Categories
Uncategorized

Blonde Jaloezie (Deel 1)

Blonde Jaloezie (Deel 1)
Het was warm geweest vandaag. Bijna te warm om er echt van te kunnen genieten. We zaten samen op een terrasje in de ondergaande zon, welke lange schaduwen wierp over het plein. Het ijsje in mijn hand bracht verkoeling, maar ik moest snel likken als ik wilde dat het zoete spul niet over mijn hand zou smelten. Ik genoot met volle teugen van de avondhitte die zich tegen mij aandrukte, dit soort dagen waren zeldzaam in ons landje. En het belangrijkste was dat jij naast me zat en dat ik wist dat je me in de gaten hield, hoe onopvallend je het ook kon doen. Je was er bedreven in om mij met een enkele blik te laten sidderen van genot of van angst. Ik had vroeger nooit kunnen bedenken dat ik mijn hele hebben en houden zou weggeven aan iemand en er rust voor terug zou krijgen. En toch was het zo. Ik voelde me ontspannen, kalm en uiterst tevreden. Mijn gezicht draaide zich als automatisch naar jou toen ik merkte dat je aan het staren was. Naar mij. Mijn wangen begonnen te gloeien en een beetje verlegen glimlachte ik, voor ik het laatste stukje van mijn ijs in mijn mond stopte. Heerlijk. Je gezicht verraadde me dat je zat te bedenken wat je wilde doen vanavond, ik kon niet wachten tot we thuis waren aangekomen. De koelte van de airco wegjagen met hete, bezwete lichamen.

“Willen jullie nog iets drinken?” Mijn gedachten werden opgeschikt door een van de medewerkers die uit het niets verschenen was. Mijn ogen gleden snel over haar heen, ik kon het niet laten. Ze was mooi, ze had een voluptueus lichaam met prachtige rondingen en lang, platinablond haar, bijeengebonden in een staartje. Haar rokje reikte tot net boven haar knieën en ze droeg simpele, open schoenen. Haar bloesje was net te strak gespannen om haar borsten en plakte aan haar huid door de warmte. Volle lippen, geile bruine ogen die net te lang naar jou keken naar mijn mening. Er was iets aan haar, ik kon er mijn vinger niet opleggen, maar ik mocht haar gewoon niet.
Ik schudde mijn hoofd en keek naar jou. Je had je ogen op haar gericht, je vinger gleed over je onderlip. Het was een gebaar dat je onbewust maakte als je plannetjes aan het smeden was of ergens diep over na dacht. “Ruben,” zei ik zacht, om je aandacht te trekken. Je haalde je ogen niet van haar af, maar leek wel op te schikken uit je overpeinzingen.
“Nee, we gaan zo. Kan ik pinnen?” Het meisje knikte en glimlachte haar tandpastawitte tanden bloot.
“Ja, binnen, ik zal even met je meelopen.” Nee, dat deed je niet. Snel stond ik op en stak mijn hand uit naar jou. “Doe ik wel even, ik moet toch nog naar de wc.” Het was een leugen.
Je vertelde me altijd dat ik makkelijk te lezen was voor jou en ik wist dat je nu mijn leugen door had. Ik hoopte alleen dat je de hint zou begrijpen. Je ogen flitsten naar mij en je blik vertelde me dat ik vanavond wat uit te leggen had. Het kon me niet deren, ik wilde je weg hebben van haar. Even was ik bang dat je zou weigeren, maar toen legde je toch het pasje in mijn handen.
“Volg mij maar,” klonk de stem van het meisje, duidelijk minder blij dan dat ze eerder was. Ik volgde en liet mijn ogen over haar billen glijden. Ik moest toegeven dat ze mooie billen had, rond en zacht, geaccentueerd door het rokje. Ze liep soepel en sexy, met wiegende heupen en werkte zich eenvoudig tussen de tafels door. Naast haar voelde ik me een houten plank.
“Tafel zeventien wil graag pinnen,” zei ze tegen de barman, voor ze zich omdraaide naar mij. “De toiletten zijn door die deur.” Zonder mij verder nog een blik te geven, pakte ze een dienblad vol ijskoude drankjes en liep terug naar buiten. Mijn wenkbrauwen fronsten zich, maar ik probeerde haar verder te negeren.

Als jij het mag, mag ik het ook! Ik draaide me naar de barman en glimlachte verleidelijk toen hij de mobiele pinautomaat naar me toe stak. Hij was enorm knap, donkere krullen die aan zijn gezicht plakten van de warmte, en kuiltjes in zijn wangen wanneer hij glimlachte. Slanke, lange vingers die ik expres even aanraakte toen ik de automaat van hem overnam. Eigenlijk vond ik het jammer dat je er niet bij was, ik voelde me opstandig en dat wilde ik je zeker laten weten. Ik toetste je pincode in en beet op mijn onderlip terwijl ik nogmaals mijn blik op de jongen richtte. Ik wist dat mannen daar vaak gevoelig voor waren en zijn ogen gleden ook even naar mijn mond. Het piepje mij verklapte dat de betaling was gelukt en ik gaf hem een nieuwe glimlach.
“Dankjewel schat, en een fijne avond!”
Shit… hij was homo. Balend draaide ik me om naar de toiletten en duwde de deur open. Ik hoefde helemaal niet, maar ik kon onmogelijk nu de andere kant op lopen. Ik kon mooi van de gelegenheid gebruik maken om nog wat lipglos op te doen en mijn make-up bij te werken. Ik vond het belangrijk om er goed uit te zien voor je en dit was een van de manieren waarop het kon.

Ik wilde net naar buiten stappen, toen ik je zag. Je was opgestaan en stond te praten met het meisje. Ze glimlachte en streek absoluut niet subtiel met haar vingers over haar eigen borst, van sleutelbeen tot sleutelbeen, duwde haar borsten nog even wat verder naar voren en likte over haar lippen. Je zei wat, en daar reageerde ze lachend op, terwijl ze haar blouseje iets verder open knoopte. Daarna keek ze op haar horloge en hield toen vijf vingers omhoog.
Ik begon te koken toen ik zag dat jij terug lachte en iets in haar handen drukte. Serieus? Stampend liep ik verder, drukte het pasje zonder een woord te zeggen in je broekzak en liep op hoog tempo door. Ik had hier geen zin in en ik verdiende dit ook zeker niet. Ik hoorde je stem nog een paar woorden tegen haar zeggen, voor je voetstappen achter mij klonken. Jij had langere benen en binnen enkele stappen had je mijn voorsprong al overbrugt. Ontspannen liep je naast me. Ik voelde hoe jij je arm om mijn middel probeerde te leggen, maar ik schudde het van me af en nam wat afstand.
“Roos, hou op.” Je stem klonk dreigend en streng, maar ik had geen zin om te luisteren. Het liefste was ik nu meteen door naar mijn eigen huis gegaan, maar dat zou ook zo kinderachtig zijn. Ik keek je niet aan, maar vertraagde mijn pas wel iets. Opstandig trok ik mijn haren in een simpele staart, alleen al om je te pesten. Je vond het mooier als het los over mijn schouders hing, maar het irriteerde mij. Je herkende het gebaar en ik zag vanuit mijn ooghoek dat je me strak aankeek. Mijn ogen vonden automatisch de grond voor me, maar ik wilde niet toegeven nu.

Je draaide de voordeur van slot en stapte naar binnen. Stilletjes stapte ik achter je aan, een vreemde kriebel kroop door mijn buik. Ik wist wat er ging komen, maar toch schrok ik toen je mij hardhandig met je hele lichaam tegen de muur drukte. Je trok snel het elastiekje uit mijn haar en liet me toen weer los. Met grote ogen keek ik je aan, maar zonder een woord te zeggen legde je het elastiekje op het kastje in de gang en liep de woonkamer in. Op dat moment werd er aangebeld. Omdat ik geen zin had om te wachten tot jij uit de woonkamer zou komen, draaide ik me zuchtend om en opende de deur. Het meisje van het terras stond voor me. Voor ik een woord kon zeggen, voelde ik je aanwezigheid vlak achter me en je trok de deur verder open.
“Nancy,” zei je zacht, met een grote glimlach. “Kom erin.” Je gaf haar een simpele kus op haar wang. Mijn mond viel open en ik staarde je aan. Nancy knikte, ze keek verbaasd naar mij en liep door. “We komen er zo aan, maak het jezelf gemakkelijk.” Je stem klonk warm en vrolijk terwijl je haar subtiel naar de woonkamer stuurde en de deur achter haar sloot.
“Waar ben je mee bezig?” siste ik kwaad. Het liefste wilde ik stampvoetend naar boven lopen, maar dat kon ik echt niet maken. Nonchalant haalde je je schouders op. “Ze speelt vanavond met ons mee.” Ik schudde boos mijn hoofd.
“Nee, daar heb ik geen zin in. Ik wil je voor mezelf, dat weet je. Stuur haar maar weer weg.” Ik hield mijn volume op een fluistertoon en probeerde voet bij stuk te houden, maar van binnen ging mijn hart enorm tekeer. Je hield er niet van wanneer ik je vertelde wat je moest doen. In een enkele stap stond je voor me en drukte me stevig tegen de muur. Je hand sloot zich om mijn hals en je gezicht kwam dicht bij die van mij. Je andere hand drukte mijn bovenarm tegen de muur. Op dreigende toon begon je te spreken. “Je gaat naar mij luisteren en doet wat ik zeg, meisje. Je bent in mijn huis en hebt naar mijn regels te leven.” Een rilling liep over mijn rug bij het horen van je woorden, maar ik hield mijn mond gesloten. Je verhoogde de druk op mijn keel iets, zodat ik zeker wist dat je het meende. Ik plaatste mijn hand op de hand die op mijn bovenarm drukte en probeerde die weg te trekken. “Je gaat mijn opdrachten met waardigheid vervullen, zonder aarzelen en zonder tegenstribbelen. Ik doe dit voor jou.” Nog steeds zei ik niets, ik keek je alleen aan. De spieren in mijn buik trokken samen bij het zien van je blik, ik vond het heerlijk wanneer je mij zo domineerde. Toch hield ik niet op met de druk op je hand. “Dus je gaat je gedragen als een goed meisje en je gaat zorgen dat ik trots ben op je vanavond. Begrepen?” Ik knikte, mijn mond gesloten. Eindelijk leek je door te hebben dat ik je hand van mijn arm probeerde te halen. Je liet het los en stond toe hoe ik je hand pakte, maar je ogen verlieten mijn gezicht niet. Zonder aarzelen trok ik je hand naar beneden, onder mijn rokje, en drukte het tussen mijn benen. Ik was zeiknat. Van haar en van jouw woorden. Je wenkbrauw trok omhoog, je wachtte nog steeds op antwoord, maar je blik was veranderd. Van boos en streng was het veranderd naar afwachtend en opgewonden.
“Ik begrijp het, Meneer, sorry.” Je lippen drukten ineens hard op die van mij, je zoende me intens, diep en verlangend. Mijn handen grepen je shirt vast en ik trok je dicht tegen me aan, maar jouw handen waren niet verschoven. De ene nog om mijn hals, de ander tussen mijn benen. Even plotseling als dat de zoen begon, hield het ook weer op. Hard ademend leunde je je voorhoofd tegen die van mij.
“Ik wil dat je naar binnen gaat en je excuses aanbied aan Nancy voor je gedrag. Daarna ga je naast haar zitten en je gedraagt je fatsoenlijk, begrepen?” Je stem was rauw en ongelooflijk sexy. Ik knikte en je liet me los. Daarna verdween je door een deur naar de keuken.
Ik trok mijn rokje recht en fatsoeneerde mijn haar. Een diepe zucht ontspande mijn lichaam iets en ik zette een kleine glimlach op. Ik opende de deur naar de woonkamer en stapte de koelte van de airco binnen.
“Ehm,” begon ik, om de aandacht van Nancy te trekken. Ik ging naast haar zitten en keek haar aan. “Sorry voor mijn gedrag van vandaag. Dat heb je niet verdient.” Ze glimlachte naar me, ze leek ineens een heel ander persoon. “Ik neem aan dat Ruben je niets verteld heeft, of wel?” Ik schudde vragend mijn hoofd.
“Ruben en ik kennen elkaar van heel vroeger, we waren beide beginnelingen. Ik was een sub van een vriend van hem. We hadden een keer gespeeld, maar we misten de klik. Het was ontzettend leuk voor een keertje, maar we wisten dat er toen niets meer dan dat in zat. Ik herkende hem wel, maar ik wist niet waarvan. Toen je zijn naam noemde, wist ik het.” Jouw stem klonk ineens door de kamer en deed me opschrikken.
“Jij bent ook erg veranderd, Nancy. Van stil donkerharig meisje naar platinablonde vrouw. Ik herkende je pas toen je glimlachte.” Je plaatste drie grote glazen ijskoude cola op de tafel, de ijsblokjes rinkelden zachtjes. Daarna nam je plaats in de grote stoel tegenover ons, ontspannen. Voor even bleef het stil, terwijl we rustig aan onze drankjes nipten. Ik zag aan je ogen dat je een plannetje had en ik slikte.
“Roos, kom eens hier.” Je stem verraadde dat het zo ver was, mijn ademhaling werd automatisch iets harder. Snel stond ik op en liep om de tafel heen. Ik beet op mijn lip in afwachting. Je pakte mijn hand en leidde me naar de grond voor je voeten, waar ik op mijn knieën ging zitten.
“Nancy, jij ook.” Ook zij stond op en kwam tegenover me zitten. Ik volgde haar met mijn ogen, ze was echt ongelooflijk sexy. Nu ik de jaloersheid en onzekerheid die ik eerder voelde liet varen, kon ik genieten van haar schoonheid en haar sexappeal. Voor even keken we elkaar aan en ik herkende mezelf in haar blik. Onderdanig, opgewonden en afwachtend, klaar om te luisteren naar je stem en te doen wat jij wilt dat we doen.
Je boog iets naar voren en keek naar mij. “Roos, ik wil dat je Nancy zoent.” Even keek ik je aan, maar richtte toen snel mijn blik op de prachtige Nancy. Zonder aarzelen boog ik naar voren en drukte mijn lippen op die van haar. Ze voelden anders dan die van jou, zachter en voller. Ze opende haar mond en onze tongen vonden elkaar. Zacht gleden ze over elkaar en we speelden een spel van dominantie, waarbij de een soms de overhand kreeg, soms de ander. Het was ontzettend opwindend en ik tilde mijn hand op om haar aan te raken, maar ik voelde hoe jij deze wegsloeg. Frustrerend, maar het verhoogde mijn opwinding alleen nog maar meer.

“Genoeg.” Je stem klonk plotseling en met tegenzin trok ik me terug, onze lippen namen afscheid met een vederlicht kusje. Ik glimlachte een beetje verlegen naar haar voor ik mijn blik omhoog richtte, naar jou. Afwachtend. Gespannen. Je maakte gebruik van de stilte om de spanning op te bouwen. Ik wiebelde wat zenuwachtig heen en weer, smachtend voor een opdracht of blik waar ik wat mee kon. Nancy zat je stil aan te kijken, ze was dit gewend. Zij had veel meer ervaring en dat was duidelijk.
“Bovenkleding uit,” was zijn opdracht, terwijl zijn ogen van mij naar haar schoten en weer terug. Ik twijfelde, moest ik haar shirt uit doen, of die van mezelf? Ik zag geen twijfel in de ogen van Nancy, terwijl ze de knoopjes van haar eigen blouseje los begon te maken. Voor mij was het makkelijker, ik trok soepel mijn shirt over mijn hoofd en vouwde het snel op. Ik was klaar voor Nancy op de helft was. Je had je eigen shirt ook al uitgetrokken en gaf deze woordeloos aan mij, ik legde het netjes bij mijn eigen shirt.
“Roos, sta eens op en kijk,” zei je zacht, maar je haalde je ogen niet van Nancy af. Pas toen ik op mijn voeten stond en opzij keek, zag ik waarom. Ze zat op haar knieën, handen ontspannen op haar bovenbenen, blik naar beneden en een lichte blos op haar wangen. Maar wat mijn aandacht echt trok, waren haar borsten. Vol, rond en gehuld in een prachtige BH. Ze zagen er ontzettend zacht uit en ik voelde een steek van jaloersheid door mijn lichaam schieten. Die van mij waren lang niet zo indrukwekkend. Tegelijkertijd wilde ik niets liever dan ze in mijn handen sluiten. Ik schrok van mijn eigen gedachten, dit had ik nog nooit gehad! Je keek met een oogverblindende glimlach op naar mij, je had de schok in mijn ademhaling gehoord.
“Nancy, vindt jij ook niet dat Roos teveel kleren aan heeft?” Ze keek even op naar mij en knikte snel. Ik voelde zacht haar handen om mijn linkerenkel. Automatisch legde ik mijn hand op je schouder voor steun terwijl ik mijn gewicht op mijn ene voet plaatste, je warme huid brandde onder mijn koele hand. Mijn ene schoen werd uitgetrokken en onder de tafel geplaatst, snel gevolgd door mijn andere schoen.
Daarna zag ik Nancy iets omhoog komen, zodat ze goed bij de rits van mijn rokje kon. Soepel gleed deze naar beneden, en onder de dwingende hand van Nancy, verliet dit kledingstuk mijn lichaam. Op mijn BH na, stond ik nu naakt voor haar. Het was een ontzettend opwindend gevoel en ik merkte dat ik met de seconde natter werd. Ze was nog niet terug gezakt naar haar nederige positie, en ik voelde haar hete adem op mijn huid.

“Voel maar, Nancy.” Mijn adem werd onregelmatig toen ik voorzichtige vingers tegen mijn gevoelige huid voelde. Ik had mijn hand nog niet van je schouder gehaald en daar was ik blij om. Onbewust zonken mijn nagels in je huid en mijn lichaam schokte ongecontroleerd toen haar vingers een aantal keer krachtig over mijn clitje gleden. Ik kon een kreun niet onderdrukken, mijn ogen sloten zich. Een diep verlangen binnenin mij kwam los, ik wilde meer dan dit, mijn lichaam had meer nodig. Ineens verdwenen haar vingers, ik voelde me leeg. Met een pruillipje keek ik naar beneden, je had met je hand de vingers van Nancy weggetrokken. Er was een enorme bobbel in je broek zichtbaar, die Nancy ook was opgevallen. Onschuldig grijnsde ik naar haar terwijl ik weer op mijn knieën zakte.
Tegelijk richtten we onze blik op je gezicht, onze vraag was meer dan zichtbaar. Het enige wat je deed was opstaan en knikken. Zonder een seconde te verspillen, maakte ik je riem open en trok deze langzaam uit de lusjes. Nancy knoopte je broek open en ritste de gulp naar beneden. Ik liet mijn handen over de zachte huid van je zij glijden, steeds lager terwijl ik de ene kant van je broek meenam. Nancy deed hetzelfde aan de andere kant. Bewonderend keek ik naar de erectie die voor mijn neus zichtbaar werd, gehuld in de dunne stof van je boxer. Onbewust likte ik over mijn lippen, Nancy deed hetzelfde. Je trok zelf je boxer naar beneden en ging weer zitten.

Ik wilde mijn hand uitsteken naar je penis, het strelen en aanraken, maar je maakte een waarschuwend geluid. Ik moest wachten tot ik toestemming had, dus ik zakte met tegenzin weer terug naar beneden. Mijn ogen weken geen seconde van je af, je penis klopte van opwinding en stak fier omhoog. Ik kreunde bijna van verlangen, ik moest me echt inhouden.
Je pakte het hoofd van Nancy vast en trok het langzaam dichterbij. Met grote ogen keek ik toe hoe haar mond dichter bij je penis kwam en ze haar hand op je bovenbeen legde.
“Handen op je rug. Jij ook, Roos.” Je stem was diep, je hijgde van verlangen en mijn binnenste trok samen van opwinding. Ik was zo geil dat ik bijna hier op de plaats klaar kwam. Mijn handen vouwden zich achter mijn rug om mijn polsen, zodat ik mezelf vast hield. Ik vond dit makkelijker om vol te houden wanneer ik zo opgewonden was. Dan kon ik mezelf beter onder controle houden. Nancy haakte haar vingers ineen achter haar rug en ik keek toe hoe haar tong tussen haar lippen vandaan tevoorschijn kwam. Zacht liet ze deze over je huid glijden, proevend en plagend. Je ogen sloten zich in genot, je had je hand nog steeds op haar hoofd liggen.
“Roos,” kreunde je. Dit was mijn teken, ik schoot meteen naar voren en likte de andere kant van penis. Je kreun werd luider, je plaatste je andere hand in mijn nek.

Ik vond het ongelooflijk opwindend om naar je penis te kijken van zo dicht bij, terwijl ik aan de andere kant de grote donkere ogen zag van Nancy. Ik zag hetzelfde genot wat ik binnenin mijzelf voelde. Ik zakte wat lager en likte over je balzak, zoog zacht en rook je geur. Je geile geur wat mijn opwinding alleen nog maar leek te versterken. Ik gleed terug omhoog, langs de onderkant van je penis. Mijn wang raakte die van Nancy, onze haren kriebelden op elkaar huiden, onze tongen moesten soms moeite doen om zich op je penis te concentreren en niet samen verder te gaan. Het werd een spelletje, zo vaak mogelijk contact zoeken met elkaar zonder te vergeten wat we moesten doen.

Je gekreun werd luider toen ik naar boven schoof. Ik likte het voorvocht van je eikel en concentreerde me op het gevoelige plekje onder je eikel. Daarna nam ik je in mijn mond. Zonder aarzelen drukte ik je diep in mijn keel, zo ver dat bijna je volledige lengte verdween. Nancy kreunde, alsof ze onder de indruk was, en dat was ik zelf eigenlijk ook. Nog nooit was het me gelukt om je zo diep in me te krijgen. Je hand in mijn nek duwde me nog wat dieper, je stem kreunde mijn naam. Je liet me los en ik kwam iets overeind. Terwijl ik op adem probeerde te komen, zag ik dat Nancy je wel volledig liet verdwijnen in haar keel, alsof het niets was. Ze had natuurlijk al wel veel meer ervaring dan ik. Ze kwam omhoog en ik dook er weer bovenop, vastberaden om het nog eens te proberen. Ik liet je zo diep gaan als dat ik kon en probeerde me te ontspannen. Je gekreun liet horen dat je bijna zo ver was. Ik kwam weer iets overeind, maar haalde je niet uit mijn mond. Zo hard als ik kon zoog ik op je eikel, je lichaam begon te schokken. Ik weet niet wat Nancy deed, maar je kreunen werd luider, intenser en je schokte ongecontroleerd. Uit het niets schoot je eerste lading in mijn keel. Het was zo plotseling en zo veel dat ik het bijna niet weg kon slikken. Je duwde mijn hoofd naar achter en trok Nancy dichterbij, de volgende ladingen spoot je over onze gezichten heen.

Als één bogen Nancy en ik ons weer naar voren, om de laatste druppels zaad uit je ballen te zuigen en om je penis schoon te likken. Zachtjes en liefkozend. Je probeerde weer op adem te komen en ik voelde je penis verslappen onder mijn tong. Schoner zou het niet snel worden.
Uitermate tevreden keek ik Nancy aan, zij had een prachtige gloed om zich heen hangen. Ze was nog mooier zo, met jouw zaad dat langzaam over haar gezicht naar beneden gleed, naar haar borsten. Haar wangen waren roze gekleurd van opwinding. Ik boog naar haar toe terwijl ik voelde dat je naar ons keek. Zacht liet ik mijn tong over haar huid glijden, over haar wangen, haar lippen, haar neus en haar kin, omlaag over haar borsten. Elke druppel sperma die ik kon vinden, likte ik weg, zodat ik haar schoon achter liet.
Daarna deed zij hetzelfde bij mij. Het voelde heerlijk hoe haar warme tong natte sporen achterliet op mijn verhitte gezicht. Ze likte overal, zelfs waar ik wist dat geen sperma zat. Ik beet op mijn lip toen ze lager zakte naar mijn borsten om daar de laatste druppels ook op te likken. Nog steeds hadden we onze handen op onze rug geklemd, wat het hele gevoel nog een extra lading gaf. Het was zo ontzettend geil, hier zou ik waarschijnlijk nog weken op kunnen masturberen. Langzaam kwam ze overeind zitten en keek me aan. Haar ogen waren zo mooi van zo dichtbij, zo geil en zo diepbruin dat mijn spieren samentrokken. Ik kwam dichterbij en zij had hetzelfde idee. Halverwege ontmoetten onze lippen elkaar en onze tongen deden hun best om de smaak van sperma met elkaar te delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *