels van spieren. Een shirtje stond strak gespannen om zijn bovenlichaam en zijn haren zaten warrig. Hij keek me een beetje knorrig aan.

“Een goedenavond, mijnheer. Mijn naam is Eva en ik heb vandaag een geweldige aanbieding voor u. Maar allereerst, bent u de hoofdbewoner van dit huis?”
Slechts een knikje, precies zoals mij al verteld was dat de reactie zou zijn. Ik glimlachte naar hem en voelde mijn zelfvertrouwen groeien.
“Gelukkig, mooi dat ik u meteen te pakken heb. Meneer, het volgende. Zoals ik u al had gezegd heb ik een topaanbieding voor u…” Voor ik mijn zin kon afmaken, onderbrak hij me.
“Ik heb geen interesse in je verkooppraatje. Maar nu je het zegt… Interesse in een verkopertje is natuurlijk iets heel anders.” Een beetje nerveus schuifelde ik met mijn voeten heen en weer, ongemakkelijk. Snel wierp ik een blik op mijn klembordje, maar daar stond niets vermeld over seksuele opmerkingen.
“Ehm, meneer, daarvoor ben ik hier niet gekomen,” stotterde ik en ik keek op, langs hem heen.
“Niet? Wat kom je me dan verkopen, een nieuwe energieleverancier? Pensioenen? Stofzuigers? Ik kan wel een zuigertje gebruiken,” zei hij met een gemene grijns, terwijl hij zijn hand op zijn kruis legde. Ik slikte moeizaam en nam een stapje achteruit.
“Het spijt me dat ik u gestoord heb, meneer, daarvoor kwam ik hier niet. Ik heb al door dat ik niet aan het juiste adres ben hiervoor. Fijne avond!” Snel wilde ik me omdraaien en weglopen, maar een sterke hand greep mijn arm en trok me over de drempel naar binnen.
“Oh nee, meisje. Zo snel ben je nu niet van me af. Je hebt me gestoord in een heerlijke pornofilm, ik ben zo geil als boter, nu moet je de consequenties maar dragen.” Ik probeerde te gillen, maar hij sloeg meteen een hand voor mijn mond. Met zijn voet schopte hij de deur achter me dicht terwijl hij me verder de gang op sleurde. Het ging zo snel dat ik amper kon tegenstribbelen. Het klembord viel uit mijn hand, mijn hakjes tikten onregelmatig op het laminaat en mijn ademhaling was gehaast. Ruw duwde hij me de woonkamer in, waar ik over een stoel heen viel. Snakkend naar adem lag ik op de grond en probeerde van hem weg te kruipen, terwijl mijn gedachten alle kanten op vlogen. Ik zocht naar uitwegen, maar hij leek overal te zijn.

“Gillen heeft geen zin, mijn naaste buren zijn op vakantie en de rest zal het niet horen. Nu, laat maar eens kijken wat jij onder je bloesje verstopt hebt.” In een flits trok hij mijn jasje open en rukte aan mijn bloesje, zodat de knoopjes alle kanten op sprongen. Een simpel wit-kanten BH-tje kwam tevoorschijn en hij grinnikte.
“Kijk toch eens wat schattig. Past je onderbroekje daar ook bij?” Mijn rokje was al opgekropen, maar ik sloot snel mijn benen en probeerde naar achteren te kruipen. Hij had mijn acties snel door, twee sterke handen grepen ruw mijn knieën en trokken mijn benen uit elkaar. Precies zoals hij had verwacht verscheen een wit kanten stringetje onder mijn panty. Hij liet één knie los en liet zijn vingers over het dunne stukje stof glijden, terwijl hij zijn lippen aflikte.
“Hmm, precies zoals ik het graag zie. Onschuldig. Jong. Ik ga heel wat plezier met jou beleven, meisje. Opstaan!” Hij kwam overeind en trok mij mee.
“Als je meewerkt, is dit veel sneller voorbij. Wie weet ben ik dan zelfs lief voor je.” Trillend stond ik op mijn benen, terwijl ik zijn woorden aanhoorde. Mijn hoofd was helemaal leeg, pure paniek gierde door mijn lijf. Hij bleef me op een afstandje bekijken en smakte verlekkerd met zijn mond.

“Jasje en bloesje uit!” blafte hij ineens. Angstig keek ik hem aan, terwijl ik weer naar achteren schuifelde, richting de achterdeur. Zijn hand schoot uit en raakte mij hard op mijn linkerwang. Een geschrokken kreun kwam uit mijn keel opzetten, terwijl mijn geraakte huid licht begon te gloeien. Een tweede klap, nu op mijn rechterwang. Tranen sprongen in mijn ogen, mijn vingers gleden trillend naar mijn jasje. Stilletjes liet ik deze van mijn schouders glijden. Mijn bloesje ging iets moeizamer doordat ik mijn handen niet stil kon houden, maar uiteindelijk lag deze ook op de grond.
“Prachtig,” mompelde hij, zijn vinger gleed over de huid vlak boven mijn borst. Mijn ademhaling ging snel en ik keek weg van hem.
“Rok uit,” was de volgende opdracht. Voor hij weer zijn losse handjes tevoorschijn haalde, liet ik mijn rokje al van mijn heupen glijden. In mijn ondergoed en panty stond ik voor hem, een rood hoofd van schaamte en angst, mijn voeten nog steeds in mijn hakjes. Heel traag liep hij een paar rondjes om me heen, terwijl ik zijn handen overal voelde. Over mijn schouders. Mijn schouderbladen. Mijn ruggengraat, mijn buik, mijn heupen en mijn billen. In een flits waren zijn vingers verstrengeld in mijn haar en hij trok mijn hoofd ruw achterover, terwijl hij zacht in mijn oor fluisterde.
“Jij gaat heel goed naar mij luisteren nu. Je doet exact wat ik van je vraag. Een kik, en je hebt serieuze problemen. Ik ga neuken. Ik ga je gebruiken zoals je nog nooit gebruikt bent. En als je goed bent voor mij, ben ik ook goed voor jou. Heb je dat begrepen?”
Angstig keek ik hem aan, terwijl een miezerige ‘Ja’ uit mijn mond kwam. Hij rukte nog eens aan mijn haren.
“De hele tijd spreek je met twee woorden. Zijn we dat ineens vergeten?”
“Nee… meneer,” sprak ik snel, terwijl ik mijn ogen samenkneep tegen de pijn.
“Goed zo,” en met die woorden liet hij me los. Hardhandig draaide hij me om en duwde me over de rugleuning, zodat ik met mijn billen naar hem toe gericht stond. Zacht voelde ik zijn vingers over de dunne stof van de panty, over mijn heupen omhoog langs mijn ruggengraat. In een simpele beweging maakte hij de haakjes van mijn BH los. Losjes en nutteloos hing het stukje stof nog aan mijn lichaam, klaar om weggesmeten te worden. Zijn handen gleden naar voren en duwden de bandjes van mijn schouders. Met een zacht plofje viel het stukje materiaal op de bank en ik sloot mijn ogen. Als ik het niet zou zien, zou het misschien minder erg zijn.

Zijn handen gleden nu over mijn hangende borsten en vonden al snel mijn tepels. Hij begon zacht te strelen terwijl hij dichter achter me kwam staan, zijn heupen maakten af en toe zachte bewegingen tegen mijn billen. Het strelen van mijn tepels werd harder, hij begon te knijpen en af en toe te trekken, waardoor pijnscheuten door mijn lichaam gierden. Zacht kreunde ik, maar ik durfde hem niet te smeken om los te laten. Om mij te laten gaan.
“Zo, volgens mij vindt iemand dit wel lekker,” fluisterde hij ineens, zijn hete adem in mijn nek. Verwoed schudde ik nee, maar het leek geen effect te hebben. Hij ging door, steeds harder, tot ik het niet meer kon hebben. Op dat moment stopte hij, streelde nog een laatste keer over mijn gevoelige tepels voor hij terug naar achteren gleed. Over mijn panty, op zoek naar mijn stringetje. Hij kreunde zacht toen hij met zijn duimen door mijn panty heen duwde en het flinterdunne stofje in stukken scheurde. Nu kon hij bij mijn gevoelige huid en het duurde inderdaad niet lang voor zijn ruwe handen over mijn billen gleden. Iets lager naar mijn bovenbenen, waar ze naar binnen gleden. Tergend langzaam omhoog. Ergens hoopte ik dat hij snel zijn ding zou doen, zodat dit snel voorbij was. Maar hij leek zijn tijd te nemen. Zijn vingers gleden over de stof, van voren naar achteren en weer terug, elke keer drukte hij iets harder op mijn gevoelige delen. Ik merkte dat mijn lichaam reageerde, iets wat hij ook al snel genoeg doorkreeg.
“Hm, het sletje vindt het fijn om zo gebruikt te worden, he? Om zo overgeleverd te zijn?” Weer schudde ik mijn hoofd, maar nu kreeg ik een flinke tik op mijn billen.
“Lieg niet, hoer. Ik voel het zelf.” Zonder enige waarschuwing trok hij mijn string opzij en gleden twee van zijn vingers diep naar binnen. Ik kon een kreun niet onderdrukken toen hij mijn zachte vlees beroerde. Ik wist dat ik drijfnat was, en hij kon het nu ook voelen. Even snel als dat hij zijn vingers in mij had gedrukt, zo snel haalde hij ze er ook weer uit en hij drukte ze tegen mijn gezicht aan.
“Voel je dat? Zie je hoe geil je bent? Jij wilt dit, vieze slet. Je kunt niet wachten om mijn pik in je te voelen.” Hij beukte hard met mijn heupen tegen mijn billen aan, waardoor ik zijn erectie door zijn broek heen kon voelen. Hij beukte nog eens, ik kon het nu niet laten om hardgrondig te kreunen. Hij had gelijk, ik was ontzettend geil en kon niet wachten om meer van hem te voelen. Ik wist gewoon dat hij grijnsde.

Hij trok me aan mijn schouders omhoog en draaide me met mijn gezicht naar hem toe. Er zat een duistere twinkeling in zijn ogen die de rillingen over mijn rug lieten lopen. Hij boog naar voren en nam een van mijn tepels in zijn mond. Meteen zette hij zijn tanden in mijn zachte vlees, waardoor ik nogmaals kreunde. Ik sloot mijn ogen en duwde mijn hoofd naar achteren, terwijl ik voelde hoe mijn string steeds vochtiger werd. Ik wist dat ik nu niet meer weg kon komen, en kon er maar beter het beste van maken. Nadat beide tepels van flinke tandafdrukken waren voorzien, zakte ik uit mezelf op mijn knieën en maakte ik zijn broek open. Voor me verscheen een enorme erectie en een beetje angstig keek ik omhoog. Zijn hand vond mijn haren en hij duwde me naar voren. Ik probeerde tegen te stribbelen, maar hij was sterker dan ik. Zonder pardon drukte hij zijn gehele erectie in mijn keel, waardoor ik kokhalsde. Ik probeerde me weg te trekken, hem weg te duwen, maar het had geen effect. Ik kreeg het steeds benauwder en ik werd iets licht in mijn hoofd. Op dat moment trok hij me naar achteren, waar ik enkele seconden kreeg om bij te komen, voor hij het nogmaals deed. Tranen stroomden over mijn wangen, er was niets wat ik kon doen. Weer liet hij me los, gaf me opnieuw een paar seconden, voor hij ruw mijn keel begon te neuken. Ik kneep mijn ogen dicht en probeerde me te ontspannen, maar het was erg moeilijk. Zijn hand in mijn haar begon zeer te doen, mijn keel was rauw en ik voelde me compleet overgeleverd. Op het moment dat ik me overgaf aan de situatie, trok hij zich terug. Ik snakte naar adem, maar hij gaf mij nog steeds geen rust. In plaats daarvan trok hij me overeind, duwde me over de tafel heen en schoof zijn natte penis diep in mij. Ik voelde hoe mijn lichaam zich nog even verzette tegen zijn mannelijkheid, maar het al snel de strijd verloor. In harde, onvermoeibare stoten ging hij tekeer als een beest, terwijl hij onverstaanbare dingen gromden. Zijn handen klauwden aan mijn huid, trokken aan mijn haren, sloegen op mijn billen. Mijn hele lichaam deed zeer, ik wist ook niet of ik dit leuk vond, maar mijn lichaam wist beter. Een orgasme bouwde zich snel op en met zijn nagels diep in mijn rug geboord, kwam ik gillend klaar. Het was het meest intense orgasme wat ik ooit had gehad, maar hij was er nog niet. Nog steeds ging hij door, maar ik merkte dat hij ook op het randje zat. Nog een paar snoeiharde klappen tegen mijn billen aan. Nog een paar donkerrode krassen op mijn rug erbij.

Ineens trok hij zich uit mij, duwde mij op mijn knieën en drukte zijn harde erectie diep in mijn mond. Luid kreunend kwam golf na golf van zijn sperma in mijn keel terecht, ik probeerde het snel door te slikken. Ik wist zeker dat hij niets anders van me zou verwachten. Mijn rauwe vagina, tintelende huid op mijn billen en brandende krassen op mijn rug waren het bewijs daarvoor. Hij stootte nog een aantal keer in mijn gevoelige keel, voor hij zich traag terugtrok.
Hij knielde naast me neer en trok me stevig in zijn armen. Deze actie voelde vreemd aan, het klopte niet, maar toch sloeg ik mijn armen om hem heen. Ik nestelde me dicht tegen hem aan en liet mijn lichaam tegen dat van hem tot rust komen. Een aantal keer zuchtte ik diep, terwijl hij zacht over mijn hoofd en rug streelde tot mijn lichaam en geest helemaal gekalmeerd waren. Een diepe rust kwam over me heen, ik wilde niets liever dan slapen.
“Goed zo, lief subje van me. Ik ben trots op je, je hebt het goed gedaan.”
“Dankuwel, Meester.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *