Categories
Uncategorized

oprekken 13

Amateur

oprekken 13
Deel 13

Ik had in eerste instantie een stringslip aan getrokken. Maar zelfs de stringslip vond ik niet klein genoeg dus , die ik pakte een schaar en knipte de zoompjes eraf, alleen de band niet . Ik trok de slip hoog op en de zijkanten rolden vanzelf al iets op.
Als ik nu in de spiegel keek zag ik dat het strakke smalle kruisje mijn grote schaamlippen niet meer bedekte maar er half uitstaken . Nog was ik niet tevreden en knipte het binnenkruisje uit het broekje. Ik trok hem weer aan en rolde het zo strak mogelijk op.
Als je nu goed keek zag je alles zitten en zeker de ringen in mijn schaamlippen, nu was ik pas tevreden . Jos belde op en vertelde dat hij over moest werken en dat het wel acht uur of nog later zou worden. Ik baalde als een stekker want ik was zou geil als iets en verlangde naar hem. Ik ging de planten maar water geven en haalde de slang te voorschijn.
Toen ik daarmee klaar was sloot ik hem aan op de sproeier voor het gedeelte van de grasmat wat nu in de schaduw lag. Verder kon ik niets doen dus ik pakte een wijntje en ging in de zon liggen.
Ik doezelde een beetje weg in de warme zon . ” Hallo buurvrouw, lekker aan het zonnen ” hoorde ik. Ik keek op en zag de buurman over de schutting kijken. Ik weet niet hoe lang hij er al stond en van mij had kunnen genieten. Ik had gewoon mijn tepelringen in en lag behoorlijk wijdbeens.
De buurman stond ook verlekkerd naar mijn kruis te kijken. Ik richtte mij op en trok mijn benen naast mij. Ik voelde het kruis van mijn broekje in mijn kutje snijden en wist dat hij nu een goed uitzicht had. ” Ja, buurman ” antwoordde ik ” als Jos weer moet overwerken dan maak ik ook geen eten klaar ” .
“Trouwens het is toch veel te warm om iets te eten het zal wel weer een slaatje met een stukje komkommer worden ” . Ik hoorde de buurman slikken want bij het woord komkommer moest hij net zo goed als ik weer aan het vorige weekeind denken. ” Wil je soms iets drinken Hans ” vroeg ik. ” Nou ” zei hij ” peter [ dat is zijn zoon ] blijft dit weekend toch bij zijn vriendin, ik heb ook kip noch kraai om te verzorgen, dus een pilsje gaat er altijd wel in.
Terwijl hans omliep pakte ik een pilsje voor hem. Hij stond een beetje te dralen om dat er maar een stretcher stond en niet goed wist waar hij moest gaan zitten. Ik pakte een tuinstoel voor hem uit de schuur. Maar om naar de schuur te komen moest ik langs de sproeier.
En in plaats van er om heen te lopen liep ik er doorheen zodat mijn benen en broekje zeiknat werden. In de schuur zag ik dat ik nu net zo goed niets aan kon hebben, want je keek dwars door het natte broekje heen.
Ik zag de schaamlipringen en clitorisring door het broekje heen. Ik liep weer door de sproeier op de terugweg en plaatste zijn stoel tegenover mijn stretcher. Nu kon hij tenminste ongegeneerd in mijn kruis kijken. Mijn god wat was ik al geil bij de gedachten alleen al, het sap liep uit mijn kale kutje.
Hans was een vrolijk mens en maakte mij al gauw aan het lachen met enkele seksueel getinte grappen. Telkens zag ik zijn blik afdwalen naar mijn gepiercte tepels en mijn kruis. Ik verschoof een beetje en voelde dat er een grote schaamlip helemaal uit mijn broekje floepte. Het was erg warm zodat het zweet in druppels op zijn voorhoofd stond.
Ik haalde nog een pilsje voor hem en een glaasje wijn voor mij .Binnen maakte ik mijn broekje weer nat zodat hij weer zo goed als doorzichtig was . Mijn schaamlip stopte ik niet terug maar liep zo weer naar buiten.
Hans had zijn overhemd los geknoopt. ” Je mag wel wat uittrekken, hoor Hans, niemand zie je hier ook al loop je in je blote kont ” . ” Ja, hoor eens dat zal wat zijn als ik hier in mijn blootje rond gaat lopen, ik vraag aan jou toch ook niet om alles uit te trekken.
Ik ging voor hem staan zodat hij een goed uitzicht had op mijn doorzichtige broekje en de ene uit mijn broekje hangende schaamlip. ” Ik weet het goed gemaakt met je Hans, ik trek mijn broekje ook uit als jij naar huis gaat en de foto’s ophaal, en of dat je dan je zwembroek mee neem of niet zal me worst wezen.
Ik hoorde hans slikken en hij werd rood tot in zijn nek “. Eh eeeh ” begon Hans.Ondanks dat hij wist dat ik hem had gezien had hij waarschijnlijk niet zo’n directe benadering verwacht . Ja, ja, Ik heb wel gezien dat je vorige week foto’s nam, dat geef allemaal niets maar ik wil ze zelf toch ook wel even zien ” zei ik .
Eeh, ja natuurlijk haal ik ze voor je ” zei hans . Hij stond op en liep weg. Even later kwam hij terug en ik zag dat hij een bobbel in zijn broek had. Ik pakte twee pakjes met foto’s aan en zag dat hij geen zwembroek had meegebracht.
Ik wipte omhoog en stroopte mijn slipje van mijn billen. ” Nu jij ” zei ik tegen hans.
Hans maakte zijn overhemd los en trok deze uit. Ik knoopte zijn broek los en stroopte zijn broek en onderbroek tegelijk naar beneden. Zijn half stijve piemel stond naar voren en ik streek er overheen.
Met schokjes kwam hij verder omhoog. Hans ging zitten, deed zijn schoenen en sokken uit en schopte zijn broeken aan de kant. Ik deed de rugleuning van de stretcher omhoog en ging met opgetrokken benen op de stretcher zitten. Hans kon nu ongegeneerd tegen mijn kale gepiercte kut aan kijken terwijl ik de foto’s bekeek. Ik stond er mooi op met mijn halve hand in Jos zijn reet en vier vingers in mijn eigen kut.
Ook waren er foto’s bij in onze latex kleding zowel van ons samen als Jos en ik apart . Ook had hij Jos op de foto genomen met die komkommer in zijn reet terwijl ik binnen was.
Ik liet een hand naar beneden glijden en speelde met mij kutje, ook liet ik af en toe een vinger naar binnen glijden terwijl de buurman toekeek.
” Het zijn mooie foto’s, Hans, weet je wat ik dacht toen ik zag dat je ze maakte ” . Hans haalde vragend zijn handen omhoog. ” Weet je , in eerste instantie was ik hartstikke bang met wat je met de foto’s ging doen ” . ” Eeh, ja maar daar hoef je niet bang voor te zijn hoor, ik laat ze echt aan niemand zien ” zei Hans. Eh , ja maar weet je , ik zou het geil vinden als je een klein verhaaltje maakte van wat je dacht en dat met enkele niet herkenbare foto’s op stuurt naar een seksblad ” of in een of andere sexsite op internet plaatst.
Hans kon zijn oren niet geloven en keek ongelovig. ” Ja heus, dat zou ik geil vinden ” herhaalde ik . Hans boog voorover en plaatste een hand op mijn dij. ” volgens mij ben jij een heel geil wijf ” zei hans.

Ik spreidde mijn benen en schoof onderuit zodat Hans gemakkelijk bij mijn kut kon. ” Je weet niet half hoe geil ik ben ” kreunde ik en duwde mijn vulva tegen zijn hand. Hans liet er geen gras over groeien en wreef ruw over mijn kutje. Ik kreunde van geiligheid en spreidde mijn benen wijd. Hans ging op zijn knieën zitten en begon mijn kutje met lange halen te likken.
Af en toe zoog hij aan mijn klitje, schaamlippen of liet hij zijn tong diep in mijn kut verdwijnen. Geil duwde ik mijn natte kut tegen zijn mond.
Ik rilde van geiligheid en verlangde naar een dikke snikkel in mij . Ik stond op en haalde een condoom. Eerst knielde ik voor hem neer en nam zijn mooie paal in mijn mond { normale maat ongeveer 17 cm lang }. Hij had een dikke bos schaamhaar en af en toe kreeg ik een haar in mijn mond [ wel een nadeel hoor zoveel schaamhaar, [ik had liever een kale pik ].
Ik stroopte het condoom over zijn paal en trok hem op mij. Hans stootte zijn paal diep in mijn snakkend kutje. Zijn paal schoof in en uit over mijn klitje heen en in No time kwam ik snikkend en kreunend klaar terwijl hans zijn condoom vol spoot.
Hans zakte op mij neer en zijn gewicht voelde prettig aan . Hij bleef zijn stijve paal langzaam op en neer halen in mijn kutje en telkens schoof die over mijn clitoris. Bij elke haal schokte ik omhoog. Ik sloeg mijn benen op zijn rug en Hans bleef door raggen.
Het ene orgasme was nog niet weggeëbd of ik voelde de volgende al aan komen . Snikkend sloeg ik mijn nagels in zijn rug en perste met mijn hakken op zijn billen. Elke stoot die hij maakte ving ik op en zorgde dat zijn snikkel tot mijn baarmoeder stak . Weer kwam ik klaar en het geil stroomde uit mijn kut. Warm geil stroomde over mijn billen en mijn rug.
Hans zakte weer op mij neer en bleef liggen met zijn lul in mijn natte kut . Schokkend en rillend lag ik bij te komen. Met horten en stoten haalde ik adem. Hans keek mij ongerust aan maar ik kuste hem gerustellend . Hij rolde van mij af en stroopte het condoom van zijn lid . Hij liep de keuken in om het condoom weg te gooien en hoorde hoe hij zijn lid waste onder de kraan. Ik bleef liggen zo nat als ik was. Toen hans ging zitten zag ik dat mijn nagels strepen op zijn rug hadden getrokken.
Hij zei dat het niet erg was omdat hij toch geen vrouw thuis had zitten . ” Ik meende het wel ” zei ik tegen hem ” toen ik zei dat ik het geil zou vinden als je wat foto’s op zou sturen “.
Ik pakte de foto’s en gaf ze aan hem . “Zoek jij eens een paar foto’s uit ” zei ik.
Hans keek mij nog steeds ongelovig aan maar pakte de foto’s en zocht er een 15 tal uit.
Hij liet ze mij zien . Ik pakte er een paar foto’s uit waar we herkenbaar opstonden en zag dat er ook een foto van Jos met die komkommer in zijn reet bijzat en een dat hij in zijn latex slip liep met een stijve lul. Ik zei tegen hem dat ik het al leuk had gevonden dat hij ook foto’s van Jos alleen had genomen maar omdat hij die ook op wilde sturen, ik hem ervan verdacht dat hij niet vies van een man was.
Met enige horten en stoten kwam het eruit dat het voor een man alleen moeilijk was om aan zijn trekken te komen. Maar in een sexbios was hij eens aan gesproken door een man die hem wel wilde pijpen. ” Nou ” zei hij ” alle mannen hebben als jongetje wel eens met elkaar gespeeld en ik heb mij laten pijpen “. Geil keek ik hem aan. ” Heb je zelf ook wel eens iemand gepijpt, of wel eens iemand in zijn kont geneukt ” vroeg ik. Aarzelend bekende hij dat hij dat ook wel eens had gedaan.” Ik heb mij alleen nooit laten neuken ” zei hij ” dat leek mij zo pijnlijk en daar om vond ik het zo geil dat jouw man met die komkommer in zijn reet stond ” . ” Jouw man leek er zo van te genieten “.
Ik vertelde zonder schroom wat onze afspraak was. Dus alles wat jij in je kutje krijgt dat moet hij in zijn kontje kunnen hebben ” zei Hans. ” Ja, dus ook jouw lul ” zei ik terwijl ik hem aankeek. Hij verschoot en stammelde ” Eh, ja maar ik weet niet of dat ik dat zo leuk vind dat jouw man weet dat ik met jou heb liggen rommelen, want dat moet je dan toch vertellen als hij mij ziet ” . Ik dacht even na en zei dat ik daar wel wat op zou bedenken.
“Als je wilt dat we vaker wat doen moet je wel dat schaamhaar weg halen “zei ik.
Hij knikte. We bespraken welke foto’s hij op zou sturen en hij ging naar huis.
Ik borg de tuinstoelen op en keek in de vuilnisbak of dat zijn condoom niet boven op lag . Ik zag niets en vond het goed van hem dat hij er aan gedacht had om hem tussen het overige vuil te verbergen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *