Categories
Uncategorized

Jenny als sexslavin deel 8

Jenny als sexslavin deel 8
Ik lag nog geboeid in mijn nakie toen de deur openging en er een jongen binnenkwam. Hij keek naar me en stond daar wat voor zich uit te kijken. Ik schatte hem een jaar of dertien en vroeg wie hij was en of hij me kon losmaken. “Ik ben Jan’s zoon en ik mag je niet losmaken”. ‘Weet jij waar Jenny is mijn vrouw?”. “Daar is beneden een kleine dikkere vrouw als je die bedoelt” zei hij “ze lag met pa te vrijen op de bank toen ik binnenkwam”. Ik zag hoe hij gluurde naar mijn slappe pikje. “Pa is nu naar de stallen en opa zit nu bij haar want ze is eten aan het koken”………………..
Jenny had zich gedoucht en kleren aangetrokken. Ze droeg een rok, die van Jan’s ex-vrouw was, en ze had ook een bloes aangetrokken van haar. Opa zat in zijn rolstoel en zat naar Jenny te kijken en vooral naar haar dike reet en tieten. ‘Het spijt me Jenny dat ik eerder zo ruw tegen je was maar ik was zo geil en toen ik dat lekkere lijf van je zag hmmmm”. ‘Geeft niet’ zei Jenny ‘ ik heb het met Jan uitgepraat en ik vind het wel goed zo dat ik eens een echte man met een echte penis me verwend’ zei Jenny. Jenny keek naar hem: ‘hmmm ik geloof Opa dat je een probleempje hebt’ zei ze en wees op zijn kruis. Opa’s pik begon hard te worden en de bult in zijn pyamabroek bewees dat. Jenny kwam voor hem staan en haar hand gleed over zijn kruis en voelde zijn penis hard worden. ‘Zal ik effe helpen’ zei Jenny en ze bukte zich, tilde Opa wat op en trok zijn pyamabroek naar beneden. Hij had geen onderbroek aan en zijn halfslappe pik floepte uit zijn broek. Jenny ging op haar knieen en begon zijn penis te strelen. ‘Hmmm opa ik zie nu waar Jan zijn eorme pik van heeft, die van jou is ook lekker groot’ zei Jenny en ze streelde zij pik en ballen. Opa had een behoorlijke bos haren rond zijn pik en op zijn ballen. Jenny haar hand gleed over zijn schacht en ze bukte zich en sloot haar lippen on zijn paarse grote eikel. Opa kreunde het uit en zijn pik stond keihard en recht omhoog. Jenny keek naar die grote lange behaarde pik en stond op. Haar hand ging onder haar rok en ze trok haar slip uit. Opa zag dat en zijn pik stond te kloppen van geilheid. Jeeny stond voor hem ging over zijn schoot staan nam zijn keiharde lange penis vast en leidde die naar haar kut. Zijn pik gleed zonder moeite in Jenny en zij begon op en neer te gaan. Jenny voelde die lange en staalharde lul in haar en net als met Jan had ze dit nog nooit gevoeld zo lekker groot en hard wad die penis die in haar kut schoof. Opa kreunde en greep haar borsten…’Jenny trek je bloes uit liefje, ik wil die tieten van je voelen’. Terwijl Jenny op en neer zijn lul bleef schuiven trok ze haar bloes over haar hoofd. Opa zag haar zwarte bh die haar tieten amper konden bedekken. Hij greep haar borsten en probeerde Jenny’s bh’s los te maken. ‘Kom laat mij maar’ zei Jenny en trok haar bh los en daar had opa Jenny’s dikke tieten voor het grijpen. Hij greep ze stevig vast en likte en zoog aan haar tepels. ‘Ooh ja opa neuk me met die paal en spuit je maar lekker leeg in me, kom maar neuk me neuk me’ zei Jenny kreunend want ze genoot van die lange stijve pik in haar spleet. Opa voelde zijn penis in die warme strakke kut en voelde zijn hoe Jenny zijn ballen greep en ze kneedde terwijl ze hem neukte. Hij voelde dat hij ging komen….’jaaaa ik ga je volspuiten lekkere geile zeug die je bent jaaa jaaaaaaaa’ en zijn zaad spoot omhoog in zijn pik. Jenny kroop snel van zijn schoot en nam de spuitende pik snel in haar mond en zijn sperma spoot in haar mond tot hij uitgeput achterover viel in zijn rolstoel. ‘Hmmmm dat was lekker’ zei Jenny en liet haar open mond zien. Hij zag haar hele mond vol sperma en Jenny slikte het gewoon alemaal door. ‘Hmmmmmmmmmm lekker je warme sperma, vind dat toch zo lekker om sperma te proeven’ zei ze en stond op. Ze hielp opa weer zijn broek omhoog te trekken en trok haar bh weer aan en haar bloes. ‘Zo mijn slipje laat ik uit kun je af en toe nog eens aan je gevulde kut voelen’ zei ze lachend en kustte hem.
Zij draaide zich om en kookte verder toen Jan plots binnenkwam………………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *