Categories
Uncategorized

een verhaal afwisselend door de man, dan door de v

een verhaal afwisselend door de man, dan door de v
Het is vrijdagmiddag en ongelooflijk druk op de weg weet ik, we rijden door Duitsland natuurlijk. En dat gaan we doen, alleen hier is het ook zo druk en al snel staan we ook hier in de file. Het is niet zo erg we vermaken ons prima en jij hangt wat tegen mij aan, jouw warme hand is wat aan het spelen met de spieren in mijn bovenbenen. Jij zakt wat onderuit en leg jouw hoofd op mijn rechterbeen. Het linkerbeen wipt op de ritme van een gaaf jazznummer mee. Ineens duw ik mijn billen van mijn stoel waardoor jouw hoofd een stukje opgetild wordt. Je draai je hoofd om zodat je mij kunt aankijken. Ik kijkt naar jouw en met één oog naar de vrachtwagenchauffeur. Hij heeft namelijk een mooi plaatje zo van boven in de auto. Je draai je lichaam mee met het hoofd en je ligt nu op jouw rug op de bijrijdersstoel. Knieen de lucht in, je hoofd op mijn bovenbeen. Je doet je rokje omhoog, maar wil mijn slip nog niet verliezen. Mijn rechterhand dwaalt onder jouw shirt over je borsten. Zelf streel je de binnenkant van mijn dijen. De chauffeur krijgt ogen als knikkers als hij ziet wat er allemaal gebeurt naast hem.

Ik neemt jouw tepel tussen duim en wijsvinger en rolt het tussen mijn vingers tot het hard en fier omhoog steekt. Ondertussen streel jij je gevoelige lippen. Door de stof van je slip voel je hoe nat en warm jouw kut is geworden. Langzaam glijdt je hand in jouw slip en je spreid je benen nog wat meer. Als ik zie wat daar allemaal gebeurt en je hebt ook begrepen dat er een toeschouwer mee zit te kijken, komt mijn hand die van jouw vergezellen tussen je benen. Met een trotse blik in je ogen kijk je lachend door de voorruit naar de chauffeur. Mijn vinger weet precies waar het fijn is en glijdt moeiteloos bij jouw naar binnen. Direct trekt je mijn vinger ook weer terug. Heel snel komen ze met z’n tweeën terug. Het voelt zo geweldig lekker dat je jouw billen wat opduw en graag een soort van ritme zou willen aangeven. Dat sta ik natuurlijk niet toe en ik ga lekker mijn eigen gang. Je legt je hoofd in mijn nek en kijk je vol verlangen diep in de ogen aan. Ik buig mijn gezicht naar beneden en jouw warme tong verdwijnt compleet in mijn mond. Hmmmm wat ben jij lekker en wat zoen je me geweldig opwindend. Met het ritme van jouw tong echter gaan ook die twee vingers in en uit mij… Ohhh god wat geweldig lekker doe je dat… Wat verlang ik naar jouw harde lul diep in mij zeg je tegen mij en in mijn hoofd spelen zich allerlei scenario’s af waar we dit heerlijke spel nog lekkerder kunnen maken. Ik ben alleen nog niet van plan om te stoppen met vingeren… Ik hoor hoe je aan het soppen bent en kan als ik een beetje mijn best doe, zien hoe de chauffeur met open mond naar jouw druipende kut zit te kijken. En jij ziet hem ook. Hij ziet mijn pompende vingers glimmend in en uit je gaan, sneller en sneller. Jouw gekreun is al duidelijk te horen en ik zie jouw borstkast op en neer gaan in een snel stijgende ademhaling. Je houdt het bijna niet meer uit en duwt mijn vingers nog dieper in je. ‘Harder schat, neuk me harder en sneller… ik kom heerlijk klaar… door… gaan! De golven stromen door je onderlijf en steeds groter en groter worden de golven. Als je voel hoe jouw spieren ging gaan samentrekken duw je jouw billen weer de lucht in op je diep van binnen te voelen.

Ineens zijn jouw vingers weg en is zijn we weer een stukje aan het rijden…het kan in mijn boek alleen niet dat ik met dit verlangen veel langer blijf zitten. Misschien is er straks wel een parkeer plaats waar we even in het gras kunnen liggen? Vraag je.

Nee zelfs ik met mijn harde lul, kan niet wachten tot we ergens kunnen stoppen. Al speels heb je zachtjes door mijn broek even erin gebeten. Lekker hard, wachtend op je natte kut van je. We hebben geen haast meer ineens. Tijdens het langzaam rijden, neem ik tussen mijn duim en wijsvinger lekker je klitje vast en begin deze langzaam maar zeker te rollen tussen deze vingers. Het wind ons beide enorm op dat anderen ons bezig kunnen zien. Je kijkt me zo geil aan, half gesloten ogen, steeds luider kreunend. Tot je tweede orgasme nog harder door de auto klinkt. Voel je kut op volle toeren sap produceren. Heerlijk sap van je. Ik fluister hees in je oor dat ik je wil proeven, je lekker wil beffen. Je kunt zelf ook bijna niet meer wachten op een lekkere beurt. We kijken elkaar aan en denken beide hetzelfde. We gaan stoppen en wat er dan gaat gebeuren zien we wel. Het onbekende va wat gebeuren kan gaan, wind on nog meer op. Bij de eerst volgende raststette stoppen we enigszins lichtelijk opgewonden. Het verlangen naar een heerlijk orgasme, lekker soppend in de kut te willen zitten. Je te proeven, lekker met je klitje te spelen met mijn tong, terwijl in je lekker met 3-4 vingers je lekker diep aan het “onderzoeken” ben.
Gelukkig staan er wat bomen direct aan de parkeer plaats. Heerlijk de ruimte. Je trekt snel je broek weer aan en we gaan samen naar buiten. Gearmd lopen we richting het bos. Ondertussen lekker aan je bosten zitten, terwijl jij lekker aan mijn achter werk zit.
Een maal in het bos aangekomen, duurt het niet lang meer of je hebt je laten zakken, doet mijn broek naar beneden en begint mijn lekkere voorvocht van mijn eikel te likken. Langzaam langs mijn lul richting mijn ballen, welke je zachtjes in je mond neemt, terwijl je handen in achterwerk lekker aan het kneden zijn, op zoek naar mijn anus, om deze langzaam met je nagels te stimuleren. Je komt weer met je mond en tong weer boven en neemt mijn hele lul lekker in je mond. Dit word je te veel en je begint je broek uit te doen en je zelf lekker te vingeren. Het is zo geil en lekker dat gezuig van je, dat ik mijn harde lul uit je mond moet halen anders zou ik je mond helemaal vol gespoten hebben.
Ik laat je liggen en kom langzaam met mijn mond via je oorlelletje, je hete nek, naar je borsten toe. Begin lekker te happen naar je tepels, welke keihard zijn. Heerlijk om aan te zuigen. Je begint lekker te kreunen van genot. Je kut begint nog natter te worden. Loopt er echt uit. Ga door zeg je, en duwt langzaam mijn hoofd naar je kutje toe. Met langzame kringetjes om je lekker ruikende kut begin ik langzaam je lippen een voor een te likken. Dan neem ik je lippen lekker in je mond en zuig ze lekker naar binnen. Zie dat je kit lekker hard en groot is geworden. Die kan ik natuurlijk niet laten. Begin langzaam met mijn tong erover heen te likken. Het gekreun van je zegt dat je er helemaal klaar voor bent, je 3 orgasme. Zuig nu je klitje naar binnen, en stop 3 vingers diep in je. Kost helemaal geen moeite, glijden er in een keer diep in je. Voel je baarmoedermond en ga daar lekker met mij vingers langs op en neer.
En ja hoor, het gekreun wordt steeds luider, moet moeite doen om je heftig bewegende benen en heupen beneden te houden. De explosie is geweldig, je benen trillen helemaal.
Ik wil dat je me nu hard neukt, wil je in me hebben. We gaan staan tegen een boom, je tongzoent me lekker, terwijl mijn harde lid zonder moeite je natte kut vindt. Langzaam ga ik steeds dieper in je. Je kijkt me enorm geil aan met die zaad vragende ogen van je. Plotseling kijkt je enigszins verschrikt op. Je fluistert zachtjes, al kreunend in mijn oor, dat achter mij die leuke vrachtwagenchauffeur ziet staan. Je verteld me wat hij aan het doen is. Geboeid kijk je hem aan terwijl ik je aan het neuken ben. Hij is zich aan het aftrekken zeg je geil en kreunend in mijn oor.

De chauffeur komt schoorvoetend wat dichterbij. Hij vraagt jouw toestemming met een knikje. Je knikt terug dat het oke is. Het is een mooie jonge man, zijn geweldig mooie paal staat rechtop uit zijn gulp naar jouw te kijken. Je vraagt mij of ik het goed vindt met je ogen. Een intens lange tongzoen is mijn antwoord. Je warme handen liggen op mijn billen terwijl ik diep in je zit. Telkens beweeg ik maar een stukje. Vooral als ik langzaam terugtrekt uit jouw warme kut krijg je het ongelooflijk warm van alle gevoelens. Kort en hard duw ik mezelf weer diep bij je naar binnen. Mijn handen hebben allebei een bil van je te pakken en bij elke stoot trek ik je billen uit elkaar. Man wat een genot zo met jou te zijn. De chauffeur loopt om ons heen en bekijkt dit spel van alle kanten. Hij zoekt contact met jou, vraagt om toestemming mee te mogen doen. Hij knielt achter je rug en streelt jouw onderrug. gaat met zijn ruwe handen naar beneden over je billen, waar mijn handen waren. Veel zachter en vertrouwder.
Hij zoent je billen en de zachte bries maakt het natte spoor koud op je huid. Hij likt je kontgaatje met zijn lange tong terwijl ik weer je billen van elkaar trekt. Ondertussen zit ik nog diep in je. Je bent allang niet meer in staat om jezelf staande te houden en sta te trillen op je benen. Ik voelt hoe zijn tong langs mijn harde lul glijdt telkens als ik me uit je terugtrekt. Ineens voel je een vinger duwen tegen jouw sterretje, daar schrik je een beetje van en wil achterom kijken. Ik neemt jouw gezicht in mijn handen en kijk je diep in de ogen aan. Het is oke, geniet maar lekker… vertel ik je zonder woorden. Je voelt de vinger nu langzaam naar binnen gaan. Steeds een stukje verder in je strakke gaatje. Een tweede vinger dient zich aan en langzaam maar zeker zijn beide ingangen heerlijk gevuld.
De chauffeur gaat op de grond zitten en strekt zijn benen tussen onze benen in, uit. Zijn harde lul kijkt naar de hemel zie ik over je schouder. Langzaam laat ik mijn heerlijke lul uit jouw natte kutje glijden en duwt je bij je de schouders naar beneden. Ik buig door de knieën en met een beetje handhulp van de chauffeur voel je zijn harde eikel tegen je kont aanduwen. Als je nu naar beneden zak zal het helemaal in je verdwijnen. Hele kleine stukjes lul vullen je kont terwijl ik op mijn knieën tussen jouw benen gaat zitten. Mijn handen spelen met je borsten waarna mijn tong het overneemt. Mijn vingers vinden je warme kut en voel hoe de andere paal lekker diep in je zit. Steeds harder en dieper neuk hij je en ooohhh wat moet je ongelooflijk klaarkomen. Meer, harder, meer harder…. Je voelt je spieren weer samentrekken in een geweldig orgasme. Jouw geil spuit in warme golven over mijn hand. Ik weet dat dit nog maar het begin is van jouw klaarkomen en als ik stop met bewegen vraag je of ik alsjeblieft door wilt gaan. Ik duw zonder pardon hard je paal bij je naar binnen. Ik neuk je met zoveel passie en kracht…. De ene golf vocht na de andere voel ik over mijn ballen naar de grond druppen. Doordat ik je zo hard neuk is het lastig om te blijven zitten. Met de paal in je achterste ga je langzaam en voorzichtig liggen op de buik van de chauffeur. Zijn handen kneden je borsten. Ik neem plaats tussen je knieën en vul je helemaal op. Je brengt je mond tot vlak bij oor en fluistert dat je ongelooflijk gaat klaarkomen dadelijk. Dat je wilt dat ik je volspuit met mijn warme straal zaad. Met je tong in mijn mond, mijn handen op je billen voel ik hoe je lijf begint te schokken. Ook ik begin te schokken met mijn lichaam. Heerlijk knijp je mijn zaad helemaal uit me, terwijl je spieren in je kutje aan het verkrampen zijn..

Langzaam keert de rust terug in je lijf. Het schokken en de ademhaling neemt weer normale proporties aan. De chauffeur ligt echter nog rustig onder ons. Hij beweegt af en toe wat heen en weer… Jij neemt weer plaats op het plekje waar je het mooie uitzicht hebt, tussen mijn benen met zijn lul diep in mij. Ineens nemen twee grove handen mijn knieën vast en trekken ze op. Langzaam begint hij te pompen, steeds harder en langer worden de stoten. Jij kijkt gefascineerd toe hoe die man mijn kont neukt…

En wachten kun je nog even. Kijk lekker naar je en luister naar je gekreun, terwijl je anaal lekker door de man genomen wordt. Heerlijk geil om een vreemde lul in je kontje te zien pompen. Zie mijn geil samen met die van jouw uit je kutje lopen. Zie je lekkere dikke klit, welke je zachtjes met je vingers aan het bewerken bent. Merk dat je nog steeds niet genoeg hebt gehad. JE wilt gewoon meer en meer. Kruip naar je toe met mijn hoofd richting je kutje. Zie nu van dichtbij hoe je lekker geneukt wordt in je anus. Heerlijk geil gezicht, vooral omdat jij het zo geil vindt. Merk aan je ademhaling dat je volgende orgasme aan het naderen is. Bedenk me niet en wil het nog intensiever maken voor je. Ga nu lekker met mijn mond aan je klitje sabbelen., terwijl de man zijn tempo aan het verhogen is en aan zijn geluiden te horen is dat hij jou kontje bijna gaat vol spuiten, ga ik met mijn vingers lekker in je kutje. Voel de lul in je bewegen. O wat lekker geil. Ga met nog meer vingers in je tot je helemaal vol zit.En ga dan tegen zijn beweging in op en neer in je heerlijke geile natte kut. Jij houdt het niet lang meer vol en begint lekker te krampen met je kut en anus. Met een luide kreun kom je klaar, sidderend met je benen en krammend met je kut en anus. Spuit me vol zeg je tegen de man. En dat was voor hem te veel. Met een diepe grom spuit hij je darmen helemaal vol.
Helemaal gevoelig ben je, maar nog totaal niet verzadigd. Liefs wil je verder neuken. En dat weet ik van je. Als je zover bent, weet je niet van ophouden. Kun je nog uren doorgaan. Helemaal laten gaan, vol gespoten willen worden. Het geil uit je voelen lopen. Nog meer , meer meer.
Terwijl je van de man afstapt, kom je naar mij toe, terwijl zijn en mijn geil uit je loopt. Je begint mij weer te pijpen, want je wilt mijn slappe lul weer lekker hard hebben. De man laat zich ook niet onbetuigd. Staat op en loopt ook naar je toe. Terwijl hij en jij mij aan kijkt en toestemming vraagt voor meer, steekt hij ook zijn lul vlak voor je mond. Zie hoe geil je bent, en het windt mij enorm op om jou hem zijn lul weer hard te zuigen. Afwisselend de mijn en dan de zijne in je mond. Kan je kut en kont even bijkomen van de inspanning. Wetend dat het gelukkig nog niet voorbij is. We strelen voor zover het kan, je borsten, je nek en je tepels. Lekker rollen tussen onze vingers. Jij genietend van de 2 lullen die je aan het hard pijpen bent en de 4 handen die over je lichaam heen gaan.
Het duurt niet lang meer of beide lullen zijn weer op volle oorlogssterkte. Geil kijk je me aan. Ik laat je op je knieën en handen zitten. Terwijl je zijn lul nog in je mond hebt, stop ik mijn inmiddels keiharde lul lekker in je kont. Na 2 keer stoten haal ik hem eruit en stoot in 1 x diep in je kut. Heerlijk om je anus lekker open te zien staan. Door al het sperma die in je openingen zijn gespoten, ben je heerlijk nat en zonder problemen kan ik het blijven herhalen.
Af en toe laat je zijn lul even los en kijkt me geil aan en vraagt om bevestiging. Mijn geile goedkeurende blik zegt je genoeg, en je begint de vreemde lul weer met overgave te pijpen. Ineens hoor in een takje kraken achter mij. Jij hebt niks gehoord want je bent helemaal gefocust op het pijpen en het opvangen van mijn stoten. Iedere keer wachtend waarin in ik mijn lul nu weer in stop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *