Categories
Uncategorized

Carnaval deel 2

Carnaval deel 2
Bij het station aangekomen ging ze eerst even naar het toilet. Even de make up bijwerken en zich even opfrissen. Toen ze uit het toilet kwam zag ze er weer uit of er niets was gebeurd maar ze voelde zich lekker doorgeneukt. Ze ging de stationsrestauratie in en en ja hoor…. daar kwam een zwerver op haar af. Jolanda??? vroeg hij en ze knikte terwijl ze in de lach schoot. Hij gaf haar een zoen en wreef even met zijn stoppelbaardje over haar kin… Lekker hoor ! Ze keken elkaar goedkeurend aan en hij zei dat hij het helemaal zag zitten vandaag met zulk gezelschap. Ze lachte….. je hebt geen idee wat er net gebeurd is.!! Vragend keek hij haar aan en toen ze vertelde waarom ze zo laat was begonnen zijn ogen te glimmen. Hmmmm geil!!! En met die woorden pakte hij haar hand en trok haar mee….. Kom mee… we gaan kijken of we nog wat meer kunnen verdienen. Lachend liep ze met hem mee en toen ze op een rustig stukje liepen haalde ze snel haar vinger door haar nog steeds geile kutje…. Hier proef maar!!!

Ze stapten een cafe in en namen een paar biertjes. De menigte liep al te zingen en te hossen en uitgelaten deden ze mee. Ze verloren elkaar al gauw uit het oog maar ze hadden afgesproken elkaar weer op te zoeken bij de deur als het te lang duurde. Na een poosje hossen had ze dorst en ging naar hem op zoek. Daar naast de deur stond hij en ze haalde even een paar biertjes. Ze besloten ze buiten op te drinken en stonden even lekker te kletsen. Jeetje Jo, ik ben nog steeds geil van jouw verhaal vertelde hij haar en begon haar flink te zoenen. Aangezien er meer paartjes stonden te vrijen buiten viel dat natuurlijk niet op. Kom, we gaan naar een andere kroeg en innig gearmd liepen ze naar de volgende tent. Daar was het niet zo heel druk en erg donker binnen. Hmmmm leuk gevonden zei Jolanda en ze drukte zich tegen hem aan. Als je nou op die stoel gaat zitten is er niemand die het doorheeft als ik op je schoot zit…… Vuile slet lachte hij maar deed snel zijn broek open. Ze keek even om zich heen en liet zich langzaam over zijn stijve lul zakken. Haar kutje was nog nat genoeg en terwijl ze hem lekker zoende bewoog ze langzaam op en neer en heen en weer. Ze kreunde in zijn oor…. oooh schatje je zit zo lekker diep….. ik voel je overal…. Wat ze niet doorhadden was dat achter hen twee mannen kwamen staan, verkleed als politieagent. Tegelijk pakten ze ieder een arm van haar beet en trokken haar van hem af. Even leken het twee echte agenten zo in het donker en toen de ene zei dat ze mee moesten naar het bureau keken ze een beetje beteuterd. Alleei de agenten hielden een van hen vast en toen ze buiten kwamen zagen ze pas dat het niet echt was.

Kom maar even mee naar boven, daar hebben we vandaag ons bureau. Vragend keek hij haar aan… durf je??? Brutaal lachte ze naar de ene agent… waar zijn je boeien en mag ik dan je wapenstok gebruiken vroeg ze op een geil toontje. De mannen lachten…. je moet hem gebruiken!!! En ze liepen lachend met zijn vieren een trap op. Ze kwamen in een appartement en inderdaad de boeien kwamen tevoorschijn. Zo handen op je rug en klik…. daar stond ze…. Blijf maar even staan en de drie mannen begonnen haar overal te betasten. Haar blouse stond open, haar rokje was uitgedaan en daar stond ze in haar netkousen, gordeltje en zonder slipje. Ze voelde het vocht uit haar kutje glijden….. Ze pakten een stoel en haar date kleedde zich uit. Zo laten jullie maar eens zien waar jullie mee bezig waren! Gedwee liet ze zich weer zakken en deed hetzelfde wat ze in het cafe ook deed. En nu harder ! Gromde een van de agenten terwijl hij een klap op haar nog steeds vurige billen gaf….. Ze begon hem nu heel hard te berijden met haar tepels langs zijn stoppelbaardje schurend….. Steeds sneller, steeds dieper en het duurde niet lang voor ze schokkend klaarkwam……

De agenten trokken haar van zijn schoot af en gooiden haar op een bed. Zo…. nu gaan wij eens kijken hoe lekker je bent. De boeien werden losgemaakt en haar beha en blouse werden uitgetrokken. Haar handen werden aan het hoofdeinde van het bed geboeid. Gewillig lag ze daar met haar benen wijd terwijl er drie inmiddels naakte mannen om haar heen liepen die geil naar haar keken. Kan je ons hebben sletje??? Vroeg een van de mannen… Oh jaaaaah… gilde ze en hij liep naar voren. Hij pakte een wapenstok en duwde hem in haar kutje….. lekker??? en hij begon hem wild heen en weer te bewegen…. De andere man ging naast haar zitten en duwde zijn lul in haar mond. Terwijl ze geneukt werd door de wapenstok lag ze te kreunen en te pijpen….. Oooow….. dat was heerlijk!!! Jammerend stootte ze iedere keer haar onderlichaam naar voren…ze wilde meer…. maar iedere keer als ze dat deed werd de wapenstok weer teruggetrokken…

Haar “zwerver” kwam nu naast haar zitten en gretig begon ze hem weer te pijpen terwijl een van de agenten haar heerlijk begon te beffen…. Eerst haar kutje die drijfnat was en daarna voelde ze een tong over haar kontgaatje gaan. Ze had vanmorgen nog een clisma genomen en zich lekker schoongespoeld omdat ze wist dat haar afspraak gek was van anale sex. Ze maakte er dus geen probleem van en gaf zich over aan het genot van de hete natte tong die haar gaatjes vakkundig bewerkte….. Na een poosje voelde ze dat er een vinger in haar kontje werd geduwd en werd ze lekker nat gemaakt en opgerekt voor……. de wapenstok die nog spekglad was van haar kutgeil. Zonder problemen gleed hij naar binnen en toen de andere wapenstok haar kutje ingeduwd werd gilde ze het uit !!! Ooooh jaaaaah lekkerrrrrrrrrrrrrrrrr…… kreunde ze en ze kwam weer spuitend klaar….. Tering…. het hele bed is nat riep een van de agenten uit en duwde haar vriend opzij… Pijpen kreng!!! riep hij uit en ze begon hem keihard te pijpen….. Na een poosje trok hij zich terug… nee ik wil nog niet komen en hij kwam even op adem. Tijd voor een beurt zei de andere agent en hij ging voor haar op zijn knieen zitten. Hij trok haar over zijn bovenbenen en begon haar als een bezetene te neuken terwijl de andere twee mannen toekeken…. Zullen we haar helemaal gek neuken jongens???? Lachte hij en begon haar klitje te bewerken… ze gilde het uit…. kom je weer bijna schatje??? en jolanda smeekte hem…. ga door.. laat me komen… ik kom bijna…. alsjeblieft!!!! Hij ging lekker door en brullend kwam ze weer klaar… Hij trok zich terug en de volgende klom op zijn plekje…. De mannen zorgden dat zij het ene orgasme na het andere kreeg terwijl ze zichzelf iedere keer op tijd terugtrokken. Jolanda lag in een roes op een drijfnat bed…. te zweten…. te hijgen, te kreunen, schor van het schreeuwen en na een tijdje kon je zien dat ze op was. Ze kreeg even wat te drinken en ze vroegen wat ze graag wilde…. Ik wil een sandwich bekende ze…. Jullie hebben alledrie een superlekkere lul en ik wil ze alledrie tegelijk….. Ze duwde een van de mannen op zijn rug en liet zich over zijn lul zakken. Ze liet zich naar voren zakken zodat hij lekkere ronde kont naar achteren en naar boven gericht was. Nummer twee duwde zijn lul in haar kont terwijl nummer drie voor haar kwam zitten… Ooooh jaaaah zuchtte ze en ze begon hem heerlijk te pijpen terwijl haar kut en haar kont allebei sufgeneukt werden….. Ze proefde al veel voorvocht…. de lul begon flink te steigeren in haar mond en het duurde niet lang voor ze de stralen in haar keel voelde spuiten. De man brulde het uit en toen de andere twee dat hoorden lieten ze zich ook gaan!!! Wauw wat was dat geil…. drie kerels die al haar gaten volspoten….. Uiteraard kwam ook Jolanda nog even hard brullend klaar en bezweet en alle drie kapot vielen ze met zijn vieren op het bed neer. Even flink bijkomen, dan even opfrissen en hup de stad weer in…Kijken of er nog wat te beleven valt !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *