Categories
Uncategorized

Anja

Anja
Het is donderdag, de dag waarop mijn hulp in de huishouding komt. Maar laat ik mij eerst even voorstellen. Arnold is de naam, 46 jaar en sinds 5 jaar gescheiden. Het huis waarin ik woon is gemiddeld van grootte en staat in een gewoon woonerf. Beneden gebruik ik woonkamer en keuken en boven de badkamer, een slaapkamer en een werkkamer, deels ingericht als fotostudio. Fotograferen is een uit de hand gelopen hobby van mij, waar ik uiteindelijk mijn brood mee verdien. De voordeur gaat open en enkel tellen later weer dicht, alleen wat harder dan normaal ….. of verbeeld ik me dat? Ik loop de trap af en loop Anja tegen het lijf. Ze loopt te mopperen, alleen weet ik niet op wie. “Die lul stikt maar in die spullen, ik ga niet meer terug”; kennelijk heeft ze het over haar vriend. “Problemen?” informeer ik, terwijl ik achter haar aanloop naar de keuken. “Ja, weer eens heftige ruzie en als klap op de vuurpijl heeft die me eruit gegooid” antwoordt ze. Ik schenk twee bekers koffie in en loop naar de kamer; “kom, eerst even koffie drinken”. Ze komt naast me zitten op de bank en doet het hele relaas van wat er die ochtend gebeurt is. Hoewel ik het verhaal nu maar van één kant hoor lijkt het wel me dat er een behoorlijke knauw in die relatie is gekomen. Want ze wil niet meer terug naar hem. Gaandeweg het vertellen springen de tranen in haar ogen en plotseling barst ze in snikken uit. Ik sla een arm om haar heen en ze valt tegen mijn schouder aan. Zo half zittend, half liggend laat ik haar even uithuilen. Ondertussen streel ik wat over haar hoofd en schouders. Als het ergste snikken wat tempert geef ik haar een tissue, waarmee ze haar tranen droogt. “Ik wil niet meer terug naar hem”, snikt ze tussen de tranen door, “hij bekijkt het maar.” “Waar ga je dan naartoe?” vraag ik. “Dat weet ik nog niet” en ondertussen drinkt ze wat van haar koffie en pakt een sigaret van tafel. Ik geef haar een vuurtje en opper “je mag van mij wel hier slapen als je niets anders hebt”. “Daar zal ik nog wel even over nadenken, in ieder geval bedankt voor het aanbod”. Ze zit wat voor zich uit te staren terwijl ze haar koffie opdrinkt. “Ik ga maar even mijn werk doen” zegt ze, terwijl ze haar sigaret uitdrukt. Ze snuit nog een keer haar neus en gaat aan de slag. Twee uurtjes later loopt ze de werkkamer in met twee bekers koffie en zet er een voor mij neer. “Ik heb nog eens nagedacht over jouw aanbod en ik accepteer het, want ik zou zo gauw niet weten waar ik anders naar toe moet.” “Dat is goed, heb je spullen bij je?” “Nee, ik ga zo eerst even naar huis, hij is nu toch naar zijn werk, dan pak ik al mijn kleding en zo in een paar grote tassen en dan kom ik terug.” “Moet ik mee gaan?” vraag ik, “Nee hoor, ik ben met een uurtje terug”. Terwijl Anja weg is merk ik dat ik me maar moeilijk op mijn werk kan concentreren. In het verleden heb ik vaak over haar gedroomd, me ook wel eens lekker afgetrokken terwijl ik aan haar dacht. En nu krijg ik haar zomaar in de schoot geworpen. Ze is een leuke vrouw, 34 jaar oud, iets kleiner als ik, halflang donkerblond haar en voorzien van een stel lekkere borsten, ik denk een Ccup. Verder is ze niet dik maar ook niet te mager. Haar billen zijn lekker stevig en ze heeft geen kinderen, dus zal de rest van het lichaam er ook nog wel goed uitzien. Ik schrik van de voordeur bel. Shit, dat is waar, ik heb een fotoshoot van 2 kinderen. Maar goed dat ik niet met Anja ben meegereden. Ik open de deur en een moeder met twee kinderen komt binnen. “Goedemiddag” is de wederzijdse begroeting, “dit zijn Annika en Marjolein” zegt de moeder, wijzend op haar twee dochtertjes. Ik neem hun jassen aan, hang ze op de kapstok en vraag of ze me willen volgen naar boven. Daar aangekomen open ik de studio en ontsteek een paar lampen. Nadat ik ze wat te drinken heb ingeschonken, vraag ik wat de bedoeling is. De moeder legt uit dat de foto’s voor opa en oma zijn, maar ook voor de albums van de kinderen. Dus stel ik voor om enkele opnamen te maken met de twee kinderen samen en daarna een aantal foto’s apart. Aldus geschiedt en we spreken af dat ik de proefafdrukken begin volgende week naar haar toestuur. Na een half uurtje zijn moeder en de dochters klaar en gaan weer. Even later staat Anja weer op de stoep. “Kun je me even helpen met uitladen?”. “Natuurlijk” en ik volg haar naar buiten. Tot mijn verbazing zie ik een volgeladen auto voor de deur staan. “Ik heb alles wat ik kon dragen en in de auto kon hebben maar meegenomen”. “Dan ben je nog snel terug” opper ik. We lopen een paar keer heen en weer en even later is het een kleine chaos in de woonkamer. “Eerst even wat drinken en dan gaan we opruimen. Koffie?”. “Nou ik heb meer trek in een lekker glas wijn” zegt Anja. “Ook goed, dan neem ik een biertje”. Als we zo naast elkaar op de bank zitten kijk ik haar nog eens goed aan. Het blijft een lekkere vrouw, gewoon de goede maten. Ben benieuwd waar ze gaat slapen en ik besluit de knuppel in het hoenderhok te gooien. “Heb je al bedacht waar je wilt slapen? Er zijn drie mogelijkheden, je gaat op de bank beneden, je slaapt op de logeerkamer op zolder of je slaapt bij mij.”. “Wat denk je?” kaatst Anja terug “Ik kom gewoon naast jou liggen. Je bed is groot genoeg, daar zou ik in verdwalen als ik alleen zou liggen.” “Oke, dan is het misschien wel handig als je je kleding in de linnenkast op mijn slaapkamer opbergt. Daar is toch nog ruimte over.”

Even later lopen we de spullen van Anja naar boven en ruimen het op in de kasten. Daarbij loopt ze een paar keer in de weg en geef ik haar speels een tikje op haar billen. Ze kijkt me lachend aan maar zegt niks. Weer beneden gekomen zie ik dat het al bijna 6 uur is. “Zullen we naar de chinees gaan in het winkelcentrum?”. “Is goed” zegt Anja. “Dan gaan we lopen. Het is toch dichtbij en dan kunnen we allebei wat drinken.” Zo gezegd, zo gedaan en twintig minuten later lopen we gearmd richting de chinees. Het is er niet druk en ik vraag een tafeltje een beetje achteraf, weg van het geroezemoes van de wachtende mensen voor het afhalen. Wanneer de drankjes zijn gebracht hef ik mijn glas en we proosten. “Op de toekomst, wat die ook moge brengen”. Ondertussen kijk ik naar haar, recht in de ogen en realiseer me weer dat het een knappe vrouw is, ook bij het licht van de kaarsen. “Op de toekomst” proost ze terug en we drinken een slokje. “Weet je” begin ik, “je bent een leuke vrouw, ziet er goed uit en wanneer je bij mij bent, ben je altijd vrolijk en lekker adrem”. Je glimlacht en kijkt me aan. Het is even stil en een ambulance met zwaailichten rijdt voorbij. Ik verbreek de stilte die daarop volgt, “Morgenochtend ga ik naar Ootmarsum, daar wil ik zaterdag foto’s maken op locatie voor een klant. Als je wilt kun je met me mee, dan bel ik het hotel of we de rest van het weekend kunnen blijven. Dan ben je even weg uit deze omgeving, even afleiding, even de gedachten op iets heel anders zetten”. “Dat lijkt me leuk, maar ik moet morgenochtend nog wel een mevrouw helpen met haar schoon¬maak. Om ongeveer half 11 ben ik daar klaar dus kunnen om 11 uur weg. Is dat goed?” “Voor mij wel en hoe zit je maandagochtend?”. “Maandagmiddag moet ik om twee uur weer werken”. “Mooi” zei ik “dan gaan we maandagmorgen weer terug”. We praten nog wat door over allerhande dingen en nadat de bediening het eten heeft gebracht laten we het ons smaken. Wanneer we weer thuiskomen stel ik voor dat ze even uitzoekt wat ze mee wil nemen en dat in een tas pakt. Dan doe ik hetzelfde en ga daarna even mijn fotoapparatuur voor het weekend controleren. Rond 11 uur gaan we naar beneden en ik schenk nog een drankje in. “Ik ga denk ik zo naar bed” zegt Anja half geeuwend, “Morgenochtend vroeg op”. “Oke, ik ga met je mee” en een kwartiertje later gaan we naar boven. In de slaapkamer aangekomen zeg ik “Ik slaap meestal bloot”. “Dat komt goed uit, ik ook”, is haar reactie. Waarna we lekker onder de dekens kruipen. Ik rol een beetje naar haar toe en voel haar benen tegen de mijne. We zijn allebei te moe om iets te doen en we vallen, half tegen elkaar aangelegen in slaap. De volgende morgen wordt ik wakker van haar telefoonwekker, kijk haar aan terwijl ze langzaam haar ogen opent. “Goedemorgen schoonheid”. Ze lacht, “vind je dat echt?”. “Anders zeg ik het toch niet?” Ze wil uit bed stappen maar ik pak haar beet, geef een kus op haar navel en vervolgens sabbel ik op één van haar tepels. “Ik heb zin in het weekend met jou”. “Ik ook” zegt ze “maar dan moet ik nog wel even werken”. Ze stapt uit bed en gaat richting badkamer. Ik kijk haar na en zie dat ze inderdaad nog lekker strak in haar vel zit. Zelfs de invloed van de zwaartekracht op haar borsten is nog verwaarloosbaar. Ik ga uit bed en steek mijn hoofd om de badkamerdeur. “Wat wil jij voor ontbijt?”. Een boterhammetje met een gekookt eitje vind ik lekker”. “Oke” en ik ga naar beneden om het ontbijt klaar te maken. Wanneer ze even later naar beneden komt kan ze zo aanschuiven. “Lekker” zegt ze “dat is lang geleden dat het voor me werd klaargemaakt” en een glimlach verschijnt op haar gezicht. “Je moest eens weten hoeveel zin ik heb in dat weekend met jou. Ik ga vlug naar die mevrouw, dan hoop ik ook weer snel klaar te zijn.” Ze groet me met een kus op mijn mond en met een “tot straks” gaat ze de deur uit. Ik ruim de tafel op, zet borden en bestek in de vaatwasser en ga naar boven, douchen. Wanneer ik in de badkamer kom zie ik een smiley, getekend met lippenstift op de spiegel in de badkamer. Daaronder geschreven “Love you”. Dat belooft wat denk ik en ga douchen. Even heb ik de neiging om mezelf even lekker af te trekken maar besluit het niet te doen. Je weet nooit wat het weekend nog brengt. Na het douchen en aankleden ga ik spullen pakken en als ik bijna klaar ben hoor ik de voordeur. Ik kijk op de klok en jawel, het is alweer kwart voor 11. Anja komt naar boven en ze begroet me, wederom met een kus op mijn mond. Dit keer ben ik daarop verdacht en pak haar achter haar schouders en duw mijn tong in haar mond. Onze tongen beginnen een gevecht met twee winnaars. We moet er allebei om lachen. “Kom” zeg ik, “we hebben nog een heel weekend. Spullen naar beneden en in de auto, dan gaan we naar Ootmarsum”. En zo geschiedde. De rit naar Overijssel ging voorspoedig. Onderweg nog even een keertje gestopt om een sigaretje te roken. Het was stil op die parkeerplaats en Anja kwam op zeker moment naar me toe, ging voor me staan en drukte een kus op mijn mond, direct met haar tong naar binnen. Terwijl we staan te tongen liet ik mijn handen over haar rug naar omlaag gaan, pakte haar lekkere billen en duwde haar kruis tegen de mijne aan. Een klein kreuntje ontsnapt haar lippen. Ze onderbreekt de kus en zegt “dit weekend ga ik genieten, hoe weet ik nog niet maar wel genieten”. Ze lacht, “kom, nog een stukje sturen”.

Het is drie uur als we aankomen in het hotel. Vooraf had ik al gebeld en het was geen probleem om tot maandagmorgen te blijven. We krijgen onze kamer toegewezen en het blijkt een van de grotere kamers te zijn. Een groot ruim bed, voldoende loopruimte rondom, een gezellige zithoek met TV en een hele grote badkamer. Anja is diep onder de indruk van de kamer. “Dat zal wel een hoop kosten”. “Weet ik niet, mijn opdrachtgever betaalt tot en met het ontbijt van maandagmorgen”. We geven onze spullen een plekje en ik ga douchen. Even later komt Anja de badkamer in en gaat naast mij staan onder de douche. Het is een ruime douche met twee sproeikoppen dus we kunnen er makkelijk allebei onder. Nadat we even lekker nat en warm zijn trek ik Anja naar mij toe en begin haar over haar bovenlichaam te wrijven. Eerst de rug en de billen, dan langzaam naar voren, haar borsten en ik sabbel op haar tepels. Ze is daar kennelijk gevoelig want ook nu kreunt ze, net als vanochtend. Ondertussen laat ook zij zich niet onbetuigd. Ze masseert mijn billen, komt met haar naar voren en voelt naar mijn penis, die inmiddels al keihard staat. “Lekker” mompelt ze, “krijg ik die?”. “Als jij dat wilt wel” en ik glij met mijn hand naar beneden en voel dat ze een volledig kaal geschoren kutje heeft. “Die ga ik straks even lekker verwennen” zeg ik. Ze begint me weer te tongen. We pakken een stuk zeep en beginnen elkaar te wassen, vooral de intieme plekken. Nadat we ons hebben afgespoeld en afgedroogd gaat we terug naar de slaapkamer. Ik val languit op bed en ze komt schuin bovenop me liggen. Lekker tongen is het gevolg. Het kwijl loop ons de mond uit maar daar genieten we allebei van. Ik daal af en sabbel op haar tepels. Weer kreunt ze. “Ben jij daar zo gevoelig” vraag ik. “Je moest eens weten hoe lekker ik dat vind als je daarop sabbelt” is het antwoord. Langzaam keer ik mij om en duw haar op haar rug. Ik zak met mijn mond naar beneden, even onder haar borsten door, naar haar navel en dan naar haar voeten. Dan kom ik weer omhoog langs de binnenkant van haar knieën en haar dijbenen tot net onder haar schaamlippen. Ik geef kusjes aan beide kanten en ze begint wat te kreunen. Dan zie ik haar knopje tussen de schaamlippen vandaan komen. Ik blaas er een keer tegen en ze probeert mijn hoofd ertegen aan te drukken. Afwerend blaas ik nog een keer, terwijl ik ondertussen met mijn handen haar billen stevig masseer. Mijn aandacht verleg ik langzaam naar haar aarsje, strijk erover met een duim en tegelijkertijd begin ik haar knopje te likken. Ze kreunt, kronkelt, beweegt en draait onder me, “ja, ja, ja, ga door ….. ga door ….. ik kom …… “. Ze komt heftig klaar. Haar lichaam reageert met een ejaculatie van vocht. Mijn gezicht zit onder maar ik vind het heerlijk. Wanneer ze tot rust is gekomen kruip ik langzaam weer omhoog en geef haar een zoen; ze reageert met haar tong en we liggen weer heftig te tongen. “Dit is lang geleden” zei ze, “zo klaargekomen ben ik in jaren niet meer.” We schurken lekker tegen elkaar aan waarbij ze veel aandacht aan mijn penis geeft. Ze duwt me op de rug en geeft kusjes over mijn hele lichaam. Ze kruipt langzaam naar mijn kruis begint mijn penis te verwennen. “Die ballen gaan we dit weekend even kaalscheren, dat vind ik veel lekkerder.” Ondertussen likt ze mijn eikel en zuigt ze mijn penis steeds een heel eind naar binnen. Ik voel mijn zaad borrelen en vraag haar te stoppen. “Niks daarvan, jij gaat eerst een keertje lekker klaarkomen” en ze sluit haar lippen weer om mijn inmiddels staalharde penis en begint me met stevige hand af te trekken. “Ik kom” waarschuw ik haar. Een goedkeurend gemompel hoor ik, voor mij het signaal. Vier, vijf stralen sperma schiet ik in haar mond en ze slikt alles door. Ze blijft zuigen tot de laatste druppel eruit is. Langzaam kruipt ze naar boven en geeft me een tongzoen. Ik proef mezelf. Na even lekker zo te hebben gelegen zegt ze “Kom, we gaan nog even douchen en daarna kleden we ons aan om te gaan eten”. Voor de tweede keer die dag lopen de douchestralen over onze lichamen en ik vermoed dat het niet de laatste keer dit weekend zal zijn.

Na het douchen kleden we ons aan. Ze komt voor me staan, “mag ik zo mee”. “Van mij mag jij zo mee”. Ze ziet er heerlijk uit, gewoon om op te vreten. Een topje zonder bh eronder, heel zwak zie je de tepelhoven. Daaronder een korte rok, niet echt mini maar het scheelt niet veel. En heel simpel een paar donkere lage schoenen. Er overheen een dun bloesje, waarvan de knoopjes los zijn. Gewoon lekker casual vind ik. Past goed bij mijn outfit. Gewoon een lichte lange broek met bootshoes, een overhemdje met korte mouwen en een dun colbertje. Het is uiteindelijk al bijna zomer. En echt koud is het niet meer. We lopen gearmd naar het restaurant waar slechts twee tafeltjes bezet zijn. We kiezen voor een tafeltje in de hoek, bij het raam en bestellen onze drankjes. “Die fotoshoot morgen, waar is dat of waar gaat het over?” vraagt Anja. Ik leg haar uit dat mijn klant een bedrijf is wat graszaad kweekt en een aantal varianten heeft gekweekt die het ook op de drogere grond moet doen. Daarom hebben ze hier in de buurt een aantal soorten uitgezaaid en daar ga ik foto’s van maken. Die worden vervolgens gebruikt voor een reclame folder. Het is niet de hele dag werk maar de foto’s moeten wel goed zijn. Gelukkig werkt morgen het weer mee, althans volgens de verwachtingen. Het voorgerecht wordt uitgeserveerd en na een toast beginnen we aan onze maaltijd. De smaak is goed en ondertussen praten we nog wat verder over mijn werk, zowel in het veld als wat ik in de studio doe. Anja is een aandachtig luisteraar en ik heb het idee dat het haar ook interesseert. Ondertussen drinken we onze wijn en krijgen we het hoofdgerecht. Een smakelijk stukje vlees met lekkere saus. Tijdens het eten praten we verder over koetjes en kalfjes, wederzijdse ouders die alle vier nog in leven zijn, toekomstplannen. De avond vliegt om. Als we het dessert ophebben schuif ik een stuk dichter naast haar, ze zit op een bank en sla een arm om haar heen. “Ik heb lekker gegeten” zegt ze en ze legt haar hand op mijn schoot. De verdikking die daar normaal toch al zit begint te groeien. “En dat is het ultieme dessert, voor na de maaltijd” grapt ze en knijpt er een keer hard in. “Lekker”. Ik leg mijn andere hand op haar blote dijbeen en wrijf en knijp een beetje aan de binnenkant. “Kom maar omhoog” zegt Anja en langzaam schuift mijn hand omhoog richting haar kutje, in de verwachting eerst de stof van haar slip tegen te komen. Tot mijn verbazing voel ik ineens het vocht van een bloot kutje, ze heeft geen slip aan! Ze doet haar benen wat uit elkaar en ik ga tussen haar lipjes. Ik vind haar knopje en begin er over te wrijven. Als reactie knijpt zij een keer stevig in mijn penis. Ik duw twee vingers dieper in haar kutje en ze kreunt. “Stop even, want anders ga ik je hier nog aanranden” zegt ze lachend, “laten we naar de kamer gaan”. “Is goed” zeg ik, “even de restaurantbon aftekenen”. We lopen richting de balie en de ober die ons heeft geholpen pakt de bon, ik zet mijn kamernummer en handtekening en wens de man goedenavond. Eenmaal op de kamer kost het ons 10 seconden om alle kleding van ons af te doen, waarbij Anja tot haar verbazing ontdekt dat ik ook geen onderbroek aan had. We rollen op bed en we vinden elkaar in een lekkere tongzoen. Ondertussen kneed ik beurtelings haar twee borsten. Dan gaan mijn handen omlaag en vinden haar billen. Het blijven gewoon lekkere billen en als ik langzaam naar voren ga vind ik weer die heerlijke schaamlippen. We draaien in 69 en beginnen elkaar lekker te verwennen. Mijn tong gaat telkens even langs haar knopje en dan weer zo diep mogelijk tussen haar schaamlippen. Langzamerhand wordt ze natter en natter. Het vocht loopt eruit en ik drink het als ware het nectar. Door mijn gesabbel op haar knopje, een vinger naar binnen op de g-spot en een vinger van mijn andere hand een stukje in haar anus komt Anja na enkele minuten heftig klaar. Ze sproeit mijn hele gezicht onder. Ik ga van haar af en droog mijn gezicht een beetje af met een handdoekje wat ze had klaargelegd. “Sorry hoor, maar zo heftig heb ik het nog nooit gehad en dit is de tweede keer al vandaag”. “Geeft niet” zeg ik “ik vind het wel leuk om op die manier te merken dat je het echt lekker vindt” en ik ga op mijn rug naast haar liggen. “Waar ik niet aan heb gedacht” zegt Anja “is condooms mee te nemen”. “Troost je, ik heb me jaren geleden laten steriliseren en als ik daar niets aan laat doen, kun je van mij niet in verwachting raken”. “Dat is fijn, want ik wil op deze leeftijd eigenlijk geen kinderen meer”. Zij komt wijdbeens over mij heen zitten en leidt mijn penis in haar vochtige kut. Dit is de eerste keer dat ik haar penetreer en voel gelijk dat zij nog heerlijk strak is van binnen. Ze begint langzaam op en neer te bewegen. De vochtige wanden van haar kut masseren mijn stijve penis. Ondertussen tongen we heerlijk, terwijl ik haar borsten masseer en de tepels tussen duim en wijsvinger masseer. Iedere keer als ik die tepels aanraak kreunt ze van genot. Ze voert het tempo heel langzaam op en gaat rechtop zitten. Het gevoel van haar kutwanden tegen mijn stijve is hemels en ik heb het gevoel dat ie steeds maar harder en groter wordt. Al snel voel ik wat borrelen. “Wacht even” zeg ik haar en ze blijft even stil zitten. Dan gaat ze opnieuw op en neer en de gevoelige massage zorgt er voor dat ik korte tijd later heftig en diep in haar klaar kom, terwijl zij op hetzelfde moment tot een hoogtepunt komt. Haar bekkenspieren versterken de massage. We liggen even uit te hijgen en gaan dan naar de badkamer ons wat opfrissen. We gaan terug naar bed rollen we in elkaars armen. Even kijk ik je aan en je zegt “Ik wil eigenlijk wel gaan slapen, morgen wacht weer een lange dag.” “Is goed” zeg ik en geef haar nog een lekkere tongzoen en we draaien lepeltje lepeltje tegen elkaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *