Categories
Uncategorized

Vernedering

Vernedering
Iedere man droomt er wel eens van publiekelijk seksueel vernederd te worden, maar voor de meesten moet het wel bij dromen blijven,.
zo ook voor mij. Dat het heel anders liep en mijn dromen tegen mijn zin werkelijkheid werden vertel ik u in het volgende waargebeurde verhaal.
Mijn vrouw Ingrid zijn nu drie jaar samen en we hebben een fijn traditioneel seksleven. Mijn schoonzusje Lia is kunstenares en heeft een groot atelier aan huis waar ze ook sc***derlessen verzorgt.
Nu een maand geleden kwam ze ‘s avonds bij ons op bezoek en tijdens de borrel vertelde ze dat ze een opdracht had voor een groot sc***derij.
‘Het onderwerp zal jullie misschien verbazen,’zei ze glimlachend, ‘mijn opdrachtgever wil dat ik een kruisiging sc***der.’
‘Dus het wordt een religieuze voorstelling,’ veronderstelde ik.
Ze schudde haar hoofd. ‘Nee, die mevrouw wil een afbeelding van een naakte gekruisigde man, maar dat heeft niets met religie te maken, maar meer met SM.’
Ze keek me verleidelijk aan. ‘Maar nu zit ik met een probleem, lieve zwager, hoe kom ik aan een levensecht groot kruis in mijn atelier.
Jij bent nogal handig, zou jij dat voor me kunnen maken, uiteraard wil ik er goed voor betalen’
Ik dacht even na, het was best een flinke klus en ik had nog een heleboel werk in ons eigen huis.
‘Dat kun je toch wel doen voor Lia,’ zei mijn vrouw.
ik begreep dat ik niet kon weigeren en sprak af dat ik de volgende dag naar het atelier zou komen om de zaak verder te bespreken en om de mogelijkheden te bekijken.
Lia vertelde dat het een vrijstaand kruis moest zijn wat uiteraard nogal wat eisen stelde aan de manier waarop het een de vloer moest worden bevestigd..
Om een lang verhaal kort te maken, ik kocht de nodige materialen en vijf dagen later stond er een drie meter hoog kruis in Lia’s atelier.
Ik was best trots om mijn werk en keek glimlachend toe hoe ze beproefde of het stevig genoeg stond.
‘Dat valt echt niet om hoor,’ verzekerde ik, ‘de grondplaat zit met keilbouten in het beton, het staat muurvast.’
Lia lachte. ‘Dat moet ook wel, als er straks een gekruisigde man aan moet hangen.’
‘Dan zul je tocht eerst een model moeten vinden, dat daartoe bereid is,’ merkte ik op.
Haar verbazing leek oprecht. ‘O, ja, dat heb ik je nog helemaal niet gevraagd, ik heb het er al wel met Ingrid over gehad en we dachten dat jij wel model zou willen zijn.’
‘Dat hebben jullie dan verkeerd gedacht,” zei ik geschrokken, je denkt toch niet dat ik zo gek ben om mezelf daar naakt aan dat kruis op te laten hangen.’
‘Doe nou niet zo flauw, zwagertje,’ zei ze vleiend, ‘je bent met je goddelijke lichaam een ideaal model, dat vind Ingrid ook.’
‘Dat laatste kan ik me niet voorstellen Ingrid kennende,’zei ik.
Lia lachte. ‘Een beetje gelijk heb je wel, maar Ingrid wil ook graag een nieuwe auto en ik zei al: deze opdracht levert goed geld op.’
Ik aarzelde. ‘Ik moet dit eerst zelf met Ingrid bespreken
Lia knikte. ‘Dat dacht ik al en ik heb Ingrid gevraagd om hier naar toe te komen, ze kan elk moment hier zijn.’
‘Als ik het doe, en let wel ik zeg áls, dan heb ik wel een aantal voorwaarden,’zei ik.’Ik ga niet aan dat kruis hangen, je zet er maar een kruk of iets dergelijks voor en da ga ik er wel met gekruiste armen voor staan.
Lia lachte. ‘Lieve schat, je weet duidelijk helemaal niets van sc***deren, dat kan niet.’
‘Je kunt die kruk toch gewoon weglaten,’zei ik, ‘zo moeilijk lijkt me dat niet.’
‘Daar gaat het niet om, het gaat om de lichaamshouding, een lichaam die gekruisigd is wordt uitgerekt en lijdt pijn, En dat is wat ik wil, nee moet, vastleggen. Mijn opdrachtgeefster wil realiteit,’zei ze.
‘Dan zoek je maar iemand anders,’zei ik.
‘Het bleken loze woorden, mijn vrouw en de nieuwe auto wonnen, de enige concessie van mijn schoonzusje was dat ik een kleine slip zou mogen aanhouden tijdens het poseren.
De volgende dag meldden Ingrid en ik me bij Lia. Lia verwees me naar een kamerscherm.
‘Daar kun je jezelf uitkleden, er ligt een slipje voor je klaar’.
Het slipje bleek een niemendalletje, een minuscuul lapje doorschijnende stof dat mijn naaktheid eerder accentueerde dan dat het iets verborg.
Vol gêne stapte ik achter het scherm vandaan, Ingrid en Lia applaudisseerden enthousiast. ‘Dapper hoor’,’prees mijn vrouw.
Lia zaaide met een zwarte bal aan een riem. ‘Mond open, zwagerlief.’ En voor ik het wist had ze de grote rubberen bal in mijn mond geperst en de riem in mijn nek vast gemaakt.
Vervolgens gespte ze me leren polsboeien om.
Ze wees naar een hoge kruk voor het kruis. ‘Ga daar maar op staan.’
Ik gehoorzaamde, wat kon ik anders?
De vrouwen plaatsen twee trapjes naast het kruis. Lia snoerde mijn rechter pols aan het kruis, mijn vrouw de linker.De trapjes werden weggeborgen en vervolgens trok Lia de kruk onder mijn voeten vandaan. Met een ruk zakte ik omlaag wat een felle pijnscheut in mijn uitgerekte armen veroorzaakte.
Maar ze was nog niet met me klaar en haalde een stel enkelboeien tevoorschijn. Ze sloot de ene boei rond mijn rechter enkel en haalde de ketting achterlangs het kruis voor ze mijn andere enkel boeide. De ketting die de boeien verbond was maar kort zodat mijn voeten achter het kruis werden getrokken wat mijn pijnlijk houding en hulpeloosheid nog accentueerde.
Daar hing ik dan, bijna naakt en volkomen weerloos aan het kruis.
We hadden afgesproken dat ik zou aangeven wanneer het ondragelijk werd, maar toen was er geen sprake geweest van de knevel in mijn mond.
Lia deed een paar stappen terug en klakte met haar tong. ‘Heel mooi, en naarmate hij langer zo hangt wordt het nog beter. De zwaartekracht doet haar werk en verergert zijn lijden met de minuut. En dat is wat ik nodig heb: het beeld van een gemartelde man.’
Ze liep naar de ezel en begon te sc***deren, terwijl mijn vrouw toekeek.
Lia had gelijk, de pijn in mijn schouders nam met de minuut toe en ik voelde een straal speeksel langs de knevel op mijn borst druipen, Ik kreunde.
Lia keek op en lachte. ‘Heel goed zwagertje, je doet het uitstekend.’
Ergens klonk een bel. ‘Ah, zei Lia, dat zullen mijn cursisten zijn, wil jij even open doen, Ingrid?’
Ik verstijfde. Het was al vernederend genoeg hier zo te kijk te moeten hangen voor mijn schoonzusje, ze zou toch niet…
Dus wel, er klonken stemmen in de gang en Ingrid kwam binnen met acht vrouwen.
Ik dacht te sterven van schaamte.
‘Ja, dit is een unieke kans voor jullie om het sc***deren naar model onder de knie te krijgen,’ zei Lia. ‘Hebben jullie fototoestellen
meegebracht zoals ik had gevraagd. Dan kunnen jullie aan de hand daarvan thuis verder werken.
De vrouwen dromden om me heen en staarden omhoog.
‘Wow,’ zei een rondborstige brunette van een jaar of veertig,’ ‘Ik maak een vergroting voor boven mijn bed, Hier word ik zo opgewonden van. Alleen jammer van die slip.’
‘O, die mag wel weg hoor,’zei mijn schoonzusje royaal, ‘dat was ik toch al van plan.’
‘Mag mijn dochter dat doen?’ vroeg de brunette.
‘Natuurlijk,’ zei Lia, er ligt daar op tafel wel een schaar.
Het meisje liep naar de tafel en pakte de schaar. Ze ging voor me op haar tenen staan en zette de schaar in de bandjes van het slipje.
Het lapje stof dwarrelde omlaag en daar hing ik dan,volledig naakt en hulpeloos gekruisigd te kijk voor een stel wildvreemde vrouwen.
Tot mijn ontzetting voelde ik een erectie ontstaan, mijn lid groeide uit tot een fier vooruit staande speer.
De vrouwen joelden en klapten uitgelaten in hun handen, fototoestellen flitsten.
De cursisten zochten nu ook hun ezels op en begonnen te schetsen. Naarmate de tijd verstreek verhevigde mijn pijn, ik kreunde, mijn hoofd zakte op mijn borst.
Ik hing nu al bijna twee uur te kijk aan dat vervloekte kruis en ik leed ondragelijk pijn. Maar mijn schoonzusje had nog meer voor mij in petto
‘Ik heb bloederige zweep striemen op zijn buik en borst nodig.’ zei ze, ‘wie van jullie wil die even voor me aanbrengen?’
‘Je bedoelt met ketchup op zo?’ vroeg de brunette.
Mijn schoonzusje schudde haar hoofd. ‘Nee het moet levensecht zijn, Daar in de hoek ligt een zweep.’
Het woord “levensecht” zal ik de rest van mijn leven haten!
Een stevig gebouwde blondine kwam achter haar ezel vandaan. ‘Ik doe het wel even, Lia’
Met de zweep in de hand kwam ze naar me toe.
Ik schudde mijn hoofd en kreunde, ze lachte en hief de zweep op.
Het volgende moment striemde het lange leer mijn borst. De pijn benam me de adem, mijn lichaam kromde zich en ondanks de bal in mijn mond krijste ik.
De tweede slag scheurde een tepel open, een bloedstraaltje sijpelde omlaag langs mijn naakte lichaam
‘Heel goed,Hilde, prees mijn schoonzus, ‘ga door.’
En dat deed ze, de volgende slagen vielen steeds lager en lager. Het striemende leer begroef zich in het gespannen vlees van mijn buik
Mijn borst en buik waren nu overdekt met bloedige striemen, maar nog bleek het niet genoeg.
Mijn beul verlegde haar aandacht nu naar mijn geslachtsdelen. Slag na slag trof mijn arme pik en ballen. Ze liet de zweep pas vallen
toen ook mijn bovenbenen overdekt waren met striemen.
Mijn hoofd was op mijn borst gezakt en ik had het gevoel dat ik ieder moment het bewustzijn kon verliezen.
Weer flitsten de fototoestellen.
Het volgende uur beleefde ik als in een trance, mijn gemartelde naakte lichaam tentoongesteld als object.
Nadat de cursisten eindelijk waren vertrokken haalden Lia en mijn vrouw me van het kruis. Ik kon niet meer op mijn benen staan en zakte voor het kruis in elkaar.
Dat alles is nu een maand geleden, mijn vrouw heeft van het geld een nieuwe auto gekocht en heeft die gister total loss gereden!
En het sc***derij: dat hangt nu in de slaapkamer van een steenrijke weduwe in een landhuis in Wassenaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *