Categories
Uncategorized

SUPER BEROEP deel11

SUPER BEROEP deel11
SUPER BEROEP DEEL 11
De regisseur nam haar mobieltje ter hand, zet hem aan en trekt een foto van haar hoe ze daar helemaal omsingeld ligt door deze drie negers. Je zag duidelijk dat degene die haar neukte helemaal diep tot tegen zijn zwarte ballen tegen haar witte kont aan, in haar zat, de andere nog steeds aan een tepel sabbelt terwijl zijn hand haar andere borst stevig beet hield, en dat ze de andere nog steeds met haar hand hem stevig in haar mond houd. Je ziet duidelijk dat ze niet word gedwongen om “dit” te doen.
‘Kijk’ en hij laat deze indrukwekkende foto aan één van de cameramannen zien. Wat denken jullie beste kijkers, zal ik deze naar haar echtgenootje sturen’? en drukt vervolgens op verzenden.
‘Hoe lang zal het duren voor hij gaat bellen als hij deze zo dadelijk te zien zal krijgen?’.

Bram die nog steeds op café zit met ondertussen een paar vrienden die al hadden opgemerkt dat deze heel nerveus was. Hij kon natuurlijk niet praten over wat hem bezig hield. Plots krijgt hij een bericht op zijn telefoon met een bijlage. Hij was juist van zijn biertje aan het drinken en proest het uit als hij deze foto op zijn schermpje te zien krijgt. Dit maakte dat zijn vrienden nu erg benieuwd waren met hoe hij hierop gereageerd had.
‘Wat is het Bram een selfy naaktfoto van je madam’? grapte er ene.
‘Je moest eens weten’ flapte hij eruit zonder te beseffen wat hij hier heeft gezegd. Nu hij zag dat zijn vrienden hem heel verwonderd aankijken bij dit antwoord wist hij wat hij moet doen om hier verder geen details te moeten over geven.
Meteen verliet hij de zaak geheel onthutst bij het zien van de foto waarop hij te zien had gekregen dat zijn vrouwtje daar niet met één, maar met drie omsingeld door negers op het bed lag. Seconden lang staarde hij naar deze indrukwekkende foto en hoe ontdaan hij ook was, was hij enigszins blij, hoe raar dat dit ook klinkt, dat hij eindelijk toch nieuws had gekregen van zijn lief vrouwtje waarmee hij al meer dan een dag geen contact had gehad. Dit was nog nooit in hun, dag op dag, twintigjarige huwelijk gebeurd.
Nu hij weer een beetje op zijn positieven komt belt hij meteen naar zijn vrouw. De regisseur aan de andere kant van de grote plas ziet de foto verschijnen van Bram die hij meteen erkend door die laatste familiefoto die ze hadden gestuurd die op hun site stond.
‘Beste kijkers, dit heeft toch nog een tijdje geduurd, maar hier is hij dan, haar tot een uurtje geleden enige man die deze prachtvrouw heeft mogen neuken, is aan de lijn. Maar ik neem nog niet op, hij zal wel zo dadelijk nog een poging wagen zeker nu hij weet dat haar telefoon aanstaat’?
Niks hoorde zij van de conversatie hoe ze opging met wat die mannen hier met haar aan het doen waren. De gewaarwording was zo intens voor haar, dit had ze zelfs in haar stoutste geile droom niet gedacht hoe dit zou aanvoelen. Het voelde zo fantastisch goed aan om zo helemaal opgevuld te worden door zo een zwarte kerel.
De negers wisten wat ze te doen staan met wat de regisseur zinnens was. Als volleerde acteurs wisselden ze meteen van plaats. Degene die haar borsten zopas had verwend ruilde de plaats van degene die haar zopas diep had geneukt. Deze ging met zijn enorme wapen aan de andere kant van haar hoofd zitten en pletste zijn lul tegen haar wang aan, als het ware tegen zijn collega zijn ding aan,die zij nog steeds naarstig pijpte. Meteen grijpt ze deze met haar andere hand vast en alsof ze hem wou bedanken met wat hij daarjuist in haar onderlichaam had laten voelen begon ze deze volledig doordrenkt van haar eigenste kutsap eveneens te pijpen.
Ontredderd dat hij was drukte Bram alweer haar nummer in waarop hij nu wel contact kreeg. Het was de regisseur van dienst die hij aan de lijn kreeg, waarop meteen één van de cameramannen hem in beeld bracht:
‘Je hoeft helemaal niks te zeggen, enkel te luisteren. Je vrouwtje stelt het goed, wat zeg ik meer dan goed. Ik ben zeker dat je ze aan de andere kant hoort kreunen van het genot. Ik zou haar even willen aan de lijn geven maar zoals je zopas hebt gezien is ze nogal druk bezig en daar ze constant een enorme knoert van een lul in haar mondje heeft zou dit toch niet lukken’.
De regisseur merkt dat de dame op het bed ineens als het ware spastisch tekeer gaat. Heel dat lichaam begon te sidderen en te beven. De twee negers wisten meteen dat ze nu even niet toe was met het verder pijpen, nu had zij toch ook wel haar ademhaling niet meer onder controle. Dit was de allereerste keer dat ze klaarkomt door enkel geneukt te worden. Nog nooit was haar eigenste man hier in geslaagd.
‘Als je nog zou twijfelen of ze het goed stelt laat ik je meteen horen, uit ervaring weet ik hoe een vrouwenlichaam reageert als ze enkel en alleen door penetratie klaarkomt’, en duwt de telefoon onder haar mond.
Sprakeloos luisterde hij hoe zijn vrouw daar aan de andere kant van de wereld onafgebroken lag te zuchten te kreunen te schreeuwen alsof ze haar leven daar zo dadelijk bij laten schieten. Hij wist uit ervaring dat ze heftig, soms wel heel heftig kon zijn maar dit was van een totaal andere orde, dit had hij nooit gedacht dat dit kon. Minutenlang aanhoorde hij hoe zijn enige vrouw ooit, daar als een gewond dier lag te keer gaan, en ondanks zijn woede die hij in hem had met wat de Nederlander hem had gelapt, zit hij met een knoert van een stijve.
Alsof de regisseur dit wist zette hij het toestel weer volledig af zodat ze niet meer gestoord zouden worden en richt zich tot één van de camera’s:
‘Voila, meneertje wou zijn dame zien te keer gaan, daarvoor zal hij nog een paar dagen moeten wachten, maar nu heeft hij het toch al gehoord hoe die slet van hem ligt te kronkelen op dit bed. Wedden dat hij zo meteen met het fotootje dat ik hem stuurde voor hem zit en zich als een tiener klaar rukt’? en trekt een knipoogje naar de camera.
De neuker van dienst was ondertussen blijven doorbeuken zodat ze het onafgebroken bleef uitschreeuwen met de sensatie die ze in haar onderbuik voelde. Ze was zelfs niet in de mogelijkheid om nog iets met haar handen te doen bij de twee anderen die ondertussen hun ding maar zelf ter hand hadden genomen . Ze kneep zo hard in de lakens van het bed dat haar handen als het ware helemaal wit uitsloegen. De twee heren besloten al rukkend met deze dame haar fantastisch mooie witte borsten die langs alle kanten zwierden van het geneuk van deze toch wel erg ruige neger, te spelen.
‘Kijk hoe die melkwitte borsten te keer gaan op dat lichaam, benieuwd hoe die straks zullen te zien zijn als ze op zijn hondjes zal worden genomen’.
Ook al was hij een goede acteur die normaal uren kon doorgaan, bij deze verschrikkelijk geile dame ging dit niet lukken. Door dit nu al minutenlange orgasme gingen deze haar niet onder controle krijgende kutspieren zo hard tekeer dat het was alsof hij vacuum werd getrokken.
‘Deze haar kut werkt als een stofzuiger, dit hou ik echt niet langer vol’, waarop hij begint te brullen als een leeuw en zijn negerzaad diep bij haar naar binnen spuit. Seconden lang voelde ze straal na straal diep in haar baarmoeder naar binnen schieten.
Na een tijdje begon haar lichaam zich langzaam te herstellen en voelde ze dat hij in haar onderlichaam begon te verslappen, trekt hij zich langzaam uit haar waarop alle cameramannen zich verdringen om toch het beste beeld te kunnen nemen.
‘Hoe voelt het meisje om voor de eerste keer sperma van iemand anders dan je mannetje in je buikje te voelen, kijk eens kijkers hoe dat uit die spleet druipt’?
Hoe haar lichaam toch nog nazinderde van wat ze zopas had ondergaan zag één van de andere zijn moment gekomen om zich opnieuw te laten pijpen, en dit deed ze alweer met volle overtuiging. Ze nam deze kanjer weer in haar hand terwijl ze met haar andere zijn super grote ballen vast nam. Zelfs hier was haar handje te klein voor.
‘Die vuile slet is blijkbaar toch nog niet voldaan na dit minutenlange orgasme die ze zopas had gehad, zie ze die lul bewerken, tjonge jonge, jij hebt je beroep gemist, jij zou elke afrikaan je moeten laten neuken.
De andere was ondertussen haar nog steeds dikke klit met zijn duim en wijsvinger aan het bewerken om haar zeker in de stemming te houden,terwijl het zaad maar bleef uit haar spleet druipen.
‘Wil je weer helemaal opgevuld worden dan zal je er moeten om smeken’.
De neger die onderaan met haar bezig bleef wist dat ze dit misschien wel nooit zal doen, maar daar had hij uit ervaring wel raad mee. Telkens, alsof hij dit vrouwtje goed kende, zag hij aan haar lichaamstaal en vooral hoe ze aan die enorme pik die ze nu wel heel diep in haar mond naar binnen neemt, stopte hij als ze alweer dat bekken hoog in de lucht stak.
‘Kijk jonge dame, als jij nog eens wilt klaarkomen zul je moeten smeken dat ik je neuk’.
Vijf minuten lang liet hij haar zo zweven tussen net niet.
‘Komaan gore slet, we zien hier allemaal dat je geil lichaam naar een nieuw orgasme snakt. Je hoeft echt niet het braaf huisvrouwtje te spelen dat je misschien wel was enkele weken geleden, we weten nu perfect dat je dat niet bent. Zie je zelf bezig hoe je die dikke negerlul heel diep in je strot steekt, zeg nu maar dat je er weer één in dat neukhol van U wil.
Ze voelde dat ze helemaal gek zou worden als dit nog lang zou duren, nooit zou ze dit overwogen hebben dit te doen, dat ze “het” met meer dan één moet doen, en nu is ze eigenlijk blij dat ze er nog twee te gaan had en kijkt naar degene die haar zopas het orgasme uit haar leven had gegeven,uitgeput in de zetel zit, waar het allemaal begonnen was daar straks. Haar lichaam besliste boven haar geest. Ze stopt met zuigen en fluistert:
‘Alstublief, neuk mij’.
‘Excuseer, wat zeg je’?
Ietsje luider dan zopas herhaalt ze dit.
‘Het is precies dat je het niet echt wil, dit noem ik echt niet smeken hoor, dit moet beter, luider. Deze kamer is erg goed luiddicht gemaakt, anders hadden de buren al eens langs geweest zoals je het daarstraks uitschreeuwde. Komaan zeg nu maar eens luid wat dat pervers lijf van je wil’.
‘Ja ik wil opnieuw opgevuld worden zoals daar straks, asjeblief steek weer die dikke negerlul in mijn kut’, roept ze nu heel luid.
‘Zeg nu maar eens tegen je man die je binnen een paar dagen zal bezig zien dat het beter aanvoelt als met hem’.
‘Sorry’ alsof deze in de kamer was ‘sorry maar’
Alweer onderbrak de regisseur haar:
‘Noem zijn naam’
‘Sorry Bram, dit heb ik nog nooit gevoelt, ik wil weer geneukt worden’ schreeuwt ze het uit.
Degene die ze aan het pijpen was had nog niet de kans gehad om deze geile slet te neuken en sprak tot haar om haar als het ware nog meer te vernederen:
‘Kijk vuile hoer die je bent, ik zal je neuken maar ik wil die trouwring niet om je vingers zien als ik dat ga doen, komaan uit zeg ik’.
De andere bleef haar laten zweven ondertussen met die nu wel super grote klit die als het ware uit haar cocoon zou willen springen, en wat ze alweer niet hadden gedacht gebeurde.
‘Kijk eens aan, juist geteld 20 jaar geleden had ze deze voor het eerst om haar vinger gekregen en nu trekt ze deze voor het eerst van haar vinger, dit houden jullie toch niet voor mogelijk, dit dametje moet blijkbaar heel gefrustreerd zijn dat ze dit doet.
Dit was allemaal veel sterker dan dat ze zou willen maar haar lichaam had het volledig overgenomen van haar geest. Dit duurde nu al tien minutenlang en ze voelde als ze nu nog maar één streling over die klit zou krijgen, dat ze alweer zou klaarkomen. Nu ze de ring had uitgedaan besloten de twee negers hun activiteiten verder te zetten en brengen haar naar het uiteinde van het bed op haar kniéen .
‘Kijk hoe ze hier met die witte prachtkont hoog in de lucht zit en hoe nog steeds het sperma zijn weg zoekt naar buiten. Komaan, steek als derde man deze avond dat neukhol weer vol, dit word dan haar vierde lul ooit die ze zal voelen.
Snel stapte deze uit het bed om haar op zijn hondjes te nemen, terwijl de andere voor haar gezicht ging zitten. Maar de neuker van dienst had nog een ander ideetje eerst.
‘Die kont ziet er te wit uit voor mij’ en heeft een ferme tik met zijn grote hand op haar linker bil en doet dit vervolgens op de andere. Ze wou het uitschreeuwen van de pijn maar dit lukte niet omdat de andere haar met beide handen over zijn lul hield. De andere bleef die billen maar bewerken tot ze er bloedrood uit begonnen te zien.
‘Dit is al veel beter’ en steekt in één beweging zijn enorme grote pik in die nog steeds druipende spermakut. Ondanks de pijn die ze zopas voelde zette dit haar opnieuw in vuur en vlam, en waar ze juist was toe gedwongen, begon ze nu uit eigen beweging opnieuw verwoed te pijpen. Wat voelde ze zich weer lekker helemaal opgevuld in haar onderlichaam. De neuker van dienst bleef een paar seconden helemaal bewegingloos met zijn enorm zware balzak tegen haar witte kont aanzitten.
Zonder er toe aangezet te worden verwijderd ze de penis uit haar mond en kijkt ze om en zegt al smekend: ‘Asjeblief neuk mij’.
Dit was het wat hij wilde horen en begint als een gek in haar tekeer te gaan en nog geen tien seconden later sidderde haar hele lichaam voor de tweede keer die avond en alweer bleef haar orgasme onafgebroken aanhouden maar wat daarstraks niet lukte kon in deze positie wel, namelijk dat ze nu wel kon verder pijpen.
‘Kijk die enorme tieten te keer gaan, juist zoals ik daarstraks had voorspelt’.
De neger nog steeds zittend tussen haar hoofd nam met beide handen die enorme joekels vast. Dit was heus niet makkelijk door het gebeuk van zijn collega die maar blijft doordrammen in haar onderbuik. Beiden hadden na een halfuur nog eens van plaats verwisseld.
‘Beste kijkers, voor de tweede maal deze avond is het de beurt aan deze die haar daarstraks met zijn zwarte negerlul als het ware heeft ontmaagd. Het is aan deze om voor de tweede maal zijn potent negerzaad diep in dit onwaarschijnlijk geile kreng haar buik naar binnen te spuiten’.
Beide heren waren zo goed op elkaar afgestemd dat ze gelijktijdig klaarkomen.
‘Hou haar hoofd goed vast zodat ze geen enkel druppeltje zaad kan laten verloren gaan’.
Ze had het heel moeilijk om dit te doen, deze kanjer bleef maar spuiten, zeven acht stralen negerzaad kreeg ze in haar strot te verwerken, maar het voelde zo verdomd goed aan onderaan waar ze ook al de ene na de andere straal tot diep in haar buik naar binnen voelde spuiten dat ze dit ook deed, alsof ze hem wou bedanken met wat hij zopas had gedaan.
‘Kijk eens hier, nog nooit is er een vrouw in gelukt mijn portie zaad door te slikken. Het is enorm spijtig dat jullie de hoeveelheid zaad die ik telkens produceer bij deze blanke teven niet kunt zien. Als jullie dit met eigen ogen eens wil zien, raad ik jullie aan om eens naar ons Nederlands koppel die ons deze slet hebben geleverd, waarvoor dank als ze nog zitten te kijken, hun site te gaan, op deze haar laatste film bij “haar” gangbang heb ik heel haar gezicht ondergespoten’.
Helemaal voldaan en uitgeput legde Inge zich op haar rug, haar heel stormachtige orgasme ’s hadden hun tol geeist. Degene die vanuit de zetel had toegezien hoe de collega ’s haar ook op beurt hadden afgeneukt was daarvan al opnieuw opgewonden geworden. De regisseur zag dat hij opnieuw met een knoert van een stijve zat.
‘Nee Mike, dit zal niet meer lukken, kijk ze valt al meteen in slaap. Ik weet dat jullie graag de hele nacht zouden willen door gaan zoals jullie meestal met deze sletten doen maar je moet begrijpen wat deze zopas heeft ondergaan. Nog nooit hebben we al iemand gehad die meteen van de eerste keer drie mannen moest verwerken en jullie weten van waar deze dame komt, dit was haar eerste keer dat ze het deed met iemand anders dan haar man. Ik heb nog een klein cadeautje voor als ze morgenvroeg wakker word’.
Hij nam een soeplepel uit zijn zak en hield deze tussen haar kontgaatje en spleet. Al snel was deze helemaal volgelopen met het vermengde negerzaad van deze twee heren die haar zopas helemaal hadden volgespoten. Vervolgens legde hij deze voorzichtig op haar nachtkastje en dompelt haar trouwring erin. Voor ze met zijn allen de kamer verlaten dekt haar “eerste” man die haar had geneukt haar toe en fluistert in haar oor: ‘tot morgenvroeg’, lichtjes deed ze haar ogen nog even open, maar dit afscheid drong niet tot haar door.

Zoals jullie zien kan ik nog wat verder: gelieve me met zijn allen aan te moedigen om door te gaan.
[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *