Categories
Uncategorized

Wat er laatst gebeurde

Wat er laatst gebeurde

Wat er laatst gebeurde!!

Ging met mijn vrouw naar een oude vriend die ergens onder Brussel woont.
Wij, 45 jaar vrouw beetje Rubens hoog opgeleid, ik normaal postuur bouwvakker en duidelijk de baas over mijn hoog opgeleide madam.
Mijn vriend, zeer grote bouwvakker 58 jr getrouwd met een grote dikke Afrikaanse vrouw, 40 jaar.
Daar aangekomen bleken haar ouders daar te zijn, hij grote oude neger, zij ook een dikke negerin, beiden zo ongeveer 70 jaar.
We gingen voor het tafelen lekker borrelen. Al vanaf binnenkomst zag ik mijn vriend en zijn schoonvader naar de lekkere tieten van mijn vrouw kijken. Dat wond me zeer op.
Mijn vrouw had niets in de gaten, de negerinnen wel, die gingen steeds jaloerser naar mijn vrouw kijken.
Later in de keuken vertelde mijn vriend dat hij wegens een aandoening van zijn vrouw al maanden niet geneukt had, zijn oude schoonvader kwam ook in de keuken en zat met hetzelfde probleem. Of dat ze mijn vrouw mochten neuken om de spanning uit hun zak te laten. Ik zij dat is oké, jullie mogen haar gebruiken.
Toen de twee zwarte vrouwen in de keuken kwamen ging ik terug naar mijn vrouw in de woonkamer. Ik vertelde dat de twee mannen haar mochten neuken van mij. Dat vondt ze bepaald niet leuk en wilde meteen weg uit het oude huis. Ik zij dat ik haar aangeboden had en dat het zo zou gebeuren.
Vervolgens kwamen de vriend en zijn familie weer de kamer binnen, de vrouwen keken naar mijn vrouw of ze haar wilden vermoorden. Ze wisten kennelijk dat hun mannen in mijn vrouw haar buik gingen spuiten.
Mijn vriend en zijn grote schoonvader gingen naast mijn vrouw zitten en zeiden, we hebben toestemming van je man om je te gebruiken en begonnen haar te betasten.
Hun vrouwen zeiden dingen als, geleerd mevrouwtje komt even onze mannen versieren zeker, we zullen je ook wel te grazen nemen.
Ik zei, neem haar maar mee naar boven.
Toen trokken de mannen haar uit de bank en duwden haar naar boven naar de zolder.
Ze werdt in no time uitgekleed, want toen ik twee tellen later bovenkwam met de negerinnen was ze al naakt en werdt ze betast door de oude man terwijl mijn vriend haar van achter vast hield.
De mannen kleedden zich ook uit en forceerden haar op het bed.
Eerst vingerden en likten ze haar kut en mangelden haar dikke tieten en dikke buik (zie de foto’s in één van mijn gallerys).
Vervolgens neukte eerst mijn vriend mijn vrouw zeer diep en hard, de twee vrouwen hielden haar armen vast, ik met de oude man haar benen. Na een tijdje in en uit palen van mijn vriend verslapte ze en konden we loslaten. De oude negerin plante haar dikke kont en kut midden op het gezicht van mijn vrouw en begon heen en weer te rijden over haar gezicht dat helemaal nat werdt.
Al gauw kwam mijn vriend diep en hard schokkend klaar en spoot zijn maande opgespaarde lading diep in haar inmiddels geil trillende dikke buik, klem tegen haar baarmoeder.
Vervolgens plantte de zwarte oude man zijn ongelofelijk grote zwarte stam in mijn vrouw haar kut, het zaad van zijn schoonzoon perste langs de schacht naar buiten. M’n vrouw kermde het uit van de pijn en inmiddels ook wel van geilheid.
Ook hij begon haar stevig diep en hard door te neuken. Wat kon die oude man pompen met dat grote dikke lichaam, het zweet droop van zijn hele lichaam en kwam op mijn blanke chubby vrouw terecht.
Zij kon niet verhinderen dat ze luid kermend, schokkend en bevend klaar kwam.
Haar tieten en buik trilden alsof ze onder stroom stond.
Ondertussen bleef de oude man diep tegen haar baarmoeder pompen en pompen.
Mijn vrouw kon het niet meer hebben, na het orgasme is de stimulering van de clitores te veel voor een vrouw, we moesten haar weer vasthouden. De jonge dikke negerin plantte nu haar reet en kut op haar gezicht om het schreeuwen en roepen om stoppen te smoren.
Tenslotte spoot ook de oude man zijn enorme lading zaad uit in haar buik, hij bleef daarbij al schokkend pompen en pompen, het zaad van de zwarte man spoot langs de zijkanten naar buiten zoveel zaad loste hij in haar nog steeds schokkende onderbuik.
Toen hij zijn lange zwarte schacht naar buiten liet floepen golfde het zaad naar buiten, zijn penis droop aan alla kanten.
Ik ging met de mannen naar beneden om een biertje te drinken.
De moeder en dochter bleven bij mijn vrouw om haar verder te misbruiken. Ik had gevraagt of ze haar wilde fisten, dat wil mijn vrouw nooit, maar zonder mij erbij om de vrouwen te stoppen, ging het vandaag toch gebeuren.
Toen wij beneden aan een biertje zaten om later weer naar boven te gaan om haar met zijn drieën nog eens te grazen te nemen, belden er twee zwarte oude mannen aan, vrienden van de schoonvader.
Die gingen dus later ook mee naar boven………………….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *