Categories
Uncategorized

Hanna vervolg 2

Babes

Hanna vervolg 2
Ik ben nu een hele week in dit oord en ik ben nu aardig ingeburgerd zullen we maar zeggen. Overdag werk ik in de tuin of kas en af en toe in de keuken samen met de andere mensen maar altijd is lelie erbij om mij te behagen en bij te staan. Nu weet ik wat het inhoud om de trofee van Hanna te zijn. De mensen hier worden regelmatig flink onder handen genomen door de leiders en hun hulpjes maar mij laten ze met rust en dat maakt soms wel eens dat ik me schaam als ik bij de andere mensen ben. Ik kan er verder ook weinig aan doen dat dit zo is. Als er al wat is dat is het lelie die de klappen opvangt maar dat is haar lot zoals ze zelf zegt. Als we in bed liggen en lelie is mij aan het behagen dan probeer ik haar zoveel mogelijk lief te hebben en dat vind zij een beloning voor het lijden dat zij doet.
Vanavond is er een groot feest in het huis en de tuinen. Het is een feest dat elke maand herhaald wordt en is speciaal voor de mensen buiten deze sekte. Ja sekte is een goed woord lijkt me zo. Iedereen is bezig met het versieren van het huis en het klaarmaken van hapjes en drankjes en schoonmaken van baden en slaapvertrekken.
Het is nu een uur voor het feest gaat beginnen en ik kreeg net van lelie mijn kleding voor de avond. Zij heeft mij geholpen met aankleden en nu sta ik voor de spiegel met een zwart overhemd, een witte leren korte broek, leren zwarte handschoenen en een zwart masker over mijn hoofd. Ik heb pols en enkelboeien om en om mijn nek natuurlijk die zwarte leren band.

Het is tijd om te gaan. Lelie gaat mij voor naar de feestzaal waar lange rijen tafels staan die gedekt zijn voor het diner. Aan het eind van de zaal staat een brede tafel waar 5 brede stoelen staan die voor de leiders bestemd zijn, zegt lelie. Ik wordt achter één van de stoelen neergezet en mijn pols en voetboeien worden vastgemaakt aan de stoel. Lelie zegt dat zij achter mij blijft zitten achter het gordijn waar niemand haar en de 4 andere hulpen kan zien. De andere mensen die achter de stoelen komen te staan worden nu naar binnen gebracht. Het zijn twee mannen en twee vrouwen die ook aan de stoelen worden vastgemaakt. Een mooie jonge vrouw staat achter de middelste stoel die volgens lelie voor de hoogste leider is bedoeld. De leiders zijn allemaal vrouwen dus, nou ja, duidelijk lijkt mij.
Nu dat wij allemaal staan begint de zaal vol te stromen met mensen van buiten. Sommige van hen hebben een gezichtsmasker voor maar de meeste zij gewoon herkenbaar. Sommigen hebben leren kleding aan of zijn in smoking of avondjurken. Het is een bont gezelschap dat binnenkomt en in de zaal gaat zitten.
Nu klinkt er een gong en komen de mensen van de sekte binnen die zich langs de muren opstellen. De mannen en vrouwen stellen zich om en om op en zijn allemaal naakt.
Nu klinkt er een trompet en gaat iedereen staan. Het wordt muisstil in de feestzaal en na een paar harde slagen van een gong komen de leiders binnen die op de stoelen gaan zitten waar wij voor staan. Hanna gaat voor mij zitten en ik zie dat Dana aan de andere kant zit voor een vrouw. Als laatste gaat de hoofdleider zitten.
Ik zie dat er nog plaatsen vrij zijn aan de middelste tafel en daar gaan de hulpen zitten en ik zie ook Sara daarbij zitten die mij geen blik waardig gunt.
“ Welkom op deze avond en een goed feest.” Spreekt de hoofdleider uit en het geroezemoes begint weer toe te nemen. Grote bladen met eten worden binnengebracht en kannen met wijn en ander vocht. De mensen van de sekte helpen met het opscheppen van de borden en het inschenken van de wijn. Lelie en de andere 5 hulpen zijn achter het gordijn vandaan gekomen en maken mij en de andere mensen los om onze leiders te helpen. Ik moet goed opletten wat de andere mensen doen en lelie geeft mij ook aanwijzingen. Het vlees van Hanna moet gesneden worden en haar wijn moet ingeschonken worden en alles moet voorgeproefd worden. Ik neem net als de anderen kleine hapjes en slokjes en even later begint Hanna te eten, net als de andere leiders. Natuurlijk is het eten veilig maar het gaat om de vorm.
Iedereen eet nu, ook de mensen mogen nu eten en ook wij mogen eten aan een aparte tafel.
Plotseling hoor ik een geluid achter mij en ik zie hoe een jonge vrouw en man worden binnengebracht. De vrouw wordt op een draaischijf neergelegd die voor de tafel van de leiders is geschoven. Haar armen en benen worden vastgebonden aan de schijf zodat haar armen en benen wijd uit elkaar zijn getrokken. De man staat voor haar en kijkt de leiders aan.
De hoofdleider staat op en zegt dat deze vrouw is binnengebracht en nu aan de sekte toebehoort. Zij zal zich moeten schikken in haar lot en zij zal door de man genomen worden als eerbetoon aan de leiders. Ik krijg net als mijn vier andere lotgenoten een teken dat wij onder de tafel voor onze leiders moeten gaan zitten. Ik zit met mijn gezicht naar Hanna en schuif haar leren rok omhoog. Haar benen gaan uit elkaar en zij schuift iets onderuit op haar stoel. Mijn armen moet ik om haar heen leggen en mijn polsboeien worden vastgemaakt. Ik draai mijn hoofd iets om maar wordt meteen weer teruggedraaid door Hanna haar handen.
Dan begrijp ik wat de bedoeling is en zet mijn mond op haar kut maar ook nu wordt in naar achteren getrokken.
“ Wachten.” Sist ze.
Nu hoor ik hoe de man de opdracht krijgt om te beginnen met de vrouw en nu wordt ook mijn hoofd naar de kut van Hanna toe geduwd. Ik begin zachtjes te likken en merk meteen dat Hanna opgewonden wordt maar of het nu van mijn tong is of van het tafereel voor haar dat weet ik niet. Ik blijf in ieder geval mijn best doen en ik proef hoe het warme geil uit haar kut begint te stromen. De mensen in de zaal beginnen te klappen en te zingen maar ik kan niet horen wat ze zingen. Ik hoor wel hoe de vrouw begint te gillen en ik hoor ook het knallen van een zweep. Hanna drukt mijn hoofd steeds vaster tegen haar kut aan en het likken wordt steeds moeilijker voor mij maar ik blijf het volhouden omdat ik Hanna wil klaarlikken en haar op deze manier ook wil bedanken en het lukt me ook. Ik voel hoe ze begint te trillen en meteen krijg ik een stroomschok door mijn lichaam die ook door haar lichaam trekt en zo een extra stimulans veroorzaakt waardoor ze spuitend klaarkomt in mijn mond. Ik probeer zoveel mogelijk van haar geil op te drinken en om geen druppel te missen van haar maar toch loopt het langs mijn kin naar beneden. Heel even blijf ik stil zitten maar daarna wordt ik onder de tafel vandaan getrokken door een grote man die mij met mn buik op de tafel van de hulpen van de leiders gooit. Ik voel hoe mijn broek naar beneden wordt getrokken en iemand grijpt mijn polsen vast. Als ik opkijk zie ik het gezicht van Sara voor me die me toebijt dat ik nu wat ga beleven.
Ik kijk naar achteren en zie hoe de enorme man zijn broek uittrekt en hoe zijn pik halfgezwollen uit zijn broek komt vallen. Een van de genodigde vrouwen loopt naar hem toe en pakt zijn pik vast en begint hem te strelen en knijpt in zijn ballen.
Ik kijk naar de plaats waar Hanna hoort te zitten maar ik zie haar niet, wat ik wel zie is zijn nu harde pik die door de vrouw recht voor mijn aars wordt gezet. Ik voel hoe hij kracht zet en zijn eikel hard tegen mijn aars drukt. Ik doe mijn ogen dicht en wacht op de pijn die ik weldra zal voelen maar plotseling is de druk weg. Ik hoor hoe de man wordt weggetrokken en ik hoor de stem van Hanna die hem toesnauwt dat hij weg moet wezen. Ook hoor ik haar tegen Sara zeggen dat zij zich moet klaarmaken voor een stevige berisping van haar moeder, het hoofd.
“ Hij is een bewoner hier en niet jouw privespeeltje.” Hoor ik Sara terugroepen.
Ik zie hoe Sara naar de hoofdleider toeloopt en met haar praat.
Daarna zie ik Sara weglopen en zie dat de hoofdleider Dana bij haar roept.
Even later loopt Dana op ons af en fluistert iets bij Hanna in haar oor en die reageert geprikkeld op de boodschap.
Even later word ik beetgepakt en op de draaischijf bij de tafel neergezet. Dana heeft een breed wiel laten halen en heeft dat op de draaischijf laten zetten en ik word daar overheen gelegd. Mijn handen en voeten worden vastgemaakt en daarna laten twee mensen het wiel draaien zodat iedereen goed zicht heeft op wat er gebeurd.
“ Ik moet drie gasten hebben om te helpen.” Hoor ik Hanna zeggen.
Door het draaien van de schijf kan ik steeds even zien wat er in de zaal gebeurd en ik zie meer als drie mannen naar voren lopen.
Daarna hoor ik Hanna zeggen dat ik voor hen ben en de eerste man gaat achter mij staan en duwt zijn pik meteen diep mijn aars in. Een golf van pijn gaat door mij heen als hij zijn pik er weer uit trekt en hem er meteen weer induwt, nu met nog meer kracht. Heel even duurt de pijn voort maar nu hij mij langzaam begint te neuken zakt de pijn weg en voel ik hem in mijn aars heen en weer glijden. Heel even duurt het en daarna voel ik hoe hij zijn zaad in mijn reet spuit en meteen komt de volgende man achter mij staan en duwt zijn keiharde lul ook mijn aars in. Hij heeft langer werk maar ook hij spuit zijn zaad in mijn darmen en direct staat nummer drie achter mij die na een paar stoten al klaarkomt. Ik voel hoe het zaad langs mijn benen druipt en ik krijg braakneigingen mar ook een vreemd gevoel in mijn buik en een stijve pik die langs het ruwe wiel schuurt. Nu staat er een vierde man achter mij en die ramt zijn kleine lul in mijn aars maar hij spuit niet zijn zaad in mijn darmen maar over mijn rug. Nu voel ik iets kouds in mijn aars en het blijkt dat Hanna een grote voorbind dildo heeft voorgebonden. Langzaam begint ze mij te neuken en ik ben zo blij dat zij dit doet dat er tranen over mijn wangen lopen en doordat Hanna ook de stroom op mijn hals zet krijgt mijn hele lichaam een heerlijke tinteling en die schiet door naar mijn gezwollen lul en voor ik het weet sta ik als een wilde klaar te komen tegen het ruwe wiel terwijl de dikke dildo diep in mijn aars zit en ik het warme lichaam van Hanna tegen me aan voel.

De rest van de avond en nacht zit ik aan de tafel en eet en drink wat. Deze avond is een regelrechte orgie geworden met de gasten die de sekteleden gebruiken en misbruiken. Nu begrijp ik de gedachte achter de mensen dat ze zich moeten schikken in hun lot. Binnen en buiten is een grote massa van glimmende natte lijven en zuchtende en vooral neukende mensen. De leiders hebben zich inmiddels teruggetrokken maar hun hulpen lopen tussen de mensen door om de boel een beetje in goede banen te leiden. Ik heb Sara nog een keer voorbij zien komen maar voorlopig komt ze niet meer bij mij in de buurt, daar heeft Hanna wel voor gezorgd.

De feestavond loopt nu zo’n beetje op z’n einde en de gasten worden verzameld en naar de stad toe gereden. Meteen als iedereen de poort uit is wordt het kamp opgeruimd en daarna vertrekt iedereen naar zijn of haar slaapvertrek. Ik duik samen met lelie in bad en spoel de avond van me af. Zodra ik op bed lig masseert lelie de pijn uit mijn lichaam en vooral uit mijn billen. Daarna vallen we in slaap.

Het is nu een paar weken dat ik hier ben en ik ben me steeds meer bewust van het feit dat het best wel vreemd is dat ik door Hanna wordt voorgetrokken en dat dit niet door iedereen op prijs wordt gesteld. Ik merk steeds meer dat sommige sekteleden zich storen aan mij maar de meeste pakken het goed op. Wel moet ik uitkijken voor sommige hulpen van de leiders. Vooral Sara heeft het op mij voorzien en heeft twee metgezellen gevonden die haar helpen, ondanks het gevaar dat ze lopen als Hanna erachter komt.
Ik heb een gesprek met Hanna gehad die mij verteld heeft dat ik meer de kant van de hulpen moet kiezen en mij niet meer moet zien als een sektelid, wil ik het hier volhouden als trofee van haar. Ook lelie heeft dat idee geopperd en ik moet zeggen dat het idee mij steeds meer aantrekt.

De volgende dag heb ik weer een gesprek met Hanna. Ik vertel dat ik heb besloten dat ik de kant van de hulpen op wil. Er wordt besloten door Hanna dat ik door Dana wordt klaargestoomd voor mijn nieuwe roeping en dat de opleiding ook maar meteen moet beginnen. Dana wordt erbij geroepen en zij overlegt even met hanna. Daarna moet ik meelopen met Dana en geeft Hanna mij een bemoedigend klapje op mijn schouder en een kus op mijn wang. Ze is blij.
Dana neemt mij mee naar een vertrek ergens in het huis waar alleen de leiders en de hulpen mogen komen dus ook Sara. Maar volgens Dana moet k me daar niet druk over maken want binnenkort ben ik net zo ver als zij en door de hulp van Hanna misschien wel verder.
Ik wordt een kamer binnengebracht waar een bed, een stoel en een tv in staan. Er komt een hulp binnen die een koffer bij zich heeft. Ze maakt de koffer open en haalt er een aantal plakkers en draden uit die ze op mijn hoofd aanbrengt. Daarna pakt ze een kastje uit de koffer waar ze de draden op aan sluit en dat kastje wordt aan mijn middel bevestigd. Daarna wordt ik voor de tv neergezet en wordt er een film gestart waarin mannen en vrouwen het huis worden binnengebracht en dezelfde behandeling krijgen die ik ook heb gehad. Soms een graadje minder erg maar soms ook een graad erger. Er wordt door middel van camera’s gekeken hoe ik reageer op deze beelden en Dana legt uit dat het kastje mijn hersenactiviteit registreert zodat ze hieruit kunnen afleiden of ik geschikt ben of niet. Na deze film moet ik op het bed gaan liggen en komt er weer een hulp binnen die een klein kistje meebrengt. Dana pakt het kistje aan en de hulp verdwijnt weer. Ze haalt een gevulde spuit uit het kistje en een band. De band wordt om mijn arm getrokken en daarna zet Dana de spuit in mijn arm en drukt de inhoudt in mijn arm. Ze legt uit dat dit een lichte d**g is die mij laat hallucineren en daarna maakt ze mijn armen en benen vast aan het bed om mezelf niet te verwonden, zoals zij dat zegt. Daarna loopt ze de kamer uit en ik voel me loom worden en mijn ogen beginnen langzaam dicht te vallen. Op de achtergrond hoor ik een stem die veel lijkt op de stem die ik al heb gehoord toen ik moest leren dat ik niets meer was en mij in mijn lot moest schikken. Nu heeft de stem een andere toon en hij blijft een boodschap herhalen op een monotone toon.
“ Straf is straf. De sekte is heilig. Bescherm de sekte. Opdracht is opdracht. Straf is straf enz. enz.” De beelden blijven door mijn hoofd spelen en het lijkt wel of ik er beelden bij verzin. De beelden worden ook steeds erger en de straffen steeds harder en harder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *