Categories
Uncategorized

Mijn verblijf in de Filipijnen deel 3

Mijn verblijf in de Filipijnen deel 3
Zou het zo zijn want iedereen kon haar en mij niet een gast of vriend dat vroegen ze zich openlijk af.
Kort gezegd ik was/ben gast en vriend gegiechel en lachen maar ook respectvol.
Een blanke met de ladyboy van het eiland, en dat was ik best wel trots op.
Er waren best veel mensen op het eiland, familie, vrienden, en voor degene die de Filipijnen kennen, een fiesta is eens per jaar en dan word er gedronken en gegeten en bij gepraat, zo vergeten ze de beslommeringen van het dagelijkse leven.
We ontmoeten een vriendin van haar en die was ook erg mooi om te zien, wat klein van stuk maar heerlijke borsten die zachtjes schudde als ze liep en een lekkere bolle kont, toen ze begon te praten? Een zware bastoon in haar stem, en jazeker een omgebouwde inclusief de lul eraf dus een kut zoals ze vertelde in Thailand geopereerd.
Maar echt een plaatje om te zien, Maar ik was met FH dus ik hield me op de oppervlakte en dronk er 1 extra om mijn harde lul te kalmeren.
FH had het wel in de gate maar ze regeerde spontaan van ik zorg wel dat die kleiner word dadelijk, en wreef er zachtjes over wat haar vriendin ook zag en ze lachte en vroeg is die echt altijd hard? En we lachte wat, we gingen eten en daarna liepen we mer zijn drieën naar het pension terug. Met twee knappe meiden (het is hoe je het ziet) aan beide zijde van me. Deur dicht en die 2 begonnen elkaar te kussen wat mij verbaasde, ik kuchte en ze vlogen beide om mijn hals en begonnen mij te zoenen en FH begon mij uit te kleden, ik voelde mij wat ongemakkelijk maar liet het begaan, Ik begon JL te zoenen en FH pakte mijn inmiddels harde lul uit mijn boxershort en begon stevig te pijpen, JL door de knieën en de 2 begonnen mij aan mijn ballen te likken en mijn eikel in 1 van die mondjes ooooh mijn lieve hemel wat was dat geweldig zonder jaloezie en vroom gewoon een pijpbeurt die ik nog nooit had gehad, het duurde niet lang en ik spoot de gezichtjes onder met mijn sperma en ze likte elkaars gezichtjes schoon en we kuste elkaar innig, ik had nu 2 vriendinnen hahaha.
De 2 begonnen elkaar uit te kleden en elkaars borsten te strelen JL pakte de kont van FH vast en kneep er zachtjes in en een vinger gleed over haar bilnaad en streelde zachtjes de anus wat mijn jongeheer in beweging weer bracht en FH pakte mijn half stijve lul vast en begon die hard te trekken met wat olie was dat een sein om haar ook de anus te strelen en ik begon haar te remmen en JL likte haar lul stijf en te pijpen.
JL pakte mijn lul beet en begon toen de 2 lullen van ons te pijpen en toen ging ze liggen en FH ging op haar liggen en schoof haar lul in haar kutje wat een gekreun bracht bij die 2 geile ladyboys en ze begon te stoten.
Kom zei ze neuk mij ook schat, Ik bracht mijn eikel tegen haar anus en drukte toen stevig door en omdat zei ook aan het neuken was ging die er gelijk tot mijn ballen erin, een klein gilletje en een geluk dat we haar al hadden gevingerd in dat strakke anus van haar , ooooh wat was dit lekker zeg, en ik begon zachtjes te stoten.
Maar goed dat de ramen dicht waren anders had heel het eiland mee kunnen genieten van ons gekreun en gezucht.
Zei stoten steeds harder haar lul in JL kutje daardoor hoefde ik niet meer te stoten FH tussen 2 zwetende lichamen en toen ze plotseling een gil sloeg en begon te rillen, ze spoot haar sperma in JL s kutje en toen kwam JL klaar tegelijk spoot ik mijn sperma 3 a 4 stralen diep in haar lekkere anus.
Daar lagen we dan uitgeblust en nagenietend van onze orgasmes .
Toen vertelde ze me dat ze al een jaren lange relatie hadden, sexrelatie wel te verstaan en elke keer als zei op het eiland was sex met elkaar hadden tot ze terug ging naar Mindanao omdat JL daar woonde en werkte in de verpleging.
We begonnen elkaar over weer te kussen en ik neukte het kutje Van JL zachtjes toen ze mijn lul weer stijf hadden gepijpt en strak was die kut en haar borsten wiegde zachtjes heen en weer als ik stoten, FH begon mijn anus te vingeren en toen ze haar vinger tot het tweede kootje naar binnen schoof kwam ik voor de derde keer klaar die dag en het was pas 1100 AM s’morgens dus. Vond je dat lekker vroegen ze, geweldig lekker zei ik, en ze kuste me innig en zeiden in koor, me to.
Volgende keer vertel ik verder want ik ga nu eerst feesten met die 2 kanjers op het eiland, zal wel lekker dronken worden, JL pakt haar koffer uit dus het zal morgen wel een geile bedoeling worden.

word vervolgd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *