Categories
Uncategorized

mijn dagdroom

mijn dagdroom
hier een van mijn dagdromen die zouden kunnen gebeuren als wij iets met elkaar zouden hebben.

Je hebt me gebeld dat het weer kriebelt en dat ik je moet komen verrassen.
het eerste wat ik doe als ik bij je binnen kom is je blindoeken en je naar een plaats brengen waar we kunnen spelen dit hangt natuurlijk een beekje af van jou woning en jou voorkeuren waar ik zeker rekening mee zal houden.
daar aan gekomen verwijder ik alle kleding cq de kleding die in de weg zou zitten en bind ik je handen vast zo dat je daar niets meer mee kan doen en niet in de weg zitten en ga ik je lichaam verkennen met mijn handen , tong en misschien wel een veer of rijzweep als die aanwezig is maar daar zal ik niet mee slaan alleen strelen en kribelen.
Waar bij ik je borsten en kutje de eerste tijd een beekje zal overslaan of er over heen gaan met mijn tong maar ze net niet raken zo dat je alleen mijn hete adem daar voeld
Met dit alles blijf ik lang bezig tot je je in allerlei bochten kronkel en smeekt voor meer dat zal ik dan ook doen, door je tepels te likken, er op te sabbel, en zachtjes in te bijten.
En daarna is je kutje aan de beurt die ik zal likken en vingeren en opvullen met een speeltje dindien aanwezig maar ik zorg er wel voor dat je niet klaar kom.
Dat moet nog even wachten en uiteraad kan ik wat ik met je kutje doe ook met je kontje doen als je daar voor open staat en lekker vind maar dat is aan jou.
Als je zo n beekje op klappen staat is het tijd om je te neuken wat ik dan ook ga doen maar wel heel langzaam eerst met alleen mijn eikel langzaam in en uit je kutje.
Daar na krijg je hem langzaam helemaal er in en er weer uit mocht je klaar komen is dat dan geen probleem maar ik zal niet stoppen maar gewoon door gaan tot dat ik zo heet ben dat ik me niet meer kan in houden en het tempo op voer en ik me in je leeg spuit.
Dan laat ik je even uitrusten maar de blindoek blijf om en de handen vast en als we weer een beekje op adem gekomen zijn begint het spel weer van voren af aan.
waar bij het dan mogelijk is dat ik dan het andere gaatje gebruik maar dit alleen als jij hebt aan gegeven dat jij dat wilt.
dat geld ook voor in hoe ver ik mag gaan in het vast binden en in de houdingen die ik je mag en kan leggen.

preekt dit verhaal je aan en zou je zo iets wel eens mee willen maken laat het mij dan weten kunnen we kijken wat de mogelijk heden zijn en het misschien uit laten komen.
Maar wel eerst chat en webcam contact en dan een ontmoeting op een nutrale plaats om te kijken voor de wel bekende klik zonder dat die er is gebeurd er niets en uiteraad moeten we vertrouwen in elkaar hebben wat dat is iets dat met deze spelletjes heel belangrijk is.

dan nog even dit ik ben niet bi en in prinsiepe ga ik voor een vrouw alleen maar in een zeer uitzonderlijk geval zou ik het ook wel willen doen met de vrouw van een stel terwijl de man toe kijkt maar niet mee doet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *