Categories
Uncategorized

Haar Naam was Brigitte…

Haar Naam was Brigitte…
Ze kwam uit Zwitserland en haar naam was Brigitte. Ik had haar leren kennen op een camping in Oostenrijk, waar ik samen met mijn ouders op vakantie was. Brigitte was zeker geen uitzonderlijke schoonheid, maar ze had wel iets heel vertederends over zich. Ze was klein en een beetje mollig met opwindende, weelderige rondingen. Ze had een heel lief, rond gezichtje met helblauwe ogen en halflang, vlasblond haar.
Af en toe gingen we samen zwemmen in een nabijgelegen meertje. De aanblik van haar mollige lijf, slechts gehuld in een bikini, bezorgde me steevast een spontane erectie, die ik dan angstvallig onder water probeerde te verbergen.
Ik was toen 17 jaar oud en de hormonen gierden, zoals dat heet, door mijn lijf. ‘s Avonds trok ik me, alleen in mijn tentje liggend, af met het wulpse lijf van Brigitte in gedachten. Koortsachtig masturberend spoot ik avond na avond flinke ladingen sperma in mijn slaapzak, denkend aan haar deinende billen, haar pronte tietjes, waarvan de tepels zo uitdagend door de stof van haar bovenstukje heen priemden en het blonde kutje dat ik in haar bikinibroekje vermoedde.
Hoezeer ik ook op haar geilde, toch had ik, onervaren en bleu als ik was, nog niet echt werk van haar durven maken. Toen ze op een dag aankondigde, dat ze de volgende dag samen met haar familie weer naar huis zou gaan, wist ik dat het er ook niet meer van zou komen. We wisselden wel nog adressen uit en beloofden elkaar te zullen blijven schrijven.
Zo werden we correspondentievrienden en zijn dat de daaropvolgende jaren ook gebleven. We schreven elkaar minimaal één keer per week. Brigitte was altijd erg openhartig in haar brieven, er ontstond een soort vertrouwensband tussen ons en ze maakte me deelgenoot van belangrijke zaken in haar jonge-meisjesleven, zoals haar eerste seksuele ervaringen. Ze deed uitgebreid verslag van haar ontmaagding op haar 18e. Vaak zat ik haar brieven te lezen met een almaar groeiende erectie die knelde in mijn broek.

Ik was inmiddels 20 jaar oud (Brigitte was één jaar ouder dan ik) en ze had me al diverse malen gevraagd om eens een weekje bij haar te komen logeren. Ik woonde ondertussen samen met een vriendin, die echter tussen de lakens niet bepaald gepassioneerd bleek te zijn. Ze liet me slechts sporadisch toe en lag dan als een zoutzak op haar rug te wachten tot het voorbij was. Geen wonder, dat ik weer begon te fantaseren over seks met Brigitte. Dus in het voorjaar van 1980 deelde ik mijn vriendin mede, dat het me beter leek wanneer we even afstand van elkaar namen en ik vertrok in mijn oude Lelijke Eendje voor een week naar Zwitserland, de stiekeme hoop koesterend, dat er wellicht wel wat te neuken viel.

De eerste dagen gebeurde er nog niets tussen Brigitte en mij, hoewel ik wel een zekere seksuele spanning tussen ons meende te bespeuren, bijvoorbeeld wanneer ze, slechts gekleed in een minuscuul slipje en een behaatje, uit de badkamer tevoorschijn kwam en in mijn bijzijn opvallend lang treuzelde vóórdat ze zich verder ging aankleden.
Brigitte sliep in haar eigen bed in het enige slaapkamertje van haar flatje in Bern, terwijl ik op de bank in de woonkamer sliep. Toen ik op een nacht, slechts gekleed in mijn onderbroek, langs haar geopende slaapkamerdeur kwam op de terugweg van het toilet, ging opeens het licht in haar kamer aan en hoorde ik haar zeggen: “Mari, mir ist so kalt!” Ik bleef als door de bliksem getroffen staan! Dit was het moment, waarop ik zo vurig gehoopt had! Het was helemaal niet koud, dus dat kon het niet zijn; zo flitste het door mijn hoofd. Dit kon dus maar één ding betekenen! Ik wist, dat het nu eindelijk ging gebeuren! Brandend van begeerte en haast dronken van geilheid wankelde ik haar slaapkamer in, stamelde zoiets als: “Ich werde dich erwarmen, Brigitte” en kroop bij haar in bed.
Ik merkte dat ze, op een klein slipje na, naakt was. Ik voelde mijn snoeiharde lul spannen in mijn onderbroek, die veel te klein was om mijn erectie te herbergen! Brigitte boog zich over me heen, rukte in één beweging mijn onderbroek naar beneden en stortte zich letterlijk op mijn kloppende, stijve pik! Ze nam hem onmiddellijk in haar mond en begon me diep te pijpen! Godallemachtig!!! Wat was dit lekker!!! Ik wist niet wat me overkwam, mijn eigen vriendin had me nog nooit gepijpt. Met trillende vingers schoof ik haar slipje naar beneden en trok het uit. Destijds schoren meisjes zich nog niet en ze bleek inderdaad een bosje blond schaamhaar op haar kutje te hebben, zoals ik me dat al die jaren voorgesteld had. Ik stotterde iets over “wie schön” haar blonde kutje was, terwijl ik teder haar schaamhaar streelde. “Daran kann man sehen, ob man wirklich blond ist”, lachte ze tussen het pijpen door.
Ik trok haar over me heen en begroef mijn gezicht in haar kutje. Ik begon haar uit alle macht en onbeheerst te likken, terwijl zij me pijpte. Al snel was ze drijf- en drijfnat en begon ze hevig met haar kont te schokken en luid te kreunen, terwijl mijn tong wild in haar kutje rond cirkelde en ik onstuimig aan haar klitje zoog. Nadat ik haar een hele poos gelikt had, liet ze mijn lul uit haar mond floepen en schreeuwde: “Ooooohhh… Mari, ich kommm!!! Ich kommm…!!!” Ze zakte over me heen in elkaar en bleef enkele ogenblikken zwaar na liggen hijgen. Toen klom ze van me af en ging op haar knieën voor me zitten, haar imposante achterwerk uitnodigend in mijn richting omhoog gestoken. Ik bedacht me geen moment, omvatte haar weelderige billen en manoeuvreerde mijn lul tussen haar natte schaamlippen, die me uitnodigend tegemoet glinsterden.
Ik had het gevoel, dat mijn pik harder en stijver was dan ooit tevoren. Ik liet mijn eikel een poosje heen en weer glijden tussen haar vochtig-warme schaamlippen, voordat ik mijn lul in één keer tot aan mijn ballen bij haar naar binnen stootte, wat haar wederom een rauwe kreet ontlokte. In een razend tempo begon ik haar met krachtige stoten te neuken! Bij iedere stoot kletsten haar mollige billen met een luide klap tegen mijn onderbuik. Ik klauwde mijn vingertoppen in het vlees van haar kont en neukte haar zo mogelijk nog harder en sneller. Toch kon ik de gedachte, dat ik op dit moment mijn eigen vriendin aan het bedriegen was, niet van me af zetten. Deze gedachte zorgde ervoor, dat ik aanvankelijk moeite had een orgasme te bereiken. Godzijdank bleef mijn lul wel keihard stijf, zodat ik haar gewoon verder kon blijven neuken.
Brigitte merkte van dit alles niets, want doordat ik haar zo langdurig neukte, bereikte ze wederom een orgasme. Ze schreeuwde het uit, terwijl ze klaarkwam. Mijn God!!! Wat was die meid geil, zeg! Nadat ik haar een eeuwigheid geneukt leek te hebben, voelde ik eindelijk een allesoverweldigend orgasme naderen. Juist omdat het zo lang op zich had laten wachten leek het veel intenser te worden dan normaal. Ik voelde het haast van onder uit mijn tenen komen! Vlak voordat ik klaarkwam, voelde ik hoe mijn balzak en mijn billen zich samentrokken. Onwillekeurig flitste de gedachte door me heen, dat ik niet eens wist, of ze wel aan de pil was. We hadden geen condoom gebruikt. AIDS bestond nog niet, maar ik wilde haar niet zwanger maken. Ik wist wel, dat het inmiddels toch al te laat was, maar onwillekeurig en geheel onnodig, trok ik me toch op het laatste moment uit haar terug en bewoog mijn lul heen en weer in haar bilspleet. En toen kwam het…!!!
In zeven of acht krachtige stralen spoot mijn sperma in een sierlijke boog over haar kont en haar rug! Grote klodders zaad landden op haar beide billen en sommige klodders spoten zelfs tot op haar schouders. (Ik mocht willen, dat ik nu nog steeds zó ver kon spuiten!) Brigitte wendde haar hoofd naar me om en keek me glimlachend en met een ondeugende blik aan. Ik moest even op adem komen na dit machtige orgasme en glimlachte daarna terug naar haar. Ze veegde lachend het sperma van haar rug en haar billen met een punt van het dekbed. Ze trok me tegen zich aan en we begonnen hartstochtelijk te tongzoenen. Daarna streelde ik haar parmantige borstjes en zoog wat aan haar roze tepels. Ik vroeg nog of we geen condoom hadden moeten gebruiken, maar ze lachte, dat ze zó lang aan de pil was geweest, dat ze nu “fast immun” was. Uiteindelijk vielen we in elkaars armen in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker, doordat Brigitte me lag te pijpen. Het was zálig om op deze manier te ontwaken en na een poosje moest ik mijn lul uit haar mond laten glijden, omdat ik anders al direct zou klaarkomen. Ik wilde mijn orgasme zo lang mogelijk uitstellen en met zachte hand dwong ik haar op haar rug op bed. Ik spreidde haar benen en ging op mijn buik tussen haar zachte dijen liggen. In het volle zonlicht, dat door het slaapkamerraam naar binnen viel, kon ik haar kutje nu pas goed bewonderen. Mijn adem stokte in mijn keel bij de aanblik van dat heerlijke, vlezige spleetje.
Haar roze schaamlippen glinsterden in het zonlicht van het kutgeil, dat overvloedig uit haar liefdesopening stroomde. Met mijn vingers spreidde ik haar schaamlippen nog wat verder, streek haar blonde schaamhaar opzij en onthulde aldus haar kittelaartje, dat als een prachtig glimmend pareltje aan de bovenkant tussen haar schaamlippen tevoorschijn piepte. Toen ik er even over wreef met mijn rechter wijsvinger en hem toen weer terugtrok, spande zich een lange draad van helder, kleverig kutvocht tussen haar klitje en mijn vingertop. Brigitte hief haar hoofd en zei, bijna verontschuldigend: “Meine Muschi wird immer sehr schnell naß”, waarop ik haar glimlachend aankeek, alvorens ik me op haar ‘Muschi’ stortte.
Ik likte aan haar klitje, zoog er aan en beet er zachtjes in. Brigitte begon genietend te kreunen en met haar onderlichaam te kronkelen. Beurtelings zoog ik haar beide schaamlippen naar binnen, om ze pas na een hele poos weer uit mijn mond te laten glippen. Ik kon me niets voorstellen, dat zachter en lekkerder aanvoelde dan haar warme schaamlipjes! Ik stak mijn tong zover mogelijk bij haar naar binnen en genoot van de heerlijke, zachtzilte smaak van haar kutgeil! Haast waanzinnig van begeerte snoof ik wellustig haar geur op. Haar gleufje rook naar een mengeling van vanille, een frisse zeebries en dat unieke parfum van kutvocht! Haar hoogblonde schaamhaar kriebelde in mijn neus, wanneer ik op haar kittelaartje zoog. Jezus nog aan toe! Wat werd ik hier onnoemelijk geil van!
Ik had haar inmiddels al zo lang liggen beffen, dat ik kramp in mijn kaken begon te krijgen! Uiteindelijk hoorde ik haar luidkeels roepen: “Ooohh… Mari… Es kommt… Es kommt… Jaaaahh…. Jaaaahh…” Haar kreten werden enigszins gesmoord, doordat haar mollige dijbenen tegen mijn oren drukten, voordat ze met hevig schokkend onderlijf klaarkwam! Ze liet zich achterover vallen en lag nog een beetje rillend en zwaar hijgend na te genieten. Ik vleide mijn gezicht tegen haar kutje en genoot van de wijze waarop haar schaamhaartjes tegen mijn wang kriebelden.
Zo bleven we een poosje liggen, tot Brigitte zich oprichtte en op haar ellebogen steunend, met een ondeugende blik in haar ogen, tegen me lachte: “Und jetzt ficken wir!” Ik kwam overeind en draaide Brigitte op haar zij. Van misplaatste schuldgevoelens had ik inmiddels geen last meer. Ik ging met mijn benen aan weerszijden van haar rechterdij over haar been heen zitten, terwijl ik haar andere been omhoog trok, zodat haar linkerenkel tegen mijn schouder rustte. Ze schoof met haar bilspleet verwachtingsvol over mijn dijbeen heen en weer. Mijn fier vooruitwijzende pik was nu vlak boven haar onderbuik. Brigitte keek er bewonderend naar, wat me vervulde van trots! Een grote druppel kristalhelder voorvocht kwam tevoorschijn uit mijn paarsglanzende eikel en drupte langzaam op haar buik. Ze nam hem op met haar vingertop en likte vervolgens met een verlekkerde blik op haar gezicht haar vinger af. Ik bracht mijn lul in positie voor haar geopende kutje. Met mijn hand bewoog ik hem op en neer over haar schaamlippen en haar klitje. Ik liet mijn eikel een klein stukje tussen haar schaamlippen verdwijnen, maar stootte hem nog niet naar binnen. Mijn lul was zó stijf, dat het gewoon pijn deed, als ik hem naar beneden boog om mijn eikel van onder naar boven over haar kutje te kunnen sturen!
Nadat ik haar een poosje op deze wijze geplaagd had, kreunde Brigitte: “Oh, Mari, ich will dich in mir spüren! Fick mich… Fick mich hart!” Langzaam liet ik mijn lul in haar kutje glijden en begon haar met beheerste, lange halen te neuken. Mijn ballen schuurden over de binnenkant van haar dijbeen, terwijl mijn lul steeds diep in haar kutje verdween. Onwillekeurig voerde ik het tempo van mijn stoten op en neukte haar steeds sneller en harder. Het duurde niet lang, voordat ik een allesoverweldigend orgasme voelde naderen. Hevige rillingen gingen door me heen, terwijl het orgasme door mijn lijf zinderde! Ik voelde hoe het sperma met kracht door de schacht van mijn lul schoot en diep… diep in Brigitte’s kutje spoot. Ik bleef in dezelfde positie, zwaar nahijgend, over Brigitte heen zitten, mijn lul nog steeds in haar kutje. Teder streelde ik haar zachte buik en haar borsten. Haar harde tepels wezen fier recht omhoog. Na een poosje begon mijn lul te verslappen en floepte met een soppend geluid uit haar kutje. Brigitte kwam ook overeind zitten, sloeg haar armen om me heen en zoende me… Lang, nat en hartstochtelijk!
Toen ik haar even later in mijn armen een stukje van me afhield en bewonderend en vol liefde naar haar keek, zag ik hoe enkele kloddertjes sperma uit haar kutje dropen, langs de binnenkant van haar dijen naar beneden liepen en uiteindelijk op de lakens drupten. Brigitte voelde het sperma waarschijnlijk langs haar benen lopen, want ze keek naar beneden en vroeg toen lachend: “Wieviel hast du mir da reingespritzt… ein Liter?” “Ja, so etwa”, antwoordde ik bedremmeld.

We bleven die hele verdere dag in bed, we kwamen er slechts af en toe even uit om te gaan plassen en een gezamenlijke douche te nemen. Brigitte ging er ook nog even uit, om een lineaal te gaan pakken, ze wilde namelijk mijn lul opmeten. Ze zat, de lineaal in haar hand, met haar schouders leunend tegen het hoofdeinde van het bed en gebaarde dat ik over haar heen moest komen zitten. Ik sloeg mijn been over haar heen, mijn ballen rustten op haar zachte buik en mijn stijve lul wees trots vooruit, mijn gezwollen, paarsglanzende eikel vlak voor haar gezicht. Ze hield de lineaal ernaast: “17 Zentimeter! Er ist nicht nur sehr dick, sondern ach sehr lang”, verklaarde ze glimlachend. Daarop legde ze de lineaal weg, opende haar mond, sloot haar lippen om mijn eikel en begon me diep te pijpen… steeds dieper en dieper! Mijn lul verdween in zijn volle lengte in haar mond, tot ze op het laatst hevig snuivend haar neus stevig in mijn schaamhaar duwde. Ik keek ondertussen bewonderend naar beneden hoe ze me pijpte en vroeg me af, hoe ze het toch klaarspeelde om mijn geslacht volledig naar binnen te werken! Ze sloeg één hand om mijn billen en duwde haar vingertoppen diep in het vlees van mijn kont. Met haar andere hand greep ze mijn ballen vast, kneep erin en trok eraan! Ik voelde haar nagels in mijn balzak klauwen! Het deed pijn, maar tegelijkertijd was het zo Godsgruwelijk lekker!!! Ik schreeuwde het uit van genot, terwijl ik mijn lul met hevige neukbewegingen steeds diep in haar keel stootte!
Nadat ze me zo enkele minuten gepijpt had, voelde ik een verpletterend orgasme naderen! Ik wilde mijn lul al terug trekken, durfde niet zomaar in haar mond klaar te komen, maar dat ging niet, want met haar hand op mijn kont, trok ze me nog steviger tegen zich aan. Ik hijgde: “Ik kommm… ik kom klaaaaarrrr…” (van de weeromstuit begon ik weer Nederlands te spreken, of kreunen, beter gezegd). Brigitte trok aan mijn ballen mijn lul als het ware nòg dieper haar mond in. En toen kwam ik klaar!!! Ik kwam klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen!!! Mijn orgasme was heviger dan ooit! Ik voelde mijn sperma diep in haar keel spuiten. Er leek maar geen einde te komen aan dit orgasme en het was alsof ik maar bleef spuiten… en spuiten! Hoewel het in werkelijkheid natuurlijk niet langer dan ongeveer een tiental seconden geduurd kan hebben.
Brigitte slikte alles door en zoog, lang nadat mijn orgasme voorbij was, nog steeds vol overgave aan mijn lul, om ook de laatste druppels zaad er nog uit te zuigen! Eindelijk liet ze mijn lul uit haar mond floepen, keek naar me op en zei met een ondeugende glimlach: “Aaahh…. das schmeckt gut!” Ik boog me voorover en dankbaar voor dit formidabele orgasme kuste ik haar teder op haar mond. Op haar lippen was geen spoortje van mijn sperma te bekennen. Ze had alles, maar dan ook echt alles, tot de laatste druppel doorgeslikt!

Er volgden nog enkele dagen volledig gewijd aan seks, seks en nog eens seks! Nu eens teder, sensueel en liefdevol, dan weer wild, rauw en hartstochtelijk! Brigitte leek absoluut onverzadigbaar, had een enorme drang om te behagen en was dus meer dan bereid om alles uit te proberen. Ik liet me maar al te graag meeslepen in deze seksuele ontdekkingsreis! Ik had al meerdere meisjes gekend, maar een meisje als Brigitte had ik nooit eerder ontmoet. Ik zou trouwens ook nooit meer een meisje als Brigitte ontmoeten, maar dat wist ik toen helaas nog niet.

Gewoon omdat het ons opwond, bedreven we de liefde op alle denkbare plaatsen van haar flat: In de woonkamer op de vloer of op de salontafel, in haar keukentje op het aanrecht, staande in het halletje achter de voordeur, in de badkuip en zelfs op het toilet! Op haar balkonnetje penetreerde ik haar van achteren, terwijl zij steunde op het balkonhek en naar de voorbijgangers beneden op straat keek.
Brigitte haalde er slagroom en allerlei soorten fruit bij, waar ze toepassingen voor bedacht, waar ik zelfs nog nooit van had durven dromen!
Als ik hem helemaal sufgeneukt en leeggespoten echt niet meer overeind kon krijgen, pijpte ze me net zo lang, tot mijn lul weer stijf werd en ze zich er weer overheen kon laten zakken.
Een enkele keer verlieten we haar flat om een stukje te gaan wandelen in het park. Op een rustig plekje trok ze me dan tegen zich aan en begonnen we hartstochtelijk te tongzoenen. Dan pakte ze mijn hand en leidde hem tussen haar benen. Ik mocht dan onder haar rokje voelen, waar ik tot de aangename ontdekking kwam, dat ze geen slipje droeg. We werden dan allebei zó geil, dat we maar weer snel terug gingen naar haar flatje om te neuken. Staande in de lift, greep ze me dan in mijn kruis en begon door de stof van mijn spijkerbroek heen mijn geslacht te kneden, zodat ik het laatste stuk van de lift tot aan haar voordeur met een enorme bobbel in mijn broek moest afleggen, in de hoop, dat we niemand tegen zouden komen.
Soms konden we zelfs niet wachten tot we weer bij haar thuis waren, dan tilde ze haar rokje op en neukte ik haar van achteren, staand in de bosjes of in een openbaar toilet.

Na enkele hemelse dagen vol stomende seks, brak onvermijdelijk de dag aan, dat ik weer terug moest naar Nederland, terug naar mijn vriendin, mijn studie en wat al dies meer zij. Brigitte smeekte me om bij haar in Zwitserland te blijven. Maar toch vond ik, dat ik terug moest. Waarom? Ik weet het eigenlijk niet eens, mijn studie mislukte al snel en ook aan de relatie met mijn vriendin kwam een einde, zij het veel later.
Ik weet natuurlijk niet of het wel echt iets zou zijn geworden met Brigitte. Ik zal het nooit weten.
Nu rest mij niets anders dan te mijmeren over die zielsgelukkige dagen met Brigitte… Brigitte… Brigitte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *