Categories
Uncategorized

Mijn leven als slavin – deel 2 – de BDSM-party

Mijn leven als slavin – deel 2 – de BDSM-party
Beste XHamster vrienden,
Nooit… nooit… maar dan ook nooit had ik kunnen, durven, denken dat mijn ontmoeting met Eric (lees mijn verhaal “Het pashokje”) zo’n impact zou hebben op mijn leven als slavin.

Bleef mijn ervaring met BDSM voordien beperkt tot het spelen van wat kinky spelletjes in de slaapkamer of daarbuiten met gebruik van voornamelijk wat huis, tuin en keuken spulletjes, dan nam mijn beleving als slavin na mijn ervaring in dat pashokje en de ontmoeting met Eric zo’n vlucht dat ik op een bepaald ogenblik dacht in een andere, irreële wereld mee te spelen.

Maar lees verder want dan zullen jullie begrijpen hoe alles zo ver is kunnen komen.

Nadat Eric ons had voorgesteld ons als zijn eregasten te willen ontvangen op zijn eerstvolgende privé SM party wist ik aanvankelijk niet wat ik moest denken en/of verwachten, maar naarmate de officiële uitnodiging langer en langer op zich liet wachten werd ik steeds zenuwachtiger en begon ik er stilaan aan te twijfelen of die uitnodiging er ooit nog wel zou komen.

Wanneer dan uiteindelijk de uitnodiging in de bus viel was ik ontzettend nieuwsgierig en ongeduldig om de omslag te openen maar ik wist dat mijn Master de omslag zelf zou willen openen en dus plaatste ik deze goed zichtbaar midden op de tafel.

Toen mijn Master die avond binnenkwam was het eerste wat Hij deed de enveloppe openen en de uitnodiging hardop lezen: “Lieve vrienden, Masters, slavinnen, Ik heb de eer en het genoegen J/jullie uit te nodigen op Mijn privé SM Party op zaterdag 7 juni in het F.C. te Antwerpen. Dresscode: zwart, leder/lak, slavinnen zwarte lingerie of naakt. Ceremoniemeester Master Eric. Deuren open om 20.00 uur, aanvang party stipt 20.30 uur. Het reglement is te raadplegen via de website. Ik hoop jullie allen te ontmoeten. Master Eric.”

Terwijl mijn Master de uitnodiging voorlas kreeg ik een onbehaaglijk gevoel maar tegelijkertijd werd ik opgewonden bij de gedachte aan de party.

“Zo” zei mijn Master “noteer alvast zeven juni met stip in je agenda”.

Met ongeduld keek ik uit naar zaterdag 7 juni. Omdat Antwerpen niet bij de deur was besloten we er een weekendje van te maken en boekten een hotelkamer in de buurt van het F.C. van vrijdag tot zondag.

Die vrijdag zijn we in de namiddag nog even uitgebreid gaan shoppen. Een mooi zwart lingeriesetje, een fraai paar nylons en een paar nieuwe boots cadeau gekregen.

Zaterdag heel de dag ongewoon onrustig geweest. In de namiddag even gaan kijken waar we moesten zijn, een terrasje meegepikt op de Grote Markt van Antwerpen en dan terug naar de hotelkamer om ons voor te bereiden op de party.

Mijn Master droeg een lederen broek boven een zwarte tangaslip waarin Zijn lekkere dikke lul mooi verpakt zat en Zijn mooie billen sexy bloot lieten. Ikzelf had mijn nieuwe lingeriesetje aan, mijn nylon stay ups en boots.

Omstreeks acht uur kwamen we aan het F.C. toe. Bij het binnenkomen werden we begroet door Eric en een blonde dame die deze avond de gastvrouw was. Eric was de ceremoniemeester en lily, de slavin van Eric, was de “Guardian angel” van de slavinnen die aanwezig waren op de party. De guardian angel was er om de slavinnen te begeleiden en te beschermen en bij te staan indien er een discussie ontstond of indien er beslissingen dienden genomen te worden bij eventuele incidenten.
Eric heette ons welkom en zei dat we pas na de party moesten beslissen of wij al dan niet lid zouden worden van de vereniging maar dat wij die avond als zijn eregasten als volwaardige leden mochten deelnemen aan alle activiteiten.

Lily vroeg onze paspoorten en noteerde de gegevens in een bestand. Nadat alle plichtplegingen volbracht waren nam Eric ons apart voor een rondleiding en wat duiding bij het verloop van de party.

Eerst nam Eric ons mee naar de kleedruimte waar een aantal lokkers stonden waar persoonlijke spullen konden worden opgeborgen. Hier konden de gasten zich ook omkleden. Dan kwamen we in het café zelf, een gezellige ruimte met enkele tafeltjes en een bar ondergebracht in een kelder met ruwe gewelven. Vervolgens passeerden we langs de verschillende speelruimtes waar allerhande onheilspellende toestellen en attributen aanwezig waren.

Wanneer we terugkwamen bij lily zei deze tegen Eric dat alle genodigden present waren en dat de party kon starten. De deuren werden gesloten en niemand werd nog toegelaten.

Eric begaf zich naar het café en lily nam ons mee naar de kleedkamer. “Jullie kunnen zich hier omkleden” zei lily “ ik adviseer dat mevrouw zich in lingerie zal presenteren en uw Master in ontbloot bovenlijf en de lederen broek.”

Nadat we onze klederen hadden opgeborgen in een lokker noteerde lily ons inschrijvingsnummer (nummer 34) op onze bovenarm, bij mijn Master op Zijn rechterarm en bij mij op mijn linkerarm, zodat alle aanwezigen steeds konden weten welke slavin bij welke Master behoorde.

Dan nam lily ons mee naar het café waar Eric al aan zijn welkomstwoord begonnen was. Wij hoorden hem nog net zeggen: “Beste vrienden, wees allemaal welkom op de party van onze vereniging. Het is een party zonder beperking. Dus: alles is toegelaten! Mag ik jullie nog mijn ere-genodigden voorstellen: nummers 34. Vanaf nu, en dit tot het einde van het spel, is geen alcohol toegelaten. Na het einde van de “speeltijd”, omstreeks 23.00 uur, is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Veel speelplezier.”

Hierop begaven de aanwezige koppels zich naar de verschillende ruimtes.

Mijn Master stelde voor even rond te kijken waarmee ik uiteraard instemde want ik was best nieuwsgierig wat er zo allemaal te gebeuren stond en vooral waarvoor al die toestellen en attributen zouden gebruikt worden. Ondertussen was ik al aardig opgewonden en begon mijn kutje letterlijk te lekken, ik vreesde al dat de aanwezigen de natte plek in mijn slipje konden zien.

Toen we in de grote speelruimte kwamen werd onze aandacht getrokken door een al wat ouder koppel, hij een rijzige figuur met grijzend haar en zij een tamelijk grote dame met voor haar leeftijd nog een mooi, slank figuur met een paar flinke borsten en dikke tepels. De vrouw was helemaal naakt en stond in het midden van de kamer geëtaleerd op een verhoog met een brief aan haar voeten.

Iedereen die de ruimte betrad was uiteraard nieuwsgierig naar hetgeen op het papier geschreven stond. Uiteraard waren wij eveneens nieuwsgierig en begaven we ons naar het verhoog om het papier te lezen: “Hier staat een gestrafte, geile, hitsige slet – slavin o – beschikbaar voor iedereen!! Ga je gang!!”

Ik bekeek de vrouw even van kop tot teen en zag dat ze genoot van de aandacht. Dan pas zag ik dat zij een lederen halsband droeg met vooraan een grote vergulde ring “O” aan de voorkant. Aan haar pols- en enkelbanden waren dezelfde ringen bevestigd, evenals eentje door haar klit en haar beide tepels. In de ring van haar klit waren zes kettingen vastgemaakt die verbonden waren met haar pols- en enkelbanden en met haar tepelringen van waaruit dan weer twee andere kettingen verbonden waren met de ring aan haar halsband. Wat was dit een geil zicht. Eén van de aanwezige Masters nam plaats kort bij het podium en trok een voor een aan de kettingen die verbonden waren met haar tepels. Bij elke ruk aan een ketting werden de tepels naar beneden getrokken en kreunde de vrouw van genot. Op dat ogenblik kon ik dat nog niet echt plaatsen want dit was de eerste maal dat ik een vrouw zo zag genieten van pijn.

Lieve vrienden, jullie zullen wel begrijpen dat voor mij hier een hele wereld openging. Ik viel dan ook van de ene verbazing in de andere, maar vooral werd ik steeds geiler en geiler.

Op een bepaald ogenblik, de party was toen al een tijdje bezig en iedereen was al behoorlijk opgewonden en alle ruimtes vulden zich met ongewone geluiden en met heel veel gekreun en gejammer van de slavinnen, stond ik samen met mijn Master te kijken naar een slavin die onderhanden werd genomen door haar Master en twee andere Masters toen ik plots een hand op mijn schouder voelde. Ik schrok en draaide mij om. Het was Eric. “En?” vroeg hij mij “bevalt het je zo een beetje? Dit is wel heel andere koek dan in een pashokje je naakte lichaam te moeten showen aan voorbijgangers hé!” zei hij ondertussen een oog pinkend naar mijn Master. “Oh ja, dit is allemaal wel extreem hé!” antwoordde ik een beetje beschaamd.

“Maar waarom zouden we niet even meespelen om je een beetje te laten voelen wat het allemaal is?” vroeg hij aan mij. Ik keek even naar mijn Master en toen deze ja knikte dacht ik dat ik flauw zou vallen van emotie. Niet alleen was ik enorm geil maar ik verlangde er ook naar om dit toch eens te testen. Wist ik veel dat dit mijn hele leven zou veranderen.

Eric deed teken naar lily en wenkte deze om even te komen. “Kun je deze novice even prepareren voor een kennismaking?” beval Hij haar. “Komt in orde” antwoordde lily en ze nam mij bij de arm. “Kom maar mee” zei lily en ze troonde mij mee naar de kleedkamer waar de lokkers stonden. “Kleed je maar uit” zei lily terwijl zij uit een van de lokkers een bruine stoffen cape nam. Toen ik helemaal naakt was d****erde ze de cape rond mijn schouders en maakte deze met een koordje vast rond mijn nek. Lily nam een paar stappen achterwaarts en keurde mij. Ik zag een glimlach rond haar mond. “Mmmm” mompelde ze “mooi zicht, een mooie novice” en toen ze dichterbij kwam wreef ze met de rug van haar hand over mijn venusheuvel. “Goed zo” lachte ze “goed geschoren, zoals het hoort. Kijk zei ze, deze bruine cape wordt gedragen door de novice, de slavin in opleiding, een slavin die een collar heeft verdient draagt een zwarte satijnen cape en de slavin die level 2 heeft bereikt krijgt een rode cape in velours.” Ik wist niet wat ik allemaal hoorde maar het maakte mij allemaal steeds nieuwsgieriger naar wat komen zou.

Lily trok de kap van de cape over mijn hoofd, nam mij bij de hand en leidde mij naar een van de kamers. Doordat de kap van de cape over mijn ogen zat kon ik niets meer zien behalve dan mijn eigen voeten en de grond.

De deur van de kamer stond open en aan het geroezemoes te horen was er blijkbaar al heel wat volk binnen. lily nam mijn hand stevig beet en leidde mij een trap op tot op een podium. Omdat ik nog steeds niets kon zien door de kap op mijn hoofd wist ik niet wat er allemaal gebeurde maar plots klapte iemand in zijn handen en stopte het geroezemoes. Ik voelde dat er iemand naar mij toestapte en voor mij plaats nam. Hij of zij plaatste mij in het midden van het podium en zei: “Lieve mensen mag ik even jullie aandacht? Zoals tijdens mijn welkomstwoord gezegd hebben wij vandaag twee nieuwe leden in spe onder ons en de dame in kwestie zou vanavond graag als “novice” een inleidende behandeling willen ondergaan. Het is dan ook met heel veel plezier dat ik deze taak op mij zal nemen.” Ik herkende de stem van Eric.

Het geroezemoes steeg weer op en de aanwezigen klapten in hun handen.

Dan werd de kap van de cape van mijn hoofd getrokken en zag ik dat ik in het midden van een podium stond met Eric naast mij aan mijn rechterzijde en lily aan mijn linkerzijde.

Zonder nadenken en een beetje in paniek zocht ik tussen de aanwezigen naar mijn Master. Ik keek wat ongeduldig rond en zag Hem plots onderaan het podium staan. Ik keek Hem vragend in de ogen en aan Zijn geamuseerd knikje wist ik dat Hij hiermee akkoord was. Een last viel van mijn schouders en vanaf dat moment kon ik mij volledig overgeven aan hetgeen mij hier te wachten stond. Had ik hier immers niet naar verlangd???

Eric kwam bij mij staan en keek mij strak in de ogen. Ik trachtte te glimlachen maar zijn blik deed mij besluiten dit niet te doen. Eric trok aan het touwtje van de cape dat rond mijn nek zat en ik voelde de cape over mijn borsten, rug, billen en benen zachtjes naar beneden glijden tot op de grond. Hier stond ik nu poedelnaakt voor allemaal wildvreemde mensen. Ik voelde mij ergens een beetje beschaamd om mij zo te tonen maar diep in mijn binnenste voelde ik een soort bevrijding. Eindelijk snapte ik nu dat ik en onderdanig was en exhibitionistische neigingen had.

De toeschouwers werden blijkbaar ongeduldig want het geroezemoes weerklonk weer harder.

Eric kwam voor mij staan en draaide mij rond. “Mmmmmmmmmmm” hoorde ik Hem mompelen “eindelijk, dit is wat ik in dat pashokje wou zien!” fluisterde Hij in mijn oor terwijl zijn blik op mijn kut gefixeerd was. Ik glunderde.

Eric kwam achter mij staan nam mijn handen vast en plaatste ze achter mijn hoofd in mijn nek. Dan gingen zijn handen zonder mijn armen los te laten naar mijn beide ellebogen en trok deze in een ruk naar achteren waardoor mijn borsten automatisch naar voren werden geduwd. Wat genoot ik van Zijn aanrakingen. Hij kwam nog dichter achter mij staan en dwong mij met zijn voeten mijn benen te spreiden.

Eric gaf een teken aan lily die naar voren kwam en voor mij knielde. Ik wist niet wat er gebeurde maar dan voelde ik hoe lily mijn voeten zijwaarts trok en deze vastgespte. Mijn benen waren nu volledig gespreid. Lily ging naar de zijkant van het podium, nam een grote contactdoos van een haak en drukte op een van de knoppen. Met een hels lawaai kwam een takel boven mijn hoofd naar beneden. Ik schrok mij een hoedje van al het kabaal maar voordat ik weer besefte wat er gebeurde had Eric mijn polsen al vastgemaakt een de takel en werden mijn armen omhoog getrokken. Het was een zalig gevoel om zo op dat podium, poedelnaakt voor deze menigte tentoongesteld te staan.
Eric stond nog steeds achter mij en nam mij vast in de taille. Hij kneep wat harder en trok mijn lichaam wat naar achteren om te zien of ik wel goed vastgemaakt was. In het loslaten van mijn lichaam streelde Hij mijn billen en plots voelde ik de zijkant van Zijn handpalm tussen mijn bilnaad wrijven. Een sensuele “OH” ontsnapte mij.

Eric ging naar de zijkant van het podium en kwam terug met een zweep in zijn hand. Eindelijk dacht ik, nu gaat het beginnen. Wat was ik heet en geil en hunkerde ik naar een stevige sessie. Dan ging Hij tot vooraan het podium en riep mijn Master naar boven. “Master is deze slet Uw novice?” vroeg Eric aan mijn Master. “Zeker Master! Deze novice is mijn slavin.” antwoordde mijn Master. Dan richtte Eric zich tot mij en vroeg: “novice ben je de slavin van deze Master?” “Ja Master” antwoordde ik enthousiast. Eric richtte Zich weer tot mijn Master en overhandigde deze de zweep. “Ga je gang Master, toon deze novice wie haar Master is!”

Plots werd het heel stil in de ruimte en voelde ik de spanning stijgen. Mijn Master ging enkele passen achteruit, nam de zweep stevig vast in Zijn rechterhand, bracht de zweep tot achter zijn hoofd en met een “zoef” sloeg hij met de zweep op mijn rechter borst. Met een harde slag raakte de strengen hun doel. De zweepslag van mijn Master kwam harder aan dan ik gewoon was, maar dat kwam waarschijnlijk omdat Hij ondertussen ook opgewonden en geil was door de omstandigheden. Alsof deze eerste zweepslag het offensief inzette begon de menigte te joelen en te fluiten en bij elke zweepslag weerklonk een harde kreet “WHIP”!!!!

Mijn Master sloeg afwisselend op mijn rechter– en mijn linkerborst en telkens een streng van de zweep een van mijn opgezwollen tepels raakte ging er een ontzettend aangename pijnscheut door mijn onderbuik. Ik voelde mijn geilheid bij elke zweepslag toenemen. Dit was waar ik al jaren naar verlangde “echte” zweepslagen, niet om te spelen, maar voor de pijn, voor de kick.

Eric deed teken met zijn hand en nodigde iedereen uit om aan het spel deel te nemen waarop meerdere Masters het podium beklommen om mij in te wijden.

Terwijl mijn Master mijn lichaam verder geselde voelde ik plots een harde mep van een handpalm op mijn natte kut. Ik schrok van de slag en duwde mijn kont naar achteren waarop Eric, die ondertussen achter mij stond, mij met mijn bekken beetgreep en mijn billen tegen zijn onderbuik trok. Ik voelde Zijn harde erectie door Zijn broek. Ik duwde mijn billen harder tegen Zijn opgezwollen lul en was verbijsterd door alle gevoelens die door mijn lichaam gierden.

Eric greep mij tussen mijn benen en bracht twee vingers in mijn natte spleet. Ik voelde hoe Zijn getrainde vingers in mijn kletsnatte kut op zoek gingen naar mijn G-spot en mijn kutje begon spontaan te lekken. Met twee vingers in mijn kut begon Hij mijn reeds opgezwollen klitje te bewerken waardoor deze nog harder en dikker werd. Wanneer Eric van mening was dat mijn klit dik en gevoelig genoeg was deed Hij teken naar mijn Master dat het tijd was voor de volgende geseling. Terwijl Mijn Master naar de wand ging waar alle attributen hingen wierp Hij de zweep, waarmee Hij mijn hitsig lichaam net zo lekker had gegeseld, weg om terug te komen met een rijzweep. Hij nam terug plaats voor mij en deed teken naar Eric om mijn opgezwollen schaamlippen uit mekaar te trekken en mijn dikke klitje bloot te maken. Ik voelde hoe Eric mijn natte schaamlippen beet pakte en letterlijk tegen mijn dijen plakte, mijn klit tussen duim en wijsvinger nam en er hard in kneep zodat deze nog dikker werd. Master gaf Eric een seintje waarop deze mij in mijn onderrug porde en mij dwong mijn onderlichaam naar voren te duwen. Hierop plaatste mijn Master de paddle tussen mijn benen en sloeg met een wel gemikte slag recht tussen mijn benen op mijn dikke klit. Ik kromp in mekaar van de pijn maar tegelijkertijd voelde ik een zalige warmte in mijn onderbuik. Andermaal genoot ik van deze pijnprikkels.

Na tien slagen op mijn kutje was dit lekker murw geslagen en voelde ik de adrenaline door mijn lichaam gieren. “OK” riep Eric plots, “genoeg, we gaan over tot de laatste proef, de douche!!” De aanwezige Masters begonnen te roepen en tieren “Yes, Yes, de douche, douche, douche, douche,…” waarop Eric mijn armen en benen losmaakte en terwijl ik dacht dat dit het einde was van mijn inwijding en dat ik kon gaan douchen dwong Eric mij op mijn knieën met gespreide benen en op dat ogenblik begreep ik dat de douche niet zou zijn wat ik dacht. En inderdaad, toen mijn Master zijn opgezwollen lul uit zijn broek haalde en de andere Masters zijn voorbeeld volgden wist ik dat de douche een “bukake” zou worden.

De Masters die Zich in een cirkel rond mij plaatsten begonnen aan hun lullen te trekken en te sjorren om deze paraat te houden. Eric ging naar mijn Master en fluisterde deze iets toe waarop Eric achter mijn rug ging staan, mij met mijn haar vastgreep en riep “mond open” en mijn hoofd naar achter trok. Ik opende direct mijn mond waarop mijn Master zijn dikke lul tussen mijn lippen plaatste en mijn mond penetreerde. Wanneer de lul van mijn Master bijna half in mijn mond verdwenen was duwde Eric mijn hoofd met een grote druk naar voren waardoor de eikel van de lul van Master in mijn keel werd geduwd. Ik kokhalsde en voelde de tranen in mijn ogen schieten. Slijm en speeksel liepen langs mijn kaken uit mijn mond. Ik voelde hoe mijn Master mijn keel neukte. Door de tranen in mijn ogen kon ik nog net zien hoe verschillende Masters aan hun dikke lullen trokken terwijl anderen dan weer hun lullen lieten bewerken door de handen of de mond van hun eigen slavin.

En terwijl mijn Master mijn keel bleef neuken en Eric mijn hoofd stevig vast hield en blijkbaar genoot van het schouwspel kwam een van de Masters naast mij staan, greep mijn linker tiet stevig beet en kneep hard in mijn tepel waarop ik een gesmoorde “AAAAAHHH” niet kon onderdrukken waarop Hij hard sjorrend aan zijn dikke lul klaar kwam en zijn klodders sperma over mijn lichaam spoot.

En zo volgden de andere Masters een voor een om hun sperma over mijn lichaam uit te storten. Van een douche gesproken!!! Lekker, echt waar, dit was voor mij de kers op de taart, zien hoe die venten aan hun lullen trokken en mijn hitsig lijf volspoten.

En pas wanneer de laatste vent aan zijn trekken was gekomen liet Eric mijn hoofd los en riep Hij dat het spel afgelopen was. En dan pas kreeg ik de toelating om recht te staan waarop Eric mij bij de hand nam en mijn arm in de lucht stak. “Ziehier lieve vrienden” sprak Hij “is dit geen dappere meid die haar eerste echte kennismaking met BDSM goed heeft doorstaan”. Eric draaide mij helemaal rond en onder luid applaus van de aanwezigen gaf Hij mij een kus op de wang en deed Hij teken aan lily. “Breng haar maar naar de echte douche zodat ze zich wat kan opfrissen” zei Eric waarop lily mijn hand vastnam en mij met mijn besmeurd lichaam dat naar sperma rook naar de doucheruimte bracht. “Je hebt dat mooi doorstaan” zei lily “proficiat”. “Dank u” antwoordde ik “ik vond het grandioos en heb enorm genoten”. “Zo, neem nu maar een lekkere douche” zei lily nog terwijl ze mij tot aan de douche begeleidde “ik breng je je klederen nog wel”.

Nadat iedereen zich had opgefrist werd er nog wat nagekaart over de avond en bij het afscheid nemen zei Eric dat wij welkom waren bij de club maar dat Hij Zijn vraag nog eens zou herhalen waarop wij dan officieel onze beslissing konden geven.

Onderweg naar het hotel heb ik Mijn Master al laten verstaan dat ik best had genoten van de hele avond en dat ik best wat meer ervaring wou opdoen.

Toen we op onze kamer kwamen heeft mijn Master mij op bed geduwd, mijn rokje en slipje uitgetrokken, zijn gulp opengeritst en Zijn keiharde lul met een vloeiende beweging in mijn kletsnatte kut geduwd. Met enkele stevige stoten kwam ik met een langgerekte “jaaaaaaaaaaaaaaa” tot een hoogtepunt waarop mijn Master mijn soppende kut volspoot met zijn lekkere zaad!!!

En vanaf dat moment wist ik het, ik wist wat ik wou bereiken en wat ik wou zijn, een echte (lust – pijn)slavin voor mijn Master, een slavin die voor een collar zou gaan, een slavin die een rode satijnen cape om haar naakte lichaam zou voelen en vooral de slavin die level II zou bereiken!!!

De dag na dit fantastische WE ben ik mij dan ook zeer intensief beginnen informeren omtrent BDSM en al zijn facetten. Gelukkig zat mijn Master op hetzelfde spoor….

Wordt vervolgd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *