Categories
Uncategorized

de zus van mijn vriendin

de zus van mijn vriendin
het was op een vrijdag en ik had af gesproken met mijn vriendin, even voor een beschrijving van mij en mijn vriendin ik ben een meisje van 18 en 1,65 lang met blond haar en blauwe ogen met een cup B, en mijn vriendin is een meisje van 18 en 1,60 lang met bruin haar en groene ogen en met een cup C.
maar we hadden dus afgesproken bij haar thuis ik belde aan en haar nog thuis wonende zus deed open ze zag er uit als om door een ringetje te halen met haar donkerblonde haar in een staart en een jurk tot net over haar knieën, ze zag me staan en keerde gelijk om en zei tijdens het weg lopen kom maar binnen Sarah(mijn vriendin) is er nog niet ik antwoorden terwijl ik naar binnen liep met oké (ik was daar zo vaak het leek wel of ik er woonde) ik pakte wat te drinken en vroeg of zij ook wat wou ze wou een ice tea hebben dus ik kwam met 2 ice tea de kamer weer in en ging naast haar zitten op de bank ze was een beetje aan het zappen.
ze stopte toen ze een smsje kreeg ze zei dat dat sarah was en dat ze iets later zou komen ze moest nog wat herkansen op school ik haalde mijn schouders op als teken dat ik het niet erg vond en kijk naar Fleur terwijl ze ver der zapte het viel me toen pas op dat ze er eigenlijk best mooi uit zag.
na een tijd je op de bank gezeten te hebben vroeg ze opeens wat voor afspraak ik en sarah hadden gemaakt ik zei dat sarah had belooft me te helpen met mijn wiskunde huis werk waar ik dus echt niet goed in ben ze zei dat zij het aan sarah had uitgelegd waardoor sarah het begreep dus misschien kon ze mij ook wel helpen ik antwoorden door mijn wiskunde boek te pakken en ze zei dat we naar boven gingen daar was minder afleiding ik volgde haar naar boven natuurlijk naar haar kamer waar ik nog nooit in was geweest maar wel een lang was gelopen het was een mooie en grote kamer er stond een bureau in de hoek helemaal opgeruimd met een computer er op er stond ook een 2 persoons-bed en er was een deur naar haar eigen badkamer en inloop kast.
na één uur uitleg begon ik er wat van te snappen en dus mijn huiswerk met hulp af had gekregen ik omhelsde haar als bedankje en ze omhelsde me terug alleen toen ik los liet hield zij me in haar armen ik keek haar aan en zei dat ze me los mocht laten maar ze antwoorden me dat ze dat niet wou en keek me aan en kwam steeds dichterbij en opeens kwamen haar lippen tegen de mijne ik probeerde eerst nog tegen te stribbelen maar vond het al gauw lekker en zoende haar dus terug toen liet ze me los en stopte met me te zoen en vroeg of ik het lekker vond ik zei ja ook al was het de eerste keer dat ik met een meisje zoende ze moest er om lachen en vroeg of ik verder wilde dan alleen zoenen en zei toen ook dat zij lesbienne is ook al wist verder nog niemand dat ik zij dat ik het wel zou willen proberen maar wel beetje bij beetje weer moest ze lachen en zei dat ze mij erg leuk vond en dat ik ook haar eerste zou zij waarop ik een beetje verbaasd keek en vroeg hoe weet je dan dat je lesbienne bent ze antwoorden heel gewoon met omdat telkens als ik mezelf vinger ik aan jou moet denken en niet aan een of andere man met een pik die die hard in me zou kunnen stoppen.
toen ze dat had gezegd ging ik op haar bed zitten en moest lachen ze keek me boos aan en zei lach me niet uit ik ben nou eerlijk waarop ik op hield met lachen en zei dat ik haar niet uit lachte maar dat ik moest lachen omdat ik ook een paar keer mezelf had gevingerd met de gedachte dat zij haar vinger in mij stak daarop kwam ze op mij af gelopen en vroeg echt waar ik zei echt waar daarop sprong ze naar me toe en kuste me door de vaart die ze had gemaakt klapte we naar achter en belande ik met me rug op het bed en haar boven op me en we begonnen elkaar stukje voor stukje uit te kleden zij deed mijn shirt en mijn broek uit ik haar jurk en zag haar mooie borsten ze had geen bh aan en ik begon gelijk aan haar borsten te likken en zuigen ik hoorde haar zacht kreunen ze zei dat het oneerlijk was ik kon haar borsten wel zien maar zij de mijne niet ze duwde me plat deed mijn bh en slipje uit en deed haar eigen slipje ook uit, ze zei dat ik moest blijven liggen en dat deed ik dan ook ik zag haar knielen en voelde opeens haar tong over mijn kutje gaan en schok er eigenlijk best wel van maar ze ging aan een stuk door na een tijdje stopte ze en stopte 2 vingers in me en verluisterden in mijn oor je hebt een lekker kutje wil je hem proeven of wil je de mijne proeven ik zei dat ik de hare wel zou willen proeven ze ging met haar kutje op mijn mond zitten en na een tijdje waren we bezig met standje 69 dat was zo heerlijk.
na een kwartier waren we allebei klaargekomen en gingen we naast elkaar op haar bed liggen onder de dekens na een half uur gekletst te hebben over wat we net gedaan hadden zei zij ik ben er weer klaar voor en jij ik zei ik nog niet maar dat geeft niet ik dook onder de dekens en begon haar weer te likken en te vingeren tot ik opeens een bekende stem van de deur vandaan horde komen met de vraag of het lekker is.

wordt vervolgt ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *