Categories
Uncategorized

Invaljuf Manon gaat neef Erwin bijles geven

Invaljuf Manon gaat neef Erwin bijles geven
Invaljuf Manon gaat neef Erwin bijles geven

Mijn neef Erwin had geen vlekkeloze middelbare-schooltijd. Hij ging eerst naar de havo, bleef daar twee keer zitten en ging na het behalen van zijn diploma toch naar het vwo, en daar had hij het ook knap zwaar. Hij was nu 19 en zat in 5 vwo en had meer oog voor mooie meisjes en brommers dan voor zijn schoolboeken. Of hij ooit een vwo-diploma ging halen, viel sterk te betwijfelen. Hij kon simpelweg zijn concentratie niet bij de les houden, en niet alleen bij biologie.

Halverwege het schooljaar, na de jaarwisseling, ging zijn vaste biologielerares, mevrouw Sanders, met zwangerschapsverlof. Ze had al een flinke buik en haar lange verlof (ze zou de rest van haar schooljaar wegblijven) betekende dat er een vervanger moest komen, want je kon niet zomaar een hele vwo 5-klas bij een andere klas schuiven voor een aantal maanden. Dat wilde wel eens in geval van nood bij de onderbouw gebeuren, maar hier niet.

Half januari kwam de invallerares en haar entree was een aangename verrassing. Een conrector kwam haar voorstellen. Ze heette Manon van Vliet en was vrij lang voor een vrouw, zeker 1.80 m. Ze had donkerblond halflang haar en een heel knap gezicht. Het enige wat Erwin jammer vond dat ze nauwelijks tieten had, maar dat compenseerde ze ruimschoots met de rest. Goh, wat was die Manon mooi zeg. Hij wist nu al dat hij aan haar lippen zou hangen.

Erwin schatte haar een jaar of dertig. Toen ze zich aan de klas voorstelde, zei ze dat ze vrijgezel was, maar wel een lange relatie had gehad. Erwin hoorde haar maar half, want hij was al aan het fantaseren over haar. Hij stond een 3 voor biologie, bakte er helemaal niks van, maar misschien zou hij beter kunnen als hij wat bijles kon krijgen. En dan niet pas in het laatste jaar, maar zo spoedig mogelijk. Zijn ouders zouden dat vast wel voor hem betalen als het hielp.

Erwin kaartte het niet meteen aan, maar na de volgende biologieles, toen ze alle jongens van de klas al verkikkerd op haar waren geraakt en sommige de les in praktijk brachten door onder hun lessenaar met hun pik te spelen, trok hij de stoute schoenen aan en ging na de les naar haar toe. ‘Juf Manon, ik heb een vraag’. Ze keek op van haar lessenaar en zei: ‘Ja, Erwin, zeg het eens.’ Ik aarzelde even en zei: ‘Ik ben bang dat ik geen voldoende ga halen voor biologie’.

‘Oh, dat zal toch zo’n vaart niet lopen’, zei ze geruststellend. ‘Ja maar, ik had een 3.0 voor mijn schoolonderzoek met de kerst. En ben bang dat ik dat in mijn eentje niet meer ga ophalen. Geeft u ook bijles en wat zou dan uw tarief zijn, dan kan ik dat aan mijn ouders voorleggen.’ Manon zweeg even en zei: ‘Ik weet niet of ik zo snel de handdoek al in de ring wil gooien, maar als jij je prettiger voelt als je bijles krijgt, kom dan morgenavond maar even langs bij mij thuis.’

Zo, dat ging vlot! ‘Dan bespreken we samen even waar de problemen zitten en of bijles een goed instrument is om jou aan een voldoende te helpen. Want je zult zelf natuurlijk ook je best moeten doen.’ Ik keek haar een beetje schuldig aan. ‘Ik doe mijn best, maar ik vind het vwo erg zwaar. En ik kan me niet zo goed concentreren op de vakken waar ik zwak in ben. En daar is biologie er helaas eentje van, hoe goed mevrouw Sanders ook tijdens de les haar best deed.

Manon gaf hem haar adres en ze spraken af voor de volgende avond om 8 uur. Hij was stipt op tijd en ze deed de deur open. Hij hing zijn jas op en ging in de woonkamer op het bankstel zitten. ‘Zo, wil je wat drinken?’, vroeg ze vriendelijk. ‘Ja, een glas water alsjeblief.’ Ze haalde een glas water en nam zelf een glaasje wijn. ‘Ik wil je graag bijles geven, maar ik vraag er geen geld voor, want ik wil je ouders niet op kosten jagen. Ik laat je liever aan mij in natura betalen.’

Ik schrok en vroeg: ‘Wat houdt dat in? Moet ik dan werken? Het huis schoonmaken?’ Manon glimlachte en zei: ‘Nee, ik wil dat je mij af en toe een beetje verwent. Wat ben je, hetero, bi of homo?’ Die vraag overviel Erwin nogal, want tot nu toe had hij daar nog niet zo over nagedacht. Gezien zijn fixatie op mooie meisjes of knappe vrouwen ging hij ervan uit dat hij hetero was. ‘Ik denk hetero’, antwoordde hij. ‘Oh, dit is mooi. Geen probleem, prima! Vind je mij knap, Edwin?’

Ik bloosde en knikte. Ze schoof haar benen verder uit elkaar en tilde haar rok op. ‘Ik moet je wat laten zien, Erwin. Want ik ben een vrouw met iets extra’s.’ Ze schoof haar zwarte slipje opzij en opeens kwam er een pik tevoorschijn en een kleine zak met balletjes. Ik wist niet hoe ze zo’n vrouw met een pik noemden, maar ik werd wel gebiologeerd door wat deze biologielerares me liet zien. Wow, hoe zou het zijn om seks te hebben met een vrouw met een mannenpik?

Manon pakte haar slappe pik beet en liet hem wat beter zien aan Erwin. ‘Je kunnen samen lekker spelen en dan hoef je je over het betalen voor de bijles geen zorgen te maken. En dan hoef je ook je ouders niet lastig te vallen. Is dat geen fijn plan?’ Erwin aarzelde nog even en zei toen: ‘Ja, maar wat moet ik dan precies voor je doen?’ Manon lachte en zei geruststellend: ‘Zit daar maar niet over in, Erwin, dat ga je vast heel erg fijn vinden. Daar twijfel ik geen moment aan.’

(wordt vervolgd)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *