Categories
Uncategorized

Een normale diner party of toch niet ?

Een normale diner party of toch niet ?
Een normale diner party of toch niet ?

Het is zaterdagmorgen, als ik de brievenbus open. Buiten de gewoonlijke rekeningen en reclame, zit er een zwarte envelop bij, die op een of andere de reden de aandacht trekt. Ik sluit de brievenbus en ga naar binnen. Ik open de zwarte envelop. Ik lees wat er staat “beste lezer, u bent uitgeloot om deel te nemen aan een exclusieve diner party.

U zult kunnen genieten van een diner dat wordt samengesteld door de beste chefs van Nederland” Nou tot dusver klinkt het goed, en ik lees verder en lees dat er tussen elke gang een pauze is met optredens van diverse artiesten. Als laatste de volgende regel. “deze unieke kans, kost slechts € 40,- per persoon incl. drank, en u kunt gedurende twee weken inschrijven voor deze unieke gelegenheid”. Ik laat het voor wat het is, maar het blijft de hele dag door mijn hoofd spoken. (ten slotte houd ik wel van een lekker hapje).

Savond’s besluit ik het eens voor te leggen aan mijn vrouw, en die reageert meteen heel enthousiast.
“Heerlijk een avondje uit, dat hebben we al lang niet meer gedaan en de prijs valt best mee toch ?”
Ik stel voor dat ik een en ander eens zal bekijken, en als de website betrouwbaar over komt, om ons in te schrijven. Op dinsdagavond vind ik eindelijk de tijd om naar de website te gaan, en deze ziet er zeer professioneel en verzorgd uit. Er staan ook foto’s van voorgaande evenementen geplaatst, en ook deze zien er goed uit.

Ik besluit de gok te wagen en schrijf ons in. Er worden wat standaard vragen gesteld, maar als ik in vul voor twee personen, wordt er ook gevraag naar het geslacht en de leeftijd. Dat vind ik een beetje vreemd, en besluit de inschrijving niet af te maken maar het contact formulier in te vullen, en te vragen waarom zij dergelijke gegevens willen hebben. Het is inmiddels al laat, en besluit te gaan slapen.
De volgende avond controleer ik mijn mail, en er is zo waar gereageerd op het contact formulier.
“Beste mijnheer…. Wij begrijpen u vraag volkomen, maar wij willen de Avond voor u zo perfect mogelijk invullen. Zo kunnen wij een match voor U maken wat betreft u tafel genoten.”

Na een en ander door gelezen te hebben, vind ik de verklaring plausibel en besluit het aanmeld formulier verder in te vullen. Ook nu weer meteen een reactie. “Beste mijnheer…… Dank voor u aanmelding, wij zullen binnen 7 dagen u een mail sturen met de voor u beschikbare data waarna u een keuze kunt maken”

Zo zeg ik tegen mijn vrouw, ik ben eens benieuwd. Het wordt wel heel professioneel aangepakt.
Er gaan een paar dagen overheen, en nieuwsgierig als ik ben check ik elke dag de mail maar niets. Langzaam aan begin ik te balen, maar ja ik heb nog niets betaald dus er is nog niets verloren. Dan op zaterdag zie ik dat er mail is. Ik kijk, en ja hoor een lijstje met diverse data, en een invullijst met betrekking op het eten, of er allergieën zijn en zo. Nou denk ik dat is wel erg zorgvuldig, en dat voor die prijs. Als ik het formulier omdraai, zie ik nog veel meer vragen staan, maar die gaan over onze interesses, hobby’s, muziek etc. En er boven staat weer de uitleg, dat dit wordt gebruikt voor het koppelen aan gelijk gestemde tafel genoten.
Ik vul samen met vrouw alle formulieren in, en druk op verzenden. Nu wordt het weer afwachten.

Op maandag krijgen we bericht dat de zaterdag over twee weken, die wij uitgezocht hadden nog beschikbaar was, en dat deze dan ook was bevestigd. De tijd en plaats zouden nog worden doorgegeven nadat de betaling was ontvangen.
Nou de rekening via telebanking betaald, en nu maar weer wachten. Twee dagen voor de bewuste zaterdag, ontvangen we per post de tickets, adres route en nog wat extra informatie. Zo staat er dat er wel wordt verwacht dat we netjes en verzorgd gekleed zijn, maar galakleding is absoluut overbodig.

De bewuste zaterdag nadert, en het kriebelt toch. Ik sta al een half uur rond te dralen, te wachten op mijn vrouw, die natuurlijk tip top uit wil zien. Als ze eindelijk naar beneden komt, zie ik dat ze haar groene jurk aan heeft (waar haar borsten goed in uitkomen) en de groene laarzen, een mooi zwarte panty maakt het compleet. Ik geef haar een zoen, en zeg dat ze er goed uitziet.

We besluiten te vertrekken, want het is toch nog een uurtje rijden, Als we bij het adres zijn aangekomen blijkt het een gigantisch landhuis te zijn, en via borden worden we naar de parkeerplaatsen geleid. Nadat we de auto hebben geparkeerd komen we via een mooi aangelegde tuin bij de ingang. Daar staat een keurige jonge dame gereed om onze jassen en tickets aan te nemen. Als ze de jassen heeft opgehangen controleert ze de tickets, en komt weer naar ons toe lopen. Volgt u maar zegt ze, dan zal ik u naar u tafel brengen. Aangekomen bij de tafel zie ik dat er reeds een stel zit, ongeveer van onze leeftijd, en ook zij ziet er goed uit. Ze stellen zich voor als John en Anita. Wij nemen plaats, en een ober komt vragen wat we willen drinken. Ik bestel een rode wijn, en mijn vrouw een sinas. (Tja iemand moet er naar huis rijden) Al snel komen we met John en Anita in gesprek, en het klikt eigenlijk goed. De tijd vliegt om, en dan wordt de amuse aangekondigd.

Ik moet zeggen heerlijk. Als de kelners weer hebben afgeruimd, verschijnt er een dansgroep op het podium. Ik moet eerlijk zijn niet mijn smaak, maar goed dat doet niets af en de geweldige avond. Ook John laat blijken dat de dansgroep wat hem beterft niet had gehoeven. De avond gaat verder, en het ene verrukkelijke gerecht na het andere wordt opgediend, en ook de optredens vallen steeds meer in de smaak. Ik vind het dan ook jammer als het dessert wordt geserveerd, want zoals in de papieren staat dat hierna nog een optreden is, en dat de avond dan wordt afgesloten.

Ondertussen hebben we al mail adres en telefoon nummers met John en Anita uitgewisseld.
En helaas als je naar je zin hebt vliegt de tijd om, er verschijnt een dame op het podium, die ongetwijfeld het einde van de avond zal aankondigen. Maar nee zij vertelt dat er nog een verassing is voor de dames. Een soort van kleine Miss verkiezing, en de winnaar krijgt een credit card ter waarde van € 250,- . Mijn vrouw kijkt mij aan, en zegt meteen , nou vergeet het maar aan een vleeskeuring ga ik niet meedoen. Anita kijkt haar verrast aan, en zegt waarom zou je niet mee doen, alle mannen hebben je allang kunnen keuren, en met een beetje geluk kun je ook nog eens met € 250,- lekker gaan shoppen.

De dame op het podium roept alle dames die willen deelnemen op om naar voren te komen, dan zal zij de regels uit leggen. Anita kijkt naar mijn vrouw, staat op neemt haar bij een hand en zegt kom op meid, wij gaan die € 250,- euro eens binnen halen.
Als alle dames op het podium staan, begint de dame uit te leggen dat ze allemaal een nummer krijgen, en dat alle heren en dames in de zaal mogen stemmen. De 10 met de meeste stemmen zullen zich moeten omkleden in een gala jurk die door de organisatie ter beschikking word gesteld. En het spel zal zich dan herhalen. De drie dames met de meeste stemmen zullen dan een credit car ter waarde van € 250,- winnen. Als er dames zijn die toch niet willen meedoen, dan kunnen deze nu van het podium gaan. Ik zie dat mijn vrouw wil weglopen, en John zegt al meteen maak je maar niet druk Anita overtuigd haar wel.

Als het Rumoer in de zaal weer gedempt is, en de dames allemaal een nummer hebben gekregen en in een lijn staan, zie ik dat mijn vrouw er net als Anita nog tussen staan. Wij worden verzocht om de stemmen uit te brengen, en een kelner komt deze ophalen en gelijktijdig worden we voorzien van een nieuw drankje, De dames verlaten het podium, en een tiental minuten later neemt de dame weer het woord. De 10 finaliste zijn bekend en komen het podium weer oplopen, en dit maal in de gala jurk, Tot onze grote verassing zijn onze dames nog beide van de partij, en ze zien er geweldig uit in de galajurken. Wel moet ik zeggen dat de jurken redelijk pikant zijn, met een diep decolleté, en een diep uitgesneden rug. En alweer worden de stembriefjes rond gebracht en worden we verzocht om onze stemmen uit te brengen. De stemmen worden opgehaald. En na enkele minuten komt er een jonge man het podium oplopen met drie enveloppen. De drie namen worden bekend gemaakt, en verhipt, Anita wordt als eerste geroepen. (ik denk bij mij zelf, jammer maar die van mij gaat dit echt niet winnen). Vervolgens wordt de naam van iets oudere dame omgeroepen, (die er overigens echt wel mag zijn hoor. Ze heeft wat rondere vormen, maar alles in de juiste proporties) En dan klinkt de laatste naam uit de speakers, en tot mijn grote verbazing is dat die van mijn vrouw. Nou zegt John, kunnen die alvast gaan afspreken wanneer ze een en ander gaan uitgeven.
De dame kondigt aan dat dit de echt het einde is van de avond, maar vertelt ons dat als er interesse is, wij ook lid kunnen worden en dat we dan 6 maal per jaar een dergelijke party kunnen bezoeken. Nou zegt John, dat lijkt mij wel wat. Als de dames omgekleed zijn, en zich weer bij ons voegen, zie we rode gezichten van de opwinding. Pff zegt mijn vrouw dat was heel spannend, en die jurk vond ik toch eigenlijk te. Maar eh was leuk. Anita knipoogt naar mij, en zegt tegen mijn vrouw, meid wat je hebt kun je laten zien daar hoef je je niet voor te schamen. We lopen samen naar de uitgang, en krijgen daar onze jassen terug, en een envelop. En de jongedame van het begin van de avond legt uit dat daar alle informatie in staat die nodig is om lid te worden.

We nemen afscheid van Joh en Anita, en preken we af dat we snel contact op zullen nemen.
Als we op de terugweg zijn, zegt mijn vrouw, dat ze het wel een leuk stel vind die John en Anita en dat de avond ook heel geslaagd was. Ik geef toe, dat het een super avond was.

Als ik in bed lig, na het heftige neukpartij met mijn vrouw, die door de hele avond zo geil als boter was geworden, vroeg ik mij toch de hele tijd af is dit nu een gewone club, of komen er nog meer verrassingen.

Zijn jullie ook benieuwd hoe dit verder gaat, nou ik hou jullie op de hoogte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *