Categories
Uncategorized

dinsdagmiddag bij het blauwe meer

dinsdagmiddag bij het blauwe meer
Het begon wat rustig . Maar er kwam een ouder man aan fietsen met de openingszin : Heb je zin . En ik ging meteen voor hem op mijn knieën zitten en begroef mijn gezicht in zijn kruis en begon aan zijn pik te knabbelen . Hij zij tegen mij dat vind je wel lekker he slet . Ik kreunde bevestigend en ging door. Hij zei haal mijn pik er uit hoer ! Dat wil je toch . Ik heb toen zijn broek los gemaakt en die met zijn onderbroek naar beneden geschoven en ben hem verder gaan pijpen . Hij beval mij om op te staan. En hem aan te kijken . hij trok hard aan mijn tepelklemmen . En vroeg hoe ver ik wilde gaan , of hij alles mocht doen . Ik zei dat hij alles mocht doen . Waar op hij zij WIE ???? En ik begreep dat ik hem Meester moest noemen .
Hij heeft mijn sletten bek voor ongeveer een half uur goed gebruikt soms hard soms zacht . Ik moest mij ook omdraaien en hij heeft toen mijn kont goed beurs geslagen . En heeft mij onder toezicht van een ander man gevingerd en mijn tepels grof bewerkt . Vervolgens pakte hij mij bij de haren en drukte mij weer voor hem op de knieën en schoof zijn pik in mijn bek . Hij kreunde dat ik hem verrekte goed pijpte en dat hij mijn bek ging vol spuiten . Na wat klappen in mijn gezicht en zijn hand in mijn haar die het tempo bepaalde spoot hij zijn zaad achter in mijn bek . Hij trok zijn pik uit mijn mond en spoot de rest op de grond . Dat was mijn verdiende loon zij hij . Hij trok zijn broek op en vertrok .

Nadat man waar ik me bezig weg was kwam de toeschouwer terug en schoof zonder iets te zeggen zijn pik in mijn mond en begon mijn bek te neuken . Na dit een minuut of 20 gedaan te hebben waarbij weer mijn tepels het pijnlijke object waren . Kwam er een tweede man bij staan .ik zat dus nu twee man tegelijkertijd te pijpen . Maar een ging achter mij zitten en begon mijn holletje te bewerken om mij te gaan neuken wat nooit lukt ! Jammer genoeg . Maar meneer drie was er ook al bij komen staan met een duidelijk opgepompte mega lul . Dus twee pikken in mijn gezicht , één wrijvend tegen mijn kont en verschillende handen weer aan mijn tepels !! auw . Met twee pikken in mijn gezicht had ik niet in de gaten dat man vier er bij was komen staan . Dus had ik opeens drie pikken in mijn gezicht en om en om achter in mijn keel . Het ging nu heel snel want nieuwe meneer vijf wilde zijn pik ook in mijn bek stoppen wat hem ook lukte waarna hij na even gepompt te hebben zijn zaad in mijn bek spoot . Hij draaide zich om en vertrok . Waar na ik nog met vier grote pikken overbleef . Deze laatste vier gingen na elkaar weg zonder mijn bek vol te spuiten . Ik bleef dus moe maar hongerig over . Maar ik kon de rust wel gebruiken na 80 minuten onafgebroken pijpen .

In deze rust pauze heb ik mijn sound maar even gepakt en ben met mij zélf gaan spelen . Ondertussen dat ik deze belevenis in mijn telefoon was aan het schrijven kwam er een man die vroeg of hij naast mij mocht komen Liggen . En de slet die ik ben zei natuurlijk ja .
Hij spreiden zijn handdoek Naast me en ging op zijn rug liggen . Met een grote slappe lul op zijn been . Hij deed niets en ik ben maar naar beneden gezakt en heb zijn pik teder gelikt en ben hem gaan pijpen , zijn ballen likken zijn tepels zuigen . Nog meer pijpen , zacht , hard maar hij bleef gewoon stil liggen zonder dat er iets gebeurden . Na 30 minuten Heb ik maar gezegd dat ik even een pauze wilden , waar na hij zijn handdoek pakte en ergens anders is gaan liggen .

Er lopen toch nog wat mannen rond maar niemand hapt toe .Uiteindelijk na een half uurtje toch nog een kerel naast mijn handdoek klaar gepijpt terwijl een andere man achter mij kwam
staan , mijn hol wilde gaan vingeren en mijn tepels voor de zoveelste keer begon te bewerken.

Nadat deze ook weg waren gegaan is er een mooie jonge knul op zes meter van mij gaan liggen na dat hij drie keer het hele bos is door gefietst . Dat kan leuk worden ……. afwachten nu …..zo’n knul moet je niet afschrikken , Maar rustig bewerken . Ik heb mijn cage afgedaan en zit met mijn sounds te spelen ik schuif hem bijna tot aan het eind in mijn pisbuis en weer er weer uit . Hij kijkt wel maar blijft nog in zijn boek lezen . Ik ben opgestaan en naar hem toe gelopen , achter en voor hem langs . Maar hij kijkt even en leest verder hij blijft gewoon op zijn buik liggen en ik kan alleen naar zijn mooie nog ingepakte kont kijken . Want hij heeft zijn strak zittende korte rode broekje nog aan . Gezien er al weer zes man als gieren rond deze schone jongeling hingen heb ik mijn spullen bij elkaar geraapt en ben met mijn fiets het bos door gelopen naar de weg .

Aan de rand van het bos , vlak bij de geparkeerde autos ben ik aan het begin van het pad achter een muurtje gaan staan . Toen ik daar met mijn wielrenbroek naar beneden stond te spelen met mijn pik kwam er een man van achteren aan lopen en pakte mijn pik vast . hij draaide mij om en ik zakte naar beneden waar ik mijn gezicht in zijn kruis drukte . Hij deed zelf zijn broek los en haalde zijn korte maar dikke pik er uit die ik gretig begon te pijpen . Terwijl ik met zijn pik in mijn mond zat boog hij over mij heen en begon mijn billen te kneden en te slaan . Ook moesten mijn tepels het weer ontgelden . Hij kwam vrij snel tot zijn hoogtepunt en spoot mijn openstaande bek en kin vol met zijn warme zaad. Ik heb zijn pik goed schoon gelikt waarna hij zijn broek optrok en verdween.

Terwijl ik nog stond na te hijgen werd ik weer van achter bij mijn pik gegrepen door een andere oudere wielrenner . Hij ging met zijn andere hand vanachter in mijn wielrenbroek en schoof via mijn sterretje naar mijn ballen die goed strak in mijn cockring zaten . zijn hand werd gevolgd door een grote natte pik die door mijn bilspleet naar voor schoof . Na wat droog neuken ben ik omgedraaid en ben deze grote natte pik gaan pijpen . Dat beviel hem heel goed en hij pakte het ritme goed op . Hij ging van rustig schuiven over in zijn pik tot achterin mijn keel rammen .
dat deed hij zo grof en geil dat ik werkelijk week werd in de knieën . Ook hij kwam vrij snel naar een hoogtepunt en spoot zijn zaad tegen de zijkant van mijn gezicht en in mijn bek .
Toen ik zijn heerlijke pik had schoon gelikt ging hij ook weg .

Weer stond ik na te hijgen toen een andere man die al een tijdje rond liep op mij af kwam , voor mij op zijn knieën ging en mij heerlijk begon te pijpen . maar hoe goed hij ook zijn best deed , ik mag van meester zeeduin11 niet klaarkomen zonder toestemming . hij droop af en gezien het al tijd was om huiswaarts te gaan ben ik mij verder gaan aankleden e..n op de fiets gesprongen en vertrokken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *