Categories
Uncategorized

teefje 2

teefje 2

Mijn nieuwe leefwereld

Mike ging me dan voor naar het hoofdgebouw. We kwamen aan de ingang met een majestueuze hal en trap. Daar stond een dame, mooi en duur gekleed te praten met een naakt meisje, ik schatte ze 25 jaar oud. Dit is mijn echtgenote Michelle. Stel je voor aan haar en laat je keuren. Handen in de nek en onderlijf lichtjes vooruit steken, benen 60 cm gespreid. Dat is de presenteerhouding. Die houding moet je telkens je iemand nieuw tegenkomt komt aannemen.

Michelle stak een vinger in mijn mond en liet me erop zuigen. Ondertussen speelde ze met mijn pik door de eikel stevig tussen de vingers te manipuleren. Dan stak ze een vinger in mijn kont en vingerde me zo diep mogelijk. Eerst met één vinger en even later met een tweede erbij. “Haha, nog lekker strak” zei ze tegen Mike. “Daar zullen we van kunnen genieten, vooral Kazan en/of Vuurpijl” of één van de andere honden uit de roedel, zei ze tegen Mike.

“Hoe gaan we hem noemen?”, vroeg ze aan Mike. “Neukvlees bobbie”, antwoordde deze. Michelle pakte een tepel en streelde deze. Niet alleen de tepel kwam recht ook neukvlees bobbie’s pik werd er keihard van. Goede reactie zei ze en ze omvatte de pik stevig. “Mooie proporties allemaal” beoordeelde ze. “Daar gaan Wij en de gasten veel gebruik van kunnen maken”.

“Stel je nu ook even voor aan neukgleuf fifi hier” zei Meesteres Michelle en ze wees me het naakte meisje aan waarmee ze eerder stond te praten. Ik ging voor haar staan en stak mijn hand uit om haar drie zoenen te geven terwijl ik schuchter mompelde “neukvlees bobbie”.

“Ha, neen, Zo doen we dat hier niet.” zei mijn Meesteres. “Ga in de presenteerhouding tegen haar staan en zeg – ik ben neukvlees bobbie , wil je mij gebruiken? – en steek je pik fier naar voren.”.

“OK, neukvlees bobbie en ik ben neukgleuf fifi en mijn neukgleuf is MIJN wertuig hier”. “Deze rondlopende neukgleuf heeft dezelfde opdrachten als jij. Iedereen terwille te zijn. Alleen jij moet ‘s nachts op de hondenmat naast mij en moet je naar mij luisteren.”. “Ik zal je vannacht alles uit de doeken doen.”. “En als mijn Meesters het mij nu toestaan wil ik je beter leren kennen en aanvoelen, Je moet je pik bij mij binnensteken en me een minuutje rechtstaans neuken.” Meester Mike knikte van ja en ik pakte neukgleuf fifi bij de heupen op en stak ze op mijn pik. Ze was al goed nat. Een echt getrainde slavin waardig. Een minuut voelde ik haar warmte om mijn pik als vingers in een handschoen. En dan verbrak ik het contact en zette ze terug op de grond. Ik zag de Meesters naar elkaar lachen.

“En nu naar de keuken waar het personeel eet”, “daar staat ondertussen al je persoonlijke stoel.” en hij ging me voor naar de personeelsvertrekken. Daar aangekomen zag ik vijf mensen: drie mannen en twee vrouwen aan de grote tafel zitten. Ik voelde ze met hun ogen naar mij kijken en mijn pik kwam trillend fier overeind. Dan begonnen ze aan me te voelen en staken wat vingers bij mij binnen om te controleren hoe nauw mijn mannenkut wel was. Aan weerszijden van de kop van de tafel stond een stoel met in het midden erop een mooie houten dildo. Zeker 22 cm lang en minstens 6 cm doorsnede. “En deze is de jouwe, probeer het maar even uit.”.

Ik ging er naar toe, Michelle deed er een goede kwak glijmiddel op en ik liet me er langzaam op zakken. “Dat moet rapper en in één vloeiende beweging kunnen, begin na de rondleiding seffens maar direct te oefenen.” zei ze “Want dat is je eigen plek in de keuken. De dildo moet je grote persoonlijke vriend worden hier.”

En weg waren ze. Ik moest opnieuw volgen en kwam terug recht. Met een zuigende plop verliet de dildo mijn kontje. Dat bleef al mooi een beetje open staan. En ik moest mijn passen versnellen om terug bij de Meester Mike en Meesteres Michelle te komen.

“Nu gaan we even kennis maken met de honden.” zei Mike en Hij ging een bijgebouw binnen met een lemen vloer waarop in een hoek hooi lag uitgestrooid met zeven grote hondenmatrassen. Eén ervan was en zag er nieuw uit. Dat zal de mijne wel zijn, dacht ik. Te gelijkertijd kwamen er twee grote honden binnengestormd. Recht in mijn richting. “Het zijn Kazan, een bastaard Mechelse en Duitse scheper en Vuurpijl, een bastaard Dalmatiër en Dobberman.” Dat zijn de dominantste van de roedel. Er kwamen er nog drie bij die duidelijk minder dominant waren. Maar waarschijnlijk zullen ze ook wel hun behoeftes hebben en als ze de kans zagen hun pikken komen ledigen in mijn mannenkut. Voor hun was ik immers een wandelende teef, hun neukteef, hun spermadump…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *