Categories
Uncategorized

Het Personeelsfeestje

Het Personeelsfeestje
Zo,het was weer eens tijd voor een personeelsfeestje,alleen deze keer een speciale omdat mijn bedrijf alweer 25 jaar bestaat. Veel zijn gebleven en zoals altijd gebeurd in elke bedrijf ,gaan er weer veel uit en er komen weer vele nieuwe aan waaien.
Mijn partner en tevens vrouw Linda ,die werkt ook bij me ennee ze is niet mijn secretaresse,want ze heeft nog veel meer in haar mars dat dit te zijn ,nee ze is mijn mede eigenaar en lbeslist net zo veel als ik over het bedrijf ,zij mag dan ook vaak van mij naar nieuwe klanten om daar een gesprek te hebben ,en ik blijf dan achter op kantoor om daar de boel in de gaten te houden en zo nodig bij te sproingen als ze mij nofig hebben. Nee met klanten bemoei ik mij ermee alleen telefonisch of als ze op kantoor worden uitgenodigd.

Rebecca is een stagiere van 21 jaar en die hou ik wel in de gaten,zowel letterlijk als figuurlijk of zullen we zeggen fysiek,ze werkt namelijk bij in het kantoortje waar ik ook zit,ze houdt zich bezig met de admisnistratie,afspraken enz…
Ze is bloedmooi en heel erg sexy en in als het warm weer is ,dan heeft ze of een jurkje aan of rokje. Kan moeilijk mijn ogen van haar afhouden,en bij binnenkomst groet ik altijd met een compliment zoals wat ben je weer mooi vandaag ,of als ik jou zie dan straal ik helemaal.
Mijn versier pogingen met haar begonnen toen ik haar uitnodigde om te gaan lunchen ,alleen het werd een hele lange lunch.

Hier komt ie : Vandaag was een saaie dag ,en dat zag ik al aan de afspraken die ik had op deze dag en dus zei ik tegen Rebecca dat ze mocht uitslapen en een uurttje later mocht komen ,het werr anderhalf uur ,ze verontschuldige zich bij mij ,en zei tegen haar “dat is helemaal niet er ,schat ”
“Er is niets te doen ,en dus kunnen we het rustig aandoen vandaag,weet je wat haal eerst maar een kopje capuccino voor mij en voor jou ,dan gaan we de dagplanning makenvoor vandaag “,vervolgde ik .
En zo ging ze de capuccino’s halen,en mailde naar mijn vrouw,dat het vadaag heel rustig was,en dat ik ga besluiten om iedereen een halve dag vrij te geven,dat scheelt ook in de kosten.
Linda was in Duitsland en zou morgen met terugkeren.

Inmiddels was Rebecca terug en zette de capuccino”s op de tafel. “ben zo terug”,zei ik tegen haar.
Wilde namelijk aan iedereen meedelen dat ze naar huis mochten ,en dat Rebecca en ik nog een paar dingen zouden afmaken en dan zouden wij ook naar huis gaan .
En toen keerde ik terug naar Rebecca om samen te genieten van de capuccino’s en van “elkaar”.
“Rebecca had vandaag een leuk rode rokje aan en witte blouse,haar mooie blonde haren stonden zo mooi en zeg ook door haar blouse haar borsten.
“zo Rebecca ,wij zijn nu alleen,dus laten we genieten ,wat vind je ervan “,zei ik
“wat bedoel je precies”,vroeg ze
“zag je wel kijken zo over je computer naar mij,en ik weet dat je mij leuk vindt “,zei ik
“ja”,zei ze heel zachtjes.
“loop eens mee ,als je wilt”,zei ik
“waar gaan we dan naar toe “,vroeg ze nieuwsgierig
“wacht maar af”

En zo gingen we naar de veiligste plekje op kantoor , het archiefkast.
Het was best groot met drie stellingen waar alles stond,maar wat niemand wist en mijn vrouw ook niet dat er achter een kast een deur bevond met nog een ander kamertje en in die kamer een bank.
“wauw”,riep Rebecca vrolijk
“wat vind je ervan”,zei ik
“geweldig”
“kom laten we zitten “, zei ik

En zo kwam ze naast mij zitten en begon haar meteen te zoenen,en streelde haar benen ,en al snel verween mijn handen onder haar rokje en voelde haar string,het voelde zijde zacht aan,toen schoof ik het oipzij en met een vinger voelde ik haar kutje,die al een klein beetje vochtig was.
Ze pakte bij mijn kruis en voelde dat ie al hard was geworden,en toen knoopte ze mijn broek los en haalde mijn pik tevoorschijn en begon mij af te trekken,maar ik hoefde niet klaar te komen.
Tien minuten zijn we in die kamer gebleven en zijn daarna gaan lunchen en toen gingen we helemaal los.
Want na het lunchen zijn we naar een hotelkamer geweest en daar hebben we seks gehad de hele nacht,uiteraad moesten we zeer discreet zijn want niemand mocht het weten.

Nu terug naar het personelsfeestje,het moest groot zijn,en dat werd het ook .
Want we zijn het vieren in ons eigen pand ,waar we van de twee grote vergaderzalen die we hadden,een klein restaurant ervan hadden gemaakt,ik had een echte chefkok meegenomen van het visrestaurant waar Linda en ik wel eens aten ,maar hij kon meer dan alleen vis koken..
En in die andere vergaderzaal,de grotere hebben we een echt feestzaal van gemaakt waar je kon dansen en drinken aan de grote bar.Je mocht van alles bestellen ,had veel ingekocht.
Ook mocht mijn personeel iemand meenemen .Partner,broer of zus ,vriend of vriendin.
Was heel nieuwsgierig waarmee Rebecca er mee kwam omdat ze geen vriend,en een half uur later zag ik haar dan binnenkomen ,en liep op haar af met twee glazen champagne,ze heeft een hele mooie rode jurk aan met zwarte schoentjes,en het bonde haar ,heeft ze in bolletje vastgemaakt.

“Hallo Rebecca,leuk dat je er bent ,je ziet er schitterend uit “,zei ik
“dank je wel “,zei ze terug
En gaf haar het glas champagne,maar voordat ik met haar wilde proosten ,zei ze nog iets.
“mag ik je even voorstellen ,dit is mijn zus Danielle”
“hallo Danielle,net zo mooi als je zusje”,zei ik
“wat bent je toch weer charmant”,zei Rebecca
“wel Danielle ,dan is deze glas voor jou ,dan ga ik er zelf ook eentje halen,en wacht met drinken dan gaan we proosten”.zei ik
“dat is goed,we wachten “,riepen ze in koor

Danielle was eveneens blond en twee jaar ouder dan Rebecca,ze werkte ik een apotheek als leidinggevende.Beide waren ook even lang en leuk,alleen wat nu ? dacht ik ,want ik wilde Rebecca voor mij alleen en nu haar zus erbij was ,hoe moest ik dan Rebecca bij haar vandaan houden om eventje ergens ander in het pand met Rebecca andere dingen te doen.
Maar die werd al snel opgelost.
Want na een half uur kwam Rebecca naar mij toe en schoof een papiertje in mijn hand,en ik ging naar de wc om die te lezen.
Of ik over een half uur naar de dames wc wilde gaan op de tweede verdieping.
En dat deed ik,heel zachtjes riep ik haar naar naam ,en in zag haar hand bij de laatste deur ,en dus liep ik daar naar toen,stapte naar binnen en deed de deur dicht en op slot.
Rebecca kon zich niet inhouden,deed mijn broek omlaag en mijn boxershort en begon mij meteen te pijpen,en mijn ballen te masseren.
Na het pijpen begon ik haar weer te zoenen ,en schoof kneep haar hard in der billen ,en toen schoof ik mijn hand onder haar jurk en ook haar stringetje en begon haar te vingeren en het duurde niet lang totdat mijn harde pik in haar kut had gestopt.
Maar opeens schrok ik ,want er werd aan de deur geklopt,en Rebecca deed open en daar stond opeens Danielle bij de deur.
“je denkt toch niet ,dat je mijn zusje alleen voor jou hebt,dus ik kom er ook even bij “,zei Danielle.

Alleen was die wc te klein voor ons drieetjes,en dus gingen we naar mijn kantoor toe ,die ook op dezelfde etage was.
En daar gingen we los,Danielle was net zo sexy als Rebecca ,wel iets grotere borsten had Danielle.
Het was een heerlijk gevoel hoe de zussen onsderbeurt mij aan het pijpen waren,en toen namen ze beide plaats op een stoel en begon hun kutjes te likken ,en asl ik de ene aan het likken was ,vingerde ik die andere.
Uiteraad mochtenze ook mijn harde pik voelen in hun natte kutjes ,en echt het was geweldig en nu kreeg ik in de gaten dat het kutje van Rebecca iets nauwer was dan die van haar zus en dus heeft Danielle meer sex gehad dan Rebecca.

De dames gingen als eerste naar beneden,en tien minuten later voegde ik mij weer toe aan het feest .
Had nu wel een biertje nodig en beide zussen stonde aan de andere kant van de zaal en glimlachten naar mij.

De volgende dag op kantoor zei ik tegen Rebecca dat het geweldig was en dit nooit zal vergeten ,en daarbij zei ik ook tegen haar dat ik haar salaris met 100 euro had verhoogd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *