Categories
Uncategorized

lena

lena
Ik ben al sinds mijn studententijd singel en woon alleen; een aantal jaren geleden ben ik verhuisd naar de buitenwijk van de stad. Ik heb hier een mooi groot appartement gekocht. Er is een ruime keuken, de kamer is mooi groot en heeft twee blinde muren, aan de achterkant heb ik een balkon dat over de volle breedte van het appartement door loopt. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee redelijk groot en één meer een opbergkamer is. Als je wilt kun je er ook een gewone kamer van maken. Dan is er een ruime badkamer en een apart toilet. De hal is ook redelijk ruim waar je gemakkelijk je jas en schoenen kunt neerzetten. Ik woon aan het einde van de bovenste galerij; naast mij is een appartement wat kleiner is en maar één grote slaapkamer heeft en een kleine.

In dit appartement woont een vrouw die redelijk ‘aan de maat’ is.

Ik heb nog nooit echt met haar kennis gemaakt, omdat zij andere werktijden heeft. Vaak zie ik haar in het weekend rond een uur of zeven weggaan, dan komt ze meestal rond een uur of vijf weer thuis, waarna ik niets meer hoor of zie van haar. Op de zondagen ben ik, zodra het mooi weer is, weg op de motor en zie ik haar ook helemaal niet. Doordeweeks ben ik altijd al om vijf uur de deur uit vanwege mijn werk en kom ik om een uur of half zes weer thuis. Verschillende avonden ga ik dan nog even hardlopen om de conditie een beetje op peil te houden. Wanneer ik langs haar huis loop kijk ik altijd even naar binnen maar nooit is er iets te zien. Ik schat de vrouw, aan de keren dat ik haar heb gezien, op ongeveer veertig jaar. Als ze dat zou zijn is ze een paar jaar jonger dan ik.

In het begin had ik een paar maal aangebeld bij haar en een briefje door de brievenbus gestopt. Ik wilde graag kennismaken met mijn buurvrouw. Ze was nooit thuis als ik aanbelde en op mijn briefjes heeft ze nooit gereageerd. Na een poosje heb ik het zo gelaten. Ze wilde niet, ze kon niet, schijnbaar heeft ze geen zin om kennis te maken. Ik kijk wel gewoon iedere keer als ik langs haar loop in de hoop dat ik een glimp van haar kan opvangen.

Ik ben zelf een klein stukje in de veertig en zie er volgens iedereen nog erg goed uit. Ik heb een paar vriendinnen waar ik soms een nachtje of weekend mee doorbreng. Onder die dames zijn er twee die getrouwd zijn; van één ervan weet de man het, maar bij de andere is het niet bekend. Zij komt altijd stiekem naar mij toe en meestal overdag, omdat ze in de avond beslist niet weg kan. Beide vrouwen komen naar mij toe zodra ze weer eens iets tekort zijn gekomen bij hun man. Als ze dan bij mij weggaan hebben ze voor een poosje weer genoeg, zeggen ze altijd. Ik ben niet echt een uitgaansmens, soms ga ik wel eens de kroeg in, maar meestal doe ik liever een filmpje kijken en uit eten en dan rustig thuis wat nagenieten.

In de loop van de jaren heb ik al vele soorten seks gehad en ook met veel mensen. Ook heb ik al verschillende malen seks gehad met een man. Jaren geleden begon mijn interesse te groeien om eens seks te hebben met een man. Na een poosje zoeken en kijken op het internet naar foto’s, filmpjes en dergelijke wilde ik heel graag ‘het’ eens echt doen. Na een korte zoektocht was ik een man tegen gekomen via internet die mij wel beviel en ik hem. Na de kennismaking bij hem was er diezelfde dag seks geweest. Ik heb er heel veel van genoten en daarna ben ik regelmatig bij hem op bezoek geweest. Nu gebeurt het zo nu en dan nog steeds. Hij vindt dat ik vaker en langer moet komen, maar dat gaat mij net te ver omdat ik toch meer voor een vrouw voel.

Het is vrijdagavond en ik sta op het punt om naar de winkel te gaan; ook ik moet zorgen dat ik mijn boodschappen binnen krijg. Als ik langs de deur van de buurvrouw loop gaat deze ineens open. Ik schrik hier van want normaal gebeurt dat nooit.

“Hallo buurman.” Heel even ben ik sprakeloos. Ze is gekleed in een mooie lange jurk die tot net bij haar enkels komt; hij is gesloten tot boven haar borsten. Haar grote figuur komt goed in het zicht door de redelijk strakke jurk. De haren hangen netjes golvend over haar schouders, aan haar voeten heeft ze een paar schoenen met een klein hakje. Het gezicht is vrolijk en een heel klein beetje opgemaakt, om haar heen hangt een zalige geur van parfum.

“Hallo buurvrouw, wat kan ik voor u doen?” Lachend kijkt ze mij strak aan; haar blik dwaalt over mijn lichaam en komt dan weer rustig terug omhoog. Haar ogen boort ze diep in die van mij, de mooie volle lippen gaan een klein stukje van elkaar, met haar tong streelt ze er even langs.

“Zou jij voor mij een brood mee willen nemen?” Deze vraag had ik niet verwacht. “Natuurlijk, wat voor brood moet het zijn?”

Als ik even later weg loop weet ik wat ik voor haar mee moet brengen; er heerst een vreemde opwinding in mijn lichaam. Eindelijk heb ik haar dan van dichtbij gezien, het is een mooie volle vrouw. Ik heb al een hele poos een droom om eens seks te hebben met een grote volle vrouw. Of dat er van zal komen weet ik niet, maar het genot om met haar te praten is al erg prettig. Als ik terugkom, bel ik bij haar aan. Even later doet ze de deur open. Weer staat ze in vol ornaat in de opening. Mijn hormonen krijgen ineens ruzie met elkaar. De jurk is een stukje verder open aan de bovenzijde. Wat mij eerder niet was opgevallen is dat de jurk aan de voorkant helemaal geknoopt is. Nu heeft ze aan de onderzijde van de jurk ook de knopen open tot haar knieën. Bij de stap, terwijl zij de deur opende, kon ik haar mooie volle kuit zien. Ik kijk even ademloos naar haar en reik haar dan het brood aan.

“Kom je even binnen buurman? De koffie is zo gezet en kun je een lekker kopje koffie drinken?”

“Als je het niet erg vindt buurvrouw dan zou ik graag dat kopje koffie straks komen drinken, ik wil eerst even mijn boodschappen opruimen en mezelf even douchen.”

“Dat is goed, dan zie ik je straks wel verschijnen, ik houd de koffie wel warm voor je. Of wil je iets anders warm gehouden hebben?”

Met die woorden draait ze zich lachend om en loopt naar binnen, mij een ruime blik gunnend op haar heerlijk brede kont. Ik pak mijn boodschappentassen op en ga mijn eigen woning binnen. Even later heb ik alles opgeruimd, dan loop ik naar de badkamer en trek daar mijn kleding uit. Na mezelf even geschoren te hebben bekijk ik me in de spiegel. Als ik mijn hand over mijn lul laat glijden voel ik de haartjes. Direct pak ik mijn scheerspullen en zeep mijn pik en ballen er goed mee in. Na een rustige scheerbeurt heb ik mijn ballen, mijn pik en bilnaad helemaal kaal en voelt het een stuk prettiger aan. Ik draai de kranen open en stap onder het stromende water. Na een heerlijke douche droog ik me af en loop in mijn blootje de slaapkamer in. Heel even twijfel ik wat ik aan zal doen, dan pak ik toch maar een gewone spijkerbroek en een shirtje. Even later sta ik in de kamer, ik draai me even door de kamer en pak dan mijn sleutels en ga naar buiten.

De bel bij de buurvrouw lijkt wel een kerstklok, zo heerlijk klinkt hij in oren. Even later gaat de deur open en staat de buurvrouw weer voor me. Ze doet een stapje opzij en laat mij langs haar heen naar binnen. De ruimte is beperkt, waardoor ik niet kan voorkomen dan mijn hand en arm langs haar heen glijden. Er gaat een warme gloed door mij heen als ik haar raak. In de hal draai ik me om en kijk haar even aan. Zodra ze de deur heeft gesloten zie ik ook waarom ik nooit naar binnen kan kijken als ik er langs loop, ze heeft vrij donkere gordijnen voor de deur hangen, het is hierdoor een beetje schemerig in het halletje. Ik krijg een lichte zet van haar.

“Gewoon doorlopen buurman, de kamer is rechtdoor. Neem plaats waar je wilt, mocht je op mijn plaats zitten dan merk je het vanzelf.”

Ik loop de kamer in en kijk even in het rond; ze heeft haar huisje gezellig ingericht. Langs de muur heeft ze een kleine kast met een sc***derij hangen, ernaast staat de eettafel. Tegen de andere muur staat een tafeltje waar de tv op staat en naast de tv staat een meubel met wat cd’s en dvd’s. Er staat een lage tafel en eromheen staan een grote bank en twee stoelen. Mijn blik gaat langs de stoelen en de bank en direct zie ik de stoel waar zij waarschijnlijk altijd in zit. Ik neem plaats in die stoel en wacht op de dingen die komen.

Even later komt ze glimlachend de kamer binnen lopen. Ze is niet overdreven dik, maar heeft wel hier en daar wat veel zitten. Ondanks haar postuur is zij vrij vlot; je merkt niet echt aan haar dat ze zo vol is. Ik heb het idee dat de knoopjes van de jurk aan de bovenzijde weer verder open staan. Ik kijk naar haar terwijl zij zich voorover buigt en de kopjes op de tafel zet. Doet ze het met opzet of is het per ongeluk? Ik kijk langs haar heen in haar jurk en zie haar grote borsten vastgesnoerd zitten in een mooie donkere bh. Als ze weer omhoog komt kijkt ze mij strak aan, haar tong streelt langs de lippen. Ze gaat rechtop staan en zet haar handen in haar zij, met die mooie donkere glimmende blik kijkt ze mij strak aan.

“Lieve buurman, je zit in mijn stoel. Als je niet geplet wilt worden moet je nu ergens anders gaan zitten. Vind je het prettig dat ik met mijn grote kont op je schoot kom zitten dan moet je blijven zitten.”

Heel even blijft ze staan en dan komt ze in mijn richting. Ik wil graag haar volle billen voelen en als ze mij zou pletten dan is het een heerlijke en de mooiste dood die je maar kunt verzinnen. Zonder nog iets te zeggen draait zij zich om en laat haar grote billen langzaam op mijn benen zakken. Even later zit ik helemaal gevangen onder en achter haar. Mijn lul, die een heel klein beetje ruimte heeft, begint direct te groeien en tikt zachtjes tegen haar billen aan. Als zij nog even blijft zitten en met haar billen beweegt, kom ik klaar in mijn broek. Mijn armen leg ik om haar heen en streel zachtjes over haar jurk. Ik hoor haar iets dieper ademhalen hierdoor; mijn hand glijdt langzaam naar omhoog. Ik raak de onderzijde van haar borst aan. Heel even zakt ze verder achterover, ineens staat ze op en trekt mij uit de stoel.

“Wil je een koek bij de koffie? En als je onder mij blijft zitten krijg je nooit die lekkere koffie naar binnen.” Lachend pakt ze een trommel en reikt die mij aan. Ik neem er een koek uit en ga tegenover haar op de bank zitten. Mijn blik dwaalt over haar heen, ik kan een redelijk stukje tussen haar benen kijken. We praten over allerlei dingen, ik krijg te horen dat zij Lena heet, al vele jaren alleen is en geen vrienden of vriendinnen heeft. Op mijn vraag wat ze voor werk doet omdat ze op de zaterdagen werkt, krijg ik te horen dat zij in een supermarkt werkt. Deze is aan de andere zijde van de stad en is haar tweede baan omdat haar gewone baan niet genoeg oplevert om hier te kunnen blijven wonen. Als het tweede kopje koffie op is kijkt ze mij aan met een heel vrolijke en hete blik. De benen zijn een stukje verder uit elkaar gegaan waardoor ik nu bijna tegen haar slipje aan kan kijken. Ik vertel haar ook wat ik voor werk doe en hoe mijn leven eruit ziet. Het is heel gezellig zo met haar. Ook is er toch best een erotische sfeer te merken in huis.

“Wil je iets drinken Ron?”

“Ja, lekker, doe maar een glaasje water, ik drink namelijk geen alcohol.” Ze staat op en loopt de keuken in. Even later komt ze met een glas water en een flesje bier weer de kamer in.

“Ik drink meestal een biertje als je het niet erg vindt.” Lachend schud ik van nee. Terwijl ze gaat zitten krijg ik heel even een ruim zicht onder haar jurk; volgens mij heeft ze weer een knoopje verder open gedaan. Ik kijk heel even tegen het donkere slipje aan wat haar billen op zijn plaats probeert te houden. Dan is het zicht weer weg; ook aan de bovenzijde is er een knoopje meer open. De aanzet van de donkere bh komt net boven het jurkje uit.

“Heb jij een vriend, Lena?”

“Nee Ron, mijn laatste vriend die ik had is alweer een aantal jaren geleden. Ik kan me geen gekke sprongen veroorloven; als ik dan eens ergens heen wil om uit te gaan kom ik altijd geld tekort. Ook is het zo dat de meeste mannen en vrouwen het erg vinden als ze een dikke vrouw zien. Ik blijf dus maar gewoon thuis en probeer wat lol met de pc te hebben en kijk graag naar een film op dvd.”

“Is dat zo dat de mannen jou niet willen? Kan het me bijna niet voorstellen, je bent een mooie vrolijke en lieve vrouw, dat is toch wat iedere man zoekt?”

“Misschien wel, maar als ze met een groepje zijn doen ze niets anders dan je kleineren en dat is niet leuk als je daar dan probeert om wat plezier te hebben.”

“Dat kan ik me voorstellen; ik zou nooit zo zijn, dat weet ik zeker.”

“Sorry, dat ik nooit heb gereageerd op je aanbellen en je briefjes in de bus. Ik was heel erg bang dat jij ook alleen maar misbruik van mij wilde maken.”

“Dat is het laatste wat ik zou doen Lena. Ik vind het fijner als jij misbruik van mij zou maken, in elke vorm die jij maar zou willen.”

“Dat heb ik al gemerkt Ron. Ik heb je al een heel tijdje gevolgd als je weg gaat en thuiskomt. Jij bent inderdaad anders dan de mannen die ik ken en waar ik mee werk. Misschien maak ik nog wel eens echt misbruik van jou, ben alleen bang dat jij dat niet leuk meer zult vinden als ik dat echt doe.”

“Ik weet zeker dat ik dat altijd prettig en fijn zal vinden, een vrouw die zo is als jij en dan mij wil gebruiken daar kan ik alleen maar voor neerknielen.”

Lachend staat ze op en doet een nieuwe cd in de speler, het is een langzame plaat. Ze kijkt mij strak aan en wenkt me met haar ogen. Ik sta op en neem haar in mijn armen; langzaam dansen we op de maat van de muziek. Ik voel haar ontspannen in mijn armen, heel even kijkt ze mij aan, er komen een paar tranen in haar ogen. Met mijn vinger streel ik die weg en lik ze op. Ineens drukt ze haar lippen op die van mij, onze tongen vinden elkaar voor een heel lange en warme tongzoen. Haar armen liggen rond mijn nek, er zit veel kracht in de armen, ze trekt me zonder moeite strak tegen haar aan. Ik voel haar buik en borsten tegen mij aandrukken. In de jurk voel ik haar tepels hard worden, mijn lul kan zich ook niet meer beheersen en groeit met snelle schokken.

Ik voel haar hand over mijn rug strelen, langzaam streelt ze mijn billen, heel even knijpt ze er hard in. Ik ga gelijk door de schrik een stukje naar voren, waardoor mijn harde pik nog steviger in haar drukt. Haar hand komt tussen ons in, met een snelle beweging maakt ze mijn broek los.

“Doe je kleren eens uit Ron, ik wil je graag naakt zien.” Ik doe een stapje naar achter en trek mijn kleren uit. Als ik mijn slip uit trek schiet mijn pik tegen mijn buik aan. Lena trekt mij weer tegen zich aan en onze lippen vinden elkaar weer. Ik voel een hand van Lena over mijn billen strelen en door mijn bilnaad verder naar onderen zakken. Ik kan een diepe kreun niet onderdrukken en voel mijn genot tot aan het kookpunt stijgen. De ruimte tussen ons wordt iets groter en de hand van Lena komt er tussen. Ik voel mijn harde pik in haar hand verdwijnen; langzaam streelt ze hem over de volle lengte. Schokkend kijk ik haar aan, mijn genot is heel erg hoog. Ik kijk in haar glimmende ogen, er brandt een opgewonden vuur in. Nog nooit heb ik deze blik bij een vrouw gezien.

“Vind je dit lekker Ron? Ga je mijn hand vol spuiten of kun jij je nog inhouden? Mm… kom maar gerust klaar, lijkt me heerlijk als ik een man op deze manier zo kan opwinden.” Ik voel het zaad in mijn ballen koken, haar hand streelt zachtjes mijn blanke eikel.

“Oh… ho… Lena ik kom klaar, dit is zalig mm…”

Schokkend spuit ik mijn zaad met harde stralen over haar hand en tegen haar jurk. Het lijkt wel of ik blijf komen; de vingers van Lena blijven mijn lul zachtjes kneden, haar duim blijft mijn natte eikel strelen. In haar ogen is het vuur nog meer aangewakkerd, haar andere hand heeft ze op mijn billen gelegd. Ik krijg een harde klap op mijn blote billen van haar.

“Zo dus jij komt gewoon klaar terwijl ik je alleen maar vast heb lieve jongen? Je spuit wel een hoop zaad, was het zo hard nodig?”

Ik kom langzaam weer op adem, Lena blijft rustig en zachtjes met haar duim over mijn eikel strelen. Dan haalt ze haar hand omhoog en likt hem af. Ik kijk haar strak aan in die heerlijke ogen. Ze drukt een natte vinger in mijn mond, ik lik haar vinger af en slik mijn eigen zaad door. Ze doet een stapje terug en wrijft het zaad van haar jurk af. De vingers komen weer naar haar mond en ook drukt ze een vinger tussen mijn lippen. Samen likken we haar vingers en hand helemaal schoon. Mijn lul is niet helemaal verslapt en door haar lichte strelingen begint hij weer schokkend omhoog te komen.

“Je smaakt zalig Ron, mm… hier zou ik wel heel de dag van kunnen genieten, heerlijk.” In haar ogen blijft het vuur branden; ik laat mijn handen over haar rug strelen. Bij haar billen stop ik even en kijk haar strak aan. Als ik mijn vingers over haar billen laat gaan sluit zij haar ogen en laat een diepe kreun horen. Langzaam trek ik met mijn vingers haar rok omhoog. Als ik eronder kan streel ik het naakte vlees van haar billen en benen. Langzaam begint Lena te trillen van opwinding. Met mijn andere hand maak ik haar jurk helemaal open. Zachtjes laat ik mijn vingers over haar grote buik heen dwalen; als ik de onderzijde van haar borsten aanraak komt er een dierlijk geluid uit haar keel.

“Mm… pas op jongen, mijn borsten zijn erg gevoelig. Oo… het is zo lekker, ik denk dat ik jou niet meer laat weggaan, ja! Oh… ja, ga door Ron.”

Ik streel nu iets harder over haar billen en met mijn andere hand streel ik zachtjes over de groeiende tepels. Als ik er één tussen mijn vingers neem en er zachtjes in knijp drukt Lena zich strak tegen mij aan. Ik druk haar iets terug en neem de andere tepel tussen mijn vingers; met een rustige beweging laat ik mijn lippen op die van haar rusten. Onze tongen strelen elkaar in een hevig gevecht. Mijn hand is in haar slipje gezakt, met een langzame streling laat ik mijn vingers door haar bilnaad heen gaan. Ze drukt haar billen naar achter om maar zoveel mogelijk van mijn hand op haar grote billen te voelen.

Met een rustige beweging laat ik de jurk van haar schouders afglijden; ik merk aan Lena dat ze even haar adem inhoudt omdat ze bang is dat ik nu zal stoppen. Mijn handen blijven haar rustig strelen, ik druk de bovenkant van de bh naar beneden en haal de grote borst eruit. Als de harde tepel zichtbaar is buk ik mij en neem hem tussen mijn lippen. Heel even lik ik er zachtjes aan, ik zuig hem iets verder in mijn mond en bijt dan zachtjes op de tepel.

“Oh… ho… wat doe je met me Ron? Dit is zalig, mm… ga door, ik ben van jou. Je mag alles doen wat je wilt als je mij maar laat genieten mm…”

Mijn andere hand streelt over haar benen en komt omhoog langs het natte slipje. Lena zet haar voeten iets verder uit elkaar, zodat ik wat ruimte tussen haar benen krijg; mijn vingers glijden tussen haar benen door. Het slipje is zeiknat, het lijkt wel of ze erin heeft staan plassen. Als ik haar klitje aanraak gaat er een trilling door haar heen; ze kijkt mij aan met een paar natte heerlijk opgewonden ogen. Mijn vingers strelen haar klitje een beetje harder, met mijn andere hand streel ik haar borsten en de gevoelige tepels. Het slipje wordt steeds natter; in haar ogen is te zien dat zij het niet lang uithoudt.

“Oh… ja…ho… oh… Ron ik ga klaarkomen mm… oh… ho… ja! Ho, ja! Ik kom… mm…” Met een gesmoorde kreet komt ze klaar, haar benen trekt ze hard tegen elkaar aan. Mijn hand zit gevangen tussen de grote bovenbenen en kan geen kant meer op. Mijn vingers hebben nog een beetje vrijheid en die laat ik zachtjes over haar klitje strelen. Dan zakt ze ineens ontspannen van mij af en gaat op de grond zitten, haar lichaam schokt langzaam na van het hevige orgasme. Even later kijkt ze met diezelfde opgewonden blik omhoog. Mijn lul is nog steeds redelijk hard. Ze pakt hem beet en trekt mij naar onderen. Onze lippen vinden elkaar voor een lange hete zoen. Als ze mij los laat brand het vuur weer heel hevig in haar ogen.

“Neuk mij Ron, ik wil deze harde jongen in me voelen mm…, je moet me helemaal vullen met je warme zaad, ho… ja… dat heb ik nodig en dat is zo lang geleden mm…”

Zonder moeite laat zij zich achterover op de grond vallen, mij met zich meetrekkend. Ik ga tussen haar benen zitten. Zonder moeite laat ik mijn lul in haar grotje schuiven. Als ik er voor de helft in zit slaat Lena haar voeten om mij heen en met grote kracht trekt zij mij helemaal in haar. Het grotje is lekker nauw en knijpt aan alle kanten in mijn paal, ik voel mijn opwinding met grote stappen groeien door haar heerlijke poesje. Als haar voeten mij een beetje loslaten trek ik mij terug, tot aan mijn eikel trek ik hem uit haar heerlijk lichaam. Mijn handen strelen haar buik en glijden langzaam omhoog naar haar borsten. Ik til alle twee die heerlijke grote borsten uit de bh en knijp er even hard in. Direct knijpt haar poesje hard in mijn paal; met lange halen neuk ik haar rustig. Ik trek mijn pik uit haar en trek haar omhoog. Even kijkt ze mij geschrokken aan, dan ontspant ze weer. Ik ga op mijn rug op de grond liggen; in haar vurige ogen zie ik dat ze begrijpt wat ik graag wil.

Aan iedere kant van mij zet ze een been en laat zich dan langzaam zakken; als mijn harde rechtopstaande paal haar lipjes raakt stopt ze heel even. Dan laat zij zich in één keer over mijn pik heen glijden. Ik moet alles bijzetten om niet direct in haar klaar te komen. Zonder te stoppen begint ze mij met stevige halen te neuken; haar grote borsten, die helemaal uit de bh hangen, gaan snel voor mijn ogen heen en weer. Ik voel haar buik op die van mij drukken; als ik de schommelende borsten beetpak drukt ze de tepels in mijn mond. Heel even stopt ze met neuken, dan verhoogd ze het tempo en kijkt mij strak aan.

“Oh… ho… oh… lieve Ron, spuit me vol met je warme zaad, mm… ik wil je voelen genieten en je zaad in me voelen spuiten, oh… ho… ja… doe het schatje.” Ik kijk in haar vurige ogen en kan me niet meer inhouden, met een paar ongecontroleerde bewegingen spuit ik mijn zaad hard in haar kutje. Met mijn hand streel ik hard haar klitje, Lena schokt en laat zich ook helemaal gaan.

“Ik kom ook Ron ja… ha… ja… dit is lekker!” Even blijft ze stil op mij zitten, dan trekt ze haar grotje van mijn verslappende paal af. Ik zie dat ze twijfelt, maar dan draait zij zich om en komt met haar kutje boven mijn gezicht zitten. Heel even gebeurt er niets, dan openen de lipjes zich. Het zaad loopt langzaam naar buiten; ik druk mijn mond tegen haar poesje aan en lik alles uit haar zalig geurende grotje. Als ik mijn tong langs haar klitje haal begint ze hevig te steunen, haar benen vangen mijn hoofd strak ertussen. Ik leg mijn hand op haar billen en laat hem langzaam naar haar donkere grotje lopen. Ik druk een vinger in haar kontje, mijn tong zit diep in haar kutje begraven.

“Oh… ho… ho… wat doe je Ron? Ik kom weer klaar, ja… ha… ah… ja! Ik kom… mm…”

Met een vreemde beweging voel ik haar sappen mijn mond inlopen. Haar benen kunnen haar even niet houden. Ik lig nu helemaal gevangen onder haar, de geur en het vlees van Lena is zalig, ik geniet er heel erg van. Dan staat ze op en trekt mij ook omhoog. We lopen samen naar de badkamer. Als we even later naakt en gewassen op de bank zitten kijk ik in een paar heel gelukkige ogen.

“Jezus, dit had ik veel eerder moeten doen Ron, wat heb jij mij laten genieten, mm… heerlijk.”

“Het is nog niet te laat Lena, we hebben nog tijd genoeg om elkaar helemaal te leren kennen. Ik weet zeker dat ik heel erg van je zal genieten en mijn best zal doen om jou dat genot ook te geven.”

Lena drukt haar lippen op die van mij, onze tongen spelen een heel erotische spel. Onze handen strelen over elkaars lichaam waardoor er lichte rillingen ontstaan. Even later kijk ik haar aan, dan legt zij haar hoofd op mijn schouder en sluit de ogen.

Na die eerste avond bij Lena waar ik heel erg van genoten had ging er weer een redelijke tijd voorbij voor ik haar weer tegenkwam. Terwijl ik de lift in stap komt zij achter mij ook de liftcabine binnen. Ik had haar niet opgemerkt en krijg ineens een harde zet in mijn rug, ik draai mij om en kijk in haar schitterende ogen. Met haar hand streelt ze even over mijn borst, ik kan een diepe kreun van genot niet onderdrukken.

“Mm… mm je geniet er nu al van Ron, heb je zin om dit aankomende weekend bij mij op visite te komen? Ik ban zaterdag jarig en er komen een paar collega’s van mij en mijn ouders komen ook.”

“Als jij graag hebt dat ik kom dan zal ik er zijn, hoe laat word ik verwacht en wat wil mevrouw voor haar verjaardag hebben?”

“Ik wil jou lieve Ron, helemaal in je blootje zodat ik ermee kan doen wat ik wil.” Met een geile glimlach kijkt ze mij strak aan, ik voel een rilling over mijn rug lopen.

“Zal ik me maar niet bloot komen laten zien als de rest van de visite er is? Lijkt me wijzer om dan gekleed te zijn.”

“De mensen die komen houden wel van een mooie blote kerel, als ze de kans krijgen zouden ze hem gewoon op eten.”

In haar ogen blijft het vuur branden, even denk ik dat ze de waarheid spreekt over het opeten. Dan pakt ze mijn arm beet, haar lippen drukt ze stevig op die van voor een lange zoen. Als ze mij loslaat is de lift op de onderste verdieping aan gekomen, we stappen beiden uit en gaan ieder onze kant uit. Ik loop de kelder in waar ik een mooie grote schuur heb. Het is een van de grootste die er in de flat is, mijn motor staat erin en die kan ik zonder moeite erin en eruit rijden en dat kan ik ook nog genoeg andere dingen erin plaatsen. Even later rij ik de motor buiten en stap op voor een mooie rit, het is mooi weer dus dan is het de moeite om een lekker stuk te rijden.

Een paar uurtjes later rij ik de motor de schuur weer in, als ik mijn jas uit heb maak ik de motor een beetje schoon, met een heerlijk gevoel loop ik naar het trappenhuis. Vaak neem ik de trap naar boven omdat het goed is voor de conditie. Op de galerij is het stil, bij de woning van Lena loop ik wat langzamer maar kan niet naar binnen kijken. Ik zal ook niet weten of ze achter het raam staat te kijken. Ik doe de deur open en stap mijn woning binnen, na een heerlijke douche ben ik helemaal opgefrist en doe ik wat dingen in huis. De zondag is bijna voorbij na mijn brood voor de volgende werkdag te hebben klaargemaakt zoek ik de spullen op die ik nodig heb. De avond vlot lekker ik ben een poosje met de pc bezig geweest, wat mailtjes bekeken, een beetje chatten met wat vrienden en vriendinnen. Als het voor mij tijd is ruim ik alles op en ga lekker naar bed, de volgende dag is het weer erg vroeg dag.

Ik loop in de week die volgt iedere keer te denken aan een cadeautje voor Lena, ik kan maar niets verzinnen. Ik ken haar nog niet zo lang en weet helemaal niet waar zij om geeft en wat zij mooi vindt. Ook weet ik niet of ze een parfum gebruikt en welke ze eventueel gebruikt. Middenin de week loop ik over de galerij om even wat boodschappen te gaan doen, de winkels zijn bijna allemaal tot een uur of acht open en dat komt goed uit voor mij. Als ik langs de deur van Lena loop gaat deze open.

“Ga je nog boodschappen doen Ron? Mag ik met je mee moet nog wat dingen voor de verjaardag halen.”

“Natuurlijk mag je mee, graag zelfs want ik heb jou ook nog even nodig.”

“Als het over een cadeautje gaat dan hoef je niet te zoeken want jij bent al cadeau genoeg voor mij. En dat meen ik echt.”

“Ik wil je graag iets geven lieve Lena, en wat jij dan vindt wat je hebt gekregen van staat daar buiten. Ik wil je graag zomaar iets geven, is belangrijk voor mij om dat te doen.” Lachend steekt ze haar arm door die van mij en fluistert heel zachtjes.

“Oké, lieve jongen maar dat gaat je veel geld kosten.”

Lachend lopen wij de galerij af en stappen in de lift, beneden nemen wij plaats in mijn auto en rijden rustig naar het winkelcentrum. Even later heb ik de dingen die ik nodig heb gekochte en ook Lena heeft de nodige spullen voor de verjaardag in geslagen, we zetten alles in de auto en lopen dat terug naar de winkels.

“Laat maat weten waar we het kunnen halen voor jou, ik ben zover en heb zin om je iets te geven.”

“We moeten in dat kleine winkeltje zijn achter in het winkelcentrum, daar waar ze van die mooie erotische dingen hebben hangen in de etalage.”

“Oké, de lingeriezaak bedoel je?”

“Ja, die bedoel ik, maar ik wil je wel zeggen dat je niet mag kijken wat ik koop. Het enige wat je mag is het betalen en zoals ik al zei het is niet goedkoop.”

“Ik heb je gezegd dat het mij niet uitmaakt wat het kost, ik wil je gewoon iets geven.”

We lopen het zaakje in, Lena drukt mij naast de toonbank op een stoel en gaat zelf de zaak verder in. Ik zie haat samen met een verkoopster door de winkel heen lopen, bij verschillende rekken blijven ze even staan. Dan gaat Lena met de verkoopster en een aantal dingen de pashokjes in. Na een poosje komt ze weer naar buiten, de verkoopster heeft de spullen gepakt. Ze pakt deze in aan de toonbank die achter in de zaak staat. Even later komen de dames naar voren en krijg ik de rekening, het is een aardig bedrag maar betaal het gewoon omdat ik het gemakkelijk kan en omdat ik het beloofd heb. Niet veel later lopen we met de boodschappen tassen over de galerij naar onze woning. Ik draag een zware tas van Lena en mijn eigen tas.

“Kom je nog iets drinken Ron, of moet je direct al naar bed?”

“Ik zet mijn spullen even weg en kom dan nog even een glaasje bij je drinken.”

Even later druk ik tegen de deur van Lena die gelijk open gaat, ik schop mijn schoenen in de hal uit en ga op de bank zitten. Als Lena binnen komt heeft ze voor mij een glas water en voor zichzelf een flesje bier bij zich. Bij het neerzetten bukt ze weer een heel stuk en krijg ik even weer een zalige inkijk in haar bloes. De opwinding groeit gelijk in mijn broek, snel kijk ik een andere kant uit om maar niet de hele avond met een harde paal te zitten bij haar. Na een paar glaasjes drinken en heerlijk gepraat te hebben ga ik naar huis, bij de deur trekt ze mij dicht tegen zich aan, haar lippen worden zachtjes voor een lange zoen op mijn lippen gedrukt.

“Zaterdag draag ik wat ik van jou heb gekregen, je mag niet stiekem kijken en moet gewoon afwachten tot ik het je laat zien. Ik ben er nu al heel erg blij mee en wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor dit mooie cadeau. Je mag wel gekleed komen hoor lieve schat, maar geloof me maar dat er een paar vriendinnen van mij jou erg graag zouden willen opeten daar ben ik van overtuigd. Het zijn namelijk meisjes van mij soort, dus ook een beetje voller dan gewoon.”

Lachend loop ik even later naar mijn huis, als ik de badkamer inloop gooi ik mijn slip in de wasmand en bekijk mezelf even in de grote spiegel die ik in de badkamer heb hangen. Mijn lul staat hard naar voren gericht, er glinsteren een paar druppels op de blanke eikel. Met mijn vingers streel ik de druppels over de eikel heen, er gaat een lichte trilling door mijn lichaam. Met rustige bewegingen begin mezelf af te trekken, ik voel dat het zaad zich een uitweg zoekt, mijn ballen beginnen te koken en zonder waarschuwing kom ik met een paar grote stralen klaar.

De dagen erna gaan lekker snel voorbij, op het werk is druk zodat ik weinig tijd heb om aan het komende weekend te denken. Op de vrijdag avond maak ik mijn huis schoon, de volgende dag doe ik de boodschappen. In de middag heb ik twee dames zien komen bij Lena die inderdaad bijna hetzelfde postuur hebben als Lena. Beide hebben ze een heel vrolijk gezicht, de een draagt een kleurige rok tot net onder haar knieën de andere heeft een rok aan die iets korter is en een zwarte kleur heeft. Op de rok hebben de vrouwen een bloesje wat bij de kleur rok past, het staat een paar knoopjes open. De dame met de zwarte rok heeft lang krullend haar tot over haar schouders een mooi vol gezicht. De andere heeft vrij kort haar, ook haar gezicht is vrolijk en vol maar wel goed gevormd niet al te vol gewoon mooi vol. Onder de rokken komen een paar stevige stappers uit, in mijn ogen zijn ze net zo vol als die van Lena.

Ik heb al genoten bij de aanblik van deze beide dames, ik heb ze al eens eerder gezien. Ook toen heb ik ze met bewondering bekeken. Ik ga even verder in mijn huis, als ik klaar ben ruim ik mijn spullen op. Ineens gaat mijn telefoon, als ik hem opneem herken ik direct de stem van Lena.

“Lieve Ron heb je zin om nu al te komen? Mijn vriendinnen zijn er ook en die willen dolgraag kennis met jou maken.”

“Ik heb zeker zin om te komen maar ik wil mezelf eerst nog even douchen en opfrissen. Daar gaat nog wel een half uurtje overheen voor ik bij je ben.”

“Dat is goed ik zie je straks wel verschijnen, doei.”

Lachend loop ik naar mijn slaapkamer, ik leg de spullen klaar die ik aan wil trekken en gooi de andere kleren op een stoel. Dan loop ik de badkamer in, bij de wastafel pak ik mijn scheerspullen en geef me zelf een uitgebreide scheerbeurt. Ook mijn pik en ballen en bilnaad maak ik helemaal haarvrij. Als ik daar mee klaar ben neem ik een uitgebreide douche, tijdens het afdrogen voel ik mijn pik langzaam hard worden. Als ik hem in de handdoek in mijn hand neem voel ik het zaad opborrelen in mijn ballen. Snel laat ik hem los, misschien heb ik het zaad deze avond nog hard nodig.

Een poosje later pak ik mijn sleutels en stap de deur uit, als ik bij Lena aanbel wordt de deur direct geopend. In de hal feliciteer ik Lena met haar verjaardag en geef haar een lange tongzoen. Ik krijg een tik op mijn billen waarna we samen naar binnen lopen. Op de bank zitten de beide dames die gelijk opspringen en naar mij toe komen lopen.

“Ik ben Sandy,” zegt de langharige dame. Ik krijg een zoen van haar op mijn lippen heel even voel ik haar tong langs mijn lippen strelen. De andere dame staat te popelen om mij ook een hand te geven en zodra Sandy opzij stapt, komt zij gelijk naar voren met uitgestoken hand.

“Ik ben Paula, aangenaam kennis te maken Ron. En wat Lena al verteld heeft klopt ook echt wel. Je ziet er heel lekker uit, ben gewoon jaloers op haar.”

De meiden trekken mij met zich mee, op het balkon staan een aantal terrasstoelen waar de dames zich in laten vallen. Lena komt naar het balkon met een paar glazen drinken, terwijl zij die neerzet krijg ik heel even een ruime inkijk in haar bloes. Eronder zie ik heel even een mooie donkerblauwe bh zitten. Ze kijkt mij met een paar opgewonden ogen aan, dan drukt ze de inkijk helemaal weg. Glimlachend staat ze weer op, de andere meiden zitten te praten en kijken ook naar de inkijk die Lena even had. Mijn blik wordt gevangen door Paula, zij is zo gaan zitten dat haar rok een stukje verder is opgekropen.

Paula merkt dat ik naar haar benen zit te kijken, haar blik vangt mijn ogen. Ze kijkt me heel opgewonden aan, haar tong streelt zachtjes langs haar lippen. Dan draait ze haar hoofd naar de andere meiden, ik zie haar hand naar de rok gaan en die trekt de rok bijna onzichtbaar nog verder omhoog. Ze zet haar benen even een stukje verder uit elkaar en gelijk kijk ik heel even recht tegen een wit slipje aan. In mijn broek begint mijn lul langzaam een andere vorm aan te nemen. Paula staat op en loopt vlak langs mij heen de kamer in, ik zie dat ze naar het toilet gaat.

Ik probeer mijn aandacht bij het gesprek van de dames te houden, ook Sandy zit er niet helemaal netjes bij, haar wat langere rok heeft ze opgeslagen tot halverwege haar knieën, de rest van de rok heeft ze tussen haar benen gedrukt alleen aan de zijkant kan ik tot bijna aan haar slipje kijken. Lena heeft het allemaal heel goed in de gaten wat de beide dames aan het doen zijn, soms geeft ze mij een hint om ergens naar te kijken. Sandy is degene die het minste doet, Paula is een vrouw die heel trots op zichzelf is, dat mag ze ook zijn ze ziet er heel lekker uit. Soms kijk ik een lange tijd recht tegen haar kruis aan, het witte slipje heeft aan de voorkant een klein donker plekje gekregen. Ik sta op en loop de kamer in, als ik de deur van het toilet open doe kijk ik heel even naar het balkon. De enige die mij nu kan zien is Paula, er broeit een kleine gedachte bij mij.

Lachend stap ik het toilet in, als ik klaar ben doe ik mijn broek niet vast en open de deur. Met een snelle blik zie ik dat Paula nog steeds de enige is die mij zien kan, ik stap naar buiten en trek mijn broek een stuk verder open waarna ik met een ruime beweging, waardoor Paula mijn slip moet hebben gezien, mijn broek vast. Als ik het balkon weer oploop kijkt Paula mijn verhit aan, ze zit recht tegenover mij. Heel even gaat haar tong zachtjes langs haar lippen, haar hand streelt zachtjes over haar benen.

“Best jammer dat je nog meer visite krijgt Lena, ik zou best die vriend van jou eens uit willen kleden mm…” Lena kijkt mij en Paula even lachend aan, haar blik boort zich diep in mijn ogen en dan dwaalt haar blik even langs Sandy.

“Lieve Paula, Ron is niet mijn vriend maar een lieve lekkere buurman, dus als jij hem wilt uitkleden dan ga jij je gang maar. De andere visite komt pas over een twee uur, je hebt dus even de tijd om te doen waar je zin in hebt. Als Ron daar ook zin in heeft natuurlijk.”

Paula straalt helemaal en haar gezicht krijgt een verhitte kleur, Sandy kijkt mij strak aan en laat dan haar blik terug gaan naar Lena.

“Maar als jij daar aan begint Paula, dan doe ik echt mee. Volgens mij doet ook Lena dan gewoon met ons mee. Of heb ik het mis Lena?”

“Nee, lieve Sandy, op het moment dat een van jullie Ron gaat uitkleden doe ik gelijk mee. Hij heeft mij al een keer heerlijk verwend, en na al die tijd van niets hebben gekregen wil ik hem niet te ver uit het oog verliezen.”

“Dat geldt voor ons alle drie lieve Lena, wij hebben al lang niets meer gehad omdat we ons schamen en bang zijn dat we worden nagekeken door mannen. Nu jij een man hebt getroffen die het fijn vindt om een vrouw als ons te verwennen, willen wij daar eigenlijk graag ook gebruik van maken, als Ron dat tenminste ook wil natuurlijk.”

De dames kijken mij alle drie glimlachend aan, ik krijg het er even heel warm van. In mijn broek begint mijn lul zich langzaam op te richten. Als ik in de ogen van Lena kijk zie ik dat zij het heel fijn zal vinden als ik alle drie de dames zou verwennen. In de ogen van Sandy en Paula brand een vuur dat al lang niet meer gebrand heeft.

“Ik heb er niet veel over te zeggen dames, natuurlijk lijkt mij het zalig om drie van die heerlijke volle dames te mogen en te kunnen verwennen. Maar ik ben hier omdat ik iets heb met Lena en zij is voor mij het belangrijkste. Ik woon naast haar en wil geen ruzie met haar, dus als zij het niet erg vindt en er aan mee doet dan zal ik geen nee zeggen. Maar mag ik vragen of jullie met elkaar ook iets hebben?”

“Ron wij hebben met elkaar soms wel eens seks, juist omdat wij niet graag gezien worden in een kroeg of zoiets kunnen wij bij elkaar dat genot vinden wat ook wij zo erg nodig hebben. Sandy en Paula zijn al heel lang mijn vriendinnen, wij hebben elkaar leren kennen op een site voor vollere mensen. Ik hoop echt dat wij met zijn vieren ooit een keer in bed belanden en dan met elkaar een heel fijne tijd mogen beleven.”

Ik sta op en ga voor Lena op mijn hurken zitten, haar hoofd wat ze een beetje verdrietig heeft laten hangen pak ik in mijn handen. Mijn lippen druk ik zachtjes op die van haar voor een lange tongzoen. Als ik haar aankijk staan haar ogen vol met tranen, ik streel de tranen zachtjes met mijn vinger weg en lik mijn vinger af.

“Lieve schat, ik zal mijn best doen om jullie alle drie dat te geven wat je zo graag wilt hebben. Maar jij blijft voor mij de liefste en mooiste buurvrouw en voor jou kom ik elke minuut mijn bed uit.” Ze pakt mij beet en trekt mij even strak tegen haar aan, haar tong streelt mijn lippen zachtjes. Als ik mij omdraai kijk ik recht in de ogen van Sandy die vlak achter mij staat. Haar lippen komen direct op die van mij, ook zij geeft mij een lange innige tongzoen. Wanneer Sandy mij loslaat ga ik naar Paula toe en ga bij haar ook op mijn knieën zitten, heel even kijk ik in een paar mooie ogen. Mijn handen strelen zachtjes over haar volle gladde benen, haar ogen draaien even zachtjes weg en er komt een lichte kreun tussen lippen vandaan. Mijn lippen vinden die van haar, langzaam ontmoet mijn tong haar vurige tong. Na een lange heerlijke zoen laat ik haar los.

“Pf… nu moet ik even naar het toilet want dit is wel heel erg lekker.”

Paula staat op en loop vrolijk naar het toilet toe, de andere meiden kijken mij verliefd aan. We nemen alle drie een grote slok uit het ons glas. Als ik de kamer inkijk komt Paula net van het toilet af. Haar rok heeft ze opgetrokken tot net zover dat ik haar witte slipje voor de helft kan zien. Met haar hand streelt ze zachtjes over het slipje en laat haar hand er even in glijden, met een lichte buiging van haar knieën haalt ze haar hand terug. De rok trekt ze netjes naar beneden, even later loopt ze voor mij langs en drukt haar vingers heel even tegen mijn lippen aan. Snel laat ik mijn tong erover heen gaan en proef haar heerlijke vrouwelijkheid.

Glimlachend gaat Paula weer zitten, de dames hebben een hoop lol. Ik laat mijn blik rustig van de ene dame naar de andere glijden. Ze zijn alle drie ongeveer van dezelfde omvang, hun benen zijn lekker vol zo ook hun borsten, voor de rest is het wel vol maar zeker niet te. Het plezier wat ik met Lena al heb mogen meemaken zal met de beide andere vrouwen zeker ook gaan lukken. De rok van Sandy is weer een stukje verder omhoog geschoven, haar hand ligt tussen haar benen en drukt haar rok een beetje ertussen. Aan de zijkant is de rok door de beweging van haar benen omhoog geschoven, ik kan haar slip zien zitten. Het is een mooie donkere kanten slip, langzaam voel ik mijn pik weer in beweging komen.

Ik laat mijn ogen langzaam langs haar lichaam glijden, bij haar borsten laat ik mijn ogen even rusten. Door de stof van haar bloes heen is goed te zien dat haar tepels hard naar voren staan. Als ik mijn ogen naar de bloes van Paula laat gaan zie ik daar hetzelfde. Ook Lena is een beetje opgewonden, zij heeft haar bloes een stukje verder opengedaan waardoor ik de bovenrand van haar bh kan zien. De dames laten zo nu en dan een hand langs de grote borsten glijden en raken dan even de harde tepel aan. Zodra ze dat doen is in hun ogen even een lichte genotschok te zien. Er wordt veel gelachen en gepraat aan de meiden is te merken dat ze erg ontspannen zijn. Als hun blik even op mij is gericht komt er een opgewonden uitdrukking in hun ogen.

Aan het begin van de avond komen de ouders van Lena, het zijn leuke en gezellige mensen. De moeder van Lena is ook redelijk aan de maat, daar heeft Lena haar figuur van geërfd. Ik ga lekker op het balkon zitten, even later komt Paula bij mij zitten. Ze gaat recht tegenover mij zitten en terwijl ze zich langzaam in de stoel laat zakken tilt ze haar rok een heel stukje op. Even kijk ik tegen haar witte slip aan waar de donkere plek nog steeds in zit. Zodra ze zit laat ze haar rok los die halverwege haar heerlijk dijen blijft liggen.

“Paula hoe komt het dat je slipje zo nat is?”

“Dat is voor jou een vraag Ron, en voor mij een weet.”

“Mag ik dat ook weten?”

“Ja, dat mag je weten, ik ben de hele avond al heel erg opgewonden. Als ik mezelf zo opgewonden voel kan ik mijn sappen niet echt tegen houden. Dus alles wat mijn slipje nat heeft gemaakt zijn mijn genotsappen.”

“Lekker, die zou ik wel op willen likken, lijkt me heerlijk te smaken.”

Lachend kijkt ze mij aan, in haar ogen is het vuur nog meer gaan branden. Haar tong streelt even zachtjes langs haar lippen. Een hand streelt langzaam over haar bovenbeen en verdwijnt dan onder het rokje. Ze zet haar benen iets verder uit elkaar en laat dan een paar vingers in het natte slipje glijden. Ik zie dat ze zichzelf even stevig verwent, er komt een donkere zachte kreun over haar lippen. “Ik zou het zalig vinden als dit jou hand was, ik denk dat ik dan heel snel zou klaarkomen mm… wat ben ik geil.”

Ik trek mijn stoel iets dichterbij en leg een hand op haar been, even kijkt ze mij strak aan en dan dwaalt haar blik naar de balkondeur. Ik heb mijn hand tussen haar benen laten glijden, als ik haar vingers tegenkom trekt ze die terug en opent haar benen nog iets verder. Zodra mijn vingers haar slip in schuiven voel ik de warmte en natheid van haar poesje. Voorzichtig verdwijnen twee vingers in haar kutje, met mijn duim streel ik hard haar klitje. Het duurt maar een paar seconden voor Paula begint te schokken.

“Oh… ho… shit! Ron ik kom klaar! Mm ga door hier komt het, ho… oh… ho… ja! Ha… ja… ja…”

Met een paar wilde schokken komt Paula heerlijk klaar, de sappen lopen rijkelijk over mijn vingers. Met een snelle beweging drukt ze haar benen tegen elkaar, als ze weer een beetje ontspant haal ik mijn m’n hand terug en lik al haar heerlijke sappen van mijn vingers af. In haar ogen is alleen nog maar genot te lezen, langzaam komt ze weer een beetje bij. Glimlachend kijk ik haar aan, ze boort haar ogen diep in die van mij. “Dat was heel lang geleden dat ik door een man zo ben klaargekomen, het was zalig ik hoop dat jij dat nog vaak wilt en zal herhalen. Nu ga ik even naar het toilet.”

“Zal ik even meelopen? Ik wil je graag ook daar even bij helpen lieve schat.”

“Zou je dat echt doen?”

“Ja, als jij wilt doe ik alles voor je, en ook voor de andere twee dames.”

Ze staat op als ze naast mij staat laat ik mijn hand via haar been weer naar het natte slipje kruipen, ik voel dat ze weg wil maar ze wil ook blijven staan. Dan loopt ze weg bij de deur draait ze zich nog even om en ik krijg een handkus van haar en een heel geile blik toegeworpen van haar. De rest van de avond ben ik overal een beetje, met haar ouders maak ik rustig een praatje en met haar zus en broer met zijn vrouw. En er zijn ook nog twee collega’s van haar. De drie meiden houden mij de hele avond in de gaten, inwendig moet ik lachen, eindelijk ben ik als man een lustobject geworden en dat bevalt mij heel erg goed. Rond middernacht gaan de twee collega’s van Lena weg, vlak erna gaan ook de andere naar huis. We zijn nog met zijn vieren overgebleven, Lena is met haar ouders naar de deur gelopen en neemt in de hal afscheid van hun.

Sandy is opgestaan en komt voor me staan, haar ogen boren zich diep in die van mij. Dan zakt ze langzaam op haar knieën op de bank, aan iedere kant van mij plaatst ze een knie. Terwijl ze naar beneden zakt trekt ze haar rok mee omhoog, als ze op mijn benen gaat zitten kijk ik recht tegen haar donkere slipje aan. Ik leg mijn handen op haar blote bovenbenen en streel zachtjes richting haar slipje, als ik vlak bij haar kruis ben voel ik de warmte tegen mijn vingers komen. Als ik met mijn vingers haar slipje raak voel ik dat het ook erg nat is, Sandy zit een beetje te schuiven op mijn benen. Met haar armen rond mijn nek hijgt ze zwaar, in haar ogen is een vulkaan te zien. Als mijn vingers over het slipje strelen en haar harde klitje raken springt ze bijna omhoog.

“Mm… ga door lieve schat, dit is lekker en al zo lang geleden, ho… oh…oh… ja… ha… ik hou het niet langer vol. Ik wil klaar komen Ron. Laat me komen mm… doe het.” Ik trek haar slipje een stukje opzij en laat mijn vingers in haar grotje schuiven, de lipjes zijn helemaal haarloos en voelen erg prettig aan. Als ik mijn duim op haar klitje druk komt ze ineens klaar. Met wilde schokken zit ze op mijn benen te bewegen, met mijn andere hand houd ik haar beet zodat ze niet op de grond valt.

Lena komt net binnen lopen als Sandy haar orgasme krijgt, heel even blijft ze in de deuropening staan dan loopt ze naar Paula toe. De vrouwen drukken hun lippen stevig op elkaar, verwikkeld in een lange zoen strelen zij elkaar van boven naar beneden. Met een handige beweging trekt Lena de rok van Paula van haar billen, het bloesje volgt gelijk. Dan staat Paula in een heel mooi wit setje tegen Lena aan, mijn lust wordt weer heel stevig aangewakkerd door deze bijna blote dame. Ze ziet er heel goed uit en precies zoals ik de vrouw graag heb.

Sandy is een beetje bij gekomen, ze kijkt naar haar twee vriendinnen. Ik maak de knoopjes van haar bloes los, zodra ze allemaal los zijn trekt Sandy de bloes uit. Mijn handen omvatten gelijk haar grote borsten, zachtjes knijp ik in haar stijve tepels. Paula heeft Lena losgelaten en komt op de bank zitten, ze komt tussen mij en Sandy in zitten. Haar lippen drukt ze op die van mij, haar tong glijdt gelijk mijn mond in. In een hevige tongzoen laat ze voelen hoe opgewonden ze is. Haar vingers strelen mijn hele lichaam, mijn shirt trekt ze met een snelle beweging omhoog en gooit het achteloos op de grond. Sandy is van mijn schoot af gegaan en trekt aan de knopen van mijn broek, zodra ik mijn billen even op til verdwijnt mijn lange broek en slip in een beweging.

“Mm… die ziet er lekker uit, ik wil jou paal in mij Ron. Oh… ho… ja… neuk mij als je wilt.”

Paula gaat van mij af en trekt de rest van de kleren van Sandy uit. De bh en slip volgen met dezelfde ruwheid, ik hoor het stof hier en daar scheuren. Zodra Sandy alles uit heeft, laat ze zich achterover weer op mijn schoot zakken. Paula pakt mijn harde paal beet en begeleidt hem tussen de lipjes van Sandy. Met haar rug naar mij toe zakt ze langzaam over mijn lul heen, kreunend houdt ze zich beet aan mijn knieën. Paula streelt zachtjes met haar nagels over mijn tepels, Lena is voor Sandy gaan zitten. De vingers van Lena strelen de kutlipjes van Sandy, als ze het klitje raakt knijpt Sandy hard in mijn paal met haar kutje. Ik voel haar sappen rijkelijk stromen langs mijn pik.

“Oh… ho… lieve schatten ik ga op die heerlijke paal zalig klaarkomen. Ja… streel me harder daar Lena mm… ik kom! O ja, ik ko… mm…”

Schokkend komt Sandy voor de tweede maal klaar, ze zakt achterover tegen mij aan en blijft dan stil liggen. Ik laat mijn handen over haar borsten strelen, als ik de harde tepel beetpak schiet ze omhoog. Ik krijg een zoen van haar terwijl ze langzaam opstaat, mij harde paal schiet uit haar warme grotje. Direct verdwijnt hij in de mond van Lena, met rustige lange halen likt ze mijn hele pik schoon. Paula is ook met haar mond naar mijn pik gedaald en samen met Lena verwent zij mij met haar tong en lippen. De beide meiden kijken mij heel geil aan terwijl mijn paal tussen de lippen van Paula verdwijnt. Ik voel het zaad in ballen beginnen te koken, likkend met hun tong langs mijn pik en ballen jagen zij mij steeds verder naar een hoogtepunt.

Lena voelt mijn pik beginnen te schokken en gelijk laten de meiden hem los. Met haar vingers knijpt ze zachtjes onderin mijn paal. Het genot zakt een beetje weg, Lena komt omhoog haar lippen drukt ze op die van voor een lange warme zoen. Als ze mij loslaat trekt ze mij gelijk mee op de grond, zodra ik op de grond lig komt Paula met haar heerlijke geurende poesje op mijn mond zitten. Ik laat er twee vingers in verdwijnen en lik met mijn tong krachtig langs haar harde klitje. Ze begint hard over mijn tong te bewegen, Lena is op mijn pik gaan zitten en neukt mij rustig. Met haar vingers streelt ze zachtjes de borsten van Paula. Sandy is met haar hoofd op mijn buik gaan liggen en streelt het harde klitje van Lena met haar vingers.

“O! ho… ja! Ik ga je zo onder zeiken Ron, wat is dit lekker ik weet niet meer wat me gebeurt. Mm… ik kom klaar en moet plassen, ho… neen, ja! Alles tegelijk, ik ko… mm”

Met wilde schokken komt Paula ineens klaar, ze komt spuitend klaar haar sappen lopen met een grote hoeveelheid mijn mond in. Het smaakt heerlijk, ik probeer er zoveel mogelijk van binnen te krijgen. Langzaam komt Paula weer tot rust, ze blijft op mijn gezicht zitten. Ik hoor Lena ook steeds harder kreunen, de vingers van Sandy doe hun werk erg goed. Ineens kermt Lena hard, ze knijpt mijn paal stevig tussen haar lipjes vast. “O! Oh ja! God ik kom klaar. Oh… oh… ja… aa… ja… ga door Sandy ik kom!”

Met de grootste moeite kan ik voorkomen dat ik haar kutje volspuit, door aan allerlei andere dingen te denken zakt het genot iets weg. Lena laat zich van mij afrollen. Paula laat mijn hoofd vrij en werpt zich op mijn pik, even likt ze er met haar tong stevig langs dan gaat ze op mijn pik zitten. Ik zie hem stukje voor stukje in haar grotje verdwijnen, de ogen van Paula zijn strak op mij gericht.

“Ik wil je zaad in mijn poesje Ron, mm… ik ga je neuken tot je alles aan mij geeft.” Met stevige halen gaat Paula wild op en neer, ik pak haar grote borsten beet en streel de harde tepels. In haar ogen is het genot nog steeds aanwezig, ik voel mijn zaad een uitweg zoeken.

“Paula ik ga je vol spuiten, oh… ho… wat is dit! Hemels! Ik ga komen schat. Ja! Hier! Ja, ik kom… daar kom mijn pap!”

Met grote kracht spuit ik mijn zaad in haar warme kutje, als ik weer iets tot rust kom knijpt ze haar kutje strak rond mijn paal en gaat dan langzaam omhoog. Sandy en Lena liggen met hun hoofd tegen elkaar op de grond, Paula gaat over de beide meiden heen staan en laat dan mijn zaad langzaam uit haar lopen. Lena en Sandy vangen alles in hun mond op, dan zakt Paula naar de meiden toe en geeft hun een lange zoen. Alle drie de meiden hebben nu mijn zaad in hun mond, met een korte slikbeweging verdwijnt mijn zaad diep in hun mooie buik. Ik voel het genot met een schok terug komen.

We blijven even op de grond liggen en staan dan langzaam op, als we onder de douche staan wassen wij elkaar lekker schoon. Ik krijg van alle drie en lange heerlijke zoen, even later zitten we weer in de kamer. Lena heeft haar nieuwe lingerie nog aan en laat het de andere meiden even goed zien.

“Dit is het cadeau wat ik van Ron heb gekregen, hoe vinden jullie het?”

Het staat haar heel erg goed, de andere meiden zijn onder de indruk van het mooie setje. Als Lena weer gaat zitten loopt Sandy naar de keuken en schenkt voor ieder iets te drinken in. Sandy heeft alleen een slipje aan, Paula en ik zijn naakt en Lena is erg trots op haar lingerie die ze dan ook aan houdt. Genietend van het glaasje drinken laat ik mijn gedachte over de afgelopen weken gaan, eerst denk je alleen maar aan zo een mooie volle vrouw en een paar weken later heb je er drie. Het genot komt met schokjes weer terug in mijn lichaam, ik weet dat er deze avond en nacht nog wel het een en ander zal gebeuren. Het is ook een begin van een heel mooie tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *