Categories
Uncategorized

eind examen sletjes

eind examen sletjes
Het is inmiddels een jaar later en afgelopen week kreeg een nieuwe lichting te horen hoe zij hun examens gemaakt hadden. Ik heb naast het volgen van een master mijn eigen bedrijfje opgericht in het ontwikkelen van apps. Dit loopt goed, een paar weken geleden heb ik zelfs mijn studentenkamer ingeruild voor een mooi penthouse in de stad. Daarnaast ben ik het afgelopen jaar fanatiek door blijven trainen in de sportschool en heb zelfs meegedaan aan twee amateur bodybuilding wedstrijden. Niet omdat ik echt een bodybuilder ben, maar wel omdat ik graag met mijn lichaam bezig ben dit als een uitdaging zie.

Toen ik met vrienden een avondje in mijn nieuwe huis wat aan het drinken was kwam de memorabele avond van vorig jaar ter sprake. We hadden die avond allemaal een chick gescoord die net eindexamen had gedaan. Ergens verbaasde we ons nog steeds hoe makkelijk deze dames te verleiden waren geweest, waarschijnlijk omdat ze in een uitbundige stemming waren. Komende donderdag zouden opnieuw de eindexamenuitslagen bekend worden dus mijn vrienden en ik waren vastberaden om ‘s avonds weer de stad in te gaan. Misschien is het goed om ook mijn vrienden even voor te stellen. Ray is een donkere jongen van 22 jaar oud en mijn vaste trainingsmaatje. Timo een blonde jongen van 21 en Steven heeft donker haar en is ook 21 jaar. Allemaal zijn we sportieve jongens en zien er goed uit.

Timo kwam op het idee om donderdag naar een club te gaan en onze eigen tafel te huren. Op die manier zouden we zeker indruk maken op de aanwezige eindexamenkandidaten. Ik bestelde een tafel voor donderdag en er zou een grote fles wodka voor ons klaar staan. Die avond kwamen we pas laat binnen in de club. Het was al goed vol en al gauw viel ons oog op een groepje van zes chicks die er lekker uit zagen. Ze vierden uitbundig feest en we besloten om ze bij ons aan tafel uit te nodigden. We zaten met zes lekkertjes om ons heen en keken we uit op de dansende menigte in de zaal. De chicks hadden allemaal blond of bruin haar, waren allemaal slank en tussen de 17 en 19 jaar oud. De ene had wat dikkere borsten dan de andere en sommigen hadden vollere kontjes dan de rest, maar neem van mij aan dat ze stuk voor stuk lekker waren en een 8 zou ik ze gemiddeld wel geven. Er was niet veel voor nodig om deze chicks dronken te krijgen dus na een glaasje wodka werd de sfeer al gauw intiemer. Ik zag Ray met een blonde en een brunette om beurten tongen. Steven had een chick op zijn schoot genomen, Timo leek zelfs al met zijn vingers onder een rokje te zitten en zelf had ik ook een 18-jarige op schoot genomen om zo een partijtje te kunnen tongworstelen. Er was een bloedmooi meisje bij, die hield zich wat afzijdig.

De avond vorderde en toen de wodka fles leeg was nodigden we de dames uit bij mij thuis. Onderweg bemoeide ik mij een beetje met het schuchtere meisje. Ze heette Lotte en was net 18 jaar geworden. Ik bekeek haar nog eens goed en ze had prachtige blauwe ogen, blond lang haar en ik vermoedde dat ze een mooie c cup had. Daarnaast had ze een broek aan waarin haar kontje heerlijk uitkwam. Ik vond haar verreweg de lekkerste van alle zes de dames die nu met ons naar mijn huis liepen.

Thuis aangekomen drukte Steven bij de mannen een blauw pilletje in de hand. Hij zei dat het kamagra was, daar konden we een hoop plezier aan beleven vanavond. Ik wist niet precies was het was maar uit nieuwsgierigheid nam ik het pilletje in met een slok water, net als de andere boys. Al snel vloeide de drank weer rijkelijk en ging de muziek aan. Ook nu begonnen sommige chicks te tongen met mijn vrienden. We vroegen de dames om voor ons te dansen en dat deden ze, alleen Lotte hield zich weer afzijdig. De chicks werden steeds wilder en in de woonkamer begonnen ze elkaar te betastten. Ze trokken steeds meer kledingstukken uit en af en toe begonnen de meiden zelfs met elkaar te tongen. Uiteindelijk waren de dames naakt en ook wij trokken onze shirts uit. Nu voelde ik in mijn broek langzaam aan wat kamagra was, mijn lul werd harder en harder en het was duidelijk een erectiepil geweest.

De dames kwamen nu onze kant op en gingen tussen onze benen zitten. Voor mij zat een heerlijk meisje met bruin haar en ze wreef over de bobbel in mijn broek. Een kreun kon ik niet onderdrukken en al gauw knoopte ze m’n broek los. Toen ze m’n lul te voorschijn haalde schrok ze een beetje, net als ik. Door de kamagra was m’n lul harder dan normaal en hij leek zelfs nog wat groter. Ze herpakte zich snel en begon me heerlijk af te trekken terwijl ze op mijn eikel zoog en met haar tong rondjes draaide rond mijn eikel. Rechts naast mij op de bank zag ik Timo zitten en ook hij werd gepijpt. Ik wist dat zijn lul ongeveer 19 cm was en zijn meisje had er geen moeite mee om hem te deepthroaten. Links van me zat Steven, zijn 17 cm zat ook diep in een damesmond. Naast Steven zat Ray. Ik weet niet precies hoe groot zijn gereedschap is maar onder de douche van de sportschool vermoedde ik wel altijd dat hij nog wat groter was dan mijne, die normaal 22 cm meet. Zijn machtige lul was werd om beurten gepijpt door opnieuw twee chicks, die ook zijn ballen en de schacht van zijn gereedschap aflikten.

Na een tijdje vroegen we de dames om door te wisselen. Steven was nu de gelukkige die door twee meisjes werd gepijpt en de chick die hem net zat te pijpen nam nu mijn lul in haar mond. Dit meisje was het kleinste van allemaal. Het pijpen lukte bij mij niet echt en ze besloot me met twee handen af te trekken. Doordat mijn lul onder invloed van de kamagra er groter uit zag dan normaal maakte het aanzicht van deze meid die mij met haar twee kleine handjes aftrok me supergeil. Ik vroeg haar om over mij heen te komen liggen met haar benen op mijn schouders. Voor mij zag ik haar strakke kutje en ik begon haar te vingeren. Dit meisje was heerlijk strak, met moeite kon ik twee vingers in haar krijgen. Haar g-spot had ik inmiddels gevonden en ik begon aan haar clitje te zuigen. Het duurde niet lang of dit meisje kwam heerlijk klaar.

Mijn lul was nog steeds keihard en ik had nu echt heel veel zin om zo’n eindexamensletje uit elkaar te trekken. Ik vroeg het blonde meisje dat Steven aan het pijpen was of ze op de eettafel wilde gaan liggen. Haar vriendinnetje met bruin haar kwam in standje 69 boven op haar liggen. Terwijl ik mijn eikel in het kutje van het blonde meisje duwde lagen de chicks elkaar te verwennen met hun vlugge tongetjes. Steven kwam achter het meisje met bruin haar staan en begon haar ook te neuken. Het gevoel dat mijn lul harder en groter dan normaal was door de kamagra maakte me heel erg geil. M’n lul was zo hard dat ik het gevoel had dat ik een baksteen kon neuken. Ik begon hard op het blonde meisje in te stoten en Steven leek aan de overkant de chick met bruin haar ook zonder genade van achteren te pakken. Af en toe trok ik mijn lul uit het kutje van de blonde om deze bij de brunette in haar mondje te stoten en haar met m’n handen op haar achterhoofd te dwingen om deze bijna helemaal door te slikken. Na een paar diepe stoten in haar keel waarbij ik mijn ballen af en toe op haar kin voelde ging ik dan weer terug het blonde kutje in om deze hard te neuken. Dit was pure porno.

Op een gegeven moment keek ik om mij heen en zag ik dat twee chicks naast elkaar op de bank zaten en elkaar aan het vingeren en betasten waren. Timo liet zich om beurten door een van deze chicks pijpen. Ray had zijn grote lul inmiddels in een tienerkutje gepropt, het meisje onder hem neukte hij rustig. Ze kreunde continu hard en liet af en toe ook een gilletje los. Lotte zat nog steeds afzijdig maar leek zichzelf wel te betasten terwijl ze toekeek hoe de rest verwikkeld was in een geile orgie. Steven en ik besloten van positie te wisselen. Ik liet het blonde meisje mijn lul pijpen zodat ze haar eigen kutje kon proeven. Daarna begon ik de brunette doggystyle te nemen. De blonde kon nu terwijl ik de brunette naaide aan mijn ballen likken en zuigen. Dit was een goddelijk gevoel. Door de kamagra gingen Steven en ik zo een tijdje door en we wisselden nog twee keer van positie. De chicks waren inmiddels meermalen klaargekomen maar bij ons ging dit nu wat lastiger. We bleven keihard doorneuken. Uiteindelijk voelde ik een mega-orgasme opkomen. De eerste straal spoot ik kreunend en grommend in het kutje van de brunette. Snel trok ik mij lul eruit en nu spoot ik over haar rug, over haar kontje en tot slot spoot ik nog twee stralen over de borsten en in de mond van het blonde meisje dat onder ons lag. Nu kwam ook Steven klaar. Hij trok zijn lul uit het blonde kutje en was zo geil dat een eerste straal sperma ongecontroleerd over de meisjes heen vloog en tegen mijn sixpack spatte. De blonde chick likte dit er snel af. De rest mikte hij in het gezicht van de brunette, haar borsten en op het kutje van het blonde meisje.

Wij hadden niet doorgehad dat de rest inmiddels was opgehouden met neuken en als toeschouwer op de bank waren gaan zitten. Het kutje van het meisje dat door Ray was geneukt stond een beetje open en daar lekte duidelijk sperma uit. Zijn lul stond door de kamagra en het schouwspel nog recht overeind. Ook Timo had nog steeds een harde lul en aan de chicks naast hem te zien had hij hun beiden in hun gezicht en over hun borsten gespoten. Ook Steven en ik werden niet slapper, dat beloofde nog wat voor straks. Ik zag dat Lotte zich inmiddels naakt was en zichzelf zat te vingeren in een hoekje van de kamer. De chicks wilden graag graag even douchen en deden dit om beurten. Deze nacht was nog lang niet afgelopen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *