Categories
Uncategorized

Wat heet, een date met tigerlover (1)

Wat heet, een date met tigerlover (1)
Wat heet, een date met tigerlover (1)

Ik stond vanochtend vroeg onder de douche te mijmeren. Nog maar half wakker, maar ik wist dondersgoed welke dag het was. Ik dacht na over dat je vandaag toch met de trein naar mij zou komen en dat ik je hier van het station ophaalde. Ik vroeg me af wat je zou dragen. Ja, een jas met niks eronder, dat had je al aangekondigd, maar wat voor jas en wat voor schoenen? En zou je puur natuur zijn, met niet veel make-up?

En ik kreeg sterke behoefte om me onder de douche af te trekken. Met mijn ogen dicht en jou op mijn gewillige netvlies. Zoals ik wel vaker deed. Maar dat heb ik vandaag niet gedaan. De dag was nog lang …

Ik zie je tegen elf uur uit de trein stappen, en maak een juichsprongetje in mezelf: ze heeft het dus toch gedaan! Ik loop op je af, en zie jou denken: dat moet hem dus zijn. Ik kus je spontaan op je mond en zeg: ‘Dag lieve Jennifer!’ En jij: ‘Daar ben ik dan. Eindelijk!’ Gek, ik hoor nu voor het eerst je stem. En zie je voor me staan. Tigerlover is eindelijk echt tot leven gekomen.

Ik wijs de weg, we lopen naar de parkeerplaats en ik klik van afstand mijn auto open. Ik doe galant de deur voor je open en je stapt in. Je tas neem ik van je over en leg ik op de achterbank. Wat zou daar allemaal inzitten? Ik zag toen je instapte een deel van je naakte lichaam en voelde meteen een flinke erectie opkomen.

Zodra ik achter het stuur zit en wil wegrijden en zeg dat je je riem vast moet doen, draai je je naar mij toe en omhelst me. We zoenen heel heftig. Ik voel jouw gladde tong in mijn mond langs mijn kiezen gaan en wil je het liefst ter plekke nemen …. Hier in mijn auto.

Maar dat zou wel heel erg opvallen, op dit parkeerterrein waar allerlei mensen langslopen. Maar zoenen is niet verboden, dus gaan we nog even lekker daarmee door. Ik raak er bijna van in vervoering. Ik schuif bijna instinctmatig een hand in je open jas en steven rechtstreeks op je behaarde kutje af. Je schaamlippen voelen al aardig nat aan, terwijl ik er nog niet eens een vinger tussen heb zitten. En jij grijpt op jouw beurt naar de bobbel in mijn broek. En begint door de stof heen mijn stijve piemel te kneden.

In de zeven minuten die het kost om van mijn station naar mijn huis te rijden, vraag ik je hoe je reis is geweest en je vertelt met enigszins opgewonden stem dat het best spannend was, zo zonder kleren onder je jas. Er was iemand tegenover je komen zitten en toen had je je benen een beetje provocerend uit elkaar gedaan. Het was een oudere vrouw, en ze wist niet waar ze kijken moest. Je had haar aan beetje uitgedaagd met je ogen en toen was ze geschokt ergens anders gaan zitten. 

Na de overstap in Rotterdam kreeg je een luxere trein waar je niemand tegenover je kon krijgen en toen ben je lekker intiem met jezelf gaan spelen, vertelde je. De gedachte aan onze aanstaande date maakte je erg geil en je moest jezelf klaarvingeren. Geen discussie mogelijk.

We arriveerden intussen bij mijn huis. Ik deed de voordeur open en liet je binnen. De poezen kwamen nieuwsgierig kijken en snuffelden aan je tas. Je jas aannemen had iets vreemds, want je stond toen wel meteen adembenemend naakt voor me, met alleen nog je schoenen aan. Die schopte je meteen uit. In plaats van de woonkamer binnen te lopen liep je meteen de trap op en mijn slaapkamer binnen. Ik liep achter je aan, zwijgend. Je schoof wat dekbedden opzij en ging uitnodigend met je benen wijd op bed liggen. ‘Kom!’, klonk het dwingend uit je mooie mond.

Ik kleedde me in recordtempo uit, ging op mijn knieën naast het bed zitten en dook met mijn gezicht als een komeet tussen je gespreide benen. Ik trok je schaamlippen een beetje uit elkaar en begon je heftig te likken. Wat een heerlijk roze vlees! Ik likte ook wat verder naar boven en raakte je klitje met mijn natte tong. Er ging een schok door je heen. En vervolgens schoof ik twee vingers in je grotje.

(wordt vervolgd)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *