Categories
Uncategorized

Nichtje neemt vriendinnen mee.

Nichtje neemt vriendinnen mee.
Een avondje voor mezelf gepland met de 3 films van The Godfather.
Het was net half twee toen ik deel 3 in de DVD speler schoof. De bel ging. We staat er nou zo laat bij mij voor de deur?

Ik deed de voordeur open en zag mijn nichtje met 4 vriendinnen staan.
Die waren aan het stappen en zij hadden nog licht bij mij zien branden.
Kom binnen, wat willen de dames drinken, zij ik zo spontaan mogelijk.
Ik moest even bijkomen, na twee films was ik niet meer zo wakker.
Ik schonk de dames een wijntje in en zette een muziekje op.
Toen ik zelf ook zat kon ik de dames eindelijk eens bekijken. Dat zag en niet slecht uit zo’n 19 jaar en strak in de zomerrokjes, kon me voorstellen dat de dames veel sjans hadden op een zaterdagavond.
Het gesprek ging tussen de meiden al snel over Suus die blijkbaar nog geen echt vriendje had gehad. De vriendinnen vonden dat het er maar eens van moest gaan komen. Ik kon me niet voorstellen dat deze mooie meid nog geen vriendje had gehad. Ze had lang donker haar een lekker smoeltje en een strak lijf. Is Walter niks voor jou, zij Danielle mijn nichtje ineens en mij aankijkend!
De vijf dames keken mij met een lach aan.

Zelf moest ik er hartelijk om lachen. Een 35 jarige met een meid van 19 dat zou een lekker stel zijn.
Nee zij Danielle alleen voor vanavond! Vanavond zij ik verbaasd. Ja dan is ze morgen in ieder geval geen maagd meer! Snel stond ik op om nog en drankje in te schenken. Even wist ik niet hoe ik moest reageren. De brutale meiden hadden duidelijk al wat op maar de vraag was duidelijk serieus.
Nou en? Vroeg Danielle toen ik terug kwam. Suus keek mij ook aan zonder wat te zeggen. Ik denk dat je beter met iemand van je eigen leeftijd de sex kunt ontdekken zij ik rustig.

Toe nou, alsjeblieft zij Danielle met een smekende stem. Ze liep naar me toe, ging op mij schoot zitten en sloeg haar armen om me heen.

Duidelijk was Danielle de brutaalste van het stel. Ik geloof dat ze toen ze 5 was voor het laatste bij me op schoot had gezeten. Kom mee eens helpen meiden zij Danielle. Waarna de Dames op stonden en op me heen kwamen zitten en staan. Ik voelde handen over mijn benen, armen en borst strelen. Nee dat kan toch niet dames zei ik. Maar ik kon de dames niet overtuigen. Ik voelde de borsten van Elise in mijn nek. Danielle zat duidelijk op mijn schoot te draaien en zoende mij op mijn mond.
Ik voelde 2 paar handen over mij joggingbroek naar mijn kruis gaan. Danielle drong met haar tongetje mijn mond binnen en wipte haar kontje op zodat de andere meiden bij mijn nu harde snikkel konden.
Ik kon niet anders dan de dames laten gaan. De heerlijke geur van dit jonge spul de zachte handen. Jezus deze meiden waren geil geil geil!
Mijn joggingbroek werd naar beneden getrokken en mijn keiharde snikkel van 25cm sprong omhoog. Een heerlijk zacht handje voelde ik er omheen. Wouw wat is hij groot hoorde ik Seleste bijna schreeuwen. Danielle kroop van me af en 5 paar ogen keken ademloos naar mij grote dikke snikkel. Wel meer vrouwen waren in het verleden geschrokken over de grootte maar voor deze jonge meiden was het blijkbaar wel even wat ander dan ze gewend waren. Even had Seleste hem losgelaten maar pakte hem nu weer vast. Danielle boog voorover en gaf er mij aankijkend een kusje op. Lekker hoor zij mij nichtje. Wat een geile donder! Haar oom opgeilen. Langzaam opende Danielle haard mond en raakte met haar lippen opnieuw mijn snikkel aan. Ze keek me aan om een reactie te krijgen. Ik liet mij adem los die ik blijkbaar al een tijdje had ingehouden. Langzaam schoof Danielle haar mond oven mijn grote eikel. Haar tong begon nu rondjes er omheen te draaien.
Seleste liet mijn pik los en begon op mijn ballen te sabbelen.

Elise had haar rokje en truitje uitgedaan ze zag er fantastisch uit. Naar me toelopend maakte zij haar krullende haar los wannaar haar mond de mijne vond. Met een hand kneep ik in haar stevige kleine billen.
Evelien zat naast Seleste op de grond en likte nu mijn snikkel vanaf de balzak tot waar Danielle met haard lippen over mijn snikkel kwam.
Duidelijk had Danielle haar hand onder haar rokje gestoken waar haar vingers snel op en neer gingen.

Danielle nam het nog een keer diep in haard mond en liet met een zuigende plop mij snikkel los.
Ik denk dat hij er klaar voor is Suus.

Suus was achtergebleven op de bank en zat nog op dezelfde plek met een rood hoofd en keiharde tepels die door haar shirt priemde. Walter ze is er klaar voor hoor. Als ze echt wil moet ze hier komen. De eerste stap moet echt van haar komen zij ik vastbesloten.
Danielle liep naar Suus toe om haar te halen. Kom maar hij is echt lief voor je. Dit is je kans om alles in een keer te leren.
Ze pakte Suus haar hand vast en liet haard opstaan.
De meiden een een stap naar achter en het fijn gebouwde meisje liep aan de hand van Danielle naar mij toe. Danielle stuurde Suus haar hand naar mijn snikkel. Langzaam ging deze open. Haar smalle vingers hadden roze gelakte nagels. Voorzichtig en met een trillende hand omvatte zij mijn penis. Wil je het? Vroeg in aan Suus. Jawel maar hij is zo groot zei ze met een schorre stem. Het komt echt goed zij ik zal je laten genieten. Het gaf haar vertrouwen en sloot nu ook haar linker hand om mijn snikkel. Het beeld was fantastisch een een toekomstig supermodel zat nu met haar kleine hoofdje vlak achter mijn snikkel en masseerde nu met twee handjes de dikke stam.
Lik hem zij Elise pijp hem hoorde ik Seleste zeggen.

Ik duwde mij vertikaal staande lul naar achter zodat Suus die op haar knieen zat er goed bij kon. Suus keek me een beetje angstig aan terwijl haar lippen zich om mijn lul sloten. Mmet mijn hand tegen haar achterhoofd gaf ik het ritme aan en met gesloten ogen pijpte Suus me zo goed ze kon.
Het gevoel was fantastisch.
Na een minuut deed ze haar ogen open en keek met een beetje angstig aan. Ik was al verbaasd geweest dat zo’n klein koppie zo’n grote snikkel kon opnemen en blijkbaar had Suus er ook flink moeite mee. Langzaam trok ik mij snikkel uit haard mond. Wil je nog wel? Suus keek Danielle aan en knikte zonder me aan te kijken.
Ik was zo geil dat ik nu snel zelf actie ondernam.
Ik duwde Suus achterover tilde haard op en legde haar op de bank.
Ik zoende haar op de mond haar hals en ging verder naar beneden.
Ik likte haard benen en kuiten wannaar ik haard schoenen en sokjes uit deed. Langzaam kroop ik richting haar poesje. Suus keek haar aan ze had zich volledig overgegeven, wat mij groen licht gaf om verder te gaan.
Nu keek ik tegen haar stringetje aan, een klein driehoekje van misschien 4 centimeter dekte haar heuveltje af. Jezus wat strak!
Zachtjes begon ik er kusjes op te geven. Ze rook heerlijk. Ik trok haar stringetje opzij en begon haar te likken. Eerst haard klitje en toen haar hele gleufje. Met mijn lange tong ging in bij haar naar binnen en met mijn duim masseerde ik haard klitje. Wild hijgend en duwend met haar heupen liet ik haar keihard klaarkomen.
Haar dijen klemden mijn om mijn hoofd waardoor ik haar tijdens haar wilde bewegingen kon blijven likken. Was dat lekker vroeg Danielle die had staan kijken een beetje jaloers aan Suus. Suus knikte alleen en keek me aan. Ondertussen had ik mij snikkeln voor het kutje va Suus gebracht. Even twijfelde ik of dit wel ging lukken. Nu de dikke stam er zo voor lag leek hij veel te groot voor het kleine mutsje.
Voorzichtig roerde ik mijn eikel over haar klitje waardoor Suus meteen weer begon te kronkelen.

Het vocht vermengde zich zodat mij eikel lekker glad werd. Ik keek Suus aan en duwde zachtjes mijn eikel naar binnen. Stukje bij beetje schoof mijn Stam verder, af en toe terug halend om hert vocht goed te verdelen. Even voelde ik een tegendruk maar al snel was deze verdwenen. Oef wat voelde dat kutje strak om mijn pik. Ik keek opzij en zag de vier andere meiden ademloos toekijken.
Langzaam versnelde ik mijn stoten. Suus beet op haar onderlip en deed goed mee door het kantelen van haar heupen.

Na een minuut hield ik het niet meer Suus kwam al voor de tweede keer klaar en gilde het nu uit. Shit gebruik je de pil?! Voordat ze antwoord kon geven duwde ik nog twee keer mijn snikkel tot aan de wortel in het strakke grotje en trok hem er nu geheel uit haar kutje.
Dikke stralen sperma schoten uit mij pisbuis tot in haard gezicht mond wangen neus niets bleef bespaard. De laatste twee stralen spoot ik over haard hals en bloesje.
Geschrokken keek Suus in mij richting. Ja ik gebruik de pil bracht ze verbaasd uit. De toekijkende mijden rolden van de bank van het lachen . De spanning was weer gebroken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *