Categories
Uncategorized

Buurvrouw Maja komt poolshoogte nemen

Buurvrouw Maja komt poolshoogte nemen
Buurvrouw Maja komt poolshoogte nemen

Toen een van mijn collega’s samen met zijn vrouw mijn boshuisje was komen bekijken, bleek zijn mooie vrouw Stella nymfo te zijn en op de heenvrouw in de auto haar slipje al uitgetrokken te hebben. Zelf hield hij van toekijken en aan zijn leuter trekken als ze door andere mannen geneukt wordt in haar permanent natte kutje. En ook in haar kontje.

Ze deed mijn gulp op, trok mijn broek naar beneden en mijn slip ook en nam mijn inmiddels stuiterende pik tussen haar lekkere roodgemaakte lippen. Intussen had Henk ook zijn pik uit zijn broek gehaald en was met een rustige trekbeurt begonnen, die naar ik inschatte meerdere keren per week herhaald werd, omdat ik me voor kon stellen hoe vaak hij zijn geile levensgezel liet neuken omdat ze aan hem niet genoeg had. Dat moet bijna lopende-band-werk zijn geweest.

Terwijl ik Stella’s heerlijke lippen om mijn eikel voelde sluiten en die rood werd door de lippenstift en mijn pisgaatje in opperste extase was, zag ik uit mijn ooghoeken dat ze twee van haar vingers langs haar bolle klitje in haar kutje liet glijden. Ze liet die vingers in en uit bewegen en ik hoorde meteen een soppend geluid, dat erop duidde dat ze onderweg al nat was geworden tussen haar slanke benen … en waarschijnlijk de autostoel verder bevlekt had. Arme BMW.

Ik zag dat ze op de plaats waar vroeger bij vrouwen nog wel eens een flinke pluk schaamhaar zat, helemaal kaal was en een fraaie tattoo had laten zetten van een schorpioen. Dit was dus kennelijk een gevaarlijke dame, met scherpe scharen en een giftige beet. Althans, als ik op de theorie moest afgaan en op het leven dat ik met een Schorpioen een tijdje gekend heb.

Mijn collega Henk hoorde ik inmiddels zachtjes hijgen, terwijl hij langzaam aan zijn pik bleef trekken. Ik meende al een pareltje voorvocht op zijn grote glanzende eikel te ontwaren. Verder hoorde ik natuurlijk het geile soppen van Stella’s vingers boven alles uit, terwijl ik nog steeds stevig door haar werd gepijpt. Ik kon niet wachten om mijn stijve pik in haar voorverwarmde kut te laten glijden en haar plat te neuken. Wat leek me dat heerlijk!

Op een gegeven moment stopte Stella met het heerlijke gepijp. Gelukkig maar, want ik voelde mijn zaad al aardig naar boven komen vanuit mijn al enkele dagen niet meer geleegde ballen en ik hoopte eigenlijk niet in haar mond te spuiten. Want dan moest ik vervolgens eerst weer helemaal stijf worden voordat ik haar kon neuken. Met een slappe pik zou ik ongetwijfeld steeds uit die ontzettend natte grot glippen. Niet zo handig.

Stella zei dat ik op het bankstel naast Henk moest gaan zitten en dat deed ik braaf. Ik rook de zweterige lijflucht van mijn collega, terwijl hij vrolijk verder trok aan zijn best wel lange leuter, nu ik er eens goed naar keek. Dat Stella daar niet genoeg aan had … Maar die geile nymfo ging voor mij staan, trok uitdagend aan haar dikke schaamlippen en liet zich zo over mijn stijve pik zakken. Hmmmmm, wat was ze nat en wat was dat geil!

Stella begon soepel op en neer te dansen en iedere keer als ze op het laagste punt was, klonk er gesop van haar kutje en landden haar schaamlippen hard op mijn borstelige schaamhaar. Dat geluid werd plotseling overstemd door een buitendeur die ik open hoorde gaan. Enkele seconden later zag ik Maja, de nieuwsgierige b&b-buurvrouw, binnen komen lopen. Een hevig geschrokken Henk stopte meteen met rukken aan zijn pik en keek haar zwijgend aan.

‘Sorry dat ik stoor, maar ik zag een vreemde auto staan en dacht: even poolshoogte nemen.’ De buurvrouw had een reservesleutel van het elektronische hek, voor noodgevallen. Maar dit was niet echt een noodgeval, ze was gewoon nieuwsgierig. Ze liep op Stella af, stak haar hand beleefd uit en zei: ‘Ik ben Maja, en ik heb hier verderop een b&b. En wie ben jij?.

Stella beleef gewoon op mij zitten, maar draaide haar bovenlijf en zei: ‘Ik ben Stella en dat daar is mijn man Henk’. Ze was wel gestopt met wippen, waardoor het gesop ook achterwege bleef. Maja bekeek de situatie even en het verbaasde me niet dat ze hier haar(eigen) slaatje uit ging slaan. ‘Lieve Stella, mag ik meedoen, want ik zie dat je het niet alleen met je eigen vent doet. En wat heb jij trouwens een lekker lijf, zeg!’

Wat een slijmerd, die Maja, als ze haar lusten maar kon botvieren, en dat waren er nogal wat. Wat dat betreft had ze in Stella een goede metgezel gevonden. Stella reageerde spontaan: ‘Natuurlijk mag je van mij meedoen! Wat die kerels ervan vinden, merken we vanzelf wel. Die van mij wil trouwens sowieso alleen maar toekijken. Wil jij mijn klitje likken als ik op deze pik verder dans, dan weet ik zeker dat ik vreselijk ga spuiten. Lijkt je dat niet ontzettend geil?’

Ja, dat leek Maja wel wat. Die twee kerels vond ze okay, maar die mooie Stella wilde ze wel naar een hoogtepunt likken, en daar zou vast ook wel wat voor terugkomen. Een lekker hoogtepunt voor Maja? Stella draaide zich behendig om op mijn pik, waardoor ik nu tegen haar mooie rug aankeek (en nog een fraaie tattoo zag, onderaan) en Maja heel makkelijk bij haar klitje kon komen met haar gulzige tong.

Stella begon weer zachtjes weer te wippen. Het voelde voor mij nauwelijks anders nu ze 180 graden was gedraaid. En Maja’s tong gleed nu steeds langs haar supergevoelige klitje. Dat had al vrij snel het gewenste resultaat. Terwijl ik mijn zaad nog steeds binnen kon houden, voelde ik de luid kreunende Stella schokkend klaarkomen en squirten in Maja’s mond en ook over mijn behaarde ballen.

(wordt vervolgd)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *