Categories
Uncategorized

Zakelijk Intiem.

Zakelijk Intiem.
Leah en ik zochten een nieuwe auto en keken op internet naar occasions. We ontdekten een leuke auto en belden met de eigenaar en het bleek een vriend van een vriend die we ook persoonlijk kennen. We willen graag komen kijken, maar er was een probleem; we kunnen alleen op zondag. De eigenaar vindt dat prima en zegt dat hij dat graag voor ons over heeft. Om twee uur ontmoeten we elkaar in Amersfoort. Leah weet dat deze man veel over seks fantaseert, net als haar eigen man. Dat wondt haar wel op. Toen we op kantoor kwamen kregen we direct koffie van Arjan – want dat is zijn naam. We liepen gedrieën om de auto en ik wilde graag proefrijden en Leah vindt dat een prima idee, en blijft bij Arjan. Samen gaan ze naar zijn kantoor en ik reed weg met de auto. Leah had zich sexy gekleed; een zwarte strakke bloes en witte rok. Ze heeft Arjan al naar haar grote borsten zien kijken en zag dat hij daar erg opgewonden van raakte. Boven in zijn kantoor begonnen ze gezellig te kletsen. Arjan kon eigenlijk alleen maar naar die borsten kijken. Na vijf minuten zei Leah: “vind je ze mooi?” Arjan schrok ervan en knikt heftig van JA! “Wil je ze zien” vervolgt ze? Arjan knikt weer heftig, terwijl BT zijn broek zag bollen. Langzaam knoopt ze haar blouse open en Arjan werd nog geiler dan hij al was. Hij kan zijn ogen er niet vanaf houden en dacht maar aan 1 ding: de heerlijke borsten vasthouden. Leah ziet dat hij meer wil en buigt voorover zodat Arjan zich niet kan bedwingen om ze aan te raken. Bij het eerste contact zijn haar tepels hard en voelt ze dat haar kutje vochtig wordt. Op dat moment kom ik terug van de proefrit. Ik zie dat die twee helemaal opgewonden zijn. Leah staat met haar billen naar achter zodat hij haar rok langzaam omhoog kan schuiven. Ik doe mijn gulp open en schuif mijn harde lul langzaam naar binnen. Arjan wordt helemaal wild, terwijl Leah heftig begint te kreunen. Arjan haalde zijn staaf uit zijn broek en zegt; “Leah, pijp me alsjeblieft”.

Ongegeneerd laat Leah zich door mij nemen en geniet hoe Arjan jaloers toekeek hoe ze vol bij haar borsten wordt vastgepakt. Bijna smekend vraagt Arjan om te worden gepijpt, en plagerig steekt ze haar hand uit, neemt zijn harde paal in haar hand, en streelt zijn eikel. Leah opent haar mond alsof ze hem wilde zuigen en houdt hem vervolgens af met de woorden: “hoeveel korting krijg ik op de auto?” Hengstig staat Arjan daar met zijn harde paal fier trillend tegen zijn buik, en denkt na met zijn pik. Leah ziet hem afwegen en hij antwoordt; “ik heb er 500 euro korting voor over, om te worden gepijpt”. Zo weinig?” antwoordde BT. “Ik wil minstens 1500 euro korting om je te bevredigen”. “Deal” zegt Arjan. En brutaal steekt hij zijn paal in haar mond. “Hoeveel korting moet ik geven om je te neuken” sprak hij hees. Leah antwoordt met volle mond “dan wil ik 3000 euro korting hebben”. Terwijl Arjan een orgasme probeert uit te stellen vraagt hij: “Mag ik je dan volspuiten en uitvoerig met je borsten spelen?”

Toen Arjan zich uitvoerig op Leah had uitgeleefd, lagen ze beiden uitgeput op de vloer en vraagt Leah of ik het een goede deal vindt. ‘Voor Arjan is het een goede deal, maar voor ons niet’ – ’Hoe bedoel je’ – ‘Omdat ik de auto niet goed genoeg vind’ antwoordde ik met een glimlach. ‘Wellicht zullen we op zoek moeten naar een andere auto, en dan is het nog maar de vraag of Arjan geil genoeg op je is, om weer een speciale deal te maken’. Arjan geeft aan, een zondag vrij te houden voor nog een onderhoudsbeurt en proefrit met Leah. Een model met zulke mooie koplampen, die goed is ingereden, met een uitstekende smering, en goede wegligging; verdient te worden bereden.

Arjan staat er wel voor open om een occasion met korting te leveren, en wil graag nagenieten van die prachtige tieten. Hij belt mij om te informeren of Leah ook zo heeft genoten van het occasion aanbod. Wat een heerlijke wilde vrouw heb jij en heeft ze er net zo van genoten als wij?’ ‘Jazeker, maar ze houdt het stiekem een beetje voor zichzelf’. Eigenlijk ben jij maar een geluksvogel met een dergelijk heerlijke vrouw die overal voor in is.’ Arjan geeft aan zichzelf regelmatig af te trekken op foto’s van vrouwen met grote borsten. Dikwijls pijpt zijn vriendin hem, terwijl hij uitvoerig naar de foto’s van deze vrouwen kijkt. Hij stelt zich dan voor dat het Leah haar mooie borsten zijn en komt dan heftig in haar mondje klaar. ‘Ik zal het aan Leah vertellen, misschien vind ze het wel een geil idee.’ Gaf ik als antwoord.

Wordt vervolgd als er positieve reacties zijn, Horny Observer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *